מה אם אין תקרה?
זה שארלה בכלל..
Printable View
מה אם אין תקרה?
זה שארלה בכלל..
The Man In The Moon Is me
יאי תכף הולך לסרט של ספיידרמן (:
[quote=Ilan;1365730]מה אם אין תקרה?
זה שארלה בכלל..[/quote]
מה, לא ראית את הקרב אותו הזכרתי מדרגון בול Z? תמיד יש תקרה! גם אם אתה טס לחלל, כעבור קילומטרים רבים אתה תגיע לתקרה!
[QUOTE=LordAbizi;1365743]מה, לא ראית את הקרב אותו הזכרתי מדרגון בול Z? תמיד יש תקרה! גם אם אתה טס לחלל, כעבור קילומטרים רבים אתה תגיע לתקרה![/QUOTE]
אביזי היקר, לפני כמה חודשים ראיתי אתץ הקרב המדובר, אבל אני לא זוכר, אם התקרה היא כמו הרצפה, למה גוקו ופיקו נפסלו, שכן מותר לעמוד על הרצפה.
למישהו יש משחק אונליין טוב לשחק? כי ההירואפ לא עובד ופוקימון קונקווסט יכול לשעמם קצת לפעמים.
[quote=♣Trunks♣;1365744]אביזי היקר, לפני כמה חודשים ראיתי אתץ הקרב המדובר, אבל אני לא זוכר, אם התקרה היא כמו הרצפה, למה גוקו ופיקו נפסלו, שכן מותר לעמוד על הרצפה.
למישהו יש משחק אונליין טוב לשחק? כי ההירואפ לא עובד ופוקימון קונקווסט יכול לשעמם קצת לפעמים.[/quote]
אה נכון, הטיעון היה בעצם שהתקרה היא מחוץ לזירה, ולכן עמידה על התקרה דינה כעמידה מחוץ לזירה כלומר כניעה.
אז הטיעון הזה לא יהיה תקף בג'ודו, כי אז נחיתה על התקרה תהיה כמו לעשות תרגיל מחוץ לזירה, ולפעמים הם מחשיבים את זה ולפעמים לא, אם התחילו את התרגיל בתוך הזירה אז נראה לי שזה ייחשב. אז כנראה שהאנלוגיה עדיין עובדת. אם מתחילים תרגיל מפנים הזירה, ובמהלך התרגיל מעיפים את היריב עם הגב לתקרה, לפי תקדים משפטי מדרגון בול Z, התוצאה היא ניצחון על ידי היפון. אה, וכמובן, צריך לעשות את זה לפני שהשופט קורא "מָטֶה!".
למי שרוצה לדעת ביס 5 ביום שני 27.8:cry: ישודר הסרט ה7 של פוקימון.
זה ססרט על לאטיאוס או עם דיאוקסוס?
[QUOTE=Rias Gremory;1365753]למי שרוצה לדעת ביס 5 ביום שני 27.8:cry: ישודר הסרט ה7 של פוקימון.
זה ססרט על לאטיאוס או עם דיאוקסוס?[/QUOTE]
דיאוקסיס, לטיאוס ולטיאס זה הסרט ה6
ערב טוב 3:
יאללה עומר אני עומד להתעלףףף תעסיק אותי :-(
[quote=ヒトカゲ;1365760]יאללה עומר אני עומד להתעלףףף תעסיק אותי :-([/quote]
מסן יא מרושע :@
משעמם לי,למישהו יש משחק אונליין או מולטי פלייר להציע?
Ragnarok Online זה נחמד.. העסיק אותי לחודש..
אגב אדם תלמד לזהות ציניות ממתי אני מסכים על השטויות של אלכס.
[QUOTE=Ilan;1365765]Ragnarok Online זה נחמד.. העסיק אותי לחודש..
אגב אדם תלמד לזהות ציניות ממתי אני מסכים על השטויות של אלכס.[/QUOTE]
מה זה?
[QUOTE=Spider Man!;1365769]מה זה?[/QUOTE]
GOOGLE IT