-
אני לא יודע.. אני בבן 15 אחי.. לא כולם שם בני 9 או 10 ככה? כי אני לא רוצה להיות גדול כאילו... וגם לא בטוח כי אני במכבי (תנועת נוער למי שלא יודע) ויש לי ימי עבודה שאנחנו בונים את הסניף וכאלה.. אז זה קשה... ז זה תלוי.. ואיפה אתה גר... ותישאר איתי בקשר..
-
יש כול מיני גילאים למשל אחד מפורום יוגי הו שאני מכיר [לא אומר ת'שם] הוא בן 23 והוא בא למפגש השבועי היום הוא לא יכל וחבל
-
שאלתי עוד שאלות תענה בבקשה...
-
יואב נראה רציני עכשיו, אני נותן לו 3 שבועות ואני עוד מפרגן...
יאללה הימורים :)
-
ברוך שפטרנו מדפוק הזה... חושב שהפורום של אבא שלו!
חתיכת חוצפן שיכול לשחק אותה סבבה איתך ואז תוך שנייה הוא מקלל ומתהפך. שילך לעזזל. שמח שהוא קיבל באן.
חוץ מזה שהוא גם היה ספאמר, שזה הדבר הכי מעורר רחמים שיכול להיות, לשבת שעות מול המחשב לכתוב הודעות חסרות תוחן בשביל שהמונה שלו יעלה עוד ועוד...
בחיים לא הבנתי ולא אבין איך אפשר להתמכר לעליית המונה!
-
אחרון בנו"ד להיום.
כמעט אחרון בפורום (יש כאן עוד איזה מישהו שאני לא מזהה).
לילה טוב.
או שאולי אני צריך להגיד "בוקר טוב"? כי אני ממש עוד מעט הולך לסליחות של ספרדים ולתפילת ותיקין (עם הנץ החמה) ואז הולך לישון עד שיעור מתמטיקה. :)
Xd.
ולמה ה"איקס די" נדפק כשאני שומר את ההודעה? צריך לתקן את הבאג שהפך את ה D לדי קטנה.
-
אממ נפתח פורום יוגי הו
רק לא הבנתי למה הוא תת פורום של משחקים ולא האנימה .זה יותר מתאים לאנימה
-
גם אני לא מבין את זה אני מדבר עם רותם בנושא,סופסוף משהו שאם הוא אומר לי "לא" זה לא הגיוני לגבי השאלה שלי Xd
אחזור ב-12:00 בערך
-
-
-
היי כולם
אני מקווה להיות המנהל של יוגי הו
-
היי עומר, אני מכין לינקייה עכשיו
-
[QUOTE=Aporia;1218362]מי גר פה באזור חיפה?ואוהב יוגי הו [לא חובה קלפים,אוהב אנימה,משחקים וכו'][/QUOTE]
אני גר שעה מחיפה אבל אני יכול להגיע לשם.
למה?
-
סיימתי להכין לוגואים ללינקייה
עכשיו חסר לצרף הכל..
-
[quote=scizor-x;1218449]אני גר שעה מחיפה אבל אני יכול להגיע לשם.
למה?[/quote]
פעם בשבוע ביום חמישי יש בגיימפיס מול לב המפרץ מפגש של קהילת יוגי הו של האזור וממש צריכים אנשים כאלה