-
המממ.... אני די תקוע בשלב הזה... אני נמצא במשימה hangars בenter the matrix עם ניובי, ואני מגיע לקטע שאני הולך על המטוס ומגיע להאנגר השני, שבו אני צריך לרדת למטה ויש שם טונה של צלפים בכל מקום. ניסיתי לעשות את זה נאיבית - על דרך הסתר, אבל אז הם רואים אותי בזמן שאני יורד במעלית והורגים אותי כשאני לא יכול לעשות שום דבר. ניסיתי קודם לנקות את השטח עם רובה צלפים, אבל אני פוגע ב-1-2 והשאר צולפים בי מבלי שאני מספיק לברוח.אני מניח שיהיה לי זמן לחשוב על זה בסופ"ש.
-
היי לכולם
3 וחצי חודשים לא הייתי פה
-
[QUOTE=Gil_Gil;1433345]היי לכולם
3 וחצי חודשים לא הייתי פה[/QUOTE]
ברוך שובך :)
-
לפי ויקיפדיה עונה 5 של הצלף צריכה להתחיל בסוף החודש.
מחכה בסבלנות ומקווה שלא יקח לזה שנים להגיע לערוץ ההיסטוריה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1433350]לפי ויקיפדיה עונה 5 של הצלף צריכה להתחיל בסוף החודש.
מחכה בסבלנות ומקווה שלא יקח לזה שנים להגיע לערוץ ההיסטוריה.[/QUOTE]
מזל טוב?
-
[quote=darknaruto;1433334]חחח גם אני התגעגעתי לגרסאת העולם המקביל שלי xd(הבנת?כי הכינוי שלך זה נארוטו ושלי זה יעני מנמה מרוד טו נינג'ה?)[/quote]
כן הבנתי חח.. אבל קוראים לו מנמה חח.. אז תשמה למנמה ונהיה אותו בן אדם מיקום מקביל.. :)
-
-
[quote=itayqt;1433369]היי אנשים
מה קורה?[/quote]
איזה אנשים?רק אתה ואני בפורום הזה.
עוד מעט רק אתה.
-
בהסתמך על הפרק הזה, ועל הטריילר של הפרק הבא, אני באמת חושב שמתחילים להגמר להם הרעיונות השפויים והם מתחילים לשלוף תכניות מגירה ביזאריות...
-
[quote=lordabizi;1433372]בהסתמך על הפרק הזה, ועל הטריילר של הפרק הבא, אני באמת חושב שמתחילים להגמר להם הרעיונות השפויים והם מתחילים לשלוף תכניות מגירה ביזאריות...[/quote]
תכף יחזירו את הבחור שקיבה קונה ממנו אוכל לאקאמארו..
-
[quote=lordabizi;1433344]המממ.... אני די תקוע בשלב הזה... אני נמצא במשימה hangars בenter the matrix עם ניובי, ואני מגיע לקטע שאני הולך על המטוס ומגיע להאנגר השני, שבו אני צריך לרדת למטה ויש שם טונה של צלפים בכל מקום. ניסיתי לעשות את זה נאיבית - על דרך הסתר, אבל אז הם רואים אותי בזמן שאני יורד במעלית והורגים אותי כשאני לא יכול לעשות שום דבר. ניסיתי קודם לנקות את השטח עם רובה צלפים, אבל אני פוגע ב-1-2 והשאר צולפים בי מבלי שאני מספיק לברוח.אני מניח שיהיה לי זמן לחשוב על זה בסופ"ש.[/quote]
הגיע הזמן לנסות שוב את מזלי.
כעבור שעה וחצי:
גישת הצליפה עבדה, הייתה שם כמות סופית של צלפים והיה צריך פשוט להרוג את כולם ואז אפשר לרדת בשקט. אחר כך המשכתי עוד בנמל התעופה עד שהגעתי לשלב agent on board, ושם נתקעתי קצת עד שהבנתי שאני פשוט צריך לחכות עד שיהיה לי חיים מלאים ופוקוס מלא לפני שאני נכנס לקרב, ואז כשעשיתי את זה, זה לא היה קשה במיוחד להפיל את הסוכן מהמטוס.
עכשיו אני במשימה השלישית - תעלות הביוב.
-
[quote=lordabizi;1433377]הגיע הזמן לנסות שוב את מזלי.
כעבור שעה וחצי:
גישת הצליפה עבדה, הייתה שם כמות סופית של צלפים והיה צריך פשוט להרוג את כולם ואז אפשר לרדת בשקט. אחר כך המשכתי עוד בנמל התעופה עד שהגעתי לשלב agent on board, ושם נתקעתי קצת עד שהבנתי שאני פשוט צריך לחכות עד שיהיה לי חיים מלאים ופוקוס מלא לפני שאני נכנס לקרב, ואז כשעשיתי את זה, זה לא היה קשה במיוחד להפיל את הסוכן מהמטוס.
עכשיו אני במשימה השלישית - תעלות הביוב.[/quote]
תהנה.
בואנ'ה הפורום הזה יבש לאללה אף אחד לא פה..
יאללה הולך לישון וכנראה פורש.
להתראות.
-
[QUOTE=DarkNaruto;1433378]תהנה.
בואנ'ה הפורום הזה יבש לאללה אף אחד לא פה..
יאללה הולך לישון וכנראה פורש.
להתראות.[/QUOTE]לילה טוב.
-
חעעעעעע
בקרת הורים d:
אני ממש עצוב d:
אי כותב סמיילים לא קשורים בעליל למשפט שלי (:
):
-
מה קרה פקוקי? על מה אתה מדבר?