[quote=monster;1306496]בקשר למשחק שלך,באיזה תפקיד אני יכול לעזור למחתרת של הוולקנוס?[/quote]
עזור למחרת רעה? אהם... לא חשבתי על זה...חחחחח
אז איש מחתרת רק תשייך את זה לא למחתרת הזאת
Printable View
[quote=monster;1306496]בקשר למשחק שלך,באיזה תפקיד אני יכול לעזור למחתרת של הוולקנוס?[/quote]
עזור למחרת רעה? אהם... לא חשבתי על זה...חחחחח
אז איש מחתרת רק תשייך את זה לא למחתרת הזאת
[QUOTE=Prince;1306497]עזור למחרת רעה? אהם... לא חשבתי על זה...חחחחח
אז איש מחתרת רק תשייך את זה לא למחתרת הזאת[/QUOTE]
מה אי אפשר להיות במחתרת של הוולקנוס?
[quote=monster;1306498]מה אי אפשר להיות במחתרת של הוולקנוס?[/quote]
לא תכננתי את זה כך , אבל כן אתה יכול
אם המ''ת הנוכחי של לא יילך יש לי מ''ת של דיג'ימון האנטרס שאני מתכנן
[QUOTE=Kaiser;1306517]אם המ''ת הנוכחי של לא יילך יש לי מ''ת של דיג'ימון האנטרס שאני מתכנן[/QUOTE]
ברור ואני אתקבל נכון?(אני תמיד משקיע, עכשו מנקד,אני יצירתי ואתה תמיד עושה בלי רקע וזה הכי טוב) יש סיכוי שאהיה שמור?
[b]מנקד[/b]?זה לא משהו שאני מחייב
וקודם שהמ''ת הקודם לא ילך לי...
[QUOTE=Kaiser;1306523][b]מנקד[/b]?זה לא משהו שאני מחייב
וקודם שהמ''ת הקודם לא ילך לי...[/QUOTE]
טוב, בכל מקרה אם הוא לא ילך אז אני יכול להיות שמור?
רגע, להגיב במ"ת זו הקפצה עכשו נכון? ואם כן אז צריך לנעול אותו ולעבוד על ההאנטרס שלך
[quote=מאסטר ליאון;1306524]טוב, בכל מקרה אם הוא לא ילך אז אני יכול להיות שמור?
רגע, להגיב במ"ת זו הקפצה עכשו נכון? ואם כן אז צריך לנעול אותו ולעבוד על ההאנטרס שלך[/quote]
לא,עוד לא עברו שבועיים
[QUOTE=Kaiser;1306527]לא,עוד לא עברו שבועיים[/QUOTE]
נראה לך שתירשם למ"ת על דיג'ימון פרונטיר רק יותר טוב מסתם להפוך לדיג'ימון?
קודם אני רוצה לראות פרונטיר,בשביל זה אני צריך לסיים עונה אחרת של דיג'ימון [האנטרס\אדווסנצ'ר 2\טמרס]
[QUOTE=Kaiser;1306529]קודם אני רוצה לראות פרונטיר,בשביל זה אני צריך לסיים עונה אחרת של דיג'ימון [האנטרס\אדווסנצ'ר 2\טמרס][/QUOTE]
טוב, אבל לא תצטרך לדעת הכול(בפרונטיר יש רק התפתחויות עד אלוף, התפתחויות גלישה שהם בעצם העברה מהייבריד אנוש להייבריד חיה,התפתחויות מבן אנוש לטירון ולהייבריד משם או מבן אנוש ישר להייבריד)
אני יודע,ראיתי את זה בעברית,אני רואה את זה בשביל להיזכר
ויש 10 רוחות:אש,אור,רוח,קרח,ברק [הטובים],אבן,מתכת,מים,ועלה [הרעים] ויש את האופל שהוא בעצם [COLOR=yellow]האח התאום של האור אבל משהו קרה לו והוא הפך להיות האופל הרע ואז הוא חזר להיות אחד מהטובים [/COLOR][COLOR=black]או משהו כזה.[/COLOR]
[QUOTE=Kaiser;1306532]אני יודע,ראיתי את זה בעברית,אני רואה את זה בשביל להיזכר
ויש 10 רוחות:אש,אור,רוח,קרח,ברק [הטובים],אבן,מתכת,מים,ועלה [הרעים] ויש את האופל שהוא בעצם [COLOR=yellow]האח התאום של האור אבל משהו קרה לו והוא הפך להיות האופל הרע ואז הוא חזר להיות אחד מהטובים [/COLOR][COLOR=black]או משהו כזה.[/COLOR][/QUOTE]
אני יודע, רק שאצלי זה לא יהיה רק עד אלוף ותפגשו את הרוחות(גם הרעות, כן תוכלו להיות באבן,מתכת,מים ועלה והאופל נתן לי רעיון קטן להפתעה)בצורות שונות וקוליות, זה גם יזכיר את סייברס
[quote=מאסטר ליאון;1306533]אני יודע, רק שאצלי זה לא יהיה רק עד אלוף ותפגשו את הרוחות(גם הרעות, כן תוכלו להיות באבן,מתכת,מים ועלה והאופל נתן לי רעיון קטן להפתעה)בצורות שונות וקוליות, זה גם יזכיר את סייברס[/quote]
רק שתדע,המ''ת שלי לא יהיה קשור לעלילה [של האנטרס].
אבל חלק מהדמויות יהיו
השותפים יהיו:שאוטומון,דממון,גומדרמון,פסייצ'מון,דרקמון ואופסומון.
[QUOTE=Kaiser;1306487]באסה...אני לא אהיה בבית כשאתה תגיב -_-
ותגיד איך אני משיג כמה שיותר צ'יפי בירד בלי לבזבז כסף?
פשוט קיבלתי בית הוקמון ו...[/QUOTE]
תלך להרוג מפלצות ציפור ברמות 25-30, ברמות האלה מוציאים מלא ביצים שמביאות נתונים..
ובקשר לשרת, החדש שלי בלוסמון הישן בלבימון הזה או איך שזה לא נקרא..
[QUOTE=monster;1306492]אני הגעתי להרשמה וכתובב שם את זה alpha-numer- מה זה אומר?[/QUOTE]
זה שגיאה כאילו?
אם זה לא מפריע אל תתייחס S: