-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 12:34 AM
[b]
[b]מאט[/b]
טרופיוס עף מעל פליגאטור ומנסה לייתקוף בדריכה אך פליגאטור שם לב אליו ותוקף בקרן העל ישר אל פניו של טרופיוס,טרופיוס מיתרסק על האדמה מה תעשה עכשיו פליגאטור לא יכול ליתקוף בגלל שהישתמש בקרן העל אך טרופיוס פצוע קשה??
מצב
פליגאטור75%
טרופיוס45% [/b][/quote]
"טרופיוס תקוף בעלי תער אחר כך באס אווירי ואז שוב בעלי תער,אחר כך תתעופף מעליו ושוב עלי תער!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 02:20 AM
[b] [b]ירין[/b]
זנגוס תוקף את דדריפלון אך כלום לא קורה אתה לא מבבין מה קורה אך המאמן של דריבלין צוחק אומר:"זנגוס הוא סוג נורמאל שלא משפיע כלל על סוג רוח מוחאהה,צא דריפבלין היפנוזה ואז זלילת לחומות[וגם רוח לא מפיעה על נוראמל ,שתי המיתקפות האלו סוג על חושי], מה תעשה??
[/b][/quote]
אפשר להחליף פוקימון?יש לזאנגוס מתקפה שביא לא נורמל?
-------
"תתחמק מהר עם מתקפה מהירה וריקוד חרבות ואז נסה מבט וריקוד חרבות!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 27 2009, 09:08 PM
[b] [b]קיט[/b]
אתה מיתרחק קצת ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa149.png[/img] ענקי לפנייך מה תעשה?? [/b][/quote]
"אין לי שום כוונה לפגוע בך,אשמח עם תתן לי לעבור" אגיד לו ואסתיר את גרולייט כמה שיותר
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 12:02 AM
[b] [b]ג'יי[/b]
אמבראון שלא הספיק ליתאושש מנסה ליתקוף אך מפספס,היטמונטופ פוגע באמבראון עם ריכוז הדף ומעיף אותו 13 מטרים אחורה,היטמונטופ מיתכונן לחל את אמבראון עם מיתקפת אגרוף דינמי מה תעשה עכשיו??
מצב
היטמונטופ89%
אמבראון12% [/b][/quote]
"אמבראון תידאבד בדופק צל!"
-
[b]מאט[B]
טרופיוס שמנסה לקום לא מצליח ואף ניפגע עוד יותר,פליגאטור יוצא מהשיתוק של קרן העל ורץ אל אבר טרופיוס עם אגרוף אש מה תעשה??
[B]ירין[/b]
אני יתקן לך אתה הנמשך וזה כמו קרב רגיל אתה יכול להחליף פוקימון מתי שבא לך
~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את זנגוס לפוכדור ומוציא את ______ מה תגיד לו לעשות??
~~~~~~
תיבחר במי ותגיד לו איזה מיתקפה לעשות
[b]קיט[/b]
הדרגונייט מיתקופף אלייך ואומר:"דרגו גו נייט" ואז מרים אותך ואת הגרואולייט שלך, ועף למעלה לשמיים אחרי 3 דקות של תעופה הוא נוחת ומוריד אותך ואת גרואולייט של ליד פיסגאת הר שיני מון מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
אמבראון בכוחותיו האחרונים תוקף בדופק צל ומיתעלף,דופק הצל פוגע בהיטמונטופ בעוצמה ומעיף אותו על הרצפה,מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 12:59 PM
[b] [b]קיט[/b]
הדרגונייט מיתקופף אלייך ואומר:"דרגו גו נייט" ואז מרים אותך ואת הגרואולייט שלך, ועף למעלה לשמיים אחרי 3 דקות של תעופה הוא נוחת ומוריד אותך ואת גרואולייט של ליד פיסגאת הר שיני מון מה תעשה?? [/b][/quote]
'הוא כנראה של הצוות' אחשוב ואחש את הבסיס
-
[b] [b]ג'יי[/b]
אמבראון בכוחותיו האחרונים תוקף בדופק צל ומיתעלף,דופק הצל פוגע בהיטמונטופ בעוצמה ומעיף אותו על הרצפה,מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
"סקיטי צאי! הצלפת זנב ודחיפה!"
-
[b] [b]מאט[B]
טרופיוס שמנסה לקום לא מצליח ואף ניפגע עוד יותר,פליגאטור יוצא מהשיתוק של קרן העל ורץ אל אבר טרופיוס עם אגרוף אש מה תעשה??
[/b][/quote]
וואי זה לא הגיוני,על דופק דרקון הבלגתי אבל אגרוף אש?נו באמת מה נהיה?אני לא מוכן לקבל את התגובה הזאת. :)
-----------
"טרופיוס תקוף אותו בזעם ואז בעלי תער ואז בדריכה ושוב בעלי תער,תתעופף ותקוף באס אוירי ושוב בעלי תער ואז אס אוירי".
-----
כי גם אני יודע לסבך.
-
[b]
[b]ירין[/b]
אני יתקן לך אתה הנמשך וזה כמו קרב רגיל אתה יכול להחליף פוקימון מתי שבא לך
~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את זנגוס לפוכדור ומוציא את ______ מה תגיד לו לעשות??
~~~~~~
תיבחר במי ותגיד לו איזה מיתקפה לעשות
[/b][/quote]
אני מחזיר את זנגוס ומוציא את בדו!
------
מותר לי להשתמש בשאיבת כדור מגה?(שילוב של כדור אנרגיה ושאיבת מגה)
בעצם מותר לי לשלב כל מתקפה שאני רוצה כל עוד זה 2 מתקפות?
-------
"מהר שאיבת צומחת ואז כדור אנרגיה מימי בכל הכח! נסה להתקרב אליו ואבקת שיתוק מימית!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 03:06 AM
[b] [b]ארתור[/b]
האופס לא זכרתי שיש גם את זה בהידרו=[
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הפרופסור מצחקק ואומר:"אתה נגדי אתה רציני,אני מעדיף שהפוקימון שלך לא יפגע" מה תעשה?? [/b][/quote]
"אוקיי סליחה אז" אומר לו ואעשה מבט כזה >< ואז אני אתחיל ללכת לכיוון העיר דארקר ובדרך אחפש פוקימון כדי ללכוד אותו
אתה מחפש את הבסיס כשפיתאום רואה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr144.png[/img] שאומרת לך בכעס:"היי חייל בוא לפע,מה אתה עושה כאן עוף מיד אל הבסיס מ*ומ*ם"מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
המאמן אומר לך:"אל תוציאי את הפוקימון הבאה אתה לא ברמה שלי לך מפה עכשיו לפני יראו שנילחמתי עם אפס כמוך" ומיסתלק משם עם הפוקימונים שלו מה תעשה עכשיו??
[b]מאט[/b]
היתבלבלתי עם האגרוף קרח =[ ומה לא הבתי עם הדופק דרקון ??
~~~~~~~~~~~;~~~~~~~~~~~
פראליגאטור מיתרקב לטרופיוס ומיתכונן ליתקוף באגרוף קרח,טרופיוס מצליח לקום ותוקף בעלי תער שפוגעים בפלי[אני מקצר לו תשם אין לי כוח ליכתוב כל פעם את השם שלו],פליגאטור מיתכונן ליתקוף בציפורן דרקון מה תעשה ??
[b]ירין[/b]
לא,אני בוחר איזה מיתקפות לשלב וזה לא כלול שם
;~~~~~~~~~~~~~~~;~~~~~~~~~~~~~;
בדו יוצא צהפוכדור ותוקף בשאיבה צומחת[לא שאיבת צומחת] ואז משגר כדור אנרגייה מימית בכל העוצמה דריפבלין תוקף בדופק אפל שתי המיתקםות מיתנגשות אך נראה שכדור האנרגייהמתחילך להיעלםוהדופק האפל רק גדל, בדו שלא מפסיק לרכז אנרגייה בכדור האנרגייה המימית שלו לא מספיק ליתקוף באבקת שיתוק[לא עוזר פה השילוב כי זה לא מיתקפה פיזית או ספיישל שצריכה חיזוק] דריפבלין מפסיק לרכז אנרגייה ברופק האפל שלו ועף למעלה ובכך חומק מכדור האנגייה המימית של בדו,דריפבלין עף במהירות לכיוונו של בדו מה תעשה??[
[b]ארתור[/b]
אתה הולך בדרך ורואה [img]http://i27.tinypic.com/k1s9vo.png[/img] קטן יושן לו על אחד העצים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 03:07 PM
[b]
[b]מאט[/b]
היתבלבלתי עם האגרוף קרח =[ ומה לא הבתי עם הדופק דרקון ??
~~~~~~~~~~~;~~~~~~~~~~~
פראליגאטור מיתרקב לטרופיוס ומיתכונן ליתקוף באגרוף קרח,טרופיוס מצליח לקום ותוקף בעלי תער שפוגעים בפלי[אני מקצר לו תשם אין לי כוח ליכתוב כל פעם את השם שלו],פליגאטור מיתכונן ליתקוף בציפורן דרקון מה תעשה ??
[/b][/quote]
הוא לא לומד ציפורן דרקון וגם לא לומד אגרוף קרח,הוא לומד ניב קרח.
-------------
"טרופיוס,תקוף שוב בעלי תער ותתעופף מהר מעליו ותתקוף באס אווירי ותנחט עליו בדריכה"
-
[b]
[b]ירין[/b]
לא אני בוחר איזה מיתקפות לשלב וזה לא כלול שם
;~~~~~~~~~~~~~~~;~~~~~~~~~~~~~;
בדו יוצא צהפוכדור ותוקף בשאיבה צומחת[לא שאיבת צומחת] ואז משגר כדור אנרגייה מימית בכל העוצמה דריפבלין תוקף בדופק אפל שתי המיתקםות מיתנגשות אך נראה שכדור האנרגייהמתחילך להיעלםוהדופק האפל רק גדל, בדו שלא מפסיק לרכז אנרגייה בכדור האנרגייה המימית שלו לא מספיק ליתקוף באבקת שיתוק[לא עוזר פה השילוב כי זה לא מיתקפה פיזית או ספיישל שצריכה חיזוק] דריפבלין מפסיק לרכז אנרגייה ברופק האפל שלו ועף למעלה ובכך חומק מכדור האנגייה המימית של בדו,דריפבלין עף במהירות לכיוונו של בדו מה תעשה?? [/b][/quote]
אז תגיד איזה אני לא יודע מה...
-----
"מהר תשלח אליו כדור אנרגיה מימי ואז אבקת שיתוק!!" אני אומר
-
[b] [b]קיט[/b]
אתה מחפש את הבסיס כשפיתאום רואה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr144.png[/img] שאומרת לך בכעס:"היי חייל בוא לפע,מה אתה עושה כאן עוף מיד אל הבסיס מ*ומ*ם"מה תעשה?? [/b][/quote]
"בסדר,אני קצת איבדתי את הדרך כאן,אתה מבינה,אני חדש" אגיד לה ואלך למקום שבו היא סימנה שהבסיס נמצא
-
[b]מאט[/b]
עוד פעם אותה טעות~!!@!~
~~~~~~~~~~~~~~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך פלי חומק מהם, ותוקף את טרופיוס בציפורן דרקון,טרופיוס נותן לפלי נגיחה כדי להרחיק אותו ואז עף לאוויר,טרופיוס תוקף העלי תער מהאוויר אבל פלי עוצר את העלים בעזרת מאבת הידרו,טרופיוס תוקף בדריכה ונוחת על פלי אך פלי תוקף בקרן על שמחסלת את טרופיוס.מה תעשה ??
מצב של פלי:21%
[b]ירין[/b]
בדו תוקף בכדור אנרגייה ופוגע בדריפלבלין כל כך חזק שהוא עף אחורה איזה 8 מטרים אחורה כך שבדו לא מגיע אליו עם אבקת השיתוק,דריפבלין עף אל בדו ותוקף בזמן התעופה בדופק צל מה תעשה??
מצב
דריפבלין32%
בדו67%
[b]קיט[/b]
"עכשיו עוף מפה לפני שאני מעיפה אותך לבד"היא צורחת עלייך,ואתה רץ משם במהירות,אתה מגיעה למין פתח סודי שמוביל למערה מה תעשה??