[QUOTE=LordAbizi;1394462]מה? מה זה מיקרו, חוץ מ-10 בחזקת מינוס 6?[/QUOTE]
אההה לא התכוונתי לזה.. למקצוע של תכנות בבית ספר שלי קוראים מיקרו חח אז אני רגיל..
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1394462]מה? מה זה מיקרו, חוץ מ-10 בחזקת מינוס 6?[/QUOTE]
אההה לא התכוונתי לזה.. למקצוע של תכנות בבית ספר שלי קוראים מיקרו חח אז אני רגיל..
[quote=Uzumaki Naruto;1395053]אההה לא התכוונתי לזה.. למקצוע של תכנות בבית ספר שלי קוראים מיקרו חח אז אני רגיל..[/quote]
אני למדתי מדעי המחשב. אני לא כל כך אוהב את זה, בגלל הדרישות ליעילות, אבל מבחינת גישה מתמטית לנושא... אני פחות או יותר בעניין.
what we call 'peace' is just the time used to prepare for the next battle
[QUOTE=LordAbizi;1395054]אני למדתי מדעי המחשב. אני לא כל כך אוהב את זה, בגלל הדרישות ליעילות, אבל מבחינת גישה מתמטית לנושא... אני פחות או יותר בעניין.[/QUOTE]
תהנה.
[quote=Flupy;1395059]what we call 'peace' is just the time used to prepare for the next battle[/quote]
זה לא "the next war"?
אני מכיר את המשפט הזה ככה, וזה גם נשמע יותר טוב P:
[QUOTE=Mr.Pizza;1395061]זה לא "the next war"?
אני מכיר את המשפט הזה ככה, וזה גם נשמע יותר טוב P:[/QUOTE]
תאמת גם אני חושב שזה WAR, אבל הרגע קראתי את זה באיזה מנגה~ אז יכול להיות שזה טעות בתרגום ם:
אממ אוקיי?
[quote=CharMan;1395063]אממ אוקיי?[/quote]
לא.
שום דבר פה לא בסדר.
אדם למה אתה לא נותן יותר מטבעות?
אני יכול להישבע ששמעתי בום על קולי כשזרקתי את ה"ילקוט" של אחי הקטן (כיתה ד') על הרצפה בחדר שלו.
(ואם אתם שואלים למה,זה בגלל שהוא חסם את המעבר)
אין דבר יותר מבאס מלסיים מנגה/אנימה אפילו אם יש לזה המשך.. כל הכיף נהרס... וחוזר פעם בשבוע..
עוד מעט אני מסיים Twogk. אני צריך למצוא משהו חדש.
אני שונא את פינק פלויד
Bm זה חררא )))):
רגע יש לי רעיון אולי Dead Wonderland.. קראתי ביקורות טובות על זה.
[QUOTE=Ilan;1395075]אין דבר יותר מבאס מלסיים מנגה/אנימה אפילו אם יש לזה המשך.. כל הכיף נהרס... וחוזר פעם בשבוע..
עוד מעט אני מסיים Twogk. אני צריך למצוא משהו חדש.[/QUOTE]
תקרא Neko Majin.
[quote=Ilan;1395078]רגע יש לי רעיון אולי Dead Wonderland.. קראתי ביקורות טובות על זה.[/quote]
אחלה אנימה!!
מה קורה אנשים!