-
[quote=Ritsuka Kun;1250065][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]לא נורא חח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]שניות לפני שהכדור צל של ביוטיפליי פוגע בנאמל, היא מתחפרת באדמה ומצליחה להתחמק ממנו והיא שולחת מאחוריה גחלת אבל ביוטיפליי מתרחקת מהאש בקלות בעזרת כנפייה והיא מתחילה לרחף במהירות בזירה ולפתע נאמל יוצאת משום מקום עם גילגול והסתערות אש ביחד ופוגעת בביוטיפליי ישירות ומעלפת אותה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"ניק הוא המנצח!" קורא השופט ואנה מחזירה את ביוטיפליי שלה לפוקדור מרימה את אפה ומסתלקת משם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה יורד מהבמה ואחריך נקראת קים ועוד מאמן בשם אנדרו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]קים עולה ומשחררת את קלפייבל ואת מאוויל ואנדרו שולח שני פוקימונים שאתה מכיר כבר מתמונות האחד מהם הוא היטמונלי ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/99/Spr_5b_106.png[/IMG]) ופוניטה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/bf/Spr_5b_077.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אשר יוצאים שניהם במהירות לעבר הפוקימונים של קים ומתחילים להלחם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אחרי עשר דקות של קרב קים מפסידה ומחזירה את הפוקימונים שלה ובורחת מהאזור בבכי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"ועכשיו לקרב האחרון שלנו אנדרו נגד ניק. אנחנו נצא להפסקה של חמש דקות בינתיים כל המאמנים יכולו לרפא את הפוקימונים שלהם. תשארו באזור" אומר השופט ויורד מהבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]הבחור אנדרו יורד מהבמה ומאכל לך בהצלחה בזמן שהוא מכניס את הפוקדורים שלו למכונת ריפוי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אחרי חמש דקות קוראים לכם לעלות לקרב האחרון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אנדרו משחרר שוב את היטמונליי ואת פוניטה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"צאו פלאפי ונאמל, אני סומך עליכם!" אזרוק את הפוקדור ואחשוב 'אני חייב לבדוק מה עם קים!'
"פלאפי מכת ברק על פוניטה! נאמל תזוזת אדמה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1250065]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
"הכל!" קורא בליין בהתלהבות ומרים את ידיו באוויר "אני חייב לדעת לאמן ככה!" הוא אומר שוב בזמן שאתה הולך לבדוק מה שלום צ'ארמליון אשר נראית יחסית לקרב הארוך במצב בסדר רק נורא עייפה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אחייך חיוך ממזרי ארים את הסנטר ואז אומר "זה כלום, כישרון מולד".
"צחקתי, אם לומר את האמת לא עשיתי שום דבר מיוחד, הניסיון של צארמיליון מהקרבות עושה את העניין לבד"אומר בחיוך.
-
[quote=Ritsuka Kun;1250065]
[COLOR=DarkOrange][SIZE=1]רודני-
סבבה אני אשנה את הגיל חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סקרופי מהנהן בראשו הקטן ונעמד שוב מול פוליוואג- אשר שולח מפיו הקטן אקדח מים גדול הנשלח לעברו של סקרופי.
סקרופי מרים את זרועותיו הקטנות ושולח משם במהירות עשרות עוקצי רעל המשאירים שובל של אור סגלגל מאחריהם והם מתפוצצים עם המגע עם המים.
ועדיין משהו לא מצליח שם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/quote]
אבקש מסקורפי לנסות עוד פעם אחת וליפני זה אזכיר לו "זכור חבר קטן, נסה לשלוח את עוקצי הרעל אם טיל הסיקות אחד אחד במהירות! ככה נקבל גם כוח של הטיל וגם יעילות של הרעל!"
בנתיים אתחיל לחשוב על מהלך שיעזור אם פוליוואג, אבדוק מה אומר עליו הפוקדע ואנסה להיעזר בזה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1250065][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
סורסקיט מתחיל לזוז במהירות ברחבי הזירה מנסה לברוח מהמתקפות של סאבליי ומצליח להתחמק פעמיים מהמתקפות שלו ובפעם השלישית הוא מטיח בעוצמה מתקפת בועות על ידו של סאבלי- אשר מוריד אותה בחזרה לצללים של מתחת לשלולית אשר נוצרה מהגשם המתחיל לרדת בכבדות.
"סאבליי השתמש באגרוף מגה!" קורא המאמן.
מה תעשה?[/COLOR][/S[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"ננסה את זה" אמלמל, "סורסקיט תשתמש בצוות כפול! אתה וכל הכפילים שלך תנועו סביב הזירה!תשים לב לסימנים מסייבלי ותתקוף בקרן איתור! אחר כך בנסיון השני שלך תשתמש בבועות! אתה מסוגל קדימה!" אומר ואעודד אותו
-
[quote=Ritsuka Kun;1248718]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"טוב יש את השיטות הרגילות של מתקפות בסגנון של הגנה או צוות כפול שאלו נועדו להגן על הפוקימון או לפחות לעכב קצת את הקרב" אומר רובי ואז מניח את ידו על ראשו ומנסה לחשוב "אתה יכול גם לנסות לחפש מתקפות שמעלות לקאבוסקין את המהירות או להפך מאטות את היריב. אחרי הכל קאמובסקין לא הפוקימון הכי מהיר" הוא אומר ומתבונן לעבר הפוקימונים שלו הממשיכים להיאבק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"הבנתי.." אני אומר לו ואסתכל קצת על האימונים שלו, לאחר מכן אני אחליט להוציא את קומבאסקין החוצה "בסדק קומבאסקין, נעבוד על המהירות שלך קצת" אני אומר לו ומסדר 3 מטרות בצורת משולש במרחק של 5 מטרים זה מזה "אני רוצה שתרוץ כמה שיותר מהר ממטרה למטרה ובחזרה לנקודת ההתחלה. אני רוצה שתצליח לעשות זאת בפחות מ5 שניות אחרי כמה ניסיונות לפחות" אני אומר לו. אני מכוון סטופר בשעון "צא!" אני קורא ומזניק אותו, מחכה לראות מה קורה.
-
הרשמה
טופס הרשמה:
כינוי בפורום:
שם:תומאס קרטר
רקע: תומאס היה נער שהתגאה המקורותיו באיי התפוז ואמו מתה שם הוא היה עצוב על מותה כעבור כמה זמן עבר למחוז קנטו ובמשך כמה זמן עזר לפרופסור סמואל אוק לחלק פוקימונים התחלתיים ולנקות את המעבדה אך בליבו תמיד חלם להיות מאסטר פוקימונים כעבור כמה זמן מצא ליד המעבדה צרמיליון נטוש ופצוע לאחר כמה זמן צרמיליון טופל זכר את תומאס והחליט להצטרף אליו וכאשר היה בן 15 ובאותו יום שמע את ההודעה והחליט ללכת עם צרמיליון שלו לנצח את כולם ולהיות מאסטר פוקימונים של איי התפוז ולאחר כמה זמן עלה בטעות על הספינה למחוז סינו שם החליט להמשיך את הרכב האש שלו ולקחת צימצאר
פוקימונים:צ'רמיליון וצימצאר
העדפות לסוגים:אש
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה,3 שיקויי החלמה
הערות:אני מתחיל בפורום אז בבקשה תוותר לי קצת על טעויות שאני אעשה