[quote=פרופסור פטריק;1321074]חחחחחחחחחחח זה לא הבעיה.. הבעיה היא שאביזי לא מחובר
כי אתה עושה טעויות שאני לא יכול להרשות שתגיד חחח[/quote]
זאת כן בעיה, גם אם הוא יהיה מחובר, אני עדיין לא ארשם בידיעה שאתה פותח את זה בזמן הקרוב..
Printable View
[quote=פרופסור פטריק;1321074]חחחחחחחחחחח זה לא הבעיה.. הבעיה היא שאביזי לא מחובר
כי אתה עושה טעויות שאני לא יכול להרשות שתגיד חחח[/quote]
זאת כן בעיה, גם אם הוא יהיה מחובר, אני עדיין לא ארשם בידיעה שאתה פותח את זה בזמן הקרוב..
בסדר גמור..קצת מותש
איך איתך?
[quote=ワンピース;1321072]איכסה, מה כיף בשחק מאהוג'ונג עם עוד אנשים? זה הורס, כל הכיף זה החשיבה לבד..[/quote]
עכשיו אתה חושב שמגונג ב4 זה כמו של היחיד אבל ממש לא דבר ראשון הלוח ריק התחלה כל אחד מקבל 8 אבנים ואז בתורו כל אחד בתורו לוקח אבן ממן קופה כזו ושם אבן על המגרש היריבים יכולים להגיב לזה ששם את האבן בכמה דרכים שאני לא ממש מבין אותם כי כמו שאמרתי אני לא מבין את רוב החוקים
שאתה מנצח מאבן שלך זה נקרא טסומו ומאבן של היריב זה רון אבל זה הבנתי האנימה...*
קיצר יש שם הרבה יותר חשיבה במשחק של היחיד כי צריך לראות מה כל אחד זורק ואו מנסה להשיג לפי מה שהוא לא היה צריך...
איך זה שאף משחק בעולם לא עובד לי על המחשב המפגר הזה!
[QUOTE=geostri;1321077]עכשיו אתה חושב שמגונג ב4 זה כמו של היחיד אבל ממש לא דבר ראשון הלוח ריק התחלה כל אחד מקבל 8 אבנים ואז בתורו כל אחד בתורו לוקח אבן ממן קופה כזו ושם אבן על המגרש היריבים יכולים להגיב לזה ששם את האבן בכמה דרכים שאני לא ממש מבין אותם כי כמו שאמרתי אני לא מבין את רוב החוקים
שאתה מנצח מאבן שלך זה נקרא טסומו ומאבן של היריב זה רון אבל זה הבנתי האנימה...*
קיצר יש שם הרבה יותר חשיבה במשחק של היחיד כי צריך לראות מה כל אחד זורק ואו מנסה להשיג לפי מה שהוא לא היה צריך...[/QUOTE]
אבל כל הקטע זה להעיף מהלוח ולא לבנות את הצורות המטורללות האלה, לא כך?
[QUOTE=ワンピース;1321080]אבל כל הקטע זה להעיף מהלוח ולא לבנות את הצורות המטורללות האלה, לא כך?[/QUOTE]
הם לא בונים צורות ולא מחברים זוגות שם זה דיי מסובך להסביר במיוחד שאני גם לא מבין את זה עם תרצה תראה אנימה בשם saki שם תבין איך המשחק בנוי
[QUOTE=geostri;1321081]הם לא בונים צורות ולא מחברים זוגות שם זה דיי מסובך להסביר במיוחד שאני גם לא מבין את זה עם תרצה תראה אנימה בשם saki שם תבין איך המשחק בנוי[/QUOTE]
נההה, לא רואה אנימות משעממות על משחקים O:
בדיוק מאותה סיבה שאני לא רואה או קורא שום אנימה או מנגה שקשורה לספורט
יאוו התחלתי לחרוש על אדל הנשמה כפרע עליה..
חזרתי [=
[quote=monster;1321054]הם חזרו *צונזר-כתובת שכוללת כלי פישינג נגד המחשב שלכם*. יש ליתחושה שהם יפלו שוב.
למי יש מחר מפמ''ר במדעים(שכבה ט')? שלא התחיל להתכונן אליו כמוני.[/quote]
כע סעמק המורה שלי לא הייתה ב10 שיעורים האחרונים בערך :nose_pick:
[quote=פרופסור פטריק;1321043]דב''שים?
שמע בעיקרון במשחק רגיל זה עולמות שונים,עם קצת ערבוב
פה זה לא משחק רגיל,פה מעל 4 שחקנים ימותו..
ולהוא ששאל איך אני אשיג 24?
בערך 5-10 רשומים,והשאר בוטים שאני משחק[/quote]
גאון, דב"ש=דמות בלי שחקן.. דמות שהשה"ם משחק..
כל הדברים שהיו במגהפלואד יחזרו?
[QUOTE=Death The Kid;1321089]כל הדברים שהיו במגהפלואד יחזרו?[/QUOTE]
ברור שלא
סוף סוף סיימתי אנימה שהיא לא פוקימון!
איזו אנימה?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1321066]יאי סיימתי [B]דת' נוט[/B][/QUOTE]
...
[quote=ワンピース;1321075]זאת כן בעיה, גם אם הוא יהיה מחובר, אני עדיין לא ארשם בידיעה שאתה פותח את זה בזמן הקרוב..[/quote]
תשמע זה יהיה בסיבובים,וכל סיבוב ייגמר עם מנצח אחד,אז כשיגמר אחד הסיבובים תרגיש חופשי להרשם לסיבוב הבא,זה יהיה משחק ע-נ-ק-י הוא יעבור בהמון את שיא העמודים אני מבטיח!
דניס-חחחחחחח התכוונתי לרעיון אבל לא ידעתי את המילה..
באנגלית זה NPC לא?