״מה אתה רוצה ממני!?!?״ אצעק אובד עצות ״ אין לי זמן אליך״ אגיד מעוצבן עד מעוד ״ אני צריך למצוא פוקימון חזק וטוב שאני באמת אוהב״ אגיד לו ואסתכל על הפרצות הברווזי שלו במבט רציני
Printable View
״מה אתה רוצה ממני!?!?״ אצעק אובד עצות ״ אין לי זמן אליך״ אגיד מעוצבן עד מעוד ״ אני צריך למצוא פוקימון חזק וטוב שאני באמת אוהב״ אגיד לו ואסתכל על הפרצות הברווזי שלו במבט רציני
אני אכנס אל הפתח ביחד עם אקנס ואנג'ל, ואבקש מאמייה בינתיים שימשיך לפנות את האבנים מהדרך
[QUOTE=Charmander;1431474]
לונדון ~
"אני מצטער אך אבני פיתוח נמכרים רק בספרון, כנופיות רבות מנסים לגנוב אותם על כן הם תמיד תחת פיקוח ונמכרים רק ביחידות בודדות." אמר המוכר. "לצערי אני לא מוכר דיסקי התקפה. זה משהו שתאלץ ללמד את הפוקימון שלך לבד."
[/QUOTE]
"אז מה לכל הרוחות יש לך פה שרוצים לגנוב?" אשאל בבוז ואז אצא משם ואתחיל להיסתובב בעיר, אולי יש משהו מעניין אחד בעיר הזאת.
[QUOTE=Charmander;1431474]ג'יימי ~
"אתה יכול להביא לי משהו לאכול בבקשה?" שאל קטרפרי "אני רעב מאוד!"
אתה הבנת שזה כבר לא דמיון שלך בכך שקטרפרי טיפס על כתפך והתחכך בך. אך הגוף שלך די מהר החל להיות כואב ועייפות חזקה תפסה אותך והשעה היתה רק חמש אחר הצהריים!!
[/QUOTE]
"בוא נחזור לביתי," אני אומר. "אמנם לא יהיה שפע של אוכל, אך לפחות נוכל לאכול מעט ולישון..".
אליס ~
סטינג שלף את העוקץ שבין רגליו וריחף גבוה ברעש מעצבן. הוא המשיך לרחף מעלייך ולא יצר קשר עין. פיצ'ו זינקה מאבן לאבן בשמחה ואודיש פיזם לעצמו שיר נוגה כשנכנסתם לעיר ורידיאן. מיהרת להיכנס למרכז הפוקימונים וראית את האחות ג'וי מלטפת בעדינות זנב של פוקימון שאת לא מכירה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/504.gif[/IMG]
"המסכן הגיע לפה ממחוז רחוק רחוק והמאמן שלו החליט לנטוש אותו. הוא ישלח מחר חזרה למחוז שלו ובנתיים אני מטפלת בזנב שלו, שיש לו זיהום קשה.
מה אני יכולה לעשות למענך?" שואלת האחות ונוטלת את הפוקדורים שלך, מרפאת את כל הפוקימונים בזה אחר זה. "חשבת מה היית רוצה לעשות בהמשך המסע? אני יכולה לייעץ לך אם את רוצה."
הגבתי לזה אתמול0-ם כנראה הפורום קרס לי
''כן בבקשה'' אומר ואחזיר את כל הפוקימונים לפוקדורים שלהם ''האחות ג'וי את יכולה לרפא את הפוקימונים שלי בבקשה?'' אשאל ואגיש לאחות ג'וי את הפוקדורים. לאחר מכן אני אגש אל הפוקימון הקטן ואסרוק אותו בפוקדע, אני אלטף את ראשו בעדינות ואומר ''תקשיב, אני לעולם לא אוכל להחליף את המאמן שלך, או למחוק את מה שעברת. אני אפילו לא יכולה לדמיין כמה כואב לך, לא רק בזנב אלה גם בנפש, נטישה זה לא דבר קל. אבל.. אני בחיים לא יעשה לך דבר כזה ואני אמח לצרף אותך לצוות שלי, זה נתון לבחירך כמובן'' אומר לפוקימון הקטן
כבר המשכתי לך לזה... חחח
[quote]אליס ~
"אני כבר ריפאתי את הפוקימונים שלך. האמת היא שהפוקימון הזה שייך למחוז אחר והוא עומד להישלח לשם, כך שאין סיבה שהוא ישאר במקום מרוחק כל כך. הסיבה שסיפרתי לך את זה היא, שאני מגבשת קבוצה של ילדות צעירות שמעוניינות ללמוד את חוכמת הרפואה, בנוסף לעצם היותן מאמנות פוקימונים ומתמודדות בליגה, תהיתי, האם היית רוצה להצטרף לתורת הרפואה?"
[/quote]
''כן, כמובן אני אשמח!'' אומר לאחות ג'וי בהתלהבות. ''תמיד רציתי ללמוד לרפא פוקימונים'' אוסיף בחיוך. ''מתי מתחילים?'' אני אשאל את האחות ג'וי, לאחר שתענה לי אשאל ''מה עוד יש בעיר הזאת?''
כינוי: חמוף.
שם: ג'ון ווילסון.
ספרייט דמות: [IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/images/trainers/Gen4/PBR-Male.png[/IMG]
חפצים:5 פוקדורים, פוקדע, אייפון ו-1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי: -
רקע: שלום, שמי ג'ון ווילסון, אני מגיע ממחוז קנטו, אני בן לשני הורים מגדלי ומרבי פוקימונים והבית שלי ומה שמסביבו הוא שטח הגידול, כולל ה"חממה" בה אנחנו שומרים את הביצים. כמו שציינתי קודם, ההורים שלי הם מגדלי פוקימונים, זאת אומרת שאת רוב זמנם הם מבלים עם הפוקימונים אשר ניתנים להם על ידי מאמנים, מתאמים, ומגדלים אחרים כאחד. בתור ילד תמיד הסתכלתי על אותם האנשים בהערצה, כל האנשים שהיו מסוגלים לצאת למסע, לתפוס פוקימונים משלהם ולגדל אותם להיות משהו הרבה יותר, הם נראו לי מדהימים ופנטזתי על מסע משלי כל פעם שהיה בא מישהו חדש אלינו. כמו כן, ענייני הרבייה והגידול היו מעניינים ומרתקים, את זמני הפנוי העברתי בחברת הפוקימונים ונקשרתי אליהם או שהייתי עוזר להורי ולומד על המקצוע הזה תוך כדי עשייה. ככל שהתבגרתי כך ניתנה לי יותר אחריות והעזרה שנתתי הייתה גדולה יותר, מי רק להיות זה שמשגיח ומשחק עם הפוקימונים נהייתי מי שמקבל אנשים למקום או אחראי על הביצים, עבודות לא קלות שאני בטוח שחיזקו את הרצון שלי למסע משלי והתחברות עם פוקימונים שונים.
שותף: כן, לא משנה מין העיקר שיהיו נורמלים ויעזרו, גיל 17.
הערות/טענות/מענות/מרשמלו: אלקיד 3>
דילן ~
איווי ממהר לתקוף ובהתלהבות רבה גופו בהק לשנייה. האייפון מיהר לעדכן אותך כי איווי למד כדור צל, איווי יצר כדור צל וירה לעבר דיגלט נוסף. הדיגלטים נבהלו כולם והחליטו להעלם.
"אני ממש נבהלתי שם!" החל הילד הקטן להתייפח. "מה לקח לך כל כך הרבה זמן?!"
אנג'ל וג'ייק ~
אקנס מפלט לכם דרך פנימה ואתם ממהרים להיכנס. הפוקימונים של ג'ייק נותרו מאחור ואתם מגלים כי ילד קטן ישב כפוף ומפוחד ופוליוואג ישב על כתפו, מאושר כי מצאתם אותו.
"אני ממש מפחד, פתאום כל הסלעים האלו נפלו עליי כשהרמתי את הפוקדור הזה! כשפתחתי אותו פוליוואג יצא, כנראה שהמאמן שלו איבד אותו או משהו, או שאפילו נטש אותו. ניסיתי להזיז את הסלעים אך פוליוואג שיודע חפירה נעלם לקרוא לעזרה"
אנדי ;
פארפיידג' חומק מההתקפות של נידורן אך לא מרשה לך לברוח.
לונדון ~
אתה יוצא לעבר העיר ורואה מפה שמפרטת מה יש בעיר. אתה מגלה להפתעתך שיש מכון בעיר. מלבד המכון יש גם מרכז לאומנות הפוקימון, מרכז פוקימונים וסלון יופי וכמובן החנות. המפה מראה חץ שמראה כי העיר פיוטר לא רחוקה ממך.
ג'יימי ~
"אשמח לאכול ולנוח!" אמר קאטרפריי. "האמת, לא נראה לי שכדאי לחזור לבית שלך. אני פשוט אוכל עלים אם לא אכפת לך להביא לי כמה.
אליס ~
"מרכז לאומנות הפוקימון, סלון יופי ומכון והחנות שסמוכה למרכז." עונה האחות ג'וי "את הלימודים תוכלי להתחיל עכשיו, דברי עם האחות ג'וי בפיוטר, בת דודתי."
חמוף התקבלת. תגיב להתחלה.
[QUOTE=Charmander;1426508]
[IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlBDi_eT4ya5xvbTxVmP-FUHgHcCMz1L93AnEKb6LIiijGWkvXfQ[/IMG][B][COLOR="Sienna"]התחלה:
[/B]
שנת 2013, מחוז קנטו, העיר פאלט.
כשאתה פוקח את עיניך אתה יודע שזה היום שאליו חיכית. אתה פותח את חלון חדרך ומשב רוח של לפנות בוקר מכה באפך. אתה מציץ בשעון ומגלה לאכזבתך כי השעה היא רק ארבע לפנות בוקר. חמש שעות בינך לבין המפגש שאליו חיכית כבר שנים.
כן, היום אתה אמור לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך מפרופסור אוק. המעמד מכובד בהחלט, אפילו אש קטצ'אם יכבד את המעמד בנוכחותו. כבר ידועה לך מטרתך בחיים ואתה ממש לא מעוניין לבזבז אפילו לא רגע. אתה מחליט להתלבש ולצאת לסיבוב קטן ולעבור ליד המעבדה של פרופסור אוק.
אתה מזנק מהחדר ובקלילות יורד במדרגות ועוזב את הבית.
הרחובות הריקים והדממה נראים בעיניך ככמעט לא טבעיים. איך יתכן וכולם ישנים כשבעוד שעות ספורות הדבר הכי מרגש בחיים שלך עומד להתחיל?!
אתה מדמיין את הפוקימון שלך עומד לצידך בקרבות. מקווה בכל הכוח שאכן הפוקימון שאתה רוצה יהיה נגיש. אתה מגיע למעבדה ורואה את הבמה המכובדת שבה יכריזו ככל הנראה את הטקס המקובל לקבלת הפוקימונים.
לפתע נשמע רעש מוזר מהחדר האחורי במעבדה! אתה ניגש לשם במהירות כשאתה מבחין בפרופסור אוק בכבודו ובעצמו לבוש בפיג'מה שלו עומד מיוזע כנגד אדם לבוש שחורים האוחז אקדח בידו שככל הנראה לא הבחין בך. כנראה שמסע חייך מתחיל מעט יותר מוקדם ממה שציפית. השאלה היא, האם כך ציפית שהוא יראה?[/COLOR][/QUOTE]
'פאק פאק פאק מה קורה פה' אני חושב בלחץ ומנסה להרגע.
אני לוקח לעצמי כמה שניות כדי להרגע לגמרי ומחליט לנסות לעשות משהו.
אני מנצל את העובדה שהבחור במדים השחורים לא ראה אותי ומנסה להתגנב מאחוריו, ברגע שאני קרוב מספיק אני חובט בו עם כל הגוף מהצד ומפיל אותו.
[QUOTE=Charmander;1431703]
לונדון ~
אתה יוצא לעבר העיר ורואה מפה שמפרטת מה יש בעיר. אתה מגלה להפתעתך שיש מכון בעיר. מלבד המכון יש גם מרכז לאומנות הפוקימון, מרכז פוקימונים וסלון יופי וכמובן החנות. המפה מראה חץ שמראה כי העיר פיוטר לא רחוקה ממך.
[/QUOTE]
'טוב, בהתחשב בעובדה שעכשיו כבר לילה.. לא נראה לי שהמכון יהיה פתוח. אין לי מה לעשות במרכז לאומנות או בסלון היופי. בשביל לעבור לפיוטר עליי לעבור דרך יער ורידיאן הארוך' אחשוב לעצמי בעודי מסתכל במפה.
'טוב בוא נתחיל להתאמן ברצינות עם הפוקימונים שלי' אגיע למסקנה ואחפש לי מקום שקט בצד. אחרי שאמצע מקום כזה אשחרר את כולם.
"טוב סקווירטל, דרטיני תכירו את גראוולייט. הוא חבר חדש שלנו ואתם תתייחסו אליו בכבוד ותעזרו לו להתאקלם. לפי מה שהבנתי הוא עוד תינוק אז אני לא מצפה ממנו ליותר מידי." אסביר להם בחביבות
"עכשיו דרטיני אני רוצה שאתה תתחיל לעבוד על מתקפה ששמה טוויסטר. עליך לסובב את קצה זנבך במהירות וליצור רוח חזקה. תנסה את זה בצד. סקווירטל אני רוצה שאתה תנסה בתור התחלה שתנסה במקום בועות להשתמש באקדח מים. במקום לשלוח את המים כבועות תנסה לשחרר אותן כסילון של מים. גראוולייט, אם אתה גם רוצה לנסות אתה מוזמן לנסות ללמוד חפירה. עליך לחפור במהירות בתוך האדמה וליצור בור בשביל שתוכל לעבור בתוכו" אסביר להם בחיוך אבל עם זאת בסמכותיות.
אנג'ל וג'ייק ~
אקנס מפלט לכם דרך פנימה ואתם ממהרים להיכנס. הפוקימונים של ג'ייק נותרו מאחור ואתם מגלים כי ילד קטן ישב כפוף ומפוחד ופוליוואג ישב על כתפו, מאושר כי מצאתם אותו.
"אני ממש מפחד, פתאום כל הסלעים האלו נפלו עליי כשהרמתי את הפוקדור הזה! כשפתחתי אותו פוליוואג יצא, כנראה שהמאמן שלו איבד אותו או משהו, או שאפילו נטש אותו. ניסיתי להזיז את הסלעים אך פוליוואג שיודע חפירה נעלם לקרוא לעזרה"
[/QUOTE]
"הכל בסדר עכשיו" אני מרגיע את הילד ומושיט לו יד לעזרה בכדי לקום, ואז מרים אותו על גבי. "אנחנו נוציא אותך מכאן, אל תדאג" אמשיך להגיד ואתחיל ללכת בחזרה אל היציאה מהמפולת.
'אבל משהו עדיין לא מסתדר לי כאן. פוליוואג היה פצוע ממתקפת קרח... יכול להיות שהמופלת הייתה מכוונת..?'
ג'יימי ~
"אשמח לאכול ולנוח!" אמר קאטרפריי. "האמת, לא נראה לי שכדאי לחזור לבית שלך. אני פשוט אוכל עלים אם לא אכפת לך להביא לי כמה.
[/QUOTE]
"כמובן," אני אומר, אני מתקשה לעכל את העובדה שקטרפרי מדבר. אני עוסף מספר עלים מהסביבה, ומניח אותם לידו, על מנת שיאכל. תוך כדי שהוא אוכל, אני מלטף לו את הראש.
[QUOTE=Charmander;1431703]דילן ~
איווי ממהר לתקוף ובהתלהבות רבה גופו בהק לשנייה. האייפון מיהר לעדכן אותך כי איווי למד כדור צל, איווי יצר כדור צל וירה לעבר דיגלט נוסף. הדיגלטים נבהלו כולם והחליטו להעלם.
"אני ממש נבהלתי שם!" החל הילד הקטן להתייפח. "מה לקח לך כל כך הרבה זמן?!"
אנג'ל וג'ייק ~
אנדי ;
פארפיידג' חומק מההתקפות של נידורן אך לא מרשה לך לברוח.
לונדון ~
ג'יימי ~
אליס ~
"מרכז לאומנות הפוקימון, סלון יופי ומכון והחנות שסמוכה למרכז." עונה האחות ג'וי "את הלימודים תוכלי להתחיל עכשיו, דברי עם האחות ג'וי בפיוטר, בת דודתי."
חמוף התקבלת. תגיב להתחלה.[/QUOTE]
״אני לא שוטר כעיקרון,ואני חיפשתי אותך״ אשיב וארוץ לאיווי ואלטף אותו בחיוך, ״כל הכבוד!״ אומר לו בזמן שאני מחבק אותו ואז אלטף את ראשו בחיבה ואחזיר אותו לפוכדור, ״בוא נחזור״ אומר לילד ואקח אותו בחזרה לכניסה בעודי מנסה לדבר עם השוטרת ג׳ני במכשיר הקשר
[quote]אנג'ל וג'ייק ~
"אני ממש מפחד, פתאום כל הסלעים האלו נפלו עליי כשהרמתי את הפוקדור הזה! כשפתחתי אותו פוליוואג יצא, כנראה שהמאמן שלו איבד אותו או משהו, או שאפילו נטש אותו. ניסיתי להזיז את הסלעים אך פוליוואג שיודע חפירה נעלם לקרוא לעזרה"[/quote]
אעזור לנער השני לשחרר את הילד.