-
[quote=טום רידל;1001841]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון נועל את הדלת של זירת המכון,ואתה לא להיכנס למכון עצמו,אתה רואה שוולפיקס מוכן להילחם בכול הכוח שלו בדלת עשוית המתכת הקרה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"קדימה וולפיקס בא ננסה!" אומר ואנסה לחבוט בכל כוחי בדלת ,הוציא את מאדקיפ ואומר לו:"תעזור גם חבר,בבקשה?" אחייך אליו ואמשיך לחבוט בדלת
-
[quote=טום רידל;1002320]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדיימונד מצביעה על המגדל והיא אומרת לך:"צריך להגיע לקומה האחרונה,לעבור חמש משימות עתיקות מאוד,חידות לוגיות וקרביות,אנשים מאבדים לא רק את הדרך שמה,גם את עצמם,זכור את עצמך ותקבל את מבוקשך,אם תשכח,תהיה בסכנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אוקי,זה נמשע מסוכן אבל אנסה,או שיצליח או שלא."אני אומר ומתחיל לצעוד לעבר הלא נודע בעודי משנן בזכרון מי אני ומה באתי לעשות שם.
-
[QUOTE=טום רידל;1002320][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Tsubasa[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"כן ולא,כן אני קשור לשבט האוניקס ולא אני לא אתן לך אוניקס כה חזק,כה מסוכן,כה עוצמתי,הנה הפוקימון הישן שלי,בוא אליי סטיליקס הקריסטל!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאש הרפאים שסולרוק מנצל חוסמת את מתקפות הגחלת שלך ושל צ'רמנדר,אתה מבין שקרב נגד מנהיג המכון יוליוס יהיה קשה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמכון ואתה רואה שהעיירה ג'ול-ריו היפה הפכה להיות שדה קרב,אתה רואה מאות אנשים עם פוקימונים שונים ומשונים נלחמים נגד מי שנראה כמו אנשי העיר,אתה שומע קול קר שאומר:"יוליוס,כדי לך לתת למלך השאול את האבן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למכון ואתה רואה נער בגילך יוצא מהמכון משחק לו עם תג זהוב,אתה מבין שהילד הזה ניצח במכון העיר,אתה רואה נער יותר מבוגר ממך יוצא בעקבות הילד אומר לו:"בהצלחה במכון הבא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדיימונד מצביעה על המגדל והיא אומרת לך:"צריך להגיע לקומה האחרונה,לעבור חמש משימות עתיקות מאוד,חידות לוגיות וקרביות,אנשים מאבדים לא רק את הדרך שמה,גם את עצמם,זכור את עצמך ותקבל את מבוקשך,אם תשכח,תהיה בסכנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהיצור המסתורי מחייך אליך ואומר לך:"בשביל להשיג את רצונך אליך לבצע שלוש משימות,משימות היסודות,אש,מים ועשב,בשביל להתחיל בחר את היסוד שאתה רוצה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]סלמנס[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדווקויל מתקפל לתוך עצמו ותוך שניות מספר אתה שומע נהימות שינה מסינדווקויל,אתה מבין שהוא נרדם שנת ישרים הוא ישן לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב וחושב ואחרי כמה דקות אני אומר לו ''אני בוחר בעשב'' ואחרי דקה אני מתחרת ואומר ''לא לא אני בוחר במים''
-
[QUOTE=טום רידל;1002320][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמכון ואתה רואה שהעיירה ג'ול-ריו היפה הפכה להיות שדה קרב,אתה רואה מאות אנשים עם פוקימונים שונים ומשונים נלחמים נגד מי שנראה כמו אנשי העיר,אתה שומע קול קר שאומר:"יוליוס,כדי לך לתת למלך השאול את האבן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אוציא את גיבל ואגיד לו:"תפריד את כול הפוקימונים בעזרת מטאור דרקון!"
-
[QUOTE=טום רידל;1001841][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחרי יוליוס בשקט רב,ממש חצי שנייה לפני שאתם מגיעים לשבט האוניקס הוא אומר:"אני יודע שאתה עוקב אחרי ילד,תסתלק מפה עכשיו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסלבי חוסם את השמש ומתקפת הקרן הסולרית נחלשת ולא מצליחה לפגוע בסלבי,אתה שומע קול רך,קול חדש שאומר לך:"בשביל לנצח אגדי אתה צריך פוקימון חזק שאתה יודע לשלוט בו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגחלת שיורה צ'רמנדר סולרוק הודף במתקפת על-חושי,אתה מבין שהגחלת של צ'רמנדר הופך להיות אש רפאים שסולרוק משתמש בא ובאופן מוחלט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"נצטרך לדחות את הקרב שלנו ליום אחר,צריכים אותי,ולפני שאתה שואל למה,גורל העולם מוטל על הכף,אוניקס חזור" אתה רואה שאוניקס נעלם ואיתו גם יוליוס והאיש המוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון נועל את הדלת של זירת המכון,ואתה לא להיכנס למכון עצמו,אתה רואה שוולפיקס מוכן להילחם בכול הכוח שלו בדלת עשוית המתכת הקרה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]*אתם לא הגעתם אליו![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ודיימונד ממשיכים לכיוון היער,אתם נכנסים עמוק יותר ועמוק יותר אל תוך היער,אתה רואה שני דרכים האחת מובילה לעיר הבאה,הדרך השנייה מובילה למגדל גבוה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדמות המים מחייכת ואומרת לך:"כמה דברים:הראשון,אתה באמת מוזר,אתה רוצה את הנשק שינתן לי להשמיד אותך,השני הוא שאני לא רוצה שבן תמותה עלוב יגע בחפצים האלה,שלישית אתה צריך להתמודד במבחני היסודות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה שבע''מ 1.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]נא לצטט ולהשקיע.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אממ עם ככה טורטרה בוא נראה להם מזה שליטה במתקפות כעת תשתמש בעלי תער ועל כל עלה זרע עלוקה ותוציא את העלי תער (עם זרע עלוקה) בשלוש שורות ישרות" אגיד לטורטרה
-
[QUOTE=טום רידל;1002320][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Tsubasa[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"כן ולא,כן אני קשור לשבט האוניקס ולא אני לא אתן לך אוניקס כה חזק,כה מסוכן,כה עוצמתי,הנה הפוקימון הישן שלי,בוא אליי סטיליקס הקריסטל!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליוליוס"בסדר איך שתרצה.אז להתראות מקוה שניפגש אי פעם מתישהו בעתיד".אני נפרד מיוליוס והולך למרכז הפוקימונים הקרוב
-
[quote=טום רידל;1001088][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את המתקפה של אוניקס לא מגיעה,אתה רואה שפוקאבו מוכנה כול רגע,אתה רואה שיוליוס מחייך שנייה,אתה שומע אותו אומר:"עשר,תשע,שמונה,שבע,שש,חמש,ארבע שלוש,שתיים,אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטורטרה אינו משתמש במתקפת רעידת אדמה,אתה רואה את אחד הצמחים המשתוללים פוגע בצילו של סלבי,הצל נעלם במהירות סלבי אומר לך:"טורטרה אינו משתמש במתקפות אדמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/COLOR][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסולרוק משתמש במתקפת הדף על חושי שפוגע בצ'רמנדר,אתה רואה שהוא ממשיך להתרומם,אתה מבין שיש משהו בזירה הזו שגורמת לפוקימונים לרחף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל מתיישב על רצפת המכון,יוליוס צופה בפה פעור מצחוק מאיך שאתה לא שולט בפוקימון שלך יוליוס אומר לך:"טוב,לי לא אכפת יש לי את כול הזמן שבעולם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה טדיאורסה קטן מאוד יוצא מהאגם אתה רואה מאמן מתקרב אל הטדיאורסה ואומר לו:"טדי פעם אחרונה שאתה עושה מה שבא לך,בוא,הולכים למרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]דיימונד אומרת לך:"יש כמה סוגים,לחימה,עשב,אדמה,פלדה ומים,אני חושבת שיש מקום ממש אבל ממש קרוב לתפוס פוקימונים מאחד הסוגים האלה,עשב יש לנו כמובן אבל אם נתפוס פלדה זה יהיה שימושי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]*בחר סוג מבין הסוגים הבאים:עשב,אש,מים ותקבל ביצת פוקימון נדיר יחסית מהסוג,הפוקימון צריך להיות טהור ושלח לי ה''פ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות צוחקת צחוק קר והיא אומרת לך:"פוקימונים הם לא שווים לבני התמותה,הם יותר מהם,הם בעלי כוחות על טבעיים,שליטה בזמן,בחלל,באוויר,ביבשה ובכול דבר אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אומר לו:"אוקיי" ואמשיך בדרך לעבר המכון הראשון, יחד עם הצ'ימצ'אר המאומן שלי שעבר שלל חוויות
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"אני רוצה לתת לך מתנה קטנה,תשמור עליו טוב,זוהי ביצת אוניקס,אוניקס מקריסטל,אני מקווה שיום יבוא שנלחם שוב,זה יהיה בקרוב אני מבטיח לך",הוא מושיט לך ביצה כסופה ונוצצת בצבע כחול-תכלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת מיוליוס ביצת אוניקס קריסטל![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטורטרה מתקפה להשתמש במתקפות העשב החזקות ביותר בגלל שסלבי משתמש במתקפות נגד כול כך חזקות שהן לא נותנות למתקפות שלך אפשרות לתת מכה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהסולרוק משתמש במתקפת קרן על חושית חזקה במיוחד שפוגעת בצ'רמנדר שלך ומביסה אותו אחת ולתמיד,אתה רואה שיוליוס אומר לך:"יש לך כישרון,אבל אין לך יכולת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת בקרב המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל לא מוכן להילחם כנגד כול כך הרבה פוקימונים חזקים וגדולים,אתה מבחין בעוד סיבה למה הוא מפחד,אתה רואה ששלושה מין החיילים משתמשים בגרצ'ומפים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שוולפיקס משתמש במתקפת גחלת חזקה במיוחד שפוגעת בדלת,אתה נוגע בדלת ואתה מרגיש כיווה חזקה בידך,אתה רואה שמדקיפ מביא לך מים בעזרת יכולת המבול שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ודיימונד נכנסים למגדל המסתורי,ואתה רואה משהו מדהים,אתה רואה שלושה פסלי זהב בגודל כמעט אנושי,אתה רואה את דיימונד מסתכלת על הפסל הכי ימני במבט מאוהב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מביט בך במבט מעוצבן ואומר לך:"מצטער,עשב אמרת,עשב קיבלת,בואו אליי רוחות העשב תנו את נשמתכם בשביל שילדון זה ילחם במבחנכם!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]*תפסיק להציק לי בה''פ אני אגיב שמתחשק לי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדווקויל ממשיך להתעלם מדבריך וממשיך לישון שינה חזקה מאוד,אתה רואה מאמן גבוה בעל שיער שחור אומר לך:"אני מבין שיש לך בעיות את הסינדווקויל שלך,בואי נראה לו איך מתנהג פוקימון אש אמיתי טייפו,צאי טייפלוז'ן!" אתה רואה את הצורה האחרונה של סינדווקויל יוצאת מהפוכדור של הנער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1005356][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"אני רוצה לתת לך מתנה קטנה,תשמור עליו טוב,זוהי ביצת אוניקס,אוניקס מקריסטל,אני מקווה שיום יבוא שנלחם שוב,זה יהיה בקרוב אני מבטיח לך",הוא מושיט לך ביצה כסופה ונוצצת בצבע כחול-תכלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת מיוליוס ביצת אוניקס קריסטל![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליוליוס"תודה לך על המתנה שנתת.אני בהחלט ילחים נגדך שוב מתישהו".אני מתפאל מן ביצת האוניקס קריבל שקיבלתי מיליויס.לאחר מכן אני מחזיק אותה והולך למרכז הפוקימונים
-
[quote=טום רידל;1005356]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שוולפיקס משתמש במתקפת גחלת חזקה במיוחד שפוגעת בדלת,אתה נוגע בדלת ואתה מרגיש כיווה חזקה בידך,אתה רואה שמדקיפ מביא לך מים בעזרת יכולת המבול שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה רבה מאדקיפ,אני רואה שיש לך את יכולת המבול אז אתה חזק פי 2! תחבוט בדלת בכל הכוח שלך" אומר לו ואנסה לטפטף על כוויתי קצת מים להקל על הכאב
-
[QUOTE=טום רידל;1005356][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מביט בך במבט מעוצבן ואומר לך:"מצטער,עשב אמרת,עשב קיבלת,בואו אליי רוחות העשב תנו את נשמתכם בשביל שילדון זה ילחם במבחנכם!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#666699.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר שיהיה עשב'' ואני חושב לעצמי ''איזה מבאס זה רציתי מים''
אני שואל אותו ''אתה יכול לומר לי מה יהיה המשימה שלי במבחון הזה?''
-
[quote=טום רידל;1005356]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ודיימונד נכנסים למגדל המסתורי,ואתה רואה משהו מדהים,אתה רואה שלושה פסלי זהב בגודל כמעט אנושי,אתה רואה את דיימונד מסתכלת על הפסל הכי ימני במבט מאוהב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תדיימונד תזכרי למה באנו,תשנני ברא שמי את,לרגושת כאן אין חשיבות הז דבר שבא כדי להפיל אותנו ושלא נוכל להמשיך,זאת רק ההתחלה."אומר לה בנזעיפה בעודי מתרםש מהפסלים בעניין ומשנן לי בראש מי אני מה באתי לעשות כאן.
-
[QUOTE=טום רידל;1005356][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל לא מוכן להילחם כנגד כול כך הרבה פוקימונים חזקים וגדולים,אתה מבחין בעוד סיבה למה הוא מפחד,אתה רואה ששלושה מין החיילים משתמשים בגרצ'ומפים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תחזור גיבל"אומר לגיבל וארוץ למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=טום רידל;1005356]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]*תפסיק להציק לי בה''פ אני אגיב שמתחשק לי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדווקויל ממשיך להתעלם מדבריך וממשיך לישון שינה חזקה מאוד,אתה רואה מאמן גבוה בעל שיער שחור אומר לך:"אני מבין שיש לך בעיות את הסינדווקויל שלך,בואי נראה לו איך מתנהג פוקימון אש אמיתי טייפו,צאי טייפלוז'ן!" אתה רואה את הצורה האחרונה של סינדווקויל יוצאת מהפוכדור של הנער.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*מצטער על ההפרעות.
"ואו!!!, יש לך טייפלוז'ן, כיף לך, צדקת יש לי קצת בעיות עם סינדקוויל...., איך אתה מתכוון לעזור?" אומר לנער.
ואז אני יאמר לסינדקוויל: "נו קדימה, בוא תקום!"
-
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטורטרה מתקפה להשתמש במתקפות העשב החזקות ביותר בגלל שסלבי משתמש במתקפות נגד כול כך חזקות שהן לא נותנות למתקפות שלך אפשרות לתת מכה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהסולרוק משתמש במתקפת קרן על חושית חזקה במיוחד שפוגעת בצ'רמנדר שלך ומביסה אותו אחת ולתמיד,אתה רואה שיוליוס אומר לך:"יש לך כישרון,אבל אין לך יכולת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת בקרב המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדווקויל ממשיך להתעלם מדבריך וממשיך לישון שינה חזקה מאוד,אתה רואה מאמן גבוה בעל שיער שחור אומר לך:"אני מבין שיש לך בעיות את הסינדווקויל שלך,בואי נראה לו איך מתנהג פוקימון אש אמיתי טייפו,צאי טייפלוז'ן!" אתה רואה את הצורה האחרונה של סינדווקויל יוצאת מהפוכדור של הנער.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה זאת אומרת ואשמח אם תוכל לעזור לי באימון הפוקימונים אני אשמח מאוד"אומר לו "כמובן אחרי שארפא אותם" ואחשוב לי 'לעזאזל הוא יותר מידי חזק בשבילי'