אנג'ל ~
"אני לא מרגישה סכנה." אמרה הנערה. הבחנת באוזניה ובזנבה האדמוני. מדובר באלפית. "ומה איתך?" שאלה בעודה מתקרבת אליך בסקסיות. "אתה מרגיש מאויים?"
Printable View
אנג'ל ~
"אני לא מרגישה סכנה." אמרה הנערה. הבחנת באוזניה ובזנבה האדמוני. מדובר באלפית. "ומה איתך?" שאלה בעודה מתקרבת אליך בסקסיות. "אתה מרגיש מאויים?"
[quote=ヒトカゲ;1374282]אנג'ל ~
"אני לא מרגישה סכנה." אמרה הנערה. הבחנת באוזניה ובזנבה האדמוני. מדובר באלפית. "ומה איתך?" שאלה בעודה מתקרבת אליך בסקסיות. "אתה מרגיש מאויים?"[/quote]
"כבר ראיתי דברים יותר מאיימים, נו איך את יכולה לעזור לי "אשאל את הנערה .
אנג'ל ~
"אני מעוניינת לחסל את הברנש." חייכה הנערה. "אגב, גבר נאה תמיד ישאל את הנערה לשמה. הלא כן?"
[quote=ヒトカゲ;1374284]אנג'ל ~
"אני מעוניינת לחסל את הברנש." חייכה הנערה. "אגב, גבר נאה תמיד ישאל את הנערה לשמה. הלא כן?"[/quote]
מהההה כבר שאלתי ))):
-------------------------------------
"מה שמך?"אשאל בחוסר אונים.
אנג'ל ~
"אל תדבר אליי כאילו אתה עושה לי טובה הבנת?!" לפתע פתאום היא החלה לצעוק. "קצת כבוד לליידי! קוראים לי נסה קליין. יהודיה. יש לך בעייה עם זה?"
[quote=ヒトカゲ;1374288]אנג'ל ~
"אל תדבר אליי כאילו אתה עושה לי טובה הבנת?!" לפתע פתאום היא החלה לצעוק. "קצת כבוד לליידי! קוראים לי נסה קליין. יהודיה. יש לך בעייה עם זה?"[/quote]
"את שומרת נגיעה ?"אשאל.
-------------------------------------
"אין שום בעיה"אומר ואנסה לעלות חיוך על פניי.
"אז מקודם הזכרת את השרביט מה את יודעת עליו ?"אשאל.
אנג'ל ~
"שרביט?" שאלה טסה בבילבול. "על איזה שרביט אתה מדבר?!"
[quote=ヒトカゲ;1374294]אנג'ל ~
"שרביט?" שאלה טסה בבילבול. "על איזה שרביט אתה מדבר?!"[/quote]
"נו התכוונתי לחמקן "אומר לטסה במהירות לפני שתתעצבן.
אנג'ל ~
"החמקן זה לא שרביט!" צרחה עליך טסה "מה?! אתה בא לצחוק עליי! אתה בא לחסל קוסם שאין לך בכלל מושג מי הוא ומה הוא עשה?!"
[quote=ヒトカゲ;1374297]אנג'ל ~
"החמקן זה לא שרביט!" צרחה עליך טסה "מה?! אתה בא לצחוק עליי! אתה בא לחסל קוסם שאין לך בכלל מושג מי הוא ומה הוא עשה?!"[/quote]
"אני לא צריך לחסל שום קוסם, אני צריך ללכת למדבר"אומר לפני שהיא תעשה יותר רעש.
[b]אנג'ל ~[/b]
"טוב. נדמה לי שאני מתעסקת עם אדיוט מוחלט." צרחה טסה והחלה להיות צרודה. היא הסתובבה בעצבים והחלה לצעוד ברגליים רוקעות. "שתמצא שכל, תביא אותו למישהו אחר! אצלך זה יהיה פשוט בזבוז זמן!"
[QUOTE=ヒトカゲ;1374302][b]אנג'ל ~[/b]
"טוב. נדמה לי שאני מתעסקת עם אדיוט מוחלט." צרחה טסה והחלה להיות צרודה. היא הסתובבה בעצבים והחלה לצעוד ברגליים רוקעות. "שתמצא שכל, תביא אותו למישהו אחר! אצלך זה יהיה פשוט בזבוז זמן!"[/QUOTE]
'פאנג למה אנחנו תמיד נפגשים עם האנשים האלה'אשאל את פאנג בתסכול, לאחר מכן אשלח את ידי על מנת לעצור את טסה" רגע, מה את יודעת על החמקן?"אשאל.
[quote=ヒトカゲ;1374279]וונדי ~
'יכולות?' שאלה דייזי "מה זה יכולות?
לוק ~
הנברן הפך לכדור אנרגיה בן רגע ונשאב אל תוך ידיך. אתה זוכר שעליך לצוות עליו לחזור לצורה האמיתית שלו וכך קרה.
הוא מביט בך בחיוך. משהו בניכם נקשר.
'שלום לך!' נשמע קולו בראשך. 'מי אני? מי אתה? איך קוראים לנו?!"
אנג'ל ~
אתה יוצא מהבר ומתחיל לצעוד לעבר המדבר. אתה מביט מעל ורואה שאנשים מעדיפים לעוף באוויר מאשר ללכת על המדרכה. לרוב משפחות ונערים בני גילך הסתובבו על הארץ.
לאחר כמה שעות הליכה ללא כל מושג לאן אתה הולך, אתה מבחין בשלט. בשלט היתה תמונה של אדם מוזר למדי. במודעה היה כתוב שמדובר במבוקש שעל ראשו אנשים ישלמו 1.000.000 £.
"אם אתה מחפש את ה"חמקן", אני יכולה לעזור לך למצוא אותו." נשמע קול נשי. אתה מביט לאחור ומגלה נערה אדומת שיער. לבושה אוברול ג'ינס.[/quote]
"אממ.." אמלמל אליו, בהבנה שהוא זה שדיבר איתי. "אתה שומע אותי? אני לוק." אצעק לו. "אני-בן-אדם" אוסיף בצעקה, ואצביע על עצמי.
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תעזוב אותי אדיוט!" צווחה טסה והכניס לך אגרוף לעין. "החמקן זה קוסם שעומד בראש המחתרת! הוא אחד מהקוסמים החידים שיודעים להרוג אלפים! הוא הרג את הוריי! אם אתה לא מעוניין לעזור, שיבושם לך! אני רוצה ללכת!"
[B]
לוק ~
[/B]
'אין לי מושג מה אתה אומר.' אמר הדמון 'אני מתקשר רק בטלפתיה. עליך לכוון את המחשבה אליי כדי שאבין מה אתה אומר..'
[QUOTE=ヒトカゲ;1374306][b]אנג'ל ~
[/b]
"תעזוב אותי אדיוט!" צווחה טסה והכניס לך אגרוף לעין. "החמקן זה קוסם שעומד בראש המחתרת! הוא אחד מהקוסמים החידים שיודעים להרוג אלפים! הוא הרג את הוריי! אם אתה לא מעוניין לעזור, שיבושם לך! אני רוצה ללכת!"
[/QUOTE]
"ואת יודעת איך להגן על עצמך ?יש לך ניסיון בקרבות ?את לא הולכת להלחם בו לבד"אומר בעצבים ואתפוס אותה.