-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 06:20 PM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
הגז הרעיל עוצר את ההתקפה של סייטר ומרעיל אותו. אודיש משתמש בשאיבה אבל זה לא כל כך משפיע על סייטר. סייטר עומד להשתמש במכת כנף [/b][/quote]
"אודיש קדימה דחיפה ואז שוב גז רעיל!"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 06:20 PM
[b] [color=purple]ג'ייד-[/color]
מטפוד מתקשח ומשתמש בדחיפה. צ'ינצ'או נפגע קצת ומשתמש בניצוץ על מטפוד. מטפוד גם נפגע. צ'ינצ'או עומד להשתמש באקדח מים. [/b][/quote]
"מטאפוד תתקשח ותשתמש בקור משי על הפה שלו בשביל שהוא לא יוכל להוציא משם אקדח מים "(וזה בהנחה שהוא מוציא אקדח מים מהפהXD)
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 06:39 PM
[b]
[color=yellow]ירין-[/color]
טדיאורסה שורט את סלקוס וסלקוס נכנס למתקפת זעם שבה טדיאורסה נפגע ומתעלף.
[/b][/quote]
"טדי חזור! אלקטרו צא! מהר תתחיל עם ניצוץ ואז תעשה שילוב של דחיפה וזריזות ואז ישר נשיכה!" אני אומר
-
[color=orange]כריס-[/color]
ג'ון מצלם ומגלה לך פוקימון נוסף שהוא מזהה במים זה וופר [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/194wooper.png[/img]
[color=green]ארתור-[/color]
גולדין לא מצליחה להתחמק מעוקץ הרעל היא משתמשת בבועות אבל קקניה חוסם אותם עם עוד עוקץ רעל. גולדין נפגעת שוב ומתעלפת.
[color=blue]עומר-[/color]
אודיש משתמש בדחיפה אבל מכת הכנף של סייטר חזקה יותר ולכן אודיש נפגע. אודיש משתמש שגז רעיל אבל סייטר כבר מורעל. סייטר נפגע מזה שהוא מורעל. הוא מתכוון להשתמש במכת כנף שוב.
[color=purple]ג'ייד-[/color]
מטפוד חוסם את הפה של צ'ינצ'או ויוצא לצ'ינצ'או הצפה בתוך הפה. צ'ינצ'או עומד להשתמש בניצוץ.
[color=brown]ירין-[/color]
ההתקפה הצליחה. סלקוס מעולף.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 11:07 PM
[b]
ההתקפה הצליחה. סלקוס מעולף. [/b][/quote]
"יופי! פוכדור צא!" אני אומר
-
[b] [color=green]ארתור-[/color]
גולדין לא מצליחה להתחמק מעוקץ הרעל היא משתמשת בבועות אבל קקניה חוסם אותם עם עוד עוקץ רעל. גולדין נפגעת שוב ומתעלפת. [/b][/quote]
"גולדין חזרי צא צ'יקוריטה" אני אומר ומוציא את צ'יקוריטה ואומר לה "צ'יקוריטה גז רעיל ומיד אחרי זה עלי תער על קקניה"
-
מטפוד חוסם את הפה של צ'ינצ'או ויוצא לצ'ינצ'או הצפה בתוך הפה. צ'ינצ'או עומד להשתמש בניצוץ. [/b][/quote]
"מטאפוד אתה מעולה. תשתמש עכשיו בהתקשחות ודחיפה!"
-
[b]
אודיש משתמש בדחיפה אבל מכת הכנף של סייטר חזקה יותר ולכן אודיש נפגע. אודיש משתמש שגז רעיל אבל סייטר כבר מורעל. סייטר נפגע מזה שהוא מורעל. הוא מתכוון להשתמש במכת כנף שוב. [/b][/quote]
"אודיש תתחמקי ואז שאיבה וחבטה!" אני אומר לה בקול ומקווה שזה יצליח
-
[b] [color=orange]כריס-[/color]
ג'ון מצלם ומגלה לך פוקימון נוסף שהוא מזהה במים זה וופר [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/194wooper.png[/img]
[/b][/quote]
"היי ג'ון, אולי תצלם את הוופר הזה?" אני אומר ומחפש עוד פוקימונים.
-
תפסת סלקוס. אתה שומע רעש חזק, זה מגיע מקדימה אתה ממשיך בהליכה וראה אותה. אתה הגעת לעיר דרויס. יש כמה מקומות אליהם אתה יכול ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון, לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאתה חושב עליה. לאן תבחר?
[color=green]ארתור-[/color]
קקניה מורעל. עלי התער פוגעים בקקניה אבל לא משפיעים כל כך. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל ומתכוון להשתמש בחבטת גוף.
אודיש מצליח להתחמק ממש ברגע האחרון ומשתמש בשאיבה. חלחק קטן מהחיים של סייטר עוברים לאודיש. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע בסייטר. סייטר מתעייף. סייטר עומד להשתמש בחיתוך.
[color=purple]ג'ייד-[/color]
מטפוד משתמש בהתקשחות והניצוץ של צ'ינצ'או כבר בקושי משפיע עליו. מטפוד משתמש בדחיפה וצ'ינצ'או נראה כמעט מעולף.
"לא תודה." אומר ג'ון. פתאום אתם קולטים משהו זהוב בתוך המים. אתם מסתכלים טוב אבל פתאום המים הופכים לשחורים. אתה רואה טנטקול [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/072tentacool.png[/img] שהשתמש בדיו כדי להפריע לך לקלוט את הפוקימון המסתורי.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 29 2009, 09:32 PM
[b]
"לא תודה." אומר ג'ון. פתאום אתם קולטים משהו זהוב בתוך המים. אתם מסתכלים טוב אבל פתאום המים הופכים לשחורים. אתה רואה טנטקול [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/072tentacool.png[/img] שהשתמש בדיו כדי להפריע לך לקלוט את הפוקימון המסתורי. [/b][/quote]
"לעזאזל!" אני צועק וצולל אל המים, אני חייב לראות את הפוקימון המסתורי הזה.
-
[b]
אודיש מצליח להתחמק ממש ברגע האחרון ומשתמש בשאיבה. חלחק קטן מהחיים של סייטר עוברים לאודיש. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע בסייטר. סייטר מתעייף. סייטר עומד להשתמש בחיתוך. [/b][/quote]
"אודיש תתחמקי ואז שאיבה ודחיפה!" אני אומר ומקווה שזה מה שיטיש את סייטר לגמרי.
-
מטפוד משתמש בהתקשחות והניצוץ של צ'ינצ'או כבר בקושי משפיע עליו. מטפוד משתמש בדחיפה וצ'ינצ'או נראה כמעט מעולף. [/b][/quote]
"כל הכבוד מטאפוד!" אני מוציאה פוקדור וזורקת על צ'ינצ'או
-
[b] [color=green]ארתור-[/color]
קקניה מורעל. עלי התער פוגעים בקקניה אבל לא משפיעים כל כך. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל ומתכוון להשתמש בחבטת גוף. [/b][/quote]
"צ'יקוריטה תתחמקי ומיד אחרי זה תשתמשי בעלי תער כדי לנצח את הקקניה הזה סופית"
-
[b] [color=brown]ירין-[/color]
תפסת סלקוס. אתה שומע רעש חזק, זה מגיע מקדימה אתה ממשיך בהליכה וראה אותה. אתה הגעת לעיר דרויס. יש כמה מקומות אליהם אתה יכול ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון, לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאתה חושב עליה. לאן תבחר?
[/b][/quote]
קודם כל ארפה את הפוקימונים שלי ואז אלך למכון הראשון