ואני מגניב מידי אז לא רואים אותי שם
Printable View
ואני מגניב מידי אז לא רואים אותי שם
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50077"]אפשר להגיב?[/URL]
[QUOTE=Lambo;1338332][URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50077"]אפשר להגיב?[/URL][/QUOTE]
הגבתי.
יוגיהו= חרא
בכל מקרה אני מכריז שאני הכי מגניב ולאף אחד אין זכות ערעור על המגניביות שלי, מי שמזלזל במגניביות שלי חבורת המגניבים תצא עליו
אתה לא מגניב
חבורת המגניבים צאו!
מגניב מכת מגניב!
נאממ אני לא מרגיש כלום אז נטשו אותך:peee:
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
[quote=עולה אושאוט;1338335]הגבתי.[/quote]
תודה :-)
ולמה אתה חושב שהאנימה תהיה באנגלית?הלוגו היה ביפנית, אם האנימה הייתה באנגלית אז הלוגו היה באנגלית..
[QUOTE=Lambo;1338352]תודה :-)
ולמה אתה חושב שהאנימה תהיה באנגלית?הלוגו היה ביפנית, אם האנימה הייתה באנגלית אז הלוגו היה באנגלית..[/QUOTE]
אני מתכוון שאולי אחרי כמה זמן יתחילו לדובב אותה לאנגלית.
[QUOTE=SexStyle;1338189]פלופי... ועוד פלופי?!?!
Wtf?!!?![/QUOTE]
יש ארבעה ואחד מזויף
[QUOTE=Kurohige;1338191]חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שגיא אני זוכר אותך, והרגת אותי!!! "היה איזה רוסי בשם רומה, אל תעלב כן" Xdddddddddddddddddddddddd איזה חוסר טקט
ותקשיבו. מה שהם עשו זו הייתה פגיעה בכוונה, לא משנה ספוילר או העלבה, זה מטרה לעשות רע למשתמש אחר. 5 ימים זה יותר מדי? מי שעושה פה רע לאחר לא אמור להיות פה [b]בכלל!!!!!!!!! [/b]אז ל5 ימים אתם קוראים הרבה?
ויש כזה דבר חוק רגרסיה. לתת עונש גם על חוק שלא היה לפני ביצוע העבירה. כי מבחינה הגיונית ומוסרית הייתה עבירה שלא הייתה אמורה להתבצע גם ללא קיום החוק.
אתם באמת אומרים שלא אכפת לכם שהם פגעו במישהו כאן[שזה אני במקקרה זה] ושמגיע להם מקסימום אזהרה או יום חופש על זה? אז איזה מן אנשים אתם בכלל, מעבר למשתמשים?
בכל אופן הנושא נרגע ממילא, סתם רציתי לעמוד מאחורי אלון ולהסביר.[/QUOTE]
כשהפורום עמד להתפרק בגלל אלכס אני חשפתי שאני בעצם משתמש טריפל בלי רוע. בהתחלה בדקתי והייתי ברמה של חלק טוב בקהילה(שכחתי את כל הפרטים עליו,נשבע שאני לא ממציא) בער כמו הותיקים שחוזרים,אז שכחתי הכול ודרגו נולד,שכחתלתי הכול שוב וליאון נולד. הפעם אני לא אפתח עוד משתמש, הנקודה היא שנדב משתמש שמתנהג כמו בשכונה אז הוא בטעות לא חושב על מה שהוא אומר\עושה.
[QUOTE=Tobi...;1338354]יש ארבעה ואחד מזויף
כשהפורום עמד להתפרק בגלל אלכס אני חשפתי שאני בעצם משתמש טריפל בלי רוע. בהתחלה בדקתי והייתי ברמה של חלק טוב בקהילה(שכחתי את כל הפרטים עליו,נשבע שאני לא ממציא) בער כמו הותיקים שחוזרים,אז שכחתי הכול ודרגו נולד,שכחתלתי הכול שוב וליאון נולד. הפעם אני לא אפתח עוד משתמש, הנקודה היא שנדב משתמש שמתנהג כמו בשכונה אז הוא בטעות לא חושב על מה שהוא אומר\עושה.[/QUOTE]
הא?
מה אני קשור לכל הסיפור הזה? Oם
[QUOTE=Tobi...;1338354]יש ארבעה ואחד מזויף
כשהפורום עמד להתפרק בגלל אלכס אני חשפתי שאני בעצם משתמש טריפל בלי רוע. בהתחלה בדקתי והייתי ברמה של חלק טוב בקהילה(שכחתי את כל הפרטים עליו,נשבע שאני לא ממציא) בער כמו הותיקים שחוזרים,אז שכחתי הכול ודרגו נולד,שכחתלתי הכול שוב וליאון נולד. הפעם אני לא אפתח עוד משתמש, הנקודה היא שנדב משתמש שמתנהג כמו בשכונה אז הוא בטעות לא חושב על מה שהוא אומר\עושה.[/QUOTE]
איזה עוד משתמשים יש לך?! אני רוצה קישור!
נדב אתה אשם בכל!
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1338357#post1338357[/URL]