-
[QUOTE=DarkTiger;753570][COLOR=darkorchid][B]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי משתמש בזריזות בבועות, בידוף חומק בריצה ואתה חושב 'הבידוף הזה מהיר'.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]רגע לפני המסך עשן בידוף נושך בזריזות את הורסי, הם נעלמים בתוך עננת עשן במהרה.[/COLOR][/QUOTE]
"הורסי תירה בועות לכל הכיוונים שלך! זה חייב לפגוע בבידוף" אומר לו
-
[QUOTE=DarkTiger;753771][COLOR=blueCOLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- לאחר עבודה קשה אתם מסיימים, הפעם שום רחש אינו נשמע.[/COLOR][/QUOTE]
"בואו נכנס פרופסור !" אני רצה לבפנים ומחפשת את הגנב .
-
[quote=DarkTiger;753771][COLOR=blue][B]אבי[/B]- הפוקדור נפתח ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/43.png[/IMG] קופצת ממנו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]דלת המעבדה נפתחת ו-ס. אוק יוצא "אני הייתי מפתח אותה מגלום לבלוסום עם אבן שמש".[/COLOR][/quote]
אני אומר בקול: "וואו איזה אודיש יפה, בדיוק בשביל תחרויות הפוקימונים, תודה על המלצה סמואל, שהיא תתפתח לגלום אני יפתח אותה באבן שמש".
-
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- בועות מתפוצצות בכל מקום, אחדות פוגעות בך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לאחר כדקת ירי בידוף מתגלגל מעולף מהעננת עשן.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- את נכנסת פנימה ולא מאמינה, אין נפש חיה בכל המקדש.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "בהצלחה" הוא סוגר את דלת המעבדה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שומע צפצוף צורמני מהפוקדע שלך.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;753787][COLOR=yellowgreen][B].[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לאחר כדקת ירי בידוף מתגלגל מעולף מהעננת עשן.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- את נכנסת פנימה ולא מאמינה, אין נפש חיה בכל המקדש.[/COLOR]
[COLOR=blue][B][/B]- [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR][/QUOTE]
"לא ...בילתי אפשרי ...הוא חייב להיות כאן ...אני נכשלתי ...נכשלתי במשימה הראשונה שלי ..."
-
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- "הוא יצא מהחלון!" גרי מעלה אפשרות "הוא בטח לא התרחק".[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;753793][COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- "הוא יצא מהחלון!" גרי מעלה אפשרות "הוא בטח לא התרחק".[/COLOR][/QUOTE]
"אז בואו נצא " אני הולכת לשמה במלוא המהירות.
-
[QUOTE=DarkTiger;753735][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/466.png[/IMG] יוצא מהפוקדור ומתחיל לשבור את ההריסור בעזרת שבירת לבנים.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- הברק הלם פוגע במים וכל הפוקימונים מתחשמלים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סטריו משתמש בבלבול, מינון מתבלבל.[/COLOR]
אני אומר למינון"תנסה להשתחר ואז ברק הלם על סטריו"
-
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- "צא דודריו!" הוא מוציא את דודריו "את רוצה לעלות?".[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון פוגע בעצמו, סטריו משתמש בבועות! בועות כחלחלות שועטות באיטיות לעבר מינון המבולבל.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;753835][COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- "צא דודריו!" הוא מוציא את דודריו "את רוצה לעלות?".[/COLOR]
[COLOR=red][B][/B]- COLOR][/QUOTE]
"קדימה" אני קופצת על הדודריו ומחכה שיתחיל לרוץ.
-
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- הדודריו רץ במהירות עצומה, את מרגישה בחילה מטפשת במעלה גרונך.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]אתם נכנסים אל הג'ונגל המסוכן שעוטף את המחוז [הירוק שמסביב לסימון הדרך במפות].[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]את מאתרת את הגנב שהוא לחוד בינכם לבין עץ עבה.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;753835][COLOR=darkorchid][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון פוגע בעצמו, סטריו משתמש בבועות! בועות כחלחלות שועטות באיטיות לעבר מינון המבולבל.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון "תנסה לצאת מן הבילבול ואז תתחמק מהבועות של סטריו"
-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון מצליח להתחמק, אך הוא עדיין מבובל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סטריו משתמש בדחיפה והתקשחות באותו הזמן![/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;753886][COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון מצליח להתחמק, אך הוא עדיין מבובל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סטריו משתמש בדחיפה והתקשחות באותו הזמן![/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"תתחמק שוב ואז נסה בכל כוחך לצאת מהבילבול"
-
[QUOTE=DarkTiger;753860][COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- הדודריו רץ במהירות עצומה, את מרגישה בחילה מטפשת במעלה גרונך.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]אתם נכנסים אל הג'ונגל המסוכן שעוטף את המחוז [הירוק שמסביב לסימון הדרך במפות].[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]את מאתרת את הגנב שהוא לחוד בינכם לבין עץ עבה.[/COLOR][/QUOTE]
"גרי,זה הוא ,שם!" אני אומרת ומצביע עליו.