אני מחפש מחשב נייד נחמד במחיר סביר ושיהיה עם מסך מגע. לא למשחקים או משהו, סתם גלישה נחמדה וכו'.
מישהו יכול להמליץ?
Printable View
אני מחפש מחשב נייד נחמד במחיר סביר ושיהיה עם מסך מגע. לא למשחקים או משהו, סתם גלישה נחמדה וכו'.
מישהו יכול להמליץ?
[quote=hit man;1505723]אפרופו -
[url]https://drive.google.com/file/d/0bwflhb3kkkfdme1xb0pere5csmc/view[/url][/quote]
wtf!!!!
חח
@yort3m
שמעת על הכלי אלמנטור? יצא לך להשתמש בו?
[QUOTE=itayQT;1505732]@yort3m
שמעת על הכלי אלמנטור? יצא לך להשתמש בו?[/QUOTE]
אני באופן אישי לא צריך אותו כי אני מתכנת בעצמי את הדברים שאני צריך.
אבל הוא טוב למי שרוצה לחסוך לעצמו עבודה או שלא יודע לתכנת. קח בחשבון שהם מוסיפים הרבה סקריפטים לטעינת הדף וזה פוגע במהירות.
היוצרים אגב ישראלים והם מאוד נחמדים ועוזרים כשצריך.
[QUOTE=YoRt3m;1505733]אני באופן אישי לא צריך אותו כי אני מתכנת בעצמי את הדברים שאני צריך.
אבל הוא טוב למי שרוצה לחסוך לעצמו עבודה או שלא יודע לתכנת. קח בחשבון שהם מוסיפים הרבה סקריפטים לטעינת הדף וזה פוגע במהירות.
היוצרים אגב ישראלים והם מאוד נחמדים ועוזרים כשצריך.[/QUOTE]
שמעת על Wipi? אני מרבה להשתמש בתבנית אבל היא מאוד מוגבלת. חושב על מעבר לשימוש עם אלמנטור
[quote=itayqt;1505734]שמעת על wipi? אני מרבה להשתמש בתבנית אבל היא מאוד מוגבלת. חושב על מעבר לשימוש עם אלמנטור[/quote]
אני גם לא משתמש בתבניות. עושה הכל מ-0.
Wipi זה תבנית, אלמנטור זה תוסף לעריכת תוכן ויזואלית. זה לא זה או זה.
[QUOTE=YoRt3m;1505735]אני גם לא משתמש בתבניות. עושה הכל מ-0.
Wipi זה תבנית, אלמנטור זה תוסף לעריכת תוכן ויזואלית. זה לא זה או זה.[/QUOTE]
Wipi מציעים בנוסף תוסף שפותח על-ידם שהוא עורך עמודים. דומה מאוד לאלמנטור רק פחות גמיש. כלומר אלמנטור מנצח בפן של הגימשות.
אך העורך עמודים של WIPI מותאם באופן מלא לתבנית של WIPI.
שאלה,
אתה משתמש ב PHP במהלך הפיתוח שלך? או CSS עם Shortcodes שה- codex של wordpress מציעה?
ההסברים של וורדפרס שכבר התרגלתי לדעת בעל פה כל מה שאני צריך.
כמובן html ו-css, js ולפעמים נעזר ב-php כשצריך משהו שאין לי מענה אליו.
נחמד, נחמד מאוד.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=4XWYefe9EzI[/url]
כל הזמן הזה.
שיר השנה.
[QUOTE=itayQT;1505744]כל הזמן הזה.
שיר השנה.[/QUOTE]
אבל כל הזמן הזההה
[QUOTE=Pikipek;1505745]אבל כל הזמן הזההה[/QUOTE]
הייתי לבד:(
סתם נכסנתי להציץ מה הולך וקפצתי ללינקייה של חת"ם לראות מדריכים שעשיתי בעבר...
איזה תגובות נפלאות... היכולת ליצור, לכתוב, לתת את עצמך בעבור משהו ועוד לקבל כזו הערכה, יש לי כמה חוויות נפלאות מכאן...
חבל שאני לא מרגיש שיכולת ההתבטאות שלי השתפרה ממשית מאז החטיבה\תיכון אבל הפורום בטח עזר לי להגיע לזה מלכתחילה :)