-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 05:30 PM
[b] עומר - כשאתם מנסים להזיז את הסלעים אתם שמים לב שהסלעים הם בעצם חבורה של גרבאלרים([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa075.png[/img])עצבניים, הם כועסים על זה שאתם דוחפים אותם. [/b][/quote]
"אוי אני מצטער!" אני אומר "לא ידעתי שאתם פוקימונים" אני אומר בצחוק לחוץ "אני ממש מצטער" אני אומר ומקווה שזה יעזור
-
עומר - לגראבלרים לא ממש אכפת ממה שאתה אומר להם, הם משתמשים ברעידת אדמה ואתה נופל על הרצפה. הם עומדים לתקוף בגלגול.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 05:33 PM
[b] עומר - לגראבלרים לא ממש אכפת ממה שאתה אומר להם, הם משתמשים ברעידת אדמה ואתה נופל על הרצפה. הם עומדים לתקוף בגלגול. [/b][/quote]
"טוב נמאס לי! אזוריל בועות! דיטו תשתנה גם לאוזירל ותתקוף גם בבועות!"
-
עומר - הגרבאלרים פוחדים מהמים ומפנים את האזור, אתה יכול לעבור ולהמשיך בדרך לעיר ויולט.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 05:51 PM
[b] עומר - הגרבאלרים פוחדים מהמים ומפנים את האזור, אתה יכול לעבור ולהמשיך בדרך לעיר ויולט. [/b][/quote]
"עבודה נהדרת!"" אני אומר "עכשיו בואו נמשיך לעיר ויולט" אני ממשיך ומתחיל ללכת.
-
עומר - אתה ממשיך ללכת כשלפתע אתה רואה את הכניסה לעיר, אתה נכנס ונדהם מכמה שהעיר גדולה.
אתה רואה את מרכז הפוקימונים, מגדל הנבג, את אקדמית הפוקימונים ובית אחד,ואז אתה מבחין גם במכון העיר, לאן תלך?
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 06:05 PM
[b] עומר - אתה ממשיך ללכת כשלפתע אתה רואה את הכניסה לעיר, אתה נכנס ונדהם מכמה שהעיר גדולה.
אתה רואה את מרכז הפוקימונים, מגדל הנבג, את אקדמית הפוקימונים ובית אחד,ואז אתה מבחין גם במכון העיר, לאן תלך? [/b][/quote]
אני הולך למרכז פוקימונים ואז למגדל הנבג.
-
עומר - אתה מרפא את הפוקימונים ומתקדם לכיוון מגדל הנבג, אתה רואה שהוא נעול ואין דרך להיכנס לתוכו.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 06:17 PM
[b] עומר - אתה מרפא את הפוקימונים ומתקדם לכיוון מגדל הנבג, אתה רואה שהוא נעול ואין דרך להיכנס לתוכו.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני הולך למכון.
-
עומר - אתה נכנס למכון ורואה איש יושב על כיסא.
הוא מלטף פידג'י שיושב לו על הכתף.
"שלום" הוא אומר לך.
"שמי הוא פלאנקר, מנהיג המכון, אתה צריך משהו?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 06:21 PM
[b] עומר - אתה נכנס למכון ורואה איש יושב על כיסא.
הוא מלטף פידג'י שיושב לו על הכתף.
"שלום" הוא אומר לך.
"שמי הוא פלאנקר, מנהיג המכון, אתה צריך משהו?" הוא שואל. [/b][/quote]
"כן באתי לאתגר אותך!" אני אומר "צא נידורן!"
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 04:33 PM
[b] ירין - "אה כן, שמעתי שיש באזור להקה של גרבאלרים, אולי פוקימון מים יזיז אותם" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
"איפה אני יכול ללכוד פוקימון מים?" אני שואל
-
עומר - "אתה לא רוצה לשמוע קודם את החוקים?" הוא שואל בלעג.
"זה יהיה קרב של שניים על שניים!" הוא אומר.
"צא פידג'י!" הוא צועק והפידג'י([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa016.png[/img]) שעל הכתף שלו טס אל עבר הזירה.
"פידג'י, מתקפת חול!" פלאנקר צועק.
פידג'י מעיף חול על נידורן, שלא מצליח לראות בגלל החול בעיניו.
"פידג'י, משב רוח!" הוא אומר לפידג'י.
פידג'י יוצר בעזרת כנפיו מעין טורנדו שפוגע בנידורן ומעיף אותו לאוויר.
ירין - "לפי מה שאני יודעת, אין הרבה פוקימוני מים באזור, אבל יש כאן שמשכיר פוקימוני מים לתיירם" היא אומרת לך.*
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 06:48 PM
[b] ירין - "לפי מה שאני יודעת, אין הרבה פוקימוני מים באזור, אבל יש כאן שמשכיר פוקימוני מים לתיירם" היא אומרת לך.* [/b][/quote]
"משכיר? איפה?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 06:48 PM
[b] עומר - "אתה לא רוצה לשמוע קודם את החוקים?" הוא שואל בלעג.
"זה יהיה קרב של שניים על שניים!" הוא אומר.
"צא פידג'י!" הוא צועק והפידג'י([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa016.png[/img]) שעל הכתף שלו טס אל עבר הזירה.
"פידג'י, מתקפת חול!" פלאנקר צועק.
פידג'י מעיף חול על נידורן, שלא מצליח לראות בגלל החול בעיניו.
"פידג'י, משב רוח!" הוא אומר לפידג'י.
פידג'י יוצר בעזרת כנפיו מעין טורנדו שפוגע בנידורן ומעיף אותו לאוויר.
[/b][/quote]
"נידורן עוקץ רעל ואז מתקפת קרן?"