[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 11 2009, 07:24 AM
[b] איקי
אתה נכנס לעיר מרוול, ואתה מוצא שם את מרכז הפוקימונים עם הגג המסורתי האדום. [/b][/quote]
נכנס לשם בשביל לרפא את הפוקימונים שלי.
Printable View
[b] איקי
אתה נכנס לעיר מרוול, ואתה מוצא שם את מרכז הפוקימונים עם הגג המסורתי האדום. [/b][/quote]
נכנס לשם בשביל לרפא את הפוקימונים שלי.
[b] מקס
אם אתה מתכוון זנב ברזל, אז כן הוא יוכל, אם תאמן אותו במכות זנב רגילות. ומכות זנב רגילות הוא יכול, השתמשת בזה באחד הקרבות ם.ם
--
ספירו ממשיך לנפנף בכנפיים שלו ולבסוף אחד העלים נקרע.
[/b][/quote]
"ספירו, כדי להרוס את הצמח אתה צריך להתכוון לזה ולחשוב כאילו זה היריב שלך!"
"צ'ארמנדר, תקפוץ ותנסה לתת מכה חזקה עם הזנב שלך לעץ ככל שתוכל"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 09:55 PM
[b]
תמיר
זה לא יותר מדי מעמיס, לומדים איך להתרגל לקצב של זה.
--
הופיפ עולה למעלה ומתחמק מאקדח המים, אך פוליוואג יורה אקדחי מים נוספים ולא נותן להופיפ לעצור כדי לטעון את כדור האנרגיה [/b][/quote]
*עד השנה למדתי עד 4,ושנה הבאה אני בתנאי פנימיה ולומד עד רבע ל6.
לא מספיק ללמוד עד השעות האלה?להיות דתי זה לא קל...
מחר יש לי ראיון,אם זה יצליח ויסכימו אז נראה מה יהי שנה הבאה...*:rolleyes:
------------------------------------------------------------
*אני חושב שדרך המשחק שלך לא ממש נכונה.במשחק שלך אנחנו חייבים ללמד את הפוקימונים מתקפות,במקום שהם ילמדו בעצמם.אבל בסדרה הם לומדים חלק וחלק מלמדים אותם,כי זה קשה מאוד,וגם לא הגיוני לפי הסדרה...*
------------------------------------------------------------
"הופיפ,תנסה להתקרב אליו בזהירות!תסתובב סביב אקדחי מים ואז תשתמש בדחיפה בתוך המים!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 02:00 PM
[b] ניתאי
דחיפה, יריית חוט. ואכפת לך לתת שם למתקפת האש שאתה מנסה שהוא יבצע?
--
מגבי מנסה, אך יוצאים רק מספר גיצים שנעלמים, ולא פוגעים בוויזמיר, וויזמיר מתחיל ללכת הצידה. [/b][/quote]
להביור O:
-------------------
"וורמפל,צא!" אני אומר ומוציא את וורמפל "תשתמש ביריית חוט כדי להדביק את וויזמיר לעץ
ירין
כן, ''תחמק עם ה" פקודה ברורה לחלוטין
--
קלפייבל מסיימת ויוצא לה כדור ברק, שהיא שולחת אותו אל ג'יגליפף, ג'ילגיפף בקושי מתחמק (כלומר הוא נפגע חלקית) ולאחר מכן הוא משתמש בבעיטה אווירית (או מהירה, איך שתרצה) על קלפייבל
"כעת קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי, קלפייבל תוקפת את ג'יגליפף והוא נפגע. ג'יגליפף מתחיל להתעייף
דודי
עוד ניצוצות מתאספים אל שינקס, וכעת הוא מנסה שוב ויש יותר ניצוצות מסביב לשינקס, ואז הם מתחברים מסביב לשינקס, ויוצא ברק קטן מאוד.
ליאו
פיג'י יוצא והוא קורע את החוט של ספינרק, ולאחר מכן הוא מנפנף את כנפיו ועף עליו חול מהאדמה מה שמקשה על הראייה שלו. ולאחר מכן הוא פוגע בספינרק בשתי ההתקפות. ספינרק משתמש ביריית חוט
איקי
אתה נכנס, ואתה ניגש לאחות ג'וי. היא מבקשת ממך את הפוקימונים, ואני מניח שזה הגיוני שאתה מוסר לה אותם, היא מכניסה אותם למכשיר מוזר ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם.
מקס
ספירו מתמלא ב"רצח בעיניים" והוא מתחיל לנפנף חזק יותר ועוד שני עלים עומדים להקרע.
הם... לחבוט בעץ עם זנב שיש בקצה שלו אש... אתה מנסה להבעיר חצי מהשדה הזה או משהו? יהיה יותר הגיוני לנסות לחבוט באבן, כי היא לא תדלק.
תמיר
ביקורת התקבלה, והנה התגובה שלי, אתה יכול להתחיל עם על פוקימון שאתה רוצה, אבל המחיר לכך הוא שצריך ללמד אותו מתקפות. פוקימונים פראיים לעומת זאת יודעים יותר מתקפות כי הם היו בטבע ולמדו את המתקפות ממישהו אחר, למשל הפוליוואג הזה לומד על ידי מישהו אחר בנהר הזה אקדח מים. אבל בעקרון בלמידת פוקימונים יש נק' כזו, כשהפוקימון מבין את הפרינציפ של המתקפה, למשל במכת ברק להגיע לכח החשמלי ולתעל אותו איך שהפוקימון רוצה, כל המתקפות כבר זה קלי קלות ללמד. יש בזה הגיון מסויים.
--
הופיפ בורח בזהירות סביב אקדחי המים ולבסוף דוחף את פוליוואג מה שגורם לו להגיע עד לגדה הנגדית. פוליוואג צולל, ולאחר מכן קופץ למעלה והוא מכוון את הזנב שלו אל הופיפ
ניתאי
יעודכן
--
יריית החוט פוגעת בוויזמיר, ואז הוא מבחין בוורמפל, הוא חותך את החוט עם האוזן שלו (זה לא שיש לו איבר חזק יותר) והוא מתכוון לבצע דחיפה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 07:51 AM
[b] מקס
ספירו מתמלא ב"רצח בעיניים" והוא מתחיל לנפנף חזק יותר ועוד שני עלים עומדים להקרע.
הם... לחבוט בעץ עם זנב שיש בקצה שלו אש... אתה מנסה להבעיר חצי מהשדה הזה או משהו? יהיה יותר הגיוני לנסות לחבוט באבן, כי היא לא תדלק.
[/b][/quote]
XDD
לא ידעתי עם יש אבן בסביבה..
"צ'ארמנדר, תנסה את המכה על האבן!"
"ספירו אתה רוצה להמשיך להתאמן?"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 08:51 AM
[b]
תמיר
ביקורת התקבלה, והנה התגובה שלי, אתה יכול להתחיל עם על פוקימון שאתה רוצה, אבל המחיר לכך הוא שצריך ללמד אותו מתקפות. פוקימונים פראיים לעומת זאת יודעים יותר מתקפות כי הם היו בטבע ולמדו את המתקפות ממישהו אחר, למשל הפוליוואג הזה לומד על ידי מישהו אחר בנהר הזה אקדח מים. אבל בעקרון בלמידת פוקימונים יש נק' כזו, כשהפוקימון מבין את הפרינציפ של המתקפה, למשל במכת ברק להגיע לכח החשמלי ולתעל אותו איך שהפוקימון רוצה, כל המתקפות כבר זה קלי קלות ללמד. יש בזה הגיון מסויים.
--
הופיפ בורח בזהירות סביב אקדחי המים ולבסוף דוחף את פוליוואג מה שגורם לו להגיע עד לגדה הנגדית. פוליוואג צולל, ולאחר מכן קופץ למעלה והוא מכוון את הזנב שלו אל הופיפ [/b][/quote]
*אם אתה אומר...*
"הופיפ נגיחה!"
[b] ניתאי
יעודכן
--
יריית החוט פוגעת בוויזמיר, ואז הוא מבחין בוורמפל, הוא חותך את החוט עם האוזן שלו (זה לא שיש לו איבר חזק יותר) והוא מתכוון לבצע דחיפה. [/b][/quote]
ועכשיו זה מגה פאנץ'
---------------------
"וורמפל,תשתמש ביירית חוט על הרגל של מגבי ותניף אותו לכיוון וויזמיר,מגבי,תנסה לרכז את האנרגיה שלך לתוך היד שלך ואז לתת לוויזמיר אגרוף איתה!"
[b] ירין
כן, ''תחמק עם ה" פקודה ברורה לחלוטין
--
קלפייבל מסיימת ויוצא לה כדור ברק, שהיא שולחת אותו אל ג'יגליפף, ג'ילגיפף בקושי מתחמק (כלומר הוא נפגע חלקית) ולאחר מכן הוא משתמש בבעיטה אווירית (או מהירה, איך שתרצה) על קלפייבל
"כעת קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי, קלפייבל תוקפת את ג'יגליפף והוא נפגע. ג'יגליפף מתחיל להתעייף
[/b][/quote]
"ג'יגי חזור! מנקי צא! מהר תתחיל לתת אגרופי זעם ואז תנסה אגרופי אדמה- תתן מכות אדמה שייצרו צין רעידת אדמה חזקה!" אני אומר
מקס
צ'ארמנדר קופץ על האבן ומכה בו, ולא נראית תוצאה
ספירו מסתכל אליך במבט שאתה מפרש כ"תחליט בעצמך"
תמיר
הופיפ נוגח בפוליוואג והוא נוחת בצד השני של הגדה, והוא נראה מפוחד מהעובדה שהוא רחוק מהמים. פוליוואג משתמש באקדח מים, והוא מתחיל להתעייף.
ניתאי
אתה יודע איך נראה וורמפל? לוורמפל אין ידיים בכל מובן של המילה יד המוכר לי, יש לו רק את הדברים האלה בתחתית הגוף שלו שעוזרים לו לזחול.
ירין
צריך סוג של כח על אנושי כדי לעשות דבר כזה ם.ם
--
"קלפייבל תחבטי בו!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת ממספר אגרופי זעם, ולאחר מכן מבצעת חבטת גוף שמעיפה ממנה את מנקי. מנקי לאחר מכן מנסה את אגרוף האדמה, אבל אין לו סוג של כח על אנושי ולכן לא קרה שום דבר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 10:02 AM
[b] ניתאי
אתה יודע איך נראה וורמפל? לוורמפל אין ידיים בכל מובן של המילה יד המוכר לי, יש לו רק את הדברים האלה בתחתית הגוף שלו שעוזרים לו לזחול. [/b][/quote]
כן אני יודע,והפעם זאת הייתה טעות שלך
[quote][b]ועכשיו זה מגה פאנץ'
---------------------
"[b][SIZE=3]וורמפל[/SIZE][/b],תשתמש ביירית חוט על הרגל של מגבי ותניף אותו לכיוון וויזמיר,[SIZE=3][b]מגבי[/b][/SIZE],תנסה לרכז את האנרגיה שלך לתוך היד שלך ואז לתת לוויזמיר אגרוף איתה!"[/b][/quote]
[b] ירין
צריך סוג של כח על אנושי כדי לעשות דבר כזה ם.ם
--
"קלפייבל תחבטי בו!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת ממספר אגרופי זעם, ולאחר מכן מבצעת חבטת גוף שמעיפה ממנה את מנקי. מנקי לאחר מכן מנסה את אגרוף האדמה, אבל אין לו סוג של כח על אנושי ולכן לא קרה שום דבר. [/b][/quote]
מנקי יודע חפירה-הוא אמור להיות-תן לי סיפור איך אני אלמד אותו..
-----
"מנקיי נסה חפירה-תחפור עם הידיים שלך ואז תפתיע אותו מתוך האדמה עם ציפורני זעם משולבים באגרופי זעם!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:02 AM
[b] תמיר
הופיפ נוגח בפוליוואג והוא נוחת בצד השני של הגדה, והוא נראה מפוחד מהעובדה שהוא רחוק מהמים. פוליוואג משתמש באקדח מים, והוא מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
"יופי הופיפ!תרחיק אותו מהמים!תעופף מסביב לאקדח המים שלו כדי לבלבל אותו ותשתמש בנגיחה!"
ניתאי
אתה צודק, כשאני טועה אני טועה, וזה קורה לי יותר מדי לאחרונה. לעזאזל עם המטריצות האלה.
--
וורמפל יורה לעבר מגבי ומעיף אותו לעבר וויזמיר, מגבי מנסה לרכז את הכח שלו, והאגרוף פוגע בוויזמיר, אם כי לא בהרבה חזק מאגרוף רגיל. וויזמיר דוחף את מגבי שנמצא לידו
ירין
לחפור זה לא בעיה, אבל לעשות חפירה כמו בסדרה זה לא הגיוני, אי אפשר לחפור כל כך מהר.
"קלפייבל, לכי למקום שבו הוא חופר ולאחר מכן בצעי מרטונום!" קלפייבל מתחילה לעשות מטרונום ומתקרבת למנקי שיבנתיים חופר ונכנס לתוך האדמה. המטרונום מתברר כאקדח מים שנכנס לתוך האדמה, אבל באותו רגע יוצא מנקי שתוקף את קלפייבל. קלפייבל נפגעה מההתקפות.
תמיר
הופיפ מסתובב סביב אקדח המים ולבסוף פוגע בפוליוואג שנופל. פוליוואג קופץ ודוחף את הופיפ, וכעת הוא מנסה להשתמש באקדח מים.
[b] מקס
צ'ארמנדר קופץ על האבן ומכה בו, ולא נראית תוצאה
ספירו מסתכל אליך במבט שאתה מפרש כ"תחליט בעצמך" [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, תראה לסלע שאתה קשוח אליו, תחשוב שזה היריב שלך"
"ספירו, אני רואה שאתה נותן לי את ההחלטה וזה אומר שיש לך עוד כוח, תמשיך עד שהצמח הזה יהרס לגמרי"