-
[quote=accelerator;1330432]turnks מי שלא תהיה תשמע...וגם אתה עומר...אני מבין שפשוט התעלמתם מההודעה שלי בהתחלה של הנו"ד תפסיקו לנסות להוציא את עצמכם גברים ולהציק לליאון נמאס כבר אני רוצה לראות אם ירדו עליך ככה איך תגיב חלאס נמאס ממכם כבר!! תופסים מעצמכם משהו שאתם יורדים על ליאון הוא מפריע לכם אז סתמו תפה ותחסמו אותו אתם לא חוסמים רק בגלל שאתם רוצים לראות מה הוא הולך לאמר ולהגיב לו על זה תפסיקו להתנהג כמו תינוקות אתם יורדים עליו(אייל) שהוא ילד קטן אבל מבחינתי בהתנהגות אתם הכי קטנים בפורום איך אני אתכם?!!![/quote]
אתה גבר גבר כמו מארקו
-
[QUOTE=accelerator;1330432]turnks מי שלא תהיה תשמע...וגם אתה עומר...אני מבין שפשוט התעלמתם מההודעה שלי בהתחלה של הנו"ד תפסיקו לנסות להוציא את עצמכם גברים ולהציק לליאון נמאס כבר אני רוצה לראות אם ירדו עליך ככה איך תגיב חלאס נמאס ממכם כבר!! תופסים מעצמכם משהו שאתם יורדים על ליאון הוא מפריע לכם אז סתמו תפה ותחסמו אותו אתם לא חוסמים רק בגלל שאתם רוצים לראות מה הוא הולך לאמר ולהגיב לו על זה תפסיקו להתנהג כמו תינוקות אתם יורדים עליו(אייל) שהוא ילד קטן אבל מבחינתי בהתנהגות אתם הכי קטנים בפורום איך אני אתכם?!!![/QUOTE]
אני אולי קטן אבל יחסית,אני בן 13
-
[QUOTE=Kurohige;1330433]אתה גבר גבר כמו מארקו[/QUOTE]
תאמין לי שאתה יותר! רציתי להגיד כמו BB למרות שאני יחסית לא תופס ממנו גבר יותר מדי XDD אפילו שהוא אחת הדמויות שאני אוהב בוואן פיס אז אם זה בסדר מצדך מבחינתי אתה גבר אחי בדיוק כמו WB ואם לא אז יותר אפילו!
-
מור,אם כל הכבוד שיש לי אליך וזה המון כבוד,אין לך שום מושג כמה הוא מציק לי,מה שאני עושה זה [b]כלום לעומת מה שהוא עושה לי!!!!!!!!!!!!![/b]
-
-
[QUOTE=Tron;1330436]מור,אם כל הכבוד שיש לי אליך וזה המון כבוד,אין לך שום מושג כמה הוא מציק לי,מה שאני עושה זה [b]כלום לעומת מה שהוא עושה לי!!!!!!!!!!!!![/b][/QUOTE]
בסדר אבל אתה יודע שאתה יכול לחסום אותו נכון? אני יודע שיכול להיות שהוא עושה דברים שמציקים לכם מאוד אבל שים את זה בצד רגע....במקום לנסות להחזיר כל הזמן יש דבר כזה שנקרא חסימה ואם חסימה לא יכולה לפתור הודעות פרטיות(אני אישית לא יודע כי לא חסמתי אף פעם, עד היום לא ידעתי על האפשרות) תפנה אליו יפה ותגיד שלא ישלח לך יותר זה לא כזה בעייתי
-
וואי יש לי מלא רעיונות למתי"ם אבל יש לי לסיים את המשחק שלי עכשייו..
-
ניסיתי,לא הצלחתי,מצטער להגיד לך,ניסיתי חסימה,ניסיתי דיבור יפה,אפילו הייתה תקופה שהיינו סוג של חברים,אבל זהו,זה נגמר,עכשיו זה עד שהוא יוותר ויפרוש
-
טוב העברתי משתמש,שמתי הסבר איך להתחבר והודעה הבאה זה היא(היא הקדימה).
-
אייל,תודה על שירותך ואמן שתידרס על ידי משאית
-
[QUOTE=Tron;1330443]ניסיתי,לא הצלחתי,מצטער להגיד לך,ניסיתי חסימה,ניסיתי דיבור יפה,אפילו הייתה תקופה שהיינו סוג של חברים,אבל זהו,זה נגמר,עכשיו זה עד שהוא יוותר ויפרוש[/QUOTE]
אני לא מבין....חסימה לא חוסמת הודעות פרטיות?
-
[QUOTE=monster;1330428]אני לא מאמין שקראתי איזה 5 עמודים בנוד.
חוץ מזה אף אחד לא מגיב פה על הודעה המשמחת שכתבתי פה בנוד?
אה,הי חברה[/QUOTE]
איזה הודעה?
[QUOTE=Tron;1330448]אייל,תודה על שירותך ואמן שתידרס על ידי משאית[/QUOTE]
זה כבר לא יפה.
[QUOTE=Tobi...;1330446]טוב העברתי משתמש,שמתי הסבר איך להתחבר והודעה הבאה זה היא(היא הקדימה).[/QUOTE]
הרגע המשמח בחיי.
ההודעה האחרונה של מאסטר ליאון בפורום.
ווהוו!!!!!
-
[QUOTE=Tron;1330448]אייל,תודה על שירותך ואמן שתידרס על ידי משאית[/QUOTE]
וואחד הגזמה עומר..
למה לאחל דבר כזה רק כי הוא מעצבן אותך..
מקסימום אמן שתעקוץ אותך יתוש.
-
[QUOTE=RangerForce;1330451]וואחד הגזמה עומר..
למה לאחל דבר כזה רק כי הוא מעצבן אותך..
מקסימום אמן שתעקוץ אותך יתוש.[/QUOTE]
אפילו יתוש לא יתקרב אליו.
-
ליאור ועמית,בבקשה תקראו מה ששלחתי לכם בה''פ
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20080327132560/yugioh/images/5/5e/Series180-2.jpg[/IMG]