שם במשחק :summonher
שם בפורום :Spider Man!
רמה :2
דמות אהובה:Ashe
שרת : לא הבנתי את השאלה (אני התחלתי היום)
מידת התמכרות :6
Printable View
שם במשחק :summonher
שם בפורום :Spider Man!
רמה :2
דמות אהובה:Ashe
שרת : לא הבנתי את השאלה (אני התחלתי היום)
מידת התמכרות :6
שרת=region מה הרגיון שלך?
[QUOTE=PizzaBlaster;1374818]שחק צודק. אם היה לי 100 Ip על כל פעם שקראו לי נוב במשחק, (ואני משחק הרבה פחות ממנו!) הייתי כבר קונה את כולם, ואם היה לי 1 Rp על כל פעם שאמרו לי שעשיתי Ks (גניבת הריגה) שלא בצדק, הייתי כבר קונה את כל הסקינים. על תשים על אף אחד שבא אליך בביקורת פוגענית. אם הם אומרים שאתה קצת פחות מוכשר ונותנים לך טיפים, אני לא הייתי משאיר את הדלת פתוחה בפניהם, אני הייתי תולש את הדלת מהצירים ומשאיר את זה בלי דלת. אל תפרוש בגלל כל אלה שמתנהגים ככה, ואל תקרא לאחרים נוב.[/QUOTE]
שוב..
הקבוצה האחרת אמרו noob team אז אני כאילו עניתי להם dodge.. חח
ליאון למה קראתי לעצמך summonher...? חח שם מקורי XD
שמתם לב שכולם מתאהבים בashe עוד מהטוטוריאל? 3:
אבל גם בלי קשר, כולם אוהבים אותה בהתחלה.
היא באמת אחלה.. וזולה בטירוף..
אני בטוח שאני יקנה אותה.. S:
[QUOTE=Ziggs;1374910]שמתם לב שכולם מתאהבים בashe עוד מהטוטוריאל? 3:
אבל גם בלי קשר, כולם אוהבים אותה בהתחלה.[/QUOTE]
אתה צודק. היא הדמות האהובה עליי ויש לי את גארן וסונה ועוד ארבעה חזקים יחסית להתחלה(התחלתי היום ואני מכור רשמית).
[quote=Spider Man;1374917]היא באמת אחלה.. וזולה בטירוף..
אני בטוח שאני יקנה אותה.. S:[/quote]
בסופו של דבר אין אף אחד שלא קונה את ASHE :) וזה מניסיון, כמעט כל מי שאני מכיר קנה אותה חח.. או מתכנן לקנות
[quote=Spider Man!;1374919]אתה צודק. היא הדמות האהובה עליי ויש לי את גארן וסונה ועוד ארבעה חזקים יחסית להתחלה(התחלתי היום ואני מכור רשמית).[/quote]
:(
צר לי לבאס אותך שיום שלישי זה ישתנה, אבל! יכול להיות שיהיו כאלה שתאהב גם..
[QUOTE=Ziggs;1374923]בסופו של דבר אין אף אחד שלא קונה את ASHE :) וזה מניסיון, כמעט כל מי שאני מכיר קנה אותה חח.. או מתכנן לקנות
:(
צר לי לבאס אותך שיום שלישי זה ישתנה, אבל! יכול להיות שיהיו כאלה שתאהב גם..[/QUOTE]
למה זה ישתנה ביום שלישי?
כדי שיהיה לך אפשרות גם לנסות את כל ה93 דמווית האחרות >< אחרת איך תדע איך הן. כמובן שאתה יכול לקנות דמויות, ובכך לאפשר לעצמך לשחק בהן תמיד.
[QUOTE=Ziggs;1374930]כדי שיהיה לך אפשרות גם לנסות את כל ה93 דמווית האחרות >< אחרת איך תדע איך הן. כמובן שאתה יכול לקנות דמויות, ובכך לאפשר לעצמך לשחק בהן תמיד.[/QUOTE]
איך משיגים את הכסף לקניית דמויות? וכמובן שאני אנסה אותן בהמשך
כל משחק, מעל התוצאות של השחקנים בקבוצה, יהיה שתי שורות. הראשונה זו שורת הip שקיבלת, הip הוא הכסף לקניית דמויות וrunes. השנייה היא שורת הexp, שם כמו שאתה יודע, אתה מקבל Exp. עד רמה 30, ברמה 30 לא ניתן לעלות עוד רמות
סוג הכסף השני הוא Rp, אתה מקבל 400 בהתחלה וזהו. השאר בכסף אמיתי, בעקרון מעטים הסקינים שניתן לקנות עם 400, ולא כדאי לבזבז על צ'אפמיונים, לכן בד"כ מחכים שיצאו הנחות על סקינים ב520. ואז הם עולים 260
[QUOTE=Ziggs;1374935]כל משחק, מעל התוצאות של השחקנים בקבוצה, יהיה שתי שורות. הראשונה זו שורת הip שקיבלת, הip הוא הכסף לקניית דמויות וrunes. השנייה היא שורת הexp, שם כמו שאתה יודע, אתה מקבל Exp. עד רמה 30, ברמה 30 לא ניתן לעלות עוד רמות
סוג הכסף השני הוא Rp, אתה מקבל 400 בהתחלה וזהו. השאר בכסף אמיתי, בעקרון מעטים הסקינים שניתן לקנות עם 400, ולא כדאי לבזבז על צ'אפמיונים, לכן בד"כ מחכים שיצאו הנחות על סקינים ב520. ואז הם עולים 260[/QUOTE]
תודה. עכשו יש לי עוד שאלה: איפה רואים את הדמויות של השבוע?
כל מי שיש לך מעליו סימן קריאה, הוא דמות של השבוע.
כשאתה נכנס למשחק ובוחר דמות, תוכל לראות את הדמויות..
ויש עוד דרך שהיא פשוט להיכנס לפרופיל והכל ולהיכנס לכל הצ'אפמיונים, אני אעשה מדריך ואפרסם פה.. לא רשמי, רק כדי לעזור לכם עם זה >.>
[QUOTE=Ziggs;1374939]כל מי שיש לך מעליו סימן קריאה, הוא דמות של השבוע.
כשאתה נכנס למשחק ובוחר דמות, תוכל לראות את הדמויות..
ויש עוד דרך שהיא פשוט להיכנס לפרופיל והכל ולהיכנס לכל הצ'אפמיונים, אני אעשה מדריך ואפרסם פה.. לא רשמי, רק כדי לעזור לכם עם זה >.>[/QUOTE]
תודה,אני אבדוק את זה אחרי שתפרסם מדריך. ועכשו הבנתי שרוב הדמויות שלי חינם(לא קניתי אותם אפילו!)
אייל הוספתי אותך.
ותסדרו כאן בלעדיי , 4 ימים לא אהיה Xd