-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 10:54 PM
[b] רוני-
אתה אומר את זה, אך לא נראה שמישהו מתייחס אליך.
ליאו בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, וברנדון בוהה.
אתה עולה להתקלח, אתה מתקלח ואתה נקי ומצוחצח, השעה כבר 19:00, עוד שעה המועדון שלך נפתח לאחר המון זמן שהיה סגור.
[/b][/quote]
אני יורד במהירות למטה "אתם לא באים?" אני שואל את כולם במעט אכזבה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 10:54 PM
[b]
ברנדון ומפייר-
ליאו נאנח ואומר, ''מצטער ברנדון ומפייר, הן יוכלו לזהות אותך תמיד כל עוד המקור יתן להם את הדם שלך והם יעקבו אחריו.'' אומר ליאו.
''טוב, אממ.. אל תידאג, אנחנו נגן עליך.'' מוסיף ליאו בחיוך. [/b][/quote]
"בסדר ליאו עם כך אני חושב שהבנתי,אבל אולי יש לך איזה משהו שיכול לחזק אותי.?איזה מגן או כוח חדש" אשאל אותו.
-
[b]הלילה לבן התחיל![/b]
ג'ק ואן דראקול-
''ברטה, אני מכשפה..'' היא אומרת ומביטה אליך ברחמים.
''רגע, תתרחק ממני!'' היא אומרת, קמה ומנגבת את הדמעות, ''אתה שד נכון?!'' היא מוסיפה ושולפת סכין מוזרה.
רוני וברנדון ומפייר-
רוני יורד ושואל אם כולם באים, ברנדון ומפייר שואל את ליאו משהו, אך משהו מסיח את דעתכם.
קול מגיע בחליפה שחורה לסלון, ''שלום לכם.'' הוא אומר במבט קר רוח.
ליאו מיד נבהל ואומר, ''מה אתה עושה כאן?! לא הספיק לך הפעם הקודמת?!'' אומר ליאו, ''לך מכאן!'' מוסיף לאחר-מכן ליאו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 11:33 PM
[b] [b]הלילה לבן התחיל![/b]
ג'ק ואן דראקול-
''ברטה, אני מכשפה..'' היא אומרת ומביטה אליך ברחמים.
''רגע, תתרחק ממני!'' היא אומרת, קמה ומנגבת את הדמעות, ''אתה שד נכון?!'' היא מוסיפה ושולפת סכין מוזרה.
[/b][/quote]
אקח ממנה מהר את הסכין,אשתמש בכח המעבר שלי כדי להגיע למאחוריה ואדקור אותה בגב.
"אין רחמים כלפי מי שמאיים עלי."
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 11:33 PM
[b]
רוני וברנדון ומפייר-
רוני יורד ושואל אם כולם באים, ברנדון ומפייר שואל את ליאו משהו, אך משהו מסיח את דעתכם.
ליאו מיד נבהל ואומר, ''מה אתה עושה כאן?! לא הספיק לך הפעם הקודמת?!'' אומר ליאו, ''לך מכאן!'' מוסיף לאחר-מכן ליאו. [/b][/quote]
"קול בבקשה לך," אומר "אתה לא רצוי פה ואני ממש לא במצב רוח להביס אותך עכשיו" אומר לו
-
ג'ק ואן דראקול-
אתה לוקח ממנה במהירות את הסכין, ונעלם מן המקום.
השארת אחרייך רק חול, ''מה לעזא..?!'' אומרת האישה, ואתה מפתיע אותה מאחור ודוקר אותה למוות, אתה לוקח את הקמע שלה, נשאר לך עוד קמע אחד להשיג.
רוני-
''למען האמת, אני לא פה בשביל להביס אותכם, או שאתם תנסו להביס אותי.. אני פשוט באתי בעניין התוכנית גדולה של ההתגשמויות, עולם חדש וטוב, שבו הם.. כלומר... אנחנו נשלוט.'' אומר קול ומחייך.
''אני צריך את הספר, ואל תמנעו ממני לקחת אותו.'' הוא מוסיף ומתחיל לעלות לעליית הגג.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 12:19 AM
[b]
רוני-
''למען האמת, אני לא פה בשביל להביס אותכם, או שאתם תנסו להביס אותי.. אני פשוט באתי בעניין התוכנית גדולה של ההתגשמויות, עולם חדש וטוב, שבו הם.. כלומר... אנחנו נשלוט.'' אומר קול ומחייך.
''אני צריך את הספר, ואל תמנעו ממני לקחת אותו.'' הוא מוסיף ומתחיל לעלות לעליית הגג. [/b][/quote]
"לא ניראה לי" אומר ואקפיא אותו
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 12:19 AM
[b] ג'ק ואן דראקול-
אתה לוקח ממנה במהירות את הסכין, ונעלם מן המקום.
השארת אחרייך רק חול, ''מה לעזא..?!'' אומרת האישה, ואתה מפתיע אותה מאחור ודוקר אותה למוות, אתה לוקח את הקמע שלה, נשאר לך עוד קמע אחד להשיג.
[/b][/quote]
"זה היה פתאטי." אגיד ואז אשתגר אוטומטית אל המיקום הבא.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 11:22 PM
[b]
רוני וברנדון ומפייר-
ליאו מיד נבהל ואומר, ''מה אתה עושה כאן?! לא הספיק לך הפעם הקודמת?!'' אומר ליאו, ''לך מכאן!'' מוסיף לאחר-מכן ליאו. [/b][/quote]
"מי זה בידיוק?" אשאל את ליאו ורוני.
בנתיים אכין כדור אנרגיה כמה שיותר גדול למקרה שהוא יתקוף אותנו.
-
רוני וברנדון ומפייר-
רוני מנסה להקפיא אותו, אך לא מצליח.
''זה חסר טעם רוני, למה אתה מנסה?'' אומר קול וצוחק.
ברנדון ומפייר מכין כדור אנרגיה, ''אוהוו.. אני רואה שיש לו את היכולות שלי כשהייתי בלאתזור, מחוכם.'' אומר קול ובהנפת יד מנפץ לך את הכדור שנוצר לך ביד.
הוא מתחיל לעלות במדרגות, כשלפתע אתם רואים אור לבן כמו שליאו עושה כשהוא מבזיק, עומד שם אדם עם חלוק צהוב-כתום המכסה את כל גופו חוץ מפניו, ''קול, הגיע הזמן להפסיק.'' אומר אותו אדם, ''אז גם הבכירים החליטו להתערב?'' אומר קול ונאנח.
הבכיר נוגע בקול וקול עף ממנו, עומד להתחיל שם מאבק רציני!
ג'ק ואן דראקול-
אתה משתגר למקום הבא, אתה מגיע לחנות עתיקות, כל מיני דברים עתיקים נמצאים שם ואתה רואה את המוכרת עם הקמע השני.
''שלום? איך אפשר לעזור לך?'' היא אומרת בחיוך ופונה אליך.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 12:51 AM
[b] רוני וברנדון ומפייר-
רוני מנסה להקפיא אותו, אך לא מצליח.
''זה חסר טעם רוני, למה אתה מנסה?'' אומר קול וצוחק.
ברנדון ומפייר מכין כדור אנרגיה, ''אוהוו.. אני רואה שיש לו את היכולות שלי כשהייתי בלאתזור, מחוכם.'' אומר קול ובהנפת יד מנפץ לך את הכדור שנוצר לך ביד.
הוא מתחיל לעלות במדרגות, כשלפתע אתם רואים אור לבן כמו שליאו עושה כשהוא מבזיק, עומד שם אדם עם חלוק צהוב-כתום המכסה את כל גופו חוץ מפניו, ''קול, הגיע הזמן להפסיק.'' אומר אותו אדם, ''אז גם הבכירים החליטו להתערב?'' אומר קול ונאנח.
הבכיר נוגע בקול וקול עף ממנו, עומד להתחיל שם מאבק רציני!
[/b][/quote]
"ליאו אתה מוכן להסביר לי בבקשה מה קורה פה?" אשאל את ליאו ואנסה לקלוט את המצב.
-
ברנדון ומפייר-
''קול הוא התגשמות, יישות שהיא בלתי מנוצחת ולא שייכת לקטגוריית 'טוב' ו'רע'.
זה שעומד מולו, הוא בכיר, רצית לראות אחד לא?'' אומר ליאו ומחייך, ''אל תדאג, אני בטוח שהבכיר יינצח.'' מוסיף ליאו.
קול והבכיר נלחמים בכעס ובעוצמה שמרעידה את הבית, קול מתחיל להפסיד.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 12:51 AM
[b] ג'ק ואן דראקול-
אתה משתגר למקום הבא, אתה מגיע לחנות עתיקות, כל מיני דברים עתיקים נמצאים שם ואתה רואה את המוכרת עם הקמע השני.
''שלום? איך אפשר לעזור לך?'' היא אומרת בחיוך ופונה אליך. [/b][/quote]
"שלום מי את? אני ג'ק ואן דראקול." אגיד לה.
-
ג'ק ואן דראקול-
''אני מאדם תרזה, כמו שאתה רואה אני מוכרת דברים עתיקים בחנות הזאת, תהיה מעוניין במשהו?'' היא אומרת ופונה אליך בחיוך ובנחמדות.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 01:44 AM
[b] ג'ק ואן דראקול-
''אני מאדם תרזה, כמו שאתה רואה אני מוכרת דברים עתיקים בחנות הזאת, תהיה מעוניין במשהו?'' היא אומרת ופונה אליך בחיוך ובנחמדות. [/b][/quote]
"לא כלום." אגיד ואז אתקוף אותה בקרני לייזר, אחרי זה אשתגר מאחורי ואתקוף אותה שוב בקרני לייזר.