-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 12:25 PM
[b] [b]ג'ו -[/b]
החיילים עושים מה שביקשת למרות שלקח להם קצת זמן , אבל סטיבן עזרה להם וזירז אותם , אחר-כך החיילים אמרו שהם לא יודעים כל כך איך עושים את המתקפות ושאלו אם אתה וסטיבן תוכלו להדגים .
סטיבן שאל איזה מתקפות למדתם וכל אחד צעק מתקפה אחת שהוא למד
סטיבן רשם את כל המתקפות שהם למדו וזה מה שאתם צריכים ללמד אותם :
-כדור אופל
-אגרוף שחור (לטעון אופל בידיים)
-כפילים
-השתגרות [/b][/quote]
אני אקח שנייה את סטיבן לצד ואגיד לו:"איך אני יוכל להסביר להם אם אני לא יודע איך עושים את האגרוף השחור ואת הכדור האפל"
-
[b]ג'ק -[/b]
אתה רץ לכיוונה ובנתיים איזי באוויר כמעט ומצליח לעשות את המתקפה שאתה עשיתה , סיחרור אש בשיטה החדש .
אתה קופץ ובועט לה בראש והיא נופלת הצידה , ג'ני טוענת את אגרופיה באש ומתאבקת איתה
לאחר שבעטת ללופטי בראש ונחתת על הריצפה גילית שאיזי הצליח לעשות את המתקפה שלך וסיחרור אש גדול עכשיו עומד לפגוע בך , אין לך אפשרות לברוח או להתחמק כי הוא גדול מידי , מה תעשה ?
[b]ג'ו-[/b]
סטיבן מסביר לך :
"כדור שחור אני יודע לעשות ואין שום בעיה שאני יסביר להם , אגרוף שחור זה קצת בעיה כי אני לא יודע אבל אגרוף שחור זה מה שקרה לחרב שלך , שהחרב שלך נטענה בצל שחור .. תנסה לעשות את אותו הדבר אבל עם הידיים
ותנסה להסביר מה אתה בעצם עושה . שנתחיל ?"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 12:37 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
אתה רץ לכיוונה ובנתיים איזי באוויר כמעט ומצליח לעשות את המתקפה שאתה עשיתה , סיחרור אש בשיטה החדש .
אתה קופץ ובועט לה בראש והיא נופלת הצידה , ג'ני טוענת את אגרופיה באש ומתאבקת איתה
לאחר שבעטת ללופטי בראש ונחתת על הריצפה גילית שאיזי הצליח לעשות את המתקפה שלך וסיחרור אש גדול עכשיו עומד לפגוע בך , אין לך אפשרות לברוח או להתחמק כי הוא גדול מידי , מה תעשה ?
[/b][/quote]
אנסה להשתמש במשהו חדש,
כאילו להתרכז מאוד ואז לנסות "לשאוב" את אנרגיית האש העצומה שמגיעה אליי כדי לטעון מחדש את האנרגיה החלשה שלי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 12:37 PM
[b]
[b]ג'ו-[/b]
סטיבן מסביר לך :
"כדור שחור אני יודע לעשות ואין שום בעיה שאני יסביר להם , אגרוף שחור זה קצת בעיה כי אני לא יודע אבל אגרוף שחור זה מה שקרה לחרב שלך , שהחרב שלך נטענה בצל שחור .. תנסה לעשות את אותו הדבר אבל עם הידיים
ותנסה להסביר מה אתה בעצם עושה . שנתחיל ?" [/b][/quote]
"טוב אבל אחר כך אתה תצטרך ללמד אותי כדור אופל" אי אןמר ולסטיבן וחוזר לתלמידים ומסביר להם איך עושים את האגרוף השחור, איך משתגרים ואיך יוצרים כפילים.
-
[b]ג'ק -[/b]
בשיא הכוח והנחישות הצלחת לשאוב כמות נחמדה של אש , אבל היית צריך מיד אח"כ לשחרר אותה כי סחרור האש לא נגמר , ולכן הוא פגע בך .
הכוונה - היית צריך לשאוב אש , להתקיף , ואז לשאוב שוב .
[b]ג'ו -[/b]
אני אוהב את הדרך שאתה משחק בה אבל לפעמים אתה לא מפרט .
אשמח אם תפרט אז בוא נחזור על זה שוב .
--
אתה עומד מול סטיבן והוא מכין כדור שחור , הוא מסביר
"אני מרכז את כל האנרגיה שלי למקום אחד ביד ומנסה להוציא אותה אבל עדיין להחזיק באנרגיה הזאת , נסה גם אתה ג'ו "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 12:44 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
בשיא הכוח והנחישות הצלחת לשאוב כמות נחמדה של אש , אבל היית צריך מיד אח"כ לשחרר אותה כי סחרור האש לא נגמר , ולכן הוא פגע בך .
הכוונה - היית צריך לשאוב אש , להתקיף , ואז לשאוב שוב .
[/b][/quote]
עכשיו מששאבתי אנרגיה אני משתמש בגל אש על איזי ואז פתאום ככה סתם ביריקת אש על לופטי,שנלחמת עם ג'ני עכשיו.
-
[b]ג'ק -[/b]
האנרגיה שלך טעונה ואתה מוכן לגל האש הזה , למרות שניפגעת , אתה קם , שכבר איזי נחת על הריצפה ומנסה לנוח כדי לצבור אנרגיה , אבל אתה פוגע בו עם גל אש אדיר שמפיל אותו על הריצפה , הוא קם ושואב אש מהאדמה (להזכיר לך שזאת אדמת אש , אתם בזירת אש)
ומשליך אליך את האש .
ירקת על לופטי אש והיא גם ניפגעה .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 12:54 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
האנרגיה שלך טעונה ואתה מוכן לגל האש הזה , למרות שניפגעת , אתה קם , שכבר איזי נחת על הריצפה ומנסה לנוח כדי לצבור אנרגיה , אבל אתה פוגע בו עם גל אש אדיר שמפיל אותו על הריצפה , הוא קם ושואב אש מהאדמה (להזכיר לך שזאת אדמת אש , אתם בזירת אש)
ומשליך אליך את האש .
ירקת על לופטי אש והיא גם ניפגעה . [/b][/quote]
אני אשאב אש מהאדמה ואז להבות עם הידיים ואז אשאב שוב ואז גל אש ואז אשאב שוב ואז יריקת אש.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 12:44 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
אני אוהב את הדרך שאתה משחק בה אבל לפעמים אתה לא מפרט .
אשמח אם תפרט אז בוא נחזור על זה שוב .
--
אתה עומד מול סטיבן והוא מכין כדור שחור , הוא מסביר
"אני מרכז את כל האנרגיה שלי למקום אחד ביד ומנסה להוציא אותה אבל עדיין להחזיק באנרגיה הזאת , נסה גם אתה ג'ו " [/b][/quote]
אני לא מפרט כי אין לי כוח לכתוב את זה ועדו אם איך שאני כותב במהירות זה יצא עם מלא שגיאות הקלדה...
~~~~~~~~~~~~
אני מנסה למקד את אנרגייה ביד ואז להוציא אותה אבל שהיא עדיין תישאר קורב ליד ותיצור את הכדור אפל.
אחר כך אני מסביר לתלמידים איך להישתגר-
"אתם צריכים לחשוב על המקום אליו אתם רוצים להישתגר ואז למקד קצת אנרגייה במחשבה ואז אתם תישתגרו.."
אחר כך אני נותן להם זמן לעבוד על ההישתגרות ועל הכדור אופל בזמן שאני בעצמי אעבוד על אגרוף שחור וכדור אופל..
-
[b]ג'ק -[/b]
שאבת אש מן האדמה והשלכת אותו על איזי , הוא שלח עליך גל אש והספקת להשיב לו בגל אש , שני הגלים התנפצו והוא לא שם לב ליריקת האש שלך , הוא ניפגע קלות ושלח אליך סחרור אש בשיטה הישנה , שהוא קצת יותר חלש אבל הוא פגע בך קשה .
[b]ג'ו -[/b]
סטיבן מחייך ואומר לך "כל הכבוד"
התלמידים מנסים , חלקם מתקשים אבל לבסוף כולם מצליחים ומתלהבים
מהדרך שבה אתה מלמד אותם .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 01:51 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
שאבת אש מן האדמה והשלכת אותו על איזי , הוא שלח עליך גל אש והספקת להשיב לו בגל אש , שני הגלים התנפצו והוא לא שם לב ליריקת האש שלך , הוא ניפגע קלות ושלח אליך סחרור אש בשיטה הישנה , שהוא קצת יותר חלש אבל הוא פגע בך קשה .
[/b][/quote]
אשאב המון אנרגית אש מן האדמה ואז אעשה סחרור אש בשיטה החדשה בשיא העוצמה.
--------------------------
לא צריך לפרט עוד פעם את השיטה נכון?
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 01:51 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
סטיבן מחייך ואומר לך "כל הכבוד"
התלמידים מנסים , חלקם מתקשים אבל לבסוף כולם מצליחים ומתלהבים
מהדרך שבה אתה מלמד אותם . [/b][/quote]
"כל הכבוד אחשב נלמד איך יוצרים כפילים ואגרוף שחור וגם איך לשלב אגרוף שחור בחרב שלכם"אני אומר ואז מראה להם את השיכפול,האגרוף השחור ואת האנרגייה השחורה על החרב.
ואז אני מסביר להם איך חהשיתכפל~את זה אני בעצמי לא מבין איך להסבירXD~ ואז אני מסביר להם על האגרוף השחור-"תמקדו אנרגייה ביד עד שהיא תזהר באור שחור ואז תתנו בעזרת היד אגרוף בקיר.
חרב שחורה-"את זה לא נראה לי שנוכל לתרגל אבל ננס
, תתחלקו לזוגות ואז בתורות תתקפו אחד את השני עם החרב ובזמן התקיפה תמקדו את האנרגייה שלכם ביד ואז מהיד אל החרב."
ואז אני מביא להם זמן להיתאמן.
-
[b]ג'ק -[/b]
אתה קופץ לאוויר , איזי הבין מה המהלך שלך וקפץ לאוויר כדי להפריע לך אבל ג'ני שמה לב שאתה מנסה לעשות סחרור אש עוצמתי וקפצה גם היא לאוויר והפילה את איזי , לופטי גם היא מנסה לעשות סחרור אש בשיטה החדשה , לכיוונך , איזי וג'ני מתאבקים ובלסוף שניהם זזים אחורה ומנסים לעשות קרן אש , ארבעת המתקפות מאוד חזקות וכל אחד מוציא את כל הכוח והמאמץ הדרוש בשביל המתקפה . פיצוץ ענק ואכזרי נוצר כאשר ארבעת המתקפות פגעו זו בזו , הזירה נהרסה והקהל היה המום . לאחר 5 דקות קמת וגילית שג'ני עדיין לא התעוררה , הלכת להעיר אותה ומצבה בסדר גמור , השניים האחרים גם קמו , עם פציעות לא קלות אבל יכלו לעמוד על הרגליים . לחצתם את הידיים והמאמן פול לא הצליח להגיד מילה , לאחר שהסתכלתם עליו אמר
"מדהייייייייייייייים , בחיים לא ראיתי קרב שכזה , כולכם תקבלו צ'ופר , בואו אליי לאחר האימון "
אתם יושבים וצופים בקרבות האחרים שניראים די משעממים .
יש לכם זמן לדבר .
[b]ג'ו -[/b]
הם מתאמנים יפה מאוד ואחרי 20 דקות של מאמץ הצליחו לעשות את כל המתקפות, חוץ מאחד שיושב בצד כי אין לו זוג .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 02:09 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
הם מתאמנים יפה מאוד ואחרי 20 דקות של מאמץ הצליחו לעשות את כל המתקפות, חוץ מאחד שיושב בצד כי אין לו זוג . [/b][/quote]
אני אלך אליו ויגיד לו:" היי אאני רואה שאין לך זוג אז אני יהיה הזוג שלך זה בסדר מצידך??"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Nov 30 2009, 02:09 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
אתה קופץ לאוויר , איזי הבין מה המהלך שלך וקפץ לאוויר כדי להפריע לך אבל ג'ני שמה לב שאתה מנסה לעשות סחרור אש עוצמתי וקפצה גם היא לאוויר והפילה את איזי , לופטי גם היא מנסה לעשות סחרור אש בשיטה החדשה , לכיוונך , איזי וג'ני מתאבקים ובלסוף שניהם זזים אחורה ומנסים לעשות קרן אש , ארבעת המתקפות מאוד חזקות וכל אחד מוציא את כל הכוח והמאמץ הדרוש בשביל המתקפה . פיצוץ ענק ואכזרי נוצר כאשר ארבעת המתקפות פגעו זו בזו , הזירה נהרסה והקהל היה המום . לאחר 5 דקות קמת וגילית שג'ני עדיין לא התעוררה , הלכת להעיר אותה ומצבה בסדר גמור , השניים האחרים גם קמו , עם פציעות לא קלות אבל יכלו לעמוד על הרגליים . לחצתם את הידיים והמאמן פול לא הצליח להגיד מילה , לאחר שהסתכלתם עליו אמר
"מדהייייייייייייייים , בחיים לא ראיתי קרב שכזה , כולכם תקבלו צ'ופר , בואו אליי לאחר האימון "
אתם יושבים וצופים בקרבות האחרים שניראים די משעממים .
יש לכם זמן לדבר .
[/b][/quote]
"אני כבר מחכה לקרב עם קובי הזה." אגיד לג'ני ואז אלך לראות אם לופטי ואיזי בסדר. "היה קרב טוב." אגיד להם.