-
[quote=SexStyle;749833]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"האפיני!" היא אומרת לך בחיוך בעודה הולכת לכיוון הפוקדור,בעוד אתה שמח מעצמך ומסובב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]את ראשך לשניה אתה חוטף מתקפת סטירה לפניך שמטיחה אותך באדמה,אתה מעיף מבט[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ורואה את האפיני מצחקקת ומוציאה לך לשון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"זהו זה!" אצעק "צ'יקוריטה עלי טער בכל הכוח ואז דחיפה!" אקרא בביטחון
-
[quote]אדם~
אתה רץ לעבר ואתה עומד בפתחו של המכון המרשים,המכון נמצא במפל מים מלאכותי ובאמצע המפל נמצאת דלת גדולה,בקצה המפל האבנים הגדולות מסודרות בצורה מיוחדת שהם יוצרות את המילה Gym.
אתה נכנס למכון וצועק:"יש פה מישהו?","רק רגע" קול גברי עונה לך,אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה"שלום,אני מנהיג מכון המים ווג',באת לאתגר אותי לקרב מכון?"
אתה משיב לו בחיוב והוא מוביל אותך לזירה,האזור הוא בתוך מפל ומלא סלעים,אבל הזירה עצמה מלאה במים ועליה יש מצופים שהפוקימונים יכולים לעמוד עליהם בזמן הקרב.
"הקרב שלנו יהיה קרב של 3x3,ברגע שפוקימון לא יכול להילחם הוא מפסיד בקרב,אם 3 הפוקימונים של המנהיג מובסים בקרב המתמודד מנצח וזוכה בתג הטיפה.,כמו כן למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב" הוא מסביר לך את החוקים ומוציא את פוקדור מאחד הכיסים שלו,מהפוקדור יוצא פוקמון לבן דמוי כלב ים
מה תעשה?
[/quote]
ושוב נמחקה לי התגובה בגלל מחשב אוויל...
אם תרצה הסבר לעיכוב שאל בה"פ סיפור ארוך ועצוב מדי :'(
"אוקיי צ'ימצ'אר גלגל להבה!" פקדתי, היכולת של צ'ימצ'אר להיות גמיש ומהיר בהתקפת אש מול פוקימון קרח הייתה הייתרון היחיד שהצלחתי לחשוב עליו, "צ'ימצ'אר במידה ויתקוף אל תשתמש בחפירה פשוט השתמש בזריזות שלך כדי לדלג ממצוף למצוף!"
-
[B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]קומבסקין תוקף עם בעיטה כפולה, אך נאמל מתחמק באלגנטיות ותוקף אותו בכל הכוח עם קצה[/SIZE]
[SIZE=2]כפול,הקצה הכפול הודף את קומבסקין לאדמה,אך הוא מתעשט במהרה ועומד על הרגליים.[/SIZE]
[SIZE=2]אקזקיוטור תוקף את רייהורן עם סופת עלים ופוגע בו פגיעה ישירה!,רייהורן נחבט באחד העצים ומתעלף.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"באז באז!!" אלקטאבז צועק ומשחרר לעברה של סידרה מכת ברק מהירה!,מכת הברק פוגעת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בסידרה פגיעה ישירה ומעלפת אותה במהירות!,"סדרה,היית מצוינת!" ווג' אומר ומחזיר אותך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]לפוקדור,"ובאשר אליך דסו,אתה מאמן חזק ואני בטוח שעוד נראה אותך בטופ של מאמני הפוקימונים,זכית בתג הזה" ווג' אומר ומושיט לך את תג הטיפה[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2jnzywezgomu.png[/IMG],"תודה" אתה אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]ולוקח את התג בשמחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה יוצא מהמכון ומרפא את הפוקימונים שלך במרכז פוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מחזיר את אברה ומוציא את רוזרייד,הוא שוב לא מקשיב לך ורץ לעברו של בויזל במטרה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]לתקוף בפצצת בוץ,בויזל מתחמק באלגנטיות:"בויזל,אגרוף קרח!" ווג' צועק ובויזל מרים את[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אגרופו ורץ לעבר רוזרייד כשהוא מטיל מאחוריו שובל של קרח,הוא מצליח לפגוע ברוזרייד פגיעה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ישירה ומטיח אותו באחד הסלעים באזור!,"זה לא משחק,כדי לנצח בקרב מכון המאמן והפוקימון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]צריכים להיות מתואמים!" ווג' אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray]צ'יקוריטה שולחת לעברה של האפיני 3 עלים ירוקים וחדים כתער שפוגעים בה וחותכים אותה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray]במקצת,היא לא עוצרת ותוקפת את האפיני עם מתקפת דחיפה חזקה שמטיחה אותה ברצפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray]ומעלפת אותה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]שטויות אחי... רק תחזור להגיב כמו מקודם..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]---------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]"צימ...צאר!" הוא צועק ותוקף בגלגל להבה שפוגע בסיל ישירות!,אך סיל סופג את גלגל הלהבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]ויורה אקדח מים מהיר מפיו לעברו של צ'ימצ'אר שמעיף אותו עד שהוא נבלם באחד המצופים,נראה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]שהוא נפגע קשה מאקדח המים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;753307][B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]קומבסקין תוקף עם בעיטה כפולה, אך נאמל מתחמק באלגנטיות ותוקף אותו בכל הכוח עם קצה[/SIZE]
[SIZE=2]כפול,הקצה הכפול הודף את קומבסקין לאדמה,אך הוא מתעשט במהרה ועומד על הרגליים.[/SIZE]
[SIZE=2]אקזקיוטור תוקף את רייהורן עם סופת עלים ופוגע בו פגיעה ישירה!,רייהורן נחבט באחד העצים ומתעלף.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/QUOTE]
"אקזקטיוטור, תשתמש בעל חושי על נאמל ותחזיק אותו במקום ככה שהוא לא יוכל לזוז! קאמבוסקן, כשנאמל תקוע במקום בגלל מתקפת העל חושי תשתמש בניפוח ואז בבעיטה כפולה!" אני פוקד על הפוקימונים שלי.
-
[quote]אדם~
שטויות אחי... רק תחזור להגיב כמו מקודם..
---------
"צימ...צאר!" הוא צועק ותוקף בגלגל להבה שפוגע בסיל ישירות!,אך סיל סופג את גלגל הלהבה
ויורה אקדח מים מהיר מפיו לעברו של צ'ימצ'אר שמעיף אותו עד שהוא נבלם באחד המצופים,נראה
שהוא נפגע קשה מאקדח המים.
מה תעשה?[/quote]
כמה שרק אפשר אחי... אני חולה על המשחק שלך!
"אתה יודע מה קורה לקרח כששמים אותו במים חמים?" אני פונה למנהיג המכון בתקיפות, הסיל הזה חזק ללא כל ספק. "צ'ימצ'אר הקשב אלי, כוון את מתקפת האש הכי חזקה שתוכל לגבש ישירות למרכז הברכה, לכשתרתח הברכה פשוט תדחף את סיל למים! עירנות מתמדת, תהיה עירני לכל התקפה מצד סיל ותהיה דרוך להתחמק!"
-
[quote]דסו~
"באז באז!!" אלקטאבז צועק ומשחרר לעברה של סידרה מכת ברק מהירה!,מכת הברק פוגעת
בסידרה פגיעה ישירה ומעלפת אותה במהירות!,"סדרה,היית מצוינת!" ווג' אומר ומחזיר אותך
לפוקדור,"ובאשר אליך דסו,אתה מאמן חזק ואני בטוח שעוד נראה אותך בטופ של מאמני הפוקימונים,זכית בתג הזה" ווג' אומר ומושיט לך את תג הטיפה,"תודה" אתה אומר
ולוקח את התג בשמחה.
אתה יוצא מהמכון ומרפא את הפוקימונים שלך במרכז פוקימונים.
מה תעשה?[/quote]
"סוף סוף קיבלתי את התג הראשון שלי!" אני חושב בשמחה
ואחרי זה אני יוצא לעבר דרך 5.
-
[quote=SexStyle;753307]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מחזיר את אברה ומוציא את רוזרייד,הוא שוב לא מקשיב לך ורץ לעברו של בויזל במטרה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]לתקוף בפצצת בוץ,בויזל מתחמק באלגנטיות:"בויזל,אגרוף קרח!" ווג' צועק ובויזל מרים את[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אגרופו ורץ לעבר רוזרייד כשהוא מטיל מאחוריו שובל של קרח,הוא מצליח לפגוע ברוזרייד פגיעה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ישירה ומטיח אותו באחד הסלעים באזור!,"זה לא משחק,כדי לנצח בקרב מכון המאמן והפוקימון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]צריכים להיות מתואמים!" ווג' אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני חושב לעצמי:'אני יודע את זה, הבעיה היא שכנראה רוזרייד לא יודע'
אני אומר לרוזרייד:"שמעת רוזרייד? אנחנו צריכים לעבוד כצוות כדי לנצח ולהיות כמו שצריך, אז קדימה תשתמש בפצצת רפש ואחרי זה בשאיבת מגה"
-
[quote=SexStyle;753307]
[SIZE=2][COLOR=slategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray]צ'יקוריטה שולחת לעברה של האפיני 3 עלים ירוקים וחדים כתער שפוגעים בה וחותכים אותה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray]במקצת,היא לא עוצרת ותוקפת את האפיני עם מתקפת דחיפה חזקה שמטיחה אותה ברצפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray]ומעלפת אותה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"עבודה מעולה צ'יקוריטה!" אקרא בעידוד "עכשיו בואי נלכוד אותה!" אקרא ואזרוק על האפיני פוקדור.
-
[B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]אקזקיוטור מחזיק את רייהורן עם מתקפה על חושית,קומבסקין משתמש בניפוח ובועט 2 בעיטות[/SIZE]
[SIZE=2]עוצמתיות לעברו של רייהורן,אתה שמח מהניצחון אך לפתע אתה רואה שרצים אליך[/SIZE]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]סיל פוקימון מים,בדוק :S[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]---------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]צ'ימצ'אר מנסה לייבש את המים עם להביור,אך הלהביור לא מספיק חזק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מנגד סיל יורה לעברו של צ'ימצ'אר עוד אקדח מים עוצמתי,שהפעם צ'ימצ'אר מצליח לחמוק ממנו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אתה פונה לכיוון דרך 5 וצועד בה,נגלית אליך דרך לא מוזנחת,אך פחות מושקעת מדרך 4,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]הדרך מלאה חול וקרחות דשא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]לאחר 5 דקות של הליכה אתה רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr134.png[/IMG] ולידו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/247.png[/IMG] שמרים משקולות על ראשו,"היי ילד,אני אדם, ואני מאמן פוקימונים-רוצה להיות הקורבן הבא שלי?" הוא אומר לך בהתנשאות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]לאחר שרוזרייד שומע את הפקודה הוא דופק את ראשו במצוף,"הוא מבולבל?,אני לא תקפתי [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]במתקפה שאמורה לבלבל אותו!" ווג' שואל בתמיהה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה זורק על האפיני פוקדור והיא הופכת למין אור אדום בוהק שנכנס לתוך הכדור,הוא נוחת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]על הרצפה ומתנדנד 3 פעמים עד שאתה שומע את הצליל שמבשר את הלכידה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"יש לי האפיני!" אתה קורא וממשיך בדרך,לפתע אתה רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr114.png[/IMG],הוא לא מבחין בך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ואתה יכול לשמוע אותו שר:"אני סטיב מוכר המכולת!בצוות בלור מרים משקולת!,השם נשמע[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לך מוכר ואתה נזכר שפגשת בו בעבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;748179][B][SIZE=2]
[SIZE=2][COLOR=purple][B]דארקון~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]אתם הולכים לזירת הקרב של מרכז הפוקימונים ומתאמנים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]דאסקל תוקף את ארון עם התגנבות צללים,ארון נראה מהוסס אך מתעשט ומגן על עצמו עם מתקפת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]הגנה,"א..רון!!" הוא אומר ומחייך אליך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]דאסקל לא לוקח הפסקה וטוען במהירות כדור צל דחוס-הכדור טס אל ארון במהירות שלא מצליח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]להגיב בזמן וחוטף פגיעה ישירה,הוא שרוע על הקרקע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
*סורי שלא הגבתי הרבה זמן, מבטיח שאשתדל, ודרך אגב, אני נוסע היום בצוהריים לרודוס לחופשה של שבעה ימים.*
"ארון!." אני צורח, אני רץ אליו במהירות, "הדבר האחרון שאני צריך זה להרוג עוד פוקימון חסר ישע." אני אומר בזמן שאני מרים אותו על הידיים ורץ איתו לכיוון מרכז-פוקימונים הקרוב ביותר.
כשאני ניגש לאחות ג'וי אני אומר לה "מהר אני צריך שתרפאי את ארון, הוא נפגע מפגיעה ישירה."
-
[QUOTE]אדם~
סיל פוקימון מים,בדוק :S
---------------
צ'ימצ'אר מנסה לייבש את המים עם להביור,אך הלהביור לא מספיק חזק.
מנגד סיל יורה לעברו של צ'ימצ'אר עוד אקדח מים עוצמתי,שהפעם צ'ימצ'אר מצליח לחמוק ממנו.
מה תעשה?[/QUOTE]
שיט ><'
[SIZE=2][COLOR=#000080]צ'ימצ'אר תוקף במהירות עם שריטות ומצליח לפגוע בסיל,אך סיל מתחמק מהר מהמקום:"סיל,עוד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אקדח מים!" ווג' צועק ובשבריר שניה נורה זרם מים חזק מפיו של סיל שפוגע בצ'ימצ'אר ישירות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ומעלף אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]דארקון~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"ארון.. ארון" ארון אומר לך ואתה מגיע למרכז,האחות ג'וי מרפאת אותו במהרה ומסבירה לך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]שהמצב שלו לא כל כך קשה,אתה יוצא ממרכז הפוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]צ'ימצ'אר תוקף במהירות עם שריטות ומצליח לפגוע בסיל,אך סיל מתחמק מהר מהמקום:"סיל,עוד
אקדח מים!" ווג' צועק ובשבריר שניה נורה זרם מים חזק מפיו של סיל שפוגע בצ'ימצ'אר ישירות
ומעלף אותו.
מה תעשה?[/quote]
"אין בעיה צ'ימצ'אר נלחמת היטב!" אני מחזיר אותו לפוקדור ושולף את הפוקדור של פיבאט
"פיבאט קרן קרח הקפא את השכבה העליונה של המים!" רעיון חדש הפציע בי "לכשסיל יאבד אותך מתוך המים, השתמש בדחיפה ושבור את הקרח תחתיו!"
-
[QUOTE=SexStyle;754959][B][SIZE=2][COLOR=navy][SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]דארקון~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"ארון.. ארון" ארון אומר לך ואתה מגיע למרכז,האחות ג'וי מרפאת אותו במהרה ומסבירה לך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]שהמצב שלו לא כל כך קשה,אתה יוצא ממרכז הפוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקי ארון." אני מסביר לו, "אתה עוד כנראה גור פוקימונים אז נאמן אותך בשיטה הקלה ביותר, בובת אימונים." אני מסביר לו והולך ליער.
"תראה את העץ הזה." אני אומר לו ומצביע על עץ קטן של תפוחים.
אני קוטף לו תפוח ונותן לו לאכול, "עכשיו, השתמש בהגנת ברזל שתקשיח אותך והשתמש בנגיחה(אולי דחיפה?.) על העץ כשהעור שלך קשה כמו ברזל ותפיל אותו!."
-
[quote]דסו~
אתה פונה לכיוון דרך 5 וצועד בה,נגלית אליך דרך לא מוזנחת,אך פחות מושקעת מדרך 4,
הדרך מלאה חול וקרחות דשא.
לאחר 5 דקות של הליכה אתה רואה ולידו שמרים משקולות על ראשו,"היי ילד,אני אדם, ואני מאמן פוקימונים-רוצה להיות הקורבן הבא שלי?" הוא אומר לך בהתנשאות.
מה תעשה?[/quote]
"תקבע את התנאים של הקרב" אני אומר ועוצר לידו.
*תוכל להוסיף את דרך 5 בעמוד הראשי?