-
[quote]צ'אק;
אתה מתחיל ללכת ומוציא תוך כדי את גלאי הרוחות.
לפתע אתה רואה את ג'ייסון מסתכל לכיוונך ושואל "צ'אק, לאן אתה הולך?" ,לפתע אתה שם לב שגלאי הרוחות נופל לך ושג'ייסון רואה אותו.[/quote]
"אוי,נפל לי הטלפון החדיש שלי,אופס..." אנסה לביים איזשהו סיפור בזמן שאחשוב לעצמי 'בבקשה שהוא לא יחשוד,בבקשה שהוא לא יחשוד...' אחשוב לעצמי.. "טוב,ממשיכים בדרך?" אנסה להחליף נושא בזמן שאצעד לעבר הדרך למקום שבו השוד התבצע...
-
[quote]ג'ייסון;
אתה מתקרב אל ג'ייסון ושואל אותו לאן הוא הולך,הוא עוצר במקומו ומתחיל לחשוב.
לפתע אתה רואה שנופל לו מהיד גלאי רוחות כמו שאתה קיבלת מצ'ילי.[/quote]
"היי, גם לך יש גלאי רוחות?" אשאל את צ'אק ואוציא מהתיק את גלאי הרוחות שלי ואראה לצ'אק "כנראה שגם אתה מצוות הצלה פלטינה.מה אתה מחפש פה?"
-
[QUOTE=The Kodak:);1102938]
[B][COLOR=black]דרייק & מייקל;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=black]*יואב- פיפלאפ עכשיו יכול להילחם,ובורמי מההתחלה עוד לא ספגה נזק[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]*דרייק- לא יפה לקלל ולכנות את צ'ימצ'אר "קוף" Xd סתם[/COLOR][/I]
[COLOR=black]מייקל מחזיר את פוצ'יינה המעולף לפוכדור שלו, "מה?,אני?" שואלת סול בבלבול,"כן את.." שניכם אומרים לה.[/COLOR]
[COLOR=black]"בסדר!,צאי מיסדריבוס!" אומרת סול ומוציאה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/misdreavus.png[/IMG] קטנה.[/COLOR]
[COLOR=black]"מיס מיסדריבוס!" היא קוראת בקול ומסתכלת על נינג'אסק ומסקריין.[/COLOR]
[COLOR=black]"מיס קרן בלבול!" - "צ'ימצ'אר גחלת!" צועקים דרייק וסול,מיסדריבוס שולחת קרן בצבעים חיוורים ובהירים לכיוון מסקריין,הוא מסתכל על הקרן הבוהקת ומתבלבל תוך רגע.[/COLOR]
[COLOR=black]צ'ימצ'אר שולח גחלת,אך נינג'אסק עף במהירות אדירה ויוצאת דופן ומתחמק מהמתקפה![/COLOR]
[COLOR=black]"חח..תקשיבו,נינג'אסק שלי הוא פוקימון מהיר במיוחד! הנינג'אסק הם הפוקימונים השניים הכי מהירים בכל היקום!" אומר הילד ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"מסקריין תשתמש בבועות ואז ספורט מים,נינג'אסק נשיכת חרק ושיסוע לילה! תחליפו מטרות!" אומר הילד.[/COLOR]
[COLOR=black]אתם רואים שמסקריין עדיין מבולבל,אך הוא שולח המון בועות לאוויר,לא מנסה לכוון לשום מקום.[/COLOR]
[COLOR=black]הבועות צונחות מלמעלה על כל הפוקימונים פרט לנינג'אסק,מיסדריבוס בקושי נפגעת וצ'ימצ'אר נפגע לעומת זאת קשה,לאחר מכן מסקריין משתמש בספורט מים,הוא מתיז המון מים על הזירה,דבר שלא משמח את צ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=black]נינגאס' עף שוב לכיוון מיסדריבוס,שבמזל מצליחה להתחמק למרות שלא שמה לב להופעתו,הוא מסתובב שוב ומיד משתמש בשיסוע לילה,הוא שורט את מיסדרביוס בחוזקה,דבר שפוגע בה מאוד קשה.[/COLOR]
[COLOR=black]לפתע מיסדריבוס נראית שונה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/misdreavus.png[/IMG] היא שולחת גלים ורודים לכיוון מסקריין שנופל מיד,"אלו גלים על-חושיים! יש!" קוראת סול בשמחה,אך מסקריין מיד קם ויוצא מהשפעת הבלבול.[/COLOR]
[COLOR=black]שני הפוקימונים שלכם מחכים לפקודות.[/COLOR]
[/QUOTE]
'צריך אסטרטגיה' אחשוב לעצמי ולפתע יעלה לי רעיון אדיר.
"צ'ימצ'אר, רוץ אל נינג'סק ומסקריין!" אצווה עליו ואוסיף "תזהר לא לדרוך על השלוליות! תקפוץ מעליהם ותנחת בין מסקריין לנינג'סק!".
הקוף הכתום הקטן רץ במהירות מירבית והוא נחת בין שני הפוקימונים היריבים, "עכשיו תקפוץ ותסתובב באוויר!" אצווה וצ'ימצ'אר יעשה כדבריי", "תשתמש בגחלת תוך כדי הסיבוב!" אוסיף ואעלה חיוך על פניי.
-
[QUOTE=The Kodak:);1102938][CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff0000]נוספה קטגוריה חדשה בדף הראשי!
משימות,
על כל משימה שתעשו תקבלו פרס,
במידה וכמובן תעשו אותה טוב![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR][COLOR=blue]מי שלא ראה,יש את קטגוריית "מתקפות אולטימבטיביות" בדף הראשי,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אז תוכלו להתעניין ולהסתכל שם,וכאשר תגיעו לעולם הרוחות כל פוקימון מהפוקימונים שלכם יקבל מתקפה אולטימבטיבית שפועלת רק בעולם החלום!
[/COLOR][COLOR=black]~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]מי שרוצה,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]לכל זוג יש שותף שכבר קיבל את גלאי הרוחות שלו,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]מי שרוצה שישתמש בגלאי הרוחות ואולי תוכלו למצוא מקום עם כניסה לעולם הרוחות![/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[RIGHT]
[B][COLOR=black]דרייק & מייקל;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=black]*יואב- פיפלאפ עכשיו יכול להילחם,ובורמי מההתחלה עוד לא ספגה נזק[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]*דרייק- לא יפה לקלל ולכנות את צ'ימצ'אר "קוף" Xd סתם[/COLOR][/I]
[COLOR=black]מייקל מחזיר את פוצ'יינה המעולף לפוכדור שלו, "מה?,אני?" שואלת סול בבלבול,"כן את.." שניכם אומרים לה.[/COLOR]
[COLOR=black]"בסדר!,צאי מיסדריבוס!" אומרת סול ומוציאה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/misdreavus.png[/IMG] קטנה.[/COLOR]
[COLOR=black]"מיס מיסדריבוס!" היא קוראת בקול ומסתכלת על נינג'אסק ומסקריין.[/COLOR]
[COLOR=black]"מיס קרן בלבול!" - "צ'ימצ'אר גחלת!" צועקים דרייק וסול,מיסדריבוס שולחת קרן בצבעים חיוורים ובהירים לכיוון מסקריין,הוא מסתכל על הקרן הבוהקת ומתבלבל תוך רגע.[/COLOR]
[COLOR=black]צ'ימצ'אר שולח גחלת,אך נינג'אסק עף במהירות אדירה ויוצאת דופן ומתחמק מהמתקפה![/COLOR]
[COLOR=black]"חח..תקשיבו,נינג'אסק שלי הוא פוקימון מהיר במיוחד! הנינג'אסק הם הפוקימונים השניים הכי מהירים בכל היקום!" אומר הילד ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"מסקריין תשתמש בבועות ואז ספורט מים,נינג'אסק נשיכת חרק ושיסוע לילה! תחליפו מטרות!" אומר הילד.[/COLOR]
[COLOR=black]אתם רואים שמסקריין עדיין מבולבל,אך הוא שולח המון בועות לאוויר,לא מנסה לכוון לשום מקום.[/COLOR]
[COLOR=black]הבועות צונחות מלמעלה על כל הפוקימונים פרט לנינג'אסק,מיסדריבוס בקושי נפגעת וצ'ימצ'אר נפגע לעומת זאת קשה,לאחר מכן מסקריין משתמש בספורט מים,הוא מתיז המון מים על הזירה,דבר שלא משמח את צ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=black]נינגאס' עף שוב לכיוון מיסדריבוס,שבמזל מצליחה להתחמק למרות שלא שמה לב להופעתו,הוא מסתובב שוב ומיד משתמש בשיסוע לילה,הוא שורט את מיסדרביוס בחוזקה,דבר שפוגע בה מאוד קשה.[/COLOR]
[COLOR=black]לפתע מיסדריבוס נראית שונה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/misdreavus.png[/IMG] היא שולחת גלים ורודים לכיוון מסקריין שנופל מיד,"אלו גלים על-חושיים! יש!" קוראת סול בשמחה,אך מסקריין מיד קם ויוצא מהשפעת הבלבול.[/COLOR]
[COLOR=black]שני הפוקימונים שלכם מחכים לפקודות.[/COLOR]
[/RIGHT][/QUOTE]
[QUOTE=~JustDor~;1102953]'צריך אסטרטגיה' אחשוב לעצמי ולפתע יעלה לי רעיון אדיר.
"צ'ימצ'אר, רוץ אל נינג'סק ומסקריין!" אצווה עליו ואוסיף "תזהר לא לדרוך על השלוליות! תקפוץ מעליהם ותנחת בין מסקריין לנינג'סק!".
הקוף הכתום הקטן רץ במהירות מירבית והוא נחת בין שני הפוקימונים היריבים, "עכשיו תקפוץ ותסתובב באוויר!" אצווה וצ'ימצ'אר יעשה כדבריי", "תשתמש בגחלת תוך כדי הסיבוב!" אוסיף ואעלה חיוך על פניי.[/QUOTE]
'זה מאוד יפה שמיסדריבוס למדה גלים על חושיים, אבל גם אני רוצה להילחם.' אני אומר ומוציא את פיפלאפ. אני אומר לסול:" אני אמשיך מכאן ,בסדר? צא פיפלאפ, תחכה שצ'ימצ'אר יזוז משם ואז תשתמש בבועות על נינג'אסק!" אני אומר וחושב לעצמי:' מענייין אם אני אוכל ללמד את פיפלאפ קרן בועות בזמן הקרוב.'
-
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff0000]נוספה קטגוריה חדשה בדף הראשי![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]משימות,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]על כל משימה שתעשו תקבלו פרס,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]במידה וכמובן תעשו אותה טוב![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מי שלא ראה,יש את קטגוריית "מתקפות אולטימבטיביות" בדף הראשי,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אז תוכלו להתעניין ולהסתכל שם,וכאשר תגיעו לעולם הרוחות כל פוקימון מהפוקימונים שלכם יקבל מתקפה אולטימבטיבית שפועלת רק בעולם החלום![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]לכל זוג יש שותף שכבר קיבל את גלאי הרוחות שלו,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]מי שרוצה שישתמש בגלאי הרוחות ואולי תוכלו למצוא מקום עם כניסה לעולם הרוחות![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#000000]לכל הזוגות![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]תקשיבו,לאחר שתגיעו לעיר הבאה אתם לא תהיו יותר שותפים,עד לפעמים שבהם יהיו לכם משימות מיוחדות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]החלטתי כך בגלל שכאשר אתם זוגות,תריך לחכות לשתוף שיגיב וכך אתם מפסידים המון המון זמן!.[/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][B]לי;[/B]
אתה מתחיל ללכת לעבר דרך 201,הדרך שמובילה לסנדג'ם.
שלפתע אתה רואה שרץ לכיוונך ילד [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/platinum/rival.gif[/IMG].
"תילחם מולי!" הוא אומר מיד וזורק פוכדור ממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/239.gif[/IMG] קטן.[/RIGHT]
[RIGHT][B]צ'אק;[/B]
"היי, גם לך יש גלאי רוחות?" שואל אותך ג'ייסון כששם לב שהגלאי נפל לך.
אתה מיד מרגיש דאגה,ןופחד שהוא גילה אותך.
"כנראה שגם אתה מצוות הצלה פלטינה.מה אתה מחפש פה?" הוא שואל אותך ואתה מבין שגם הוא מצוות הצלה פלטינה.[/RIGHT]
[RIGHT][B]ג'ייסון;[/B]
"אוי,נפל לי הטלפון החדיש שלי,אופס" אומר צ'אק,ואתה ישר רואה שהוא משקר לך בפנים.
"טוב,ממשיכים בדרך?" הוא מנסה להחליף נושא,אך אתה נשאר במקומך ושואל אותו אם גם הוא מצוות פלטינה ומה הוא מחפש כאן.
אתה רואה שכולו מתמלא חרדה לפתע ושואל "רגע..ואתה גם מצוות פלטינה?".[/RIGHT]
[RIGHT][B]דרייק & מייקל;[/B]
מיסדריבוס חוזרת לפוכדור שלה,ופיפלאפ יוצא מהפוכדור של מייקל.
צ'ימצ'אר רץ לכיוון מסקריין ונינג'אסק,מנסה לא להחליק בין השלוליות,אך אתם רואים שהוא מחליק לאחר מספר שניות.
נינג'אסק שולח כדור צל,אך צ'ימצ'אר ופיפלאפ מפוצצים אותו עם גחלת.
צ'ימצ'אר קופץ שוב בין השלוליות לכיוון השטח בין נינג'אסק למסקריין,לעומת פפילאפ שמחליק על השלוליות לכיוונם ומגיע הרבה יותר מהר.
לבסוף שניהם נעמדים זה לצד זה,צ'ימצ'אר מסתכל בעיניו של נינג'אסק ופיפלאפ בעיניו של מסקריין.
הם אוחזים זה בכפות/כנפיי זה,וקופצים ביחד,תוך רגע הם מתחילים להסתובב באוויר.
בועות וגחלת עפים לכל מקום ומתערבבים בינהם.
לפתע טבעת לבנה מוקפת בניצוצות להבה ובבועות מקיפה את צ'ימצ'אר ופיפלאפ,אתם רואים שהם מתאמצים מאוד.
נינג'אסק ומסקריין שולחים כדורי צל וסופה לכיוון הפוקימונים שלכם והם נפגעים קשה.
צ'ימצ'אר ופיפלאפ לפתע צועקים "צ'ימ! - פיפ!" ואתם רואים שהטבעת מתחלקת לשתי טבעות עם להבות ובועת סביבן,הן עפות לכיוון שני החרקים ופוגעות בהן חזק.
שני החרקים נופלים למטה,אל לא מתעלפים.
"קדימה! תגמרו אותם!" אומר הילד,והחרקים משתמשים בזמזום חרק על פיפלאפ ומסקריין בבועות על צ'ימצ'אר שמעלפות אותם.
אתם די מבואסים מחזירים את הפוקימונים שלכם,שלפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/426.gif[/IMG] יוצא מהפוכדור של סול.
"רוח מאיימת!" צועקת סול ודריפבלים שולח רוח שמביסה את שני הפוקימונים.
"זה לא פייר!" אומר הילד,ותוך שנייה נעלם כמו קסם.
"טוב,למה אתם מחכים פה?" שואלת סול ומחזיקה בידיו של דריפבלים הגדול והמרשים,תוך שנייה הוא צועק "דריפ דריפ!" ומתחיל לעוף לכיוון העיר אולידייל שבמרחק 500 מטר ממכם.
"האחרון שמגיע הוא אפס!" צועקת סול שאתם רואים שבערך בעוד 8 שניות היא מגיעה לעיר.[/RIGHT]
-
[QUOTE=The Kodak:);1103537][CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff0000]נוספה קטגוריה חדשה בדף הראשי!
משימות,
על כל משימה שתעשו תקבלו פרס,
במידה וכמובן תעשו אותה טוב!
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR][COLOR=blue]מי שלא ראה,יש את קטגוריית "מתקפות אולטימבטיביות" בדף הראשי,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אז תוכלו להתעניין ולהסתכל שם,וכאשר תגיעו לעולם הרוחות כל פוקימון מהפוקימונים שלכם יקבל מתקפה אולטימבטיבית שפועלת רק בעולם החלום!
[/COLOR][COLOR=black]~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]תקשיבו,לאחר שתגיעו לעיר הבאה אתם לא תהיו יותר שותפים,עד לפעמים שבהם יהיו לכם משימות מיוחדות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]החלטתי כך בגלל שכאשר אתם זוגות,תריך לחכות לשתוף שיגיב וכך אתם מפסידים המון המון זמן!.[/COLOR]
[/CENTER]
[RIGHT][B]לי;[/B]
אתה מתחיל ללכת לעבר דרך 201,הדרך שמובילה לסנדג'ם.
שלפתע אתה רואה שרץ לכיוונך ילד [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/platinum/rival.gif[/IMG].
"תילחם מולי!" הוא אומר מיד וזורק פוכדור ממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/239.gif[/IMG] קטן.
.[/RIGHT][/QUOTE]
אני אומר לילד , אין בעיה ילד אני אלחם נגד האלקיד החלש שלך.אבל עשית את טעות חייך אתה הולך להפסיד לי ולגיבל שלי ". אני אומר לגיבל " תקדם מולי ותכונן להילחם בקרב הפוקימונים הראשון שלך.אתה תנצח בקלות את אלקיד ". אני אומר לילד " יאלה תקוף ראשון "
-
[b]לי;[/b]
[i]זה לא הקרב הראשון שלו..שכחת שהוא שלך עוד מלפני בערך שבועיים?[/i]
[i]~~~~~~~~~
[/i]גיבל הולך קדימה ושואל בהפתעה "גיב?" ומסתכל על הפוקימון שמולכם.
"אלקיד קדימה,תקוף באגרוף אש! לאחר מכן אגרוף קרח!" אומר הילד.
אתה רואה שאלקיד רץ במהירות מרשימהב ביותר לכיוון גיבל.
-
[quote]ג'ייסון;
"אוי,נפל לי הטלפון החדיש שלי,אופס" אומר צ'אק,ואתה ישר רואה שהוא משקר לך בפנים.
"טוב,ממשיכים בדרך?" הוא מנסה להחליף נושא,אך אתה נשאר במקומך ושואל אותו אם גם הוא מצוות פלטינה ומה הוא מחפש כאן.
אתה רואה שכולו מתמלא חרדה לפתע ושואל "רגע..ואתה גם מצוות פלטינה?".[/quote]
"כן!" אומר לצ'אק בשמחה "אז, מה אתה מחפש כאן?אני פשוט לא ממש השתמשתי בלגאי הרוחות שלי אז אין לי מושג מה הוא עושה.."
-
[QUOTE=The Kodak:);1103548][b]לי;[/b]
[i]זה לא הקרב הראשון שלו..שכחת שהוא שלך עוד מלפני בערך שבועיים?[/i]
[i]~~~~~~~~~
[/i]גיבל הולך קדימה ושואל בהפתעה "גיב?" ומסתכל על הפוקימון שמולכם.
"אלקיד קדימה,תקוף באגרוף אש! לאחר מכן אגרוף קרח!" אומר הילד.
אתה רואה שאלקיד רץ במהירות מרשימהב ביותר לכיוון גיבל.[/QUOTE]
אני אומר לגיבל " תתחמק מאגרוף האש של אלקיד ולאחר מכן תתחמק גם מאגרוף הקרח של אלקיד.ואז תעיף לעבר אלקיד חול תשתמש עליו במכת חול.לאחר מכן תשתמש עליו בזעם הדרקון הכי חזק שלך כד להביס את אלקיד "
-
[QUOTE=The Kodak:);1103537][CENTER][SIZE=2][COLOR=#ff0000]נוספה קטגוריה חדשה בדף הראשי![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]משימות,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]על כל משימה שתעשו תקבלו פרס,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]במידה וכמובן תעשו אותה טוב![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מי שלא ראה,יש את קטגוריית "מתקפות אולטימבטיביות" בדף הראשי,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אז תוכלו להתעניין ולהסתכל שם,וכאשר תגיעו לעולם הרוחות כל פוקימון מהפוקימונים שלכם יקבל מתקפה אולטימבטיבית שפועלת רק בעולם החלום![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000]החלטתי כך בגלל שכאשר אתם זוגות,תריך לחכות לשתוף שיגיב וכך אתם מפסידים המון המון זמן!.[/COLOR][/CENTER]
צ'ימצ'אר רץ לכיוון מסקריין ונינג'אסק,מנסה לא להחליק בין השלוליות,אך אתם רואים שהוא מחליק לאחר מספר שניות.
צ'ימצ'אר קופץ שוב בין השלוליות לכיוון השטח בין נינג'אסק למסקריין,לעומת פפילאפ שמחליק על השלוליות לכיוונם ומגיע הרבה יותר מהר.
לבסוף שניהם נעמדים זה לצד זה,צ'ימצ'אר מסתכל בעיניו של נינג'אסק ופיפלאפ בעיניו של מסקריין.
לפתע טבעת לבנה מוקפת בניצוצות להבה ובבועות מקיפה את צ'ימצ'אר ופיפלאפ,אתם רואים שהם מתאמצים מאוד.
צ'ימצ'אר ופיפלאפ לפתע צועקים "צ'ימ! - פיפ!" ואתם רואים שהטבעת מתחלקת לשתי טבעות עם להבות ובועת סביבן,הן עפות לכיוון שני החרקים ופוגעות בהן חזק.
"קדימה! תגמרו אותם!" אומר הילד,והחרקים משתמשים בזמזום חרק על פיפלאפ ומסקריין בבועות על צ'ימצ'אר שמעלפות אותם.
אתם די מבואסים מחזירים את הפוקימונים שלכם,שלפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/426.gif[/IMG] יוצא מהפוכדור של סול.
"טוב,למה אתם מחכים פה?" שואלת סול ומחזיקה בידיו של דריפבלים הגדול והמרשים,תוך שנייה הוא צועק "דריפ דריפ!" ומתחיל לעוף לכיוון העיר אולידייל שבמרחק 500 מטר ממכם.
"האחרון שמגיע הוא אפס!" צועקת סול שאתם רואים שבערך בעוד 8 שניות היא מגיעה לעיר.[/RIGHT][/QUOTE]
"נתראה בעיר!" אני אומר בחיוך ורץ בעקבות סול אל העיר הכי מהר שאני יכול, אבל לא לפני שאני מחזיר את פיפלאפ
-
[QUOTE=Tobi;1103558]"כן!" אומר לצ'אק בשמחה "אז, מה אתה מחפש כאן?אני פשוט לא ממש השתמשתי בלגאי הרוחות שלי אז אין לי מושג מה הוא עושה.."[/QUOTE]
"לא,אני סתם חיפשתי פה מעבר לעולם הרוחות...עזוב,כדאי שנמהר לעבר השוד.." אומר לו ואתחיל לרוץ אל עבר העיר
-
[QUOTE=The Kodak:);1103537]
"האחרון שמגיע הוא אפס!" צועקת סול שאתם רואים שבערך בעוד 8 שניות היא מגיעה לעיר.[/RIGHT][/QUOTE]
1. תתן גם לנו לדבר ולהחליט איך יהיה הקרב..
2. אני מזכיר לך שביקשתי בטופס שותפה..
[QUOTE=cladino;1103566]"נתראה בעיר!" אני אומר בחיוך ורץ בעקבות סול אל העיר הכי מהר שאני יכול, אבל לא לפני שאני מחזיר את פיפלאפ[/QUOTE]
צ'ימצ'אר יעלה על כתפי במהירות ובניגוד למייקל וסול אצעד באיטיות לעבר העיר הבאה.
'צי'מצ'אר, אני גאה בך' אומר ואביט בעיניו של צ'ימצ'אר, 'נתת פייט עד הסוף' אוסיף ואחייך אל צ'מצ'אר שמתרגש ממילותיי.
-
[QUOTE=Druddigon man;1103724]"לא,אני סתם חיפשתי פה מעבר לעולם הרוחות...עזוב,כדאי שנמהר לעבר השוד.." אומר לו ואתחיל לרוץ אל עבר העיר[/QUOTE]
"חכה לי צ'אק!" אומר וארוץ אל עבר צ'אק כדי שנרוץ ביחד.
-
[B]עמית & צ'אק;[/B]
[I]*שוב,עמית למה הגבת עוד פעם לצ'אק? זה רק השנ לראשון ואז אני מגיב..ושוב מזל"ט[/I]
"לא,אני סתם חיפשתי פה מעבר לעולם הרוחות...עזוב,כדאי שנמהר לעבר השוד.." עונה צ'אק לג'ייסון.
שניכם רצים לכיוון העיר הבאה ותוך מספר דקות מגיעים לעיירה קטנה,ובפתחה שלט:
"העיר אולידייל"
שניכם לפתע רואים שהחשיכה מתחילה לרדת ורצים במהירות לעבר בניין שאור רב יוצא ממנו.
אתם נכנסים לתוכו ווראים את האחות ג'ואי וגם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/113.gif[/IMG] שעומדת מאחוריה ואומרת "צ'אנ צ'אנ".
"שלום לכם,רוצים שארפא את הפויקמונים שלכם?" שואלת האחות ג'ואי,ושניכם עונים לה תשובה חיובית והיא לוקחת את הפוכדורים שלכם ואתם מתיישבים על ספה אחת.
"ג'ייסון וצ'אק,הפוכדורים שלכם מוכנים" היא אומרת ומגישה לכם את הפוכדורים שלכם.
"רוצים לישון פה?" שואלת האחות ג'ואי בחיוך.
[B]לי;[/B]
גיבל קופץ במהירות ומתחמק מאגרוף האש,הוא נוחת על הזירה ומתחיל להעיף על אלקיד חול.
אלקיד לא רואה טוב את גיבל ושולח לעברו אגרוף קרח ומפספס אותו "אוף! תנסה מכת ברק כדי לבטל את זעם הדרקון!" קורא הילד.
גיבל שולח קרן כחולה ואדמדמה לכיוון אלקיד,ששולח זרמים חשמליים לכיוון זעם הדרקון.
שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ שמעלה עשן בזירה,שניכם לא רואים כלום.
"אלקיד אגרוף קרח!" צועק הילד.
[B]מייקל;[/B]
אתה רץ לכיוון העיר שלפתע אתה רואה שפיפלאפ מסתכל על משהו,הוא מסתכל על האדמה.
אתה ניגש לעברו ורואה שהוא לא מסתכל על האדמה,אלא על פתק!
אתה קורא את הפתק:
[quote]שליחי הפרופסור,
ניצחתם אותי,כל הכבוד,פעם הבאה אני לא ארחם עליכם,
בינתיים תהנו עם זה
[/quote]
אתה מרים את הפתק,ואתה רואה שמתחתיו ישנם שלושה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem201.png[/IMG] קטנים.
אתה גם רואה שדרייק בא לכיוונך עם צ'ימצ'אר עליו.
[B]דרייק;[/B]
[I]*שותפה - לאחר שתגמור את המשימה עם מייקל ודרייק,אולי אני אתן לך את לוסי[/I]
[I]*אני נותן לכם להחליט על הקרב,אבל לא תמיד הקרב יתנהל כפי שרציתם[/I]
אתה הולך באיטיות לכיוון העיר,ובינתיים משבח את צ'ימצ'אר.
"צ'ימ צ'ימצ'אר!" הוא קורא בהתלהבות,ולפתע אתה שומע את הפוקדע שלך קורא "צ'ימצ'אר למד חפירה!".
אתה ממשיך ללכת ורואה את מייקל ופיפלאפ מסתכלים על האדמה,ופתאום מייקל מרים מן האדמה פתק ועל האדמה נחשפים שלושה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem201.png[/IMG].
-
[QUOTE=The Kodak:);1104975][B]
[B]מייקל;[/B]
אתה רץ לכיוון העיר שלפתע אתה רואה שפיפלאפ מסתכל על משהו,הוא מסתכל על האדמה.
אתה ניגש לעברו ורואה שהוא לא מסתכל על האדמה,אלא על פתק!
אתה קורא את הפתק:
אתה מרים את הפתק,ואתה רואה שמתחתיו ישנם שלושה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem201.png[/IMG] קטנים.
אתה גם רואה שדרייק בא לכיוונך עם צ'ימצ'אר עליו.
[Ig[/IMG].[/QUOTE]
"היי! סול, דרייק! בואו תראו משהו! יש פה פתק עם כמה כרטיסים מוזרים לידו!" אני אומר ומרים את הכרטיס המוזר ותוהה לפשרו