-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כשאתה אומר "תראה את עצמך דפוק!" אתה מסתכל על קאלין,קאלין מסתכל אחורה ואומר לך:"אל מי אתה מדבר אייצ'י?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה את האיש בלבן מניף את החרב מעל קאלין,חיוך מטורף מתרחב בפניו,עינו האדומה נפערת,עין המתכת שלו זוהרת באור כחול-ירוק שיוצר את סימן האינסוף,אתה רואה שהחרב הולכת לחתוך את קאלין.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239708][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]נרווין אומר לך:"נרגעו,נרגעו תאמין לי הם נרגעו,כבר שלוש שנים הם חברים,הם הולכים להיות צוות עם עוד חבר וותיק שלהם בשם קרו להשתתף ב-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial] היוקרתי,כמובן הוא החזיר ליוסיי את "[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" שלו,שמעתי שיש לו עוד 3 דרקונים דומים ל-"[/FONT][FONT=Arial]Stardust[/FONT][FONT=Arial]",הדרקונים הם "[/FONT][FONT=Arial]Majestic Star[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Shooting Star[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Shooting Quasar[/FONT][FONT=Arial]",בעזרת הרביעייה הזו יוסיי לא יכול להפסיד".[/FONT][/QUOTE]
"טוב אז אם הם כל כך bff אז הוא בטח יודע איפה יוסיי" אני נכנס לשם ואומר לג'ק : "שלום ג'ק, אני פגשתי את ריילי ו"החבורה" ואנחנו מחפשים את יוסיי, אתה יודע איפה הוא במקרה ? אגב לי קוראים דילן."
-
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ג'ק מסתכל על ריילי ועל החבורה,והוא אומר:"יו...יוסיי?,הוא שמה הנה יוסיי[/FONT][FONT=Arial] "[/FONT][FONT=Arial]הוא מצביע לכיוון בית ישן,כולכם מסתובבים וג'ק מנצל את זה בשביל לברוח מכם,ריילי אומר:"מה קרה לו?" אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"זה לא ברור ריילי,הוא לא יכול להסתכל עליכם בגלל שהוא שונא את עצמו על מה שהוא עשה לך ריילי",אתה שומע את ריילי צועק:"יוסיי!".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239801][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ג'ק מסתכל על ריילי ועל החבורה,והוא אומר:"יו...יוסיי?,הוא שמה הנה יוסיי[/FONT][FONT=Arial] "[/FONT][FONT=Arial]הוא מצביע לכיוון בית ישן,כולכם מסתובבים וג'ק מנצל את זה בשביל לברוח מכם,ריילי אומר:"מה קרה לו?" אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"זה לא ברור ריילי,הוא לא יכול להסתכל עליכם בגלל שהוא שונא את עצמו על מה שהוא עשה לך ריילי",אתה שומע את ריילי צועק:"יוסיי!".[/FONT][/QUOTE]
"מה איפה ?" אני מציג את עצמי ליוסיי ונותן לריילי "להתאחד" עם יוסיי, כשהם מסיימים "להתרגש" אני שואל אותו אם יש לו מקום שנוכל לישון בו ולאכל בו.
-
[QUOTE=Astral;1239764][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כשאתה אומר "תראה את עצמך דפוק!" אתה מסתכל על קאלין,קאלין מסתכל אחורה ואומר לך:"אל מי אתה מדבר אייצ'י?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה את האיש בלבן מניף את החרב מעל קאלין,חיוך מטורף מתרחב בפניו,עינו האדומה נפערת,עין המתכת שלו זוהרת באור כחול-ירוק שיוצר את סימן האינסוף,אתה רואה שהחרב הולכת לחתוך את קאלין.[/FONT][/QUOTE]
"קאלין לא!" אומר ובמהירות אזמן את אוטופיה כדי להגן על קאלין.
-
[FONT=Arial]קאלין מסתובב והאיש בלבן והחרב נעלמים,קאלין אומר לך:"לא ישנת בלילה,לך לישון אני אמצא לנו אוכל,לך לישון בחדר של ג'ק,זה בקומה הראשונה",אתה חוזר למפקדה ופותח את החדר בקומה הראשונה,החדר טיפה מסודר יותר משל קרו,אתה רואה תמונות של "[/FONT][FONT=Arial]Red Dragon Archfiend[/FONT][FONT=Arial]",אך אלא לא תמונות ממצלמה אלא תמונות שמישהו יצייר,אתה רואה שהתמונות מאוד דומות לדבר האמיתי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שומע את קאלין ואת ניקו משוחחים,אתה שומע את קאלין אומר:"הוא מדבר אל כלום וחושב שהוא שומע קולות,ניקו אני יודע שאת אוהבת אותו אבל הוא לא שפוי בדעתו!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה שואל את יוסיי אם הוא יודע איפה אפשר לישון,הוא אומר לכם:"כן,במפקדה של הצוות שלי יש עליית גג די גדולה שאנחנו לא משתמשים בה,אנחנו משתמשים רק במרתף בתור מרכז הפעילות והמוסך שלנו ובקומת הקרקע בתור מקום שאנחנו אוכלים וכול זה".[/FONT]
-
[quote=Astral;1239243][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הילד אומר לך:"נעים מאוד,קוראים לי כריס,איך לך?" אתה מציג את עצמך והוא אומר לך:"קלפי חיות הקריסטל שלי מעולים,רק חסר לי דרקון הקשת האגדי,קלף המפתח שלי הוא המון לורד הרעם האגדי,אני מחפש שני שחקני חיות קריסטל בשביל להקים איתם צוות להיכנס לטורניר ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial],אתה רוצה להצטרף אליי?".[/FONT][/quote]
"אני מוכן" אגיד לו "אבל קודם נלחם".
"דרך אגב, גם לי יש המון בדק" אוסיף "ואני לא ממליץ שלושה שחקני חיות קריסטל, כדי שיהיה גיוון ושיריב שילמד את חיות הקריסטל לא ינצח אותנו כל כך בקלות".
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"האמת צודק,זה יהיה די מוזר אם יהיו שלושה אם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast[/FONT][FONT=Arial]",עזוב אין לי כוח לעוד קרב עכשיו,במיוחד לא בטור קרב רחוב,אם המשטרה תעלה עלינו אנחנו הולכים לאכול אותה,יש אזורים עם משבשי קרב שלא נותנים למשטרה לעלות עלינו,אך המשבשים האלה יכולים לדפוק לנו את הקרב,יש הרבה באגים עם הדברים האלה".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין מסתובב והאיש בלבן והחרב נעלמים,קאלין אומר לך:"לא ישנת בלילה,לך לישון אני אמצא לנו אוכל,לך לישון בחדר של ג'ק,זה בקומה הראשונה",אתה חוזר למפקדה ופותח את החדר בקומה הראשונה,החדר טיפה מסודר יותר משל קרו,אתה רואה תמונות של "Red Dragon Archfiend",אך אלא לא תמונות ממצלמה אלא תמונות שמישהו יצייר,אתה רואה שהתמונות מאוד דומות לדבר האמיתי.
אתה שומע את קאלין ואת ניקו משוחחים,אתה שומע את קאלין אומר:"הוא מדבר אל כלום וחושב שהוא שומע קולות,ניקו אני יודע שאת אוהבת אותו אבל הוא לא שפוי בדעתו!".[/QUOTE]
"רגע, הם מדברים עליי." אומר לעצמי ואקשיב למה שהם מדברים.
-
[quote=Astral;1240005][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"האמת צודק,זה יהיה די מוזר אם יהיו שלושה אם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast[/FONT][FONT=Arial]",עזוב אין לי כוח לעוד קרב עכשיו,במיוחד לא בטור קרב רחוב,אם המשטרה תעלה עלינו אנחנו הולכים לאכול אותה,יש אזורים עם משבשי קרב שלא נותנים למשטרה לעלות עלינו,אך המשבשים האלה יכולים לדפוק לנו את הקרב,יש הרבה באגים עם הדברים האלה".[/FONT][/quote]
"אין מקום שנוכל לערוך קרב בצורה נורמאלית יותר?" אשאל אותו מקווה שיש
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"יש רחבות קרב רחוב מותרות שאפשר להילחם שמה באופן חופשי,זה במרחק עשר דקות הליכה מפה,אתה יודע אני מרגיש את הכוח האגדי של הדרקון פועם מהחפיסה שלך,לא יצא לך להשתמש בו עדיין נכון?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קאלין אומר לניקו:"תקשיבי,אני דואג לו,הוא הוזה,יש מצב שהוא חולה ניתן לו לנוח למשך כמה זמן,הוא לא ישן במשך כמה זמן,בנוסף החום והלחץ בקראש טאון,יכול להיות שיש לו חום או משהו,בינתיים אני לא מוכן שהוא יסתובב חופשי,מסוכן בחוץ עם כול הרובוטים והשוטרים,אני מפחד עליו".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לניקו:"תקשיבי,אני דואג לו,הוא הוזה,יש מצב שהוא חולה ניתן לו לנוח למשך כמה זמן,הוא לא ישן במשך כמה זמן,בנוסף החום והלחץ בקראש טאון,יכול להיות שיש לו חום או משהו,בינתיים אני לא מוכן שהוא יסתובב חופשי,מסוכן בחוץ עם כול הרובוטים והשוטרים,אני מפחד עליו".[/QUOTE]
"אבל אני לא הוזה!זה אמיתי!" אומר לעצמי, בתקווה שהם לא ישמעו.
-
[FONT=Arial]אתה אומר לעצמך את זה בשקט כדי שניקו וקאלין לא ישמעו,ניקו אומרת לקאלין בזעם:"תקשיב קאלין,אני יודעת שאתה המבוגר והשקול מבין השלושה אבל הפעם אתה טועה,אני בטוחה שזה היה אמיתי,אם הוא אומר שהוא רואה חזיונות אני מאמינה לו,אם מישהו אמר לתקוף אותך ואתה לא ראית את זה אני מאמינה לו,אם הוא צרח על מישהו בלתי נראה שרק הוא רואה אני מאמינה שהוא באמת קיים ואתה יודע למה זה?" קאלין עונה לה בזריזות:"בגלל שאת מאוהבת בו".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1240366][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה אומר לעצמך את זה בשקט כדי שניקו וקאלין לא ישמעו,ניקו אומרת לקאלין בזעם:"תקשיב קאלין,אני יודעת שאתה המבוגר והשקול מבין השלושה אבל הפעם אתה טועה,אני בטוחה שזה היה אמיתי,אם הוא אומר שהוא רואה חזיונות אני מאמינה לו,אם מישהו אמר לתקוף אותך ואתה לא ראית את זה אני מאמינה לו,אם הוא צרח על מישהו בלתי נראה שרק הוא רואה אני מאמינה שהוא באמת קיים ואתה יודע למה זה?" קאלין עונה לה בזריזות:"בגלל שאת מאוהבת בו".[/FONT][/QUOTE]
'הגיע הזמן לעשות מעשה.' אחשוב לעצמי ואפתח את הדלת בזעם.לאחר מכן אומר לקאלין "תגיד קאלין, זה שאתה המבוגר האחראי זה לא אומר שמה שאתה חושב זה נכון.אני ראיתי אותם.ראיתי את ארגון איליאסטר מול עיני בחזיונות האלה הורסים את הלוויין וראית שזה התגשם.ראיתי אותם עכשיו מנסים להרוג אותך ואת ניקו ואחד מהם התחפש לניקו כדי להטעות אותי.אם רק ניקו מבינה שזה אמיתי אז תנסה אולי להבין גם אתה."
-
[FONT=Arial]קאלין מרכין את ראשו,שערו נופל לו על הפנים,אתה שומע צחקוק מרושע,אתה רואה שקאלין משתנה,הוא הופך להיות עוד דמות לבנה,אך נמוכה יותר מהקודמת,אתה רואה טבעת מגן צהובה עוטפת את חציו האחורי,הוא אומר לך:"יפה יפה,אתה אכן הילד מהנבואה,קאלין האמיתי נמצא בחדרו בקומה הרביעית,הנה המפתח" הוא זורק לך את המפתח ונעלם לכם.[/FONT]