-
[QUOTE=LordAbizi;1097926]דור
כן, הם במצב טוב דיו. [/QUOTE]
"אוקיי, פוקימון פראי נוסף." אינ אומר בחיוך. "זה הזמן לבדוק את היכולות של טיילו כחבר צוות," אני מוסיף, ומוציא אותו מהפוכדור שלו. "טיילו, תשתמש במקורך על מנת לנקר את ליליפאפ!" אני אומר בחיוך, מקווה לתוצאות טובות גם בקרב הזה.
-
תומר
מטרונום זו מתקפה קשה יחסית להסבר, וקשה למצוא לה הסבר מסבר את האוזן. אם אתה תרצה ללמוד אותה אחרי המכון, אני אוכל איכשהו לארגן את זה.
--
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס מנסה להפיל את קלפייבל, אך כל מה שהוא מצליח לעשות זה קצת לכופף אותה. קלפייבל לאחר מכן רצה אל ראלטס ומכה בו עם האגרוף.
דור
טיילו טס אל ליליפופ ומנקר אותו. לליפופ מופתע מההתקפה ולכן נפגע ממנה. ליליפופ מסתובב ולאחר מכן נוגח בטיילו.
-
[quote=LordAbizi;1097926]
רומה
מיינפו אינו בקיא יתר על המידה במנהגים של בני אדם, ועל כן אינו מייחס חשיבות רבה לידך המושטת. עם זאת, נראה שהוא הבין את המשפט שלך.[/quote]
"אוקי עכשיו צריך לסרוק אותו בפוקידע " אומר לעצמי בראש והוציא את הפוקידע ואסרוק את מיינפו .
-
[QUOTE=LordAbizi;1098513]דור
טיילו טס אל ליליפופ ומנקר אותו. לליפופ מופתע מההתקפה ולכן נפגע ממנה. ליליפופ מסתובב ולאחר מכן נוגח בטיילו.[/QUOTE]
"טיילו, הכה בו באמצעות כנפך!" אני אומר. "לאחר מכן, אם הוא יתעכב לרגע, צלול אליו ותלוש מעט מפרוותו באמצעות מקורך!" (מעין וריאציה למתקפה מריטה - Pluck).
-
[QUOTE=LordAbizi;1098513]תומר
מטרונום זו מתקפה קשה יחסית להסבר, וקשה למצוא לה הסבר מסבר את האוזן. אם אתה תרצה ללמוד אותה אחרי המכון, אני אוכל איכשהו לארגן את זה.
--
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס מנסה להפיל את קלפייבל, אך כל מה שהוא מצליח לעשות זה קצת לכופף אותה. קלפייבל לאחר מכן רצה אל ראלטס ומכה בו עם האגרוף.
[/QUOTE]
[I]כן אני אשמח ללמד את ראלטס מטרונום...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי ראלטס! תתאושש במהירות ותתקיף אותו באגרופים שלך! אתה מסוגל לעשות אגרופי קרח\אש\חשמל!" אפקוד על ראלטס בעידוד.
-
רומה
אתה מפעיל את הפוקדע. הפוקדע מתחיל לדבר:
"זוהה הפוקימון מיינפו. מיינפו הוא פוקימון אומנות הלחימה מסוג לוחם. בידיו יש לו טפרים חדים איתם הוא יכול לחתוך יריבים. בקרב הם משתמשים ברצף של מתקפות מתמשכות. ככל שהפוקימון מרוכז יותר, הוא נלחם בצורה מדויקת ואלגנטית יותר.
תודה שהתמשתם בפוקדע"
הפוקדע נכבה בתום ההסבר.
דור
יפה, רעיון נחמד.
--
טיילו מנצל את הקרבה ומכה עם כנפו בליליפופ. ליליפופ נפגע, ובזמן זה טיילו טס אל ליליפופ ותולש מעט מהפרווה שלו עם המקור. הדבר (כהרגל כל המתקפות שאתה עושה משום מה) מחרפן את ליליפופ, והוא מסתער בדחיפה על טיילו.
תומר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. ראלטס מתחיל להכות עם האגרופים שלו בקלפייבל, ואז קלפייבל מתמוטטת על ראלטס בחבטת גוף. (הערה, הקרב עדיין לא נגמר)
-
[QUOTE=LordAbizi;1098811]תומר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. ראלטס מתחיל להכות עם האגרופים שלו בקלפייבל, ואז קלפייבל מתמוטטת על ראלטס בחבטת גוף. (הערה, הקרב עדיין לא נגמר)[/QUOTE]
[I]אז מתי יגמר הקרב?[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~
"ראלטס תעיף אותו מימך!" אפקוד על ראלטס "לאחר מכן רוץ לעבר קלפייבל, תיגע לו באוזניים ואז תחטיף לו אגרוף בפרצוף שלו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1098811]דור
יפה, רעיון נחמד.
--
טיילו מנצל את הקרבה ומכה עם כנפו בליליפופ. ליליפופ נפגע, ובזמן זה טיילו טס אל ליליפופ ותולש מעט מהפרווה שלו עם המקור. הדבר (כהרגל כל המתקפות שאתה עושה משום מה) מחרפן את ליליפופ, והוא מסתער בדחיפה על טיילו.[/QUOTE]
"כל הכבוד, טיילו," אני אומר בחיוך לפוקימון הסנונית. "כעת, תפוס את ליליפאפ באמצעות רגליך, ותנסה לזרוק אותו אל הקרקע מגובה!" אני מסביר לטיילו. "אם לא תצליח, לא נורא. תשתמש במכת כנף פעם נוספת," אני אומר, כאופציה ב.
-
תומר
אתה יודע, כשארצה.
--
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס מתאמץ רבות ומרים ממנו את קלפייבל. ראלטס מתקרב אל קלפייבל (הם במילא קרובים כבר שכן קלפייבל מחץ אותו), ואיכשהו נוגע באזניים שלה (הבדלי גודל בין הפוקימונים לא אמורים לאפשר זאת, אך מכיוון שאתה מתכנן משהו, אף על פי שאני לא מבין בדיוק מה, אתן לזה לקרות), ואז גם נותן לה מכה בפרצוף. קלפייבל נפגעת ואז מכה בראלטס עם אגרוף מגה.
דור
הגדלים והמשקלים שלהם לא אמורים לאפשר את הדבר הזה. טיילו קטן וחלש מכדי להרים לילפופ שבערך באותו גודל שלו.
--
טיילו טס לעבר ליליפופ, תופס אותו עם רגליו ומנסה להרים את לילפופ אך נכשל מהסיבות שהסברתי. ליליפופ שולח את זרועותיו הקדמיות קדימה ומכה בטיילו. טיילו לאחר מכן מנחית מכה עם כנפו עם ליליפופ.
-
[quote]תומר
אתה יודע, כשארצה.
--
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס מתאמץ רבות ומרים ממנו את קלפייבל. ראלטס מתקרב אל קלפייבל (הם במילא קרובים כבר שכן קלפייבל מחץ אותו), ואיכשהו נוגע באזניים שלה (הבדלי גודל בין הפוקימונים לא אמורים לאפשר זאת, אך מכיוון שאתה מתכנן משהו, אף על פי שאני לא מבין בדיוק מה, אתן לזה לקרות), ואז גם נותן לה מכה בפרצוף. קלפייבל נפגעת ואז מכה בראלטס עם אגרוף מגה.[/quote]
"ראלטס תשתמש בדחיפה כדי לדחוף את קלפייבל ואז תן לו אגרוף לפרצוף!" אפקוד על ראלטס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1094131]תמיר
אופס, טעות שלי.
--
פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל כדור האנרגיה ובנקודת המפגש נוצר פיצוץ. לודיקולו בזמן הזה שולח קשר עשב שתופס את פיקאצ'ו שהיה עסוק בכדור האנרגיה. לודיקולו מכין עוד כדור אנרגיה, אך פיקאצ'ו קופץ ומתחמק מכדור הארנגיה הזה, ואז הוא פוגע בלודיקולו עם הזנב שלו. לודיקולו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,מהירות ואז מכת ברק
--------------------------
*כבר ממש נמאס מהקרב הזה,אין לי כבר הלכים מעניינים...*
-
תומר
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה, כשראלטס רץ קדימה ודוחף אותה. קלפייבל נהדפת אחורה, ואז מסיימת את המטרונום שהופך לאקדח מים שמרטיב את ראלטס והודף אותו מעט אחורה. ראלטס רץ קדימה ונותן כמה אגרופים לקלפייבל.
תמיר
נו, הוא כבר מתחיל להתעייף. אם עלית כבר על החוקיות, אז אתה אמור לדעת שהקרב קרוב לסיום, ואתה אפילו יכול לאמר לי תוך כמה תגובות.
--
"לודיקולו, כדור אנרגיה, ואז חבטת גוף!" אומר גרופוס פילדמן. פיקאצ'ו נע במהירות אל לודיקולו ומתנגש בו. בזמן שפיקאצ'ו עוד קרוב לודיקולו מספיק לירות עליו כדור אנרגיה שפוגע בו. פיקאצ'ו מתרחק ושולח זרם חשמלי אל לודיקולו המתקרב, עד שלודיקולו מגיע אליו ומנחית את עצמו על פיקאצ'ו.
-
[quote]תומר
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה, כשראלטס רץ קדימה ודוחף אותה. קלפייבל נהדפת אחורה, ואז מסיימת את המטרונום שהופך לאקדח מים שמרטיב את ראלטס והודף אותו מעט אחורה. ראלטס רץ קדימה ונותן כמה אגרופים לקלפייבל.[/quote]
"ראלטס דחיפה בכול הכוח! ותנסה שוב לעשות אגרוף חשמל!" אגיד לראלטס בעידוד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1099413]דור
הגדלים והמשקלים שלהם לא אמורים לאפשר את הדבר הזה. טיילו קטן וחלש מכדי להרים לילפופ שבערך באותו גודל שלו.
--
טיילו טס לעבר ליליפופ, תופס אותו עם רגליו ומנסה להרים את לילפופ אך נכשל מהסיבות שהסברתי. ליליפופ שולח את זרועותיו הקדמיות קדימה ומכה בטיילו. טיילו לאחר מכן מנחית מכה עם כנפו עם ליליפופ.[/QUOTE]
"מריטה וניקור!" אני אומר במהרה.
-
תומר
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס רץ קדימה ודוחף את קלפייבל. קלפייבל נותנת אגרוף מגה לראלטס. ראלטס שולח את האגרוף קדימה ופוגע בקלפייבל, ונראה שקלפייבל לרגע נרתעת אחורה לאחר המגע עם האגרוף.
דור
טיילו שוב מתחיל לאכול (לשון ציורית) את ליליפופ, וליליפופ שוב מתחרפן ומניף את כל איברי גופו כדי לפגוע בטיילו ולהרחיק אותו. טיילו מורחק מליליפופ. לאחר מכן טיילו מתקרב שוב והפעם מנקר את ליליפופ. ליליפופ מגיב בנשיכה על טיילו.