-
[QUOTE=Smoker;1471126]היה לי פה משחק פוקימון בעבר שהפסקתי, הייתי שמח להחזיר אותו עם כמה שינויים. תבדקו אם הקונספט מתאים לכם ותודיעו לי פה או בהודעה פרטית אם אתם מעוניינים להשתתף, ואשמח אם אפילו תציעו שינויים בקונספט שהיו מתאימים לכם וכד'. אני רעב למשחק תפקידים כלשהו (:[/QUOTE]
כן סמוקר!
-
[QUOTE=YoRt3m;1471143]האמת, הפורום נפתח רק יום לאחר שנרשמתי, זאת אומרת שתאריך הפתיחה הרשמי של הפורום 15.6.2007 בעוד שאני נרשמתי ב-14, עיצבתי, פתחתי פורומים ועשיתי הכנות... עם אלון. שנעלם מאז.[/QUOTE]
לא קראו לו איילון?
-
[QUOTE=Cho'gath;1471147]לא קראו לו איילון?[/QUOTE]
כן, אילון, פשוט הקלדה מהירה ^^
-
-
איפה סמוקר ודור שיצילו את הפורום
-
-
אויש, גרביטי ישודר באותו הזמן כמו ישראל - קפריסין... אבל למזלי המשחק עצמו ישודר גם למחרת ככה שאני אוכל לראות את שניהם ולסבול פעמיים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1471152]אויש, גרביטי ישודר באותו הזמן כמו ישראל - קפריסין... אבל למזלי המשחק עצמו ישודר גם למחרת ככה שאני אוכל לראות את שניהם ולסבול פעמיים.[/QUOTE]
לאחר שנפרדתי מהשושוני חיפסתי לי סיב חדש וגיליתי שלAztec יש כוח מדהים!!
-
כן, לא שיחקתי איתם כי אני מוטה נגדם לרעה ממשחקים קודמים (מונטזומה הוא היסטורית אחד המנהיגים שהכי שונאים אותי במשחק), אבל אני קראתי אנשים שאומרים שיש להם יכולות טובות.
מבין ה"אינדיאנים" (אירוקוויוס, אינקה, מאיה, פולינזיה, אצטקיה, שושוני) אני מחבב את האירוקוויוס אם כי הבנתי שגם עם הפולינזים נורא קל לשחק על תרבות.
איי איי איי, עד שהלך לי כל כך טוב. בניתי את ברנדנבורג גייט, ואימצתי total war, אז בעיר הבירה שלי היה לי פוטנציאל ל-5 שדרוגים ו-10 exp (מהroyal library של אשור) לכל יחידה שנוצרת... אבל אז התחיל לפעול עליי לחץ אידיאולוגי מטורף, ואיבדתי טונה של כסף,
ואז כל העולם התחיל להכריז עליי מלחמה ולבזוז את נתיבי הסחר שלי, בזמן שנוצרו לי כבר איזה 6 יחידות ברבריות ליד השטח... אני לא רוצה לראות את הסוף של הסיפור הזה.
אני בהחלט לא חובב גדול של warmongering עכשיו בbrave new world... אני אשחק שוב ברמה 6 (כי זה עדיין קשה לי מן הסתם), אולי תרבותית. חשבתי אולי צרפת או פולינזיה או מצרים.... חשבתי אולי גם דיפלומטית אבל היחידים שטובים בזה באמת הם היוונים והשבדים, ואת היוונים אני שונא ועם השבדים כבר ניצחתי ברמה 5 אז אני לא רוצה איתם שוב...
-
-
טוב אני מניח שזה השלב בנארוטו שהפרקים שלהם נהיים מוזרים אל מעבר לתקנה.
-
אביזי שמעת שהמנגה של נארוטו נגמרת בתחילת נובמבר?
-
לא, אבל זה נשמע לי מאוד סביר בהתייחס לכל הספויילרים מהויקיה של נארוטו שקראתי...
-
רותם גדול יותר מהפורום ביום
אתה.. אבא שלו.
-
זו אחת מהמסקנות היותר מרחיקות לכת שראיתי בפורום הזה אי פעם.