איןו לי בצפר בימי שיש..
Printable View
איןו לי בצפר בימי שיש..
[QUOTE=DareDevil;1276120]מה הרעיון?[/QUOTE]
מוטאנט שפעם היה באקסמן,שנקרא flame-הוא נראה כמו שד-אדם בצבע אדום עם קרניים זעירות,וכוחו היה לירות אש וזריזות מוגברת. אותו אירוע שהפך את מאשינאקס לסיר דיספאייר,הפך אותו לhell-מוטאנט שנראה כמו שד מהגיהינום,שיכול לשלוט באש,לעוף,לירות קוצים מגופו,ועוד.
זה לא טוב O.o
הוא שילוב של כמה מוטאנטים..
הדג'הוג שהמצאתי, פיירו, אייסמן (כי אייסמן יכול לייצר קרח, אז הוא יכול לייצר אש ולירות אותה)
בקיצור לא משו..
[QUOTE=DareDevil;1276130]זה לא טוב O.o
הוא שילוב של כמה מוטאנטים..
הדג'הוג שהמצאתי, פיירו, אייסמן (כי אייסמן יכול לייצר קרח, אז הוא יכול לייצר אש ולירות אותה)
בקיצור לא משו..[/QUOTE]
מי זה לעזאזל דג'הוג?
ואז מה? טיגרארו הוא שילוב של ביסט,ווולברין. אקוואקס הוא שילוב של אייסמן ופיירו (יכול צגם לייצר מים ולשלוט במים), אתריקס הוא שילבו של ג'ין גריי,פרופסור איקס,ונייטקרולר (טלפורטציה,טלקינסיס,טלפתיה).
בקיצור,כבר לקחו כמעט את כל הכוחות שיכולים לשמש ללחימה-אז מה שנשאר זה לשלב כוחות. ואגב,זה שיש כבר כוח כזה זה אל הופך את זה ללא מקורי. הכוח הוא לא הדבר היחיד במוטאנט.
פחח
טיגרארו לא שילוב של כלום
איך הגעת לחיה לא הבנתי?
ואקוואקס יכול להפוך למים, מישהו יכול לעשות את זה?
אצל טיגרארו הטפרים לא כמו אצל וולברין, הם כמו אצל חתוליים אבל יותר גדולים, יותר ציפורניים, לא להבים באורך של 30 סנטים O.o
אז תבין.. שהם לא קשורים. טיגרארו לא יכול להתלות הפוך מהתקרה כמו ביסט, או לעוף על ידי מגניטו כמו וולברין כי אין לו מתכת בגוף..
[QUOTE=DareDevil;1276135]פחח
טיגרארו לא שילוב של כלום
איך הגעת לחיה לא הבנתי?
אצל טיגרארו הטפרים לא כמו אצל וולברין, הם כמו אצל חתוליים אבל יותר גדולים, יותר ציפורניים, לא להבים באורך של 30 סנטים O.o
אז תבין.. שהם לא קשורים. טיגרארו לא יכול להתלות הפוך מהתקרה כמו ביסט, או לעוף על ידי מגניטו כמו וולברין כי אין לו מתכת בגוף..[/QUOTE]
אייסמן יכול להפוך את עצמו לקרח.
וביסט-תחשוב על המראה של ביסט.תחשוב כל הכוחות שלו-חושים מוגברים,כוח משופר.
וולברין-הטפרים שלו אומנם יותר קצרים,אבל אם אני לא טועה הם לא אורגניים,אלא מתכתיים. אצל טיגרארו הם פשוט יותר קצרים ועבים,ובצבע זהב.
ואם טיגרארו אל מבוסס על כלום,גם hell לא-כי אף אחד לא נראה כמו שד,אף מוטאנט לא יכול לירות אש מהפה,אף אחד לא עף באמצעות כנפי לבה אדירות,אף אחד לא יכול לירות לבה מכפות הידיים,ואף אחד לא יכול לירות קוצים.
[QUOTE=DareDevil;1276135]פחח
טיגרארו לא שילוב של כלום
איך הגעת לחיה לא הבנתי?
אז תבין.. שהם לא קשורים. טיגרארו לא יכול להתלות הפוך מהתקרה כמו ביסט, או לעוף על ידי מגניטו כמו וולברין כי אין לו מתכת בגוף..[/QUOTE]
[url]http://x-men.wikia.com/wiki/Sabretooth[/url]
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1276138][url]http://x-men.wikia.com/wiki/Sabretooth[/url][/QUOTE]
ושקד צודק-אפילו אל דיברנו על סייברטות'.
[QUOTE=Machine X;1276137]אייסמן יכול להפוך את עצמו לקרח.
וביסט-תחשוב על המראה של ביסט.תחשוב כל הכוחות שלו-חושים מוגברים,כוח משופר.
וולברין-הטפרים שלו אומנם יותר קצרים,אבל אם אני לא טועה הם לא אורגניים,אלא מתכתיים. אצל טיגרארו הם פשוט יותר קצרים ועבים,ובצבע זהב.
ואם טיגרארו אל מבוסס על כלום,גם hell לא-כי אף אחד לא נראה כמו שד,אף מוטאנט לא יכול לירות אש מהפה,אף אחד לא עף באמצעות כנפי לבה אדירות,אף אחד לא יכול לירות לבה מכפות הידיים,ואף אחד לא יכול לירות קוצים.[/QUOTE]
הטפרים האלה של וולברין זה העצמות שלו, הוא מסוגל להוציא אותם ולרפא את הפצע (זה הכוח שלו) אז זה לא כואב, זה עשוי מתכת כי ציפו לו את כל הגוף בזה 3:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1276141]הטפרים האלה של וולברין זה העצמות שלו, הוא מסוגל להוציא אותם ולרפא את הפצע (זה הכוח שלו) אז זה לא כואב, זה עשוי מתכת כי ציפו לו את כל הגוף בזה 3:[/QUOTE]
אני יודע...
עדיין,הם עשויים מתכת.
[IMG]http://www.martinawards.com/merchant2/graphics/00000001/clickart/Tiger%20Claws.gif[/IMG]
הטפרים של טיגרארו הם נשלפים כאלו, אבל בערך פי 2 יותר ארוכים.
ככה שגם סיברטות' הוא לא, תסתכל איך המבנה שונה -.-"
מה שכן, אם הוא שילוב של משהו זה טיגריס ובן אדם, אין לו כוח שלא קשור לטיגריס בדרך כלשהי.
אז תפסיקו לחפש הקשרים למוטאנטים אחרים, כי הוא מבוסס על טיגריס נטו.
בשביל להזכר מי זה הדג'הוג תוכל לתרגם קודם כל HEDGEHOG במורפיקס
אם זה לא עוזר תפנה לה"פ ששלחתי לך לא מזמן עם מוטאנטים שלי.
[QUOTE=DareDevil;1276144][IMG]http://www.martinawards.com/merchant2/graphics/00000001/clickart/Tiger%20Claws.gif[/IMG]
הטפרים של טיגרארו הם נשלפים כאלו, אבל בערך פי 2 יותר ארוכים.
ככה שגם סיברטות' הוא לא, תסתכל איך המבנה שונה -.-"
מה שכן, אם הוא שילוב של משהו זה טיגריס ובן אדם, אין לו כוח שלא קשור לטיגריס בדרך כלשהי.
אז תפסיקו לחפש הקשרים למוטאנטים אחרים, כי הוא מבוסס על טיגריס נטו.
בשביל להזכר מי זה הדג'הוג תוכל לתרגם קודם כל HEDGEHOG במורפיקס
אם זה לא עוזר תפנה לה"פ ששלחתי לך לא מזמן עם מוטאנטים שלי.[/QUOTE]
בדיוק-כמו שאת טיגרארו ביססת על טיגריס,ככה גם HELL מבוסס על שד ולא על שום דבר אחר.
ממתי שדים יורים קוצים? Xddd
בסדר על האש, אבל סתם דחפת את הקוצים..
[QUOTE=DareDevil;1276147]ממתי שדים יורים קוצים? Xddd
בסדר על האש, אבל סתם דחפת את הקוצים..[/QUOTE]
לא יודע,זה סתם נשמע יותר מגניב עם הקוצים XDDD
בעצם שי לו קוצים בערך האורך של טפרים של טיגרארו על כל הגוף,והוא מסוגל לזרוק אותם על יריבו ולהצמיח חדשים.
יש מישהו כזה בבן טן -.-"
שיש לו קוצים כאלו על הלחיים
נכון מזה הגעת לרעיון?