-
[QUOTE=Balenciaga;1320338][U]Meganium[/U]
"הרבה רנשים מסתוריים התחילו להופיע באיזור." הוא אמר בקול חושש. "גם אני ראיתי אותם... הם עצרו אותי, ושאלו אותי כל מיני שאלות מוזרות על פוקימון אדום ומעופף... לא ידעתי מה להגיד להם, כי לא ראיתי שום דבר כזה. באיזשהו שלב הם פשוט עזבו אותי במנוחה." הוא אמר. "אני רואה שאתה מאמן פוקימונים, בא לך קרב?" הוא שאל אותך.[/QUOTE]
"אני אשמח" אשיב,"מה שמך?" אשאל את הנער, אסמן לנאודיל להתכונן לקרב, "בכמה פוקימונים נשתמש?" אשאל אותו
-
[U]Meganium[/U]
"קוראים לי רוברט," הוא מציג את עצמו. "כמה פוקימונים יש לך? לי יש שלוש, כך שאפשר להשתמש בעד שלושה פוקימונים." הוא מסביר לך. "האפיר יהיה הפוקימון הראשון שלי."
פוקימון הפיל הקטן צועד קדימה, ונראה מוכן לקרב.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320340][U]Meganium[/U]
"קוראים לי רוברט," הוא מציג את עצמו. "כמה פוקימונים יש לך? לי יש שלוש, כך שאפשר להשתמש בעד שלושה פוקימונים." הוא מסביר לך. "האפיר יהיה הפוקימון הראשון שלי."
פוקימון הפיל הקטן צועד קדימה, ונראה מוכן לקרב.[/QUOTE]
הוא נראה כמו ארמדיל דווקא
"נשתמש בשניים על שניים" אומר לרוברט ואוציא את הפוקידע כדי לבדוק את האפיר.
"תתחיל" אומר לו
-
[U]Meganium[/U]
הוא פיל (:
המפותח שלו דומה הרבה יותר לפיל.
-----
אתה מוציא את הפוקיע מהכיס, וסורק את פוקימון הפיל הקטן שלפניך.
"האפיר - פוקימון הפיל. האפיר משתמש בחדק שלו על מנת לירות כמיות גדולות של מים וחול ולהגן על עצמו. האפירים ידועים בתאבון הבריא שלהם, והם מסוגלים להעביר יממה שלמה בלאכול. פוקימון זה הוא מסוג מים ואדמה."אומר הפוקידע בקול מתכתי.
אתה מכניס את הפוקידע לכיס.
"קדימה האפיר," אומר רוברט. "תשתמש באקדח מים!" הוא קורא לפוקימון שלו.
האפיר לא מהסס, ומותח את החדק שלו. כדור מים ענקי יוצא מכיוונו לכיוון נאודיל שעומד במקומו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320347][U]Meganium[/U]
הוא פיל (:
המפותח שלו דומה הרבה יותר לפיל.
-----
אתה מוציא את הפוקיע מהכיס, וסורק את פוקימון הפיל הקטן שלפניך.
"האפיר - פוקימון הפיל. האפיר משתמש בחדק שלו על מנת לירות כמיות גדולות של מים וחול ולהגן על עצמו. האפירים ידועים בתאבון הבריא שלהם, והם מסוגלים להעביר יממה שלמה בלאכול. פוקימון זה הוא מסוג מים ואדמה."אומר הפוקידע בקול מתכתי.
אתה מכניס את הפוקידע לכיס.
"קדימה האפיר," אומר רוברט. "תשתמש באקדח מים!" הוא קורא לפוקימון שלו.
האפיר לא מהסס, ומותח את החדק שלו. כדור מים ענקי יוצא מכיוונו לכיוון נאודיל שעומד במקומו.[/QUOTE]
"יש לנאודיל יתרון משמעותי" אומר בחיוך, "נאודיל תקפוץ טתתחמק מאקדח המים! ואחר כך תפתיע את האפיר עם מבט חודר!" אומר לנאודיל
-
[U]Meganium[/U]
נאודיל ניסה להתחמק ממתקפת אקדח המים של האפיר, אבל כדור המים הגדול טס במהירות גדולה מידי, ופגע בפוקימון העשב שלך. נאודיל הועף לאחור כשרסיסי מים מתפזרים לכל כיוון.
נאודיל התייצב במהירות על ארבעת רגליו. הוא צימצם את עיניו בריכזו, והן התחילו לזהור באור בוהק. הוא הביט בהאפיר, והאפיר כאילו התהפמט אליו, והביט בו בדממה.
"האפיר, צא מזה, תשתמש במתקפת הטחת גוף" קרא רוברט, אבל האפיר לא זז ממקומו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320352][U]Meganium[/U]
נאודיל ניסה להתחמק ממתקפת אקדח המים של האפיר, אבל כדור המים הגדול טס במהירות גדולה מידי, ופגע בפוקימון העשב שלך. נאודיל הועף לאחור כשרסיסי מים מתפזרים לכל כיוון.
נאודיל התייצב במהירות על ארבעת רגליו. הוא צימצם את עיניו בריכזו, והן התחילו לזהור באור בוהק. הוא הביט בהאפיר, והאפיר כאילו התהפמט אליו, והביט בו בדממה.
"האפיר, צא מזה, תשתמש במתקפת הטחת גוף" קרא רוברט, אבל האפיר לא זז ממקומו.[/QUOTE]
"נהדר! זה הזמן! שאיבה! עד כמה שאפשר!" אומר לנאודיל, "במקרה שהיא יוצא מזה ומתכונן להתנגש בך תנשך את ידו ותטה אותו לצד השני!
-
[quote=Balenciaga;1320279]
[U]NivX10[/U]
פלוטובר יוצא מחוץ לפוקדור שלו, פותח את פיו, ומפזר ערפל בכל החדר האטום. הערפל מתפזר עוד ועוד, עד שלא ניתן לראות כמעט שום דבר מבעד אליו.
"מצויין, מי שייכנס לא יבין מ קורה כאן. זה יפתיע אותו." אומר לך גילברט.
פלוטובר נראה דרוך ומוכן לקיפה. הוא עומד בצמוד אליך, ידיו מוכנות להכות במהירות כל אדם שייכנס.
אתה שומע את רעשי המפתחות פותחות לאט לאט את הדלת, ואז היא נפתחת. הצלחת לזהות שני אנשים עומדים בפיתחה, ומתבוננים בערפל בתדהמה. הם צועקים מילמולים לא ברורים בשפתם, ואז פלוטובר מתפל על אחד צהם, ותוקף אותו בראשו. האיש סופג חברה חזקה מפלוטובר, ומתעלף מיד. האיש השני, כשגלביה לגופו, מצליח להתחמק מהמכה של פפלוטובר, ומיד שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר. הפוקדוא נפתח, ופוקימון חום ומאורך יוצא ממנו.
ההאיש צווח כמה פקודות בשפתו, והפוקימון מתחיל לרוץ לכיוון פלוטובר במטרה מובהקת לתקוף.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/tbzummrnw2l2.png[/IMG][/quote]
"גילברט שלוף מהר את סילנון או גורדיון וטפל בוא... אני יטפל בבחור!" אומר באסרטיביות וקור רוח...
'בלי המאמן הפוקימון לא יוכל לנצח!' אחשוב ומיד אני בעצמי יזנק על האיש ואתחיל להיאבק איתו.
אנסה לאכניע אותו או לפחות להחזיק אותו ואז אקרא לפלוטובר שיחבוט ויעלף גם אותו.
לאחר מכן אומר לגילברט "קדימה, תפשיט אותם.. ניקח להם את הבגדים ונתחזה להם... ככה אולי נצליח לצאת מיפה!"
-
[U]Meganium[/U]
נאודיל עומד במקומו, ונראה מתרכז. כדורי אור בוהקים וירקרקים מתחילים לצאת מכיוונו של האפיר, ונכנסים לגופו של נאודיל. הכדורים ממשיכים לצאת עוד ועוד, והאפיר מתחיל להיראות תשוש במיוחד. הכדורים מפסיקים לצאת, והאפיר עומד על שני רגליו, מנתנדנד בעייפות.
"קדימה האפיר, אתה יכול להחזיק מעמד עוד. תשתמש בהטחת גוף, קדימה!" פוקד רוברט.
האפיר מתחיל לרוץ לכיוונו של נאודיל, ולפני שהספקת להבין מה קורה, הוא קופץ באוויר, ונוחת על פוקימון העשב שלך בחבטה חזקה. נאודיל מנסה להשתחרר מכובדו של האפיר, אך ללא הצלחה מרובה.
[U]NivX10[/U]
גילברט מהנהן בהבנה, ומוציא את סילנון מתוך הפוקדור. סילנון נאבק בפוקימון שמולו, ומאפשר לך להגיע ישירות למאמן.
אתה אוחז באיש הזר עוי הגלביה שמולך, ופלוטובר עוזר לך בכך. פוקימון המים שלך מכה אותו, והאיש צורח בזעם, מנסה להכניע אותך ואת פלוטובר. אולם שנים היו ותר מדי עבורו. פלוטובר חובט מכה חזקה בראשו של האיש, והאיש צונח על הרצפה מעולף.
"אני מקווה שלא עשינו לו שום נזק, אבל זה לא הזמן לדאוג להם עכשיו." הוא אומר, ומתחיל להפשיט את אחד מהאנשים.
אתם מורידים את ביגדיהם, ומתחילים ללבוש אותם על הבגדים שלכם. למזלכם, הבגדים שלהם היו גדולים, והגלביות והכפיות שלהם איפשרו לכם להסתיר את גופכם ופניכם בלי לעורר חשד. האגשת את החום הרב של הבגדים, ואת הסירחון העולה מהם, אבל לא היה לך אכפת. העיקר שהייתה לך תוכנית.
הבטת סביבך. מעליך היו מדרגות אבן קשות ומאובקות שהובילו לדלת עץ.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320358][U]Meganium[/U]
נאודיל עומד במקומו, ונראה מתרכז. כדורי אור בוהקים וירקרקים מתחילים לצאת מכיוונו של האפיר, ונכנסים לגופו של נאודיל. הכדורים ממשיכים לצאת עוד ועוד, והאפיר מתחיל להיראות תשוש במיוחד. הכדורים מפסיקים לצאת, והאפיר עומד על שני רגליו, מנתנדנד בעייפות.
"קדימה האפיר, אתה יכול להחזיק מעמד עוד. תשתמש בהטחת גוף, קדימה!" פוקד רוברט.
האפיר מתחיל לרוץ לכיוונו של נאודיל, ולפני שהספקת להבין מה קורה, הוא קופץ באוויר, ונוחת על פוקימון העשב שלך בחבטה חזקה. נאודיל מנסה להשתחרר מכובדו של האפיר, אך ללא הצלחה
מה עושיםצלעזאזל במצב כזה?
"יש לי רעיון! נאודיל תשתמש שוב בשאיבה! האפיר יהיה חייב לקום ממל ושהוא יעשה זאת תנשך אותו בכל הכוח!" אדריך את נאודיל
-
[U]Meganium[/U]
יצירתיות (:
-----
נאודיל מתחיל להשתמש שוב בשאיבה, כשהאפיר שוכב על גבו. כדורי האור הירקרקים יוצאים ממנו, ונכנסים לגופו של נאודיל. האפיר נראה מטושטש לחלוטין, ולא הצליח לעמוד במתקפה נוספת של שאיבה. הוא התעלף לחלוטין, והתגלגל מגבו של נאודיל.
"שתי מתקפות של שאיבה בהחלט מספיקות לחסל פוקימון שהוא גם מים וגם אדמה." אמר פטר. "אני בקושי מצליח להבין איך הוא שרד אפילו אחת עם כזה חיסרון." הוא הודה.
גילברט נראה מאוכזב. "לא הייתי צריך לבחור בהאפיר קודם..." הוא התמרמר. "הפוקימון הבא יהיה הרבה יותר קשה לניצחון!" הוא אמר, וזרק פוקדור חגש לאוויר. הכדור נפתח, והאור האדום נחת על הרצפה. פוקימון מתכתי עמד על ארבעת רגליו, ונראה נחוש ומוכן לקרב.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/20q01ymtzcym.png[/IMG]
"קדימה אינבקס, אתה יכול לעשותה את זה. במתקפת ראש ברזל!" פקד גילברט.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320363][U]Meganium[/U]
יצירתיות (:
-----
נאודיל מתחיל להשתמש שוב בשאיבה, כשהאפיר שוכב על גבו. כדורי האור הירקרקים יוצאים ממנו, ונכנסים לגופו של נאודיל. האפיר נראה מטושטש לחלוטין, ולא הצליח לעמוד במתקפה נוספת של שאיבה. הוא התעלף לחלוטין, והתגלגל מגבו של נאודיל.
"שתי מתקפות של שאיבה בהחלט מספיקות לחסל פוקימון שהוא גם מים וגם אדמה." אמר פטר. "אני בקושי מצליח להבין איך הוא שרד אפילו אחת עם כזה חיסרון." הוא הודה.
גילברט נראה מאוכזב. "לא הייתי צריך לבחור בהאפיר קודם..." הוא התמרמר. "הפוקימון הבא יהיה הרבה יותר קשה לניצחון!" הוא אמר, וזרק פוקדור חגש לאוויר. הכדור נפתח, והאור האדום נחת על הרצפה. פוקימון מתכתי עמד על ארבעת רגליו, ונראה נחוש ומוכן לקרב.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/20q01ymtzcym.png[/IMG]
"קדימה אינבקס, אתה יכול לעשותה את זה. במתקפת ראש ברזל!" פקד גילברט.[/QUOTE]
"יפה מאוד נאודיל!" אשבח אותו, " אתה יכול להמשיך! תחכה שיתקרב אליך ותנשך את רגליו ותפיל אותו" אומר לנאודיל
-
[quote=Balenciaga;1320358]
[U]NivX10[/U]
גילברט מהנהן בהבנה, ומוציא את סילנון מתוך הפוקדור. סילנון נאבק בפוקימון שמולו, ומאפשר לך להגיע ישירות למאמן.
אתה אוחז באיש הזר עוי הגלביה שמולך, ופלוטובר עוזר לך בכך. פוקימון המים שלך מכה אותו, והאיש צורח בזעם, מנסה להכניע אותך ואת פלוטובר. אולם שנים היו ותר מדי עבורו. פלוטובר חובט מכה חזקה בראשו של האיש, והאיש צונח על הרצפה מעולף.
"אני מקווה שלא עשינו לו שום נזק, אבל זה לא הזמן לדאוג להם עכשיו." הוא אומר, ומתחיל להפשיט את אחד מהאנשים.
אתם מורידים את ביגדיהם, ומתחילים ללבוש אותם על הבגדים שלכם. למזלכם, הבגדים שלהם היו גדולים, והגלביות והכפיות שלהם איפשרו לכם להסתיר את גופכם ופניכם בלי לעורר חשד. האגשת את החום הרב של הבגדים, ואת הסירחון העולה מהם, אבל לא היה לך אכפת. העיקר שהייתה לך תוכנית.
הבטת סביבך. מעליך היו מדרגות אבן קשות ומאובקות שהובילו לדלת עץ.[/quote]
אבקש מגילברט להחזיר את סילנון, ואילו אני את פלוטובר.
"לך צמוד אליי" אומר לו ונעלה יחד בדלת בתקווה שממנה נצא לחופשי.
-
[U]Meganium[/U]
אינבקס מתחיל לרוץ לכיוון נאדיל, כשראשו בוהק בזוהר כסוף. נאודיל ממתין במקומו, ומחכה שאינבקס יתקרב אליו.
שניה לפני שאינבקס נוגח בנאודעל, פוקימון העשב נושך את רגלו של אינבקס, ואינבקס נופל ומתגלגל על הרצפה. פוקימון המתכת נראה סובל, וקם על רגליו באיטיות.
"זו הייתה חתיכת נפילה." אמרה הנערה.
[U]NivX10[/U]
אתם מחזירים את הפוקימונים שלכם אל תוך הפוקדור, ומתחילים לעלות במדרגות לכיוון דלת העץ. אתם עולים לאט לאט, מנסים לא להשמיע שום רעש. הבגדים של האנשים הזרים היו מסריחים, חמים וכבדים, אבל לא היה לך אכפת. פתחת את דלת העץ באיטיות, מציץ מעברה השני, וראית מסדרון מאובק וחסר חלונות. המסדרון היה ארוך, והיו בו עשרות דלתות.
לפתע, אחת הדלתות נפתחה, ואדם עטוי לבוש מסורתי יצא מהחדר. האיש אפילו לא הביט בכם, והתחיל ללכת לכיוון השני.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320375][U]Meganium[/U]
אינבקס מתחיל לרוץ לכיוון נאדיל, כשראשו בוהק בזוהר כסוף. נאודיל ממתין במקומו, ומחכה שאינבקס יתקרב אליו.
שניה לפני שאינבקס נוגח בנאודעל, פוקימון העשב נושך את רגלו של אינבקס, ואינבקס נופל ומתגלגל על הרצפה. פוקימון המתכת נראה סובל, וקם על רגליו באיטיות.
"זו הייתה חתיכת נפילה." אמרה הנערה.
"נאודיל כל הכבוד! ביצעת מהלך מצוין! המשך כך!" אשבח את נאודיל בחיוך, "נאודיל תנצל את האיטיות שלו ותשתמש בשאיבה כדי להחליש אותו יותר! אם הוא מתכוון לתקוף אותך תשתמש במבט חודר כדי לעצור אותו" אדריך את נאודיל