[quote=Teemo;1387079]לגיטימיות לכאלה ששמים זין על מה שקרה ולא יודעים להעריך את מה שיש להם
היגוואין? גול?[/quote]
לא. או שמותר לצחוק על הכל, או על שום דבר. זה לא יכול להיות אחרת.
Printable View
[quote=Teemo;1387079]לגיטימיות לכאלה ששמים זין על מה שקרה ולא יודעים להעריך את מה שיש להם
היגוואין? גול?[/quote]
לא. או שמותר לצחוק על הכל, או על שום דבר. זה לא יכול להיות אחרת.
[quote=Rated_R;1387078]כן גם אותי אופיר עצבן עם הדבר הזה השינוי כינוי הרתיח אותי
הבאתי לו אזהרה אחרי זה אדם הביא לו באן לשבועיים[/quote]
עם אופיר דיברתי וסלחתי לו כי הוא בחיים לא היה ממשיך לדבר על זה מולי כמו שהוא עשה.
אבל מה שנדב עשה התפרצתי כמו שבחיים לא התפרצתי , ובאמת שנמאס לי מהתגובות שלו חסמתי אותו אין מצב שאני רואה עוד תגובות שלו
[QUOTE=Teemo;1387079]לגיטימיות לכאלה ששמים זין על מה שקרה ולא יודעים להעריך את מה שיש להם
היגוואין? גול?[/QUOTE]
אם הוא לא היה כזה מפגר הוא היה מביא לכם רבעייה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[url]http://www.youtube.com/watch?v=hcgOdQQonN4&feature=g-logo-xit[/url]
[quote=LordAbizi;1387080]לא. או שמותר לצחוק על הכל, או על שום דבר. זה לא יכול להיות אחרת.[/quote]
אביזי אולי אני מחזיק ממך גאון הדור שיפתח מכוניות חלל רכבות במהירות של 10000 קמ"ש
אבל תגובה כזאת אני לא מקבל , לא על כל דבר צוחקים.
אם היינו צוחקים על כל דבר כנראה שכל החיים היינו צוחקים.
צוחקים על המצב שיש בשדרות? חיים מסכנים בפחד שכל שנייה יירו עליהם להסביר לילדים הקטנים למה כל שנייה הם צריכים לרדת למקלטים.
אנחנו חיים בסבבה אבל אנחנו לא מעריכים את מה שיש לנו עד שאנחנו לא נאבד אותו.
כשנאבד משהו שיקר לנו רק אז אנחנו נצליח להעריך באמת את מה שאבד לנו.
צריך להעריך את מה שאין לאחרים הגנה .
ועל הגנה לא צוחקים בטח שלא בדיחות שמגנות על הצד השני שרוצה במותך ורק יראה אותך ירצה לתקוע לך סכין בלב , כי לצחוק על דברים כאלה זה לתקוע סכין בגב
[quote=Rated_R;1387082]אם הוא לא היה כזה מפגר הוא היה מביא לכם רבעייה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=hcgOdQQonN4&feature=g-logo-xit"][COLOR=#0066cc][URL]http://www.youtube.com/watch?v=hcgOdQQonN4&feature=g-logo-xit[/URL][/COLOR][/URL][/quote]
גדול חחחחח
[QUOTE=Teemo;1387081]עם אופיר דיברתי וסלחתי לו כי הוא בחיים לא היה ממשיך לדבר על זה מולי כמו שהוא עשה.
אבל מה שנדב עשה התפרצתי כמו שבחיים לא התפרצתי , ובאמת שנמאס לי מהתגובות שלו חסמתי אותו אין מצב שאני רואה עוד תגובות שלו[/QUOTE]
כן גם אותי מעצבן דברים כאלה
כל מי שהיה בפולין או אפילו סתם לא חושב שכל דבר זה בדיחה לא היה מתייחס לזה ככה
[quote=Teemo;1387083]אביזי אולי אני מחזיק ממך גאון הדור שיפתח מכוניות חלל רכבות במהירות של 10000 קמ"ש
אבל תגובה כזאת אני לא מקבל , לא על כל דבר צוחקים.
אם היינו צוחקים על כל דבר כנראה שכל החיים היינו צוחקים.
צוחקים על המצב שיש בשדרות? חיים מסכנים בפחד שכל שנייה יירו עליהם להסביר לילדים הקטנים למה כל שנייה הם צריכים לרדת למקלטים.
אנחנו חיים בסבבה אבל אנחנו לא מעריכים את מה שיש לנו עד שאנחנו לא נאבד אותו.
כשנאבד משהו שיקר לנו רק אז אנחנו נצליח להעריך באמת את מה שאבד לנו.
צריך להעריך את מה שאין לאחרים הגנה .
ועל הגנה לא צוחקים בטח שלא בדיחות שמגנות על הצד השני שרוצה במותך ורק יראה אותך ירצה לתקוע לך סכין בלב , כי לצחוק על דברים כאלה זה לתקוע סכין בגב[/quote]
להעריך את מה שיש לך ולהתבדח עליו הם שני דברים שונים לגמרי. אתה לא מתבדח על משהו כי אתה מזלזל בו, אלא אתה מתבדח בנוגע למשהו כדי להציג אותו אחרת. אני אתן לך דוגמא. במהלך דיון בהיסטוריה א' על מי מבין החשמונאים תרם הכי הרבה להפצת היהדות, מישהו אמר היטלר, בטענה שהוא עזר להפיץ אותה דרך האטמוספירה. מי שאמר את זה לא בא ממקום של לזלזל על השואה, אלא שזה מציג את הדברים בכזו זוית שאתה חייב להיות נדהם לרגע. זה הרעיון של בדיחה. להציג דברים מנקודת מבט כזו שמכניסה אותך להלם קל. (ואגב, למרות שהדיון הזה היה לפני כיתה י"א, אך מי שאמר את זה כן השתתף במסע לפולין בשנה שבאה לאחר מכן)
[QUOTE=LordAbizi;1387085]להעריך את מה שיש לך ולהתבדח עליו הם שני דברים שונים לגמרי. אתה לא מתבדח על משהו כי אתה מזלזל בו, אלא אתה מתבדח בנוגע למשהו כדי להציג אותו אחרת. אני אתן לך דוגמא. במהלך דיון בהיסטוריה א' על מי מבין החשמונאים תרם הכי הרבה להפצת היהדות, מישהו אמר היטלר, בטענה שהוא עזר להפיץ אותה דרך האטמוספירה. מי שאמר את זה לא בא ממקום של לזלזל על השואה, אלא שזה מציג את הדברים בכזו זוית שאתה חייב להיות נדהם לרגע. זה הרעיון של בדיחה. להציג דברים מנקודת מבט כזו שמכניסה אותך להלם קל. (ואגב, למרות שהדיון הזה היה לפני כיתה י"א, אך מי שאמר את זה כן השתתף במסע לפולין בשנה שבאה לאחר מכן)[/QUOTE]
אויש תעשה לי טובה יש נושאים שלא צוחקים עליהם
[quote=Rated_R;1387084]כן גם אותי מעצבן דברים כאלה
כל מי שהיה בפולין או אפילו סתם לא חושב שכל דבר זה בדיחה לא היה מתייחס לזה ככה[/quote]
נכון
[quote=LordAbizi;1387085]להעריך את מה שיש לך ולהתבדח עליו הם שני דברים שונים לגמרי. אתה לא מתבדח על משהו כי אתה מזלזל בו, אלא אתה מתבדח בנוגע למשהו כדי להציג אותו אחרת. אני אתן לך דוגמא. במהלך דיון בהיסטוריה א' על מי מבין החשמונאים תרם הכי הרבה להפצת היהדות, מישהו אמר היטלר, בטענה שהוא עזר להפיץ אותה דרך האטמוספירה. מי שאמר את זה לא בא ממקום של לזלזל על השואה, אלא שזה מציג את הדברים בכזו זוית שאתה חייב להיות נדהם לרגע. זה הרעיון של בדיחה. להציג דברים מנקודת מבט כזו שמכניסה אותך להלם קל. (ואגב, למרות שהדיון הזה היה לפני כיתה י"א, אך מי שאמר את זה כן השתתף במסע לפולין בשנה שבאה לאחר מכן)[/quote]
אולי הוא הציג את זה בדרך שונה שתגרום להלם קל אבל לא על זה דיברתי.
כמו שאמרת זה היה לפני שהוא יצא אני מאמין שאחרי שהוא היה שם הוא לא היה מתבטא ככה
דיברתי על בדיחות כמו שהיה אתמול , רשמו שהיטלר בכלל ביקש מיץ ולא ל"סחוט" את יהודים.
זאת לא בדיחה והומור שחור זה מגעיל
[quote=Rated_R;1387086]אויש תעשה לי טובה יש נושאים שלא צוחקים עליהם[/quote]
צוחקים על הכל או על כלום. אחרת זה לא עובד.
[quote=Teemo;1387087]נכון
אולי הוא הציג את זה בדרך שונה שתגרום להלם קל אבל לא על זה דיברתי.
כמו שאמרת זה היה לפני שהוא יצא אני מאמין שאחרי שהוא היה שם הוא לא היה מתבטא ככה
דיברתי על בדיחות כמו שהיה אתמול , רשמו שהיטלר בכלל ביקש מיץ ולא ל"סחוט" את יהודים.
זאת לא בדיחה והומור שחור זה מגעיל[/quote]
לא, הבדיחה הזו הייתה סבירה. לא הכל צריך לקחת ברצינות טוטאלית. אם אתה חושב על זה, המילים JEWS ו JUICE נשמעות דומה, וזה כל מה שצריך להבין. לא כל דבר צריך לקחת ללב.
אגב, גם אני הרגשתי קצת לא נעים בגלל מה שקרה כן אתמול, אבל זו עדיין דעתי.
וזהו, אני לא אגיב יותר על הנושא הזה. שום דבר שתגידו לא יוכל לשכנע אותי שיש דברים שלא צוחקים עליהם. חייבים לצחוק על הכל.
אה שחר בסוף לא אמרתי לך למה התחפשתי בפורים D:
עריכה:אביזי בוא נשאל ניצול שואה אם זה מצחיק
אחרי שיכור ספורט..
[quote=Rated_R;1387089]אה שחר בסוף לא אמרתי לך למה התחפשתי בפורים D:
עריכה:אביזי בוא נשאל ניצול שואה אם זה מצחיק[/quote]
נו אני מחכה
[quote=אלבזון;1387090]אחרי שיכור ספורט..[/quote]
תהנה
[quote=LordAbizi;1387088]צוחקים על הכל או על כלום. אחרת זה לא עובד.
לא, הבדיחה הזו הייתה סבירה. לא הכל צריך לקחת ברצינות טוטאלית. אם אתה חושב על זה, המילים JEWS ו JUICE נשמעות דומה, וזה כל מה שצריך להבין. לא כל דבר צריך לקחת ללב.
אגב, גם אני הרגשתי קצת לא נעים בגלל מה שקרה כן אתמול, אבל זו עדיין דעתי.[/quote]
טוב אביזי לא באלי שוב להכנס לנושא רציני עוד פעם.
[QUOTE=Teemo;1387091]נו אני מחכה
תהנה
טוב אביזי לא באלי שוב להכנס לנושא רציני עוד פעם.[/QUOTE]
דיברנו על זה בחופש הקודם אבל פרשתי =|
אליה D:
[IMG]http://naamat.org.il/upload/0003-0702-2520-0121.jpg[/IMG]
חחחחח שיעור ספורט לעזאזל עם האייפון הזה
[quote=Rated_R;1387092]דיברנו על זה בחופש הקודם אבל פרשתי =|
אליה D:
[IMG]http://naamat.org.il/upload/0003-0702-2520-0121.jpg[/IMG][/quote]
מי זאת ? :O
[quote=אלבזון;1387093]חחחחח שיעור ספורט לעזאזל עם האייפון הזה[/quote]