-
לי
מונפורנו עומד במקום ומכין את האגרוף. במבט חטוף אין שום הבדל בין זה לבין אגרוף רגיל. מונפורנו רץ אל בייליף ומכה בו. אתה שומע במכה צלילים של משהו מתקרר, ואתה גם רואה סימן אדום על בייליף במקום שבו נחת האגרוף. בייליף שולח שני גפנים, תופס את מונפורנו, וזורק אותו ממנו. מונפורנו נופל במרחק מה מבייליף. מונפורנו קם, ולאחר מכן שולח גחלת אל בייליף. בייליף נפגע ממנה, ואז רץ לכיוון מונפורנו ודוחף אותו.
תומר
"רטיקייט, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב נותן מכה עם הכנפיים שלו ברטיקייט. רטיקייט נע קצת הצידה ואז קופץ וחותך עם שיניו את פידוב. פידוב נראה ממש עייף.
רומה
אתה מצליח לצאת ללא שום קושי מהמעבדה ואתה שוב מוצא את עצמך בהריסות של מה שהיה פעם מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין.
דור
1. הקרבות במשחק הזה, לצערי הרב, יוצאים קצת ארוכים.
2. אתה אמור לקבוע מתי קרב נגד פוקימון פראי נגמר.
--
גסטלי מתקרב אל טיילו, פוער את פיו ברחבה, ואז סוגר אותו על טיילו אחת הכנפיים של טיילו. טיילו שוב מתחרפן מהפגיעה, והוא מתחיל לחבוט בראשו בגטסלי, עד שגסטלי נאלץ לעזוב את כנפו.
-
[quote=LordAbizi;1096125]
רומה
אתה מצליח לצאת ללא שום קושי מהמעבדה ואתה שוב מוצא את עצמך בהריסות של מה שהיה פעם מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין.
[/quote]
אצא מן האזור של ההריסות , לאחר מכן אקח את הפוכדור של מיינפו בידי ואז אלחץ על הכפתור שבמרכז הפוכדור תוך כדי שאני אומר :" צא מיינפו " .
-
[QUOTE=LordAbizi;1096125]תומר
"רטיקייט, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב נותן מכה עם הכנפיים שלו ברטיקייט. רטיקייט נע קצת הצידה ואז קופץ וחותך עם שיניו את פידוב. פידוב נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אחזיר את פידוב לפוקדור שלו ואוציא את ראלטס "תשתמש בדחיפה על רטיקייט!" אומר בלחץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096125]לי
מונפורנו עומד במקום ומכין את האגרוף. במבט חטוף אין שום הבדל בין זה לבין אגרוף רגיל. מונפורנו רץ אל בייליף ומכה בו. אתה שומע במכה צלילים של משהו מתקרר, ואתה גם רואה סימן אדום על בייליף במקום שבו נחת האגרוף. בייליף שולח שני גפנים, תופס את מונפורנו, וזורק אותו ממנו. מונפורנו נופל במרחק מה מבייליף. מונפורנו קם, ולאחר מכן שולח גחלת אל בייליף. בייליף נפגע ממנה, ואז רץ לכיוון מונפורנו ודוחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו " נסה שוב אגרוף אש. שלח אגרוף שהיה מוקף בלהבות.לאחר מכן תקוף בזנב ברזל את ביליף "
-
[QUOTE=LordAbizi;1096125]דור
1. הקרבות במשחק הזה, לצערי הרב, יוצאים קצת ארוכים.
2. אתה אמור לקבוע מתי קרב נגד פוקימון פראי נגמר.
--
גסטלי מתקרב אל טיילו, פוער את פיו ברחבה, ואז סוגר אותו על טיילו אחת הכנפיים של טיילו. טיילו שוב מתחרפן מהפגיעה, והוא מתחיל לחבוט בראשו בגטסלי, עד שגסטלי נאלץ לעזוב את כנפו.[/QUOTE]
[I]1. שמתי לב XD
2. איך בדיוק אני אקבע?[/I]
~~~
[I]אם קביעת סיום הקרב פירושה שהפוקימון מחוסל, אז[/I] "אוקיי, גאסטלי, תתנדף ותחנוק אותו!" אני אומר. לאחר מכן, "תתמצק בחזרה!" אני אומר, ומכין פוכדור ריק ללכוד בו את טיילו.
[I]אם לא,[/I] "אוקיי, גאסטלי, תתנדף ותתקוף אותו!" אני אומר. "אם הוא תוקף, תתחמק ותתמצק במרחק מה, ותתקדם אליו במהירות כדי להתנגש בו!"
-
רומה
אתה זורק את הפוכדור של מיינפו, ויוצא משם מיינפו. הוא נראה קצת מבולבול, אחרי הכל את רוב חייו עד עתה חי בתוך פוכדור במרתף של המעבדה של ג'פרי רוזנשיין.
תומר
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. אתה מבצע את החילוף ומוציא את ראלטס. ראלטס ורטיקייט נעים זה לעבר זה ואז מתנגשים, ורטיקייט נופל באפיסת כוחות.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את רטיקייט. "רטיקייט אינו יכול להלחם. 3-1 למאמן. " הוא יוצא מזירת הקרב. "המשיכו!" הוא אומר.
"רטיקייט חזור!" פול מורפי מחזיר את רטיקייט. "נראה אותך מתמודד עם זה, צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
לי
מונפורנו מכין אגרוף, שלפתע מתחיל לבעור. מונפורנו מתכונן להכות בבייליף עם האגרוף, אז הלהבה כובת והאגרוף יוצר את אותם סימנים כמו בהודעה הקודמת. בייליף שולח מספר עלים חדים ויורה אותם אל מונפורנו. מונפורנו קופץ ומכה עם זנבו את בייליף. בייליף נפגע, ואז רוקע עם רגלו בפניו של מונפורנו.
דור
זה בדיוק הקטע, אתה בוחר מתי אתה רוצה לסיים את הקרב. אתה פשוט צריך לבצע פעולה שתבהיר באופן חד משמעי שאינך רוצה יותר להלחם. זריקת פוכדור או עזיבת המקום הן דוגמאות לפעולות כאלה. עם זאת, כדי שיהיו יותר סיכויים למה שאתה רוצה שיקרה להצליח, כדאי לשים לב לעדכונים על מצב הפוקימון שאני זורק מדי פעם.
--
גסטלי נע לעבר טיילו, מתנדף ומתחיל לעטוף אותו. טיילו שוב מתחיל להתחרפן ולהניף את כנפיו, והוא הודף ממנו את גסטלי. גסטלי מתמצק חזרה, נורמלי. בזמן שטיילו עוצר להסדיר את נשימתו, אתה זורק את הפוכדור. טיילו נכנס לפוכדור והפוכדור מסתובב מעט ונעצר. לכדת טיילו, יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096334]
לי
מונפורנו מכין אגרוף, שלפתע מתחיל לבעור. מונפורנו מתכונן להכות בבייליף עם האגרוף, אז הלהבה כובת והאגרוף יוצר את אותם סימנים כמו בהודעה הקודמת. בייליף שולח מספר עלים חדים ויורה אותם אל מונפורנו. מונפורנו קופץ ומכה עם זנבו את בייליף. בייליף נפגע, ואז רוקע עם רגלו בפניו של מונפורנו.
.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו , תתמש שוב באגרוף אש.נסה שהלהבה שעל ידיך תחזיק יותר זמן מפעם קודמת.תוף באגרוף אש את ביליף"
-
[QUOTE=LordAbizi;1096334]דור
זה בדיוק הקטע, אתה בוחר מתי אתה רוצה לסיים את הקרב. אתה פשוט צריך לבצע פעולה שתבהיר באופן חד משמעי שאינך רוצה יותר להלחם. זריקת פוכדור או עזיבת המקום הן דוגמאות לפעולות כאלה. עם זאת, כדי שיהיו יותר סיכויים למה שאתה רוצה שיקרה להצליח, כדאי לשים לב לעדכונים על מצב הפוקימון שאני זורק מדי פעם.
--
גסטלי נע לעבר טיילו, מתנדף ומתחיל לעטוף אותו. טיילו שוב מתחיל להתחרפן ולהניף את כנפיו, והוא הודף ממנו את גסטלי. גסטלי מתמצק חזרה, נורמלי. בזמן שטיילו עוצר להסדיר את נשימתו, אתה זורק את הפוכדור. טיילו נכנס לפוכדור והפוכדור מסתובב מעט ונעצר. לכדת טיילו, יעודכן מיד.[/QUOTE]
"כל הכבוד, גאסטלי!" אני אומר בחיוך ומתקרב אל עבר הפוקימון המרחף, אותו אחבק בהנחה שאני יכול. (הוא הרי במצב מוצק, לא?)
לאחר מכן, אני אניח את הפוכדור בכיסי, ואלך יחד עם גאסטלי בדרכי אל העיר הבאה.
-
לי
מונפורנו מחליט להתחכם, והוא רץ לכיוון בייליף. רק כאשר הוא ממש קרוב אל בייליף הוא מוציא את הלהבה מהיד שלו וככה מכה עם אגרוף בוער בביליף. בייליף נפגע וקופץ אחורה, ואז שולח את הגפן שלו ומכה במונפורנו.
דור
אתה ממשיך הלאה, ממשיך ללכת זמן מה ואתה פוגש שם ליליפופ.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097143]דור
אתה ממשיך הלאה, ממשיך ללכת זמן מה ואתה פוגש שם ליליפופ.[/QUOTE]
"המממ..." אני אומר ומביט בליליפאפ הקטן. "לא יזיק אימון קל..." אני ממלמל בשקט.
~~~
[I]אני לא בטוח אם טיילו וגאסטלי מספיק "בריאים" כרגע להילחם, אז תגיד לי אתה ואני אפעל בהתאם.[/I]
-
[QUOTE=LordAbizi;1097143]לי
מונפורנו מחליט להתחכם, והוא רץ לכיוון בייליף. רק כאשר הוא ממש קרוב אל בייליף הוא מוציא את הלהבה מהיד שלו וככה מכה עם אגרוף בוער בביליף. בייליף נפגע וקופץ אחורה, ואז שולח את הגפן שלו ומכה במונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו " יפה כול הכבד על המהלך הזה.תשתמש בחפירה.תחפור בור ואז תפתיע אותו במתקפת גחלת "
-
[quote]תומר
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. אתה מבצע את החילוף ומוציא את ראלטס. ראלטס ורטיקייט נעים זה לעבר זה ואז מתנגשים, ורטיקייט נופל באפיסת כוחות.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את רטיקייט. "רטיקייט אינו יכול להלחם. 3-1 למאמן. " הוא יוצא מזירת הקרב. "המשיכו!" הוא אומר.
"רטיקייט חזור!" פול מורפי מחזיר את רטיקייט. "נראה אותך מתמודד עם זה, צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל. [/quote]
[i]זה יותר מדי, הקרבות אצלך זה שנה!
תוכל לעשות אותם יותר קצרים בבקשה?[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ראלטס תשתמש באגרופים שלך ואז בדחיפה על קלפייבל!" אפקוד על ראלטס.
-
[quote=LordAbizi;1096334]רומה
אתה זורק את הפוכדור של מיינפו, ויוצא משם מיינפו. הוא נראה קצת מבולבול, אחרי הכל את רוב חייו עד עתה חי בתוך פוכדור במרתף של המעבדה של ג'פרי רוזנשיין.
[/quote]
"היי אני ג'ייסון , ואני המאמן שלך " אומר לו ואושיט לו יד .
-
דור
כן, הם במצב טוב דיו.
תומר
קרב המכון הזה היה שלוש על שלוש עוד מאז שירין Dingo שיחק במשחק הזה והיה במכון ההוא.
--
"קלפייבל, תקפי במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה, בזמן שראלטס רץ אל קלפייבל ומתחיל להכות בו. קלפייבל מסיים את המטרונום, והמטרונום הפוך לזרם חשמלי שמחשמל את ראלטס. ראלטס דוחף את קלפייבל.
רומה
מיינפו אינו בקיא יתר על המידה במנהגים של בני אדם, ועל כן אינו מייחס חשיבות רבה לידך המושטת. עם זאת, נראה שהוא הבין את המשפט שלך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097926]תומר
קרב המכון הזה היה שלוש על שלוש עוד מאז שירין Dingo שיחק במשחק הזה והיה במכון ההוא.
--
"קלפייבל, תקפי במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה, בזמן שראלטס רץ אל קלפייבל ומתחיל להכות בו. קלפייבל מסיים את המטרונום, והמטרונום הפוך לזרם חשמלי שמחשמל את ראלטס. ראלטס דוחף את קלפייבל.
[/QUOTE]
"ראלטס תנסה להשתמש במטרונום כמו קלפייבל!" אפקוד על ראלטס "אם לא תצליח תשתמש בעל-חושי על קלפייבל ותגיח אותו באדמה!"