-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Mar 31 2009, 07:19 PM
[b] עכשיו יהיו לי סיוטים...
---------------------
"האו האו!" אני נובח גם, מרוב שמחה, "עכשיו צאי ספארק!" אקרא. [/b][/quote]
[b]קורן~[/b]
ספארק יוצאת החוצה חבולה מהקרב, ומסתכלת עליך. היא עושה מה קטן ואז נשכבת על הקרקע, מתנשפת כתוצאה מהקרב. פ'וציאנה מתקרב לעברה ומתחיל ללקק חלק מהפצעים שלה. נראה שהוא מצטער על מה שהוא גרם לה.
[b]שיר~[/b]
רשומה :o. נמהר בשבילך את התהליך קצת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יושבת בחדרך שבביתך. השעה כעת 3 בצהריים. לא מזמן חזרת הביתה יחד עם הפוקימון החדש שלך - פוליוואג. קיבלת אותו במיוחד מפרופסור אלם ששמר לך אותו, לאחר שהצלת אותו שהוא היה פצוע לפני מספר שבועות. פוליוואג עומד לצדך, והוא מחייך אלייך.
"שיר, הגיעה הזמן לצאת!" נשמעת לפתע אמך מקומת הקרקע של הבית. פוליוואג מתחיל לקפוץ לעבר הדלת.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 04:26 PM
[b] [b]שיר~[/b]
רשומה :o. נמהר בשבילך את התהליך קצת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יושבת בחדרך שבביתך. השעה כעת 3 בצהריים. לא מזמן חזרת הביתה יחד עם הפוקימון החדש שלך - פוליוואג. קיבלת אותו במיוחד מפרופסור אלם ששמר לך אותו, לאחר שהצלת אותו שהוא היה פצוע לפני מספר שבועות. פוליוואג עומד לצדך, והוא מחייך אלייך.
"שיר, הגיעה הזמן לצאת!" נשמעת לפתע אמך מקומת הקרקע של הבית. פוליוואג מתחיל לקפוץ לעבר הדלת. [/b][/quote]
"הגיע הזמן, אני ממש מחכה למסע הזה." אני אומרת בחיוך ושמה על גבי את התיק שארגנתי למסע אמש. אני מרימה את פוליוואג אל זרועותיי ומתקדמת אל קומת הקרקע להפרד מהוריי, אני נפרדת מהם ויוצאת מהבית אל כיוון דרך 29, אל העיר צ'ריגרוב.
~~
[i]קבלתי כבר פוכדורים וכאלה, נכון? ם:[/i]
-
[b]שיר~[/b]
כן. תסתכלי ברשומים ברשימת הציוד שיש לך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את נפרדת מהורייך ויוצאת מביתך. את פונה אל עבר היציאה מהעיר, ומגיעה אליה כעבור מספר דקות. את מסתכל אחורנית על העיר ניו בארק, ואז מביטה קדימה וצועדת היישר אל תוך הדרך. את מטיילת לך בשביל מעט רחב, שמסביבך יש עצים רבים ומדשאות גדולות. פוליוואג קופץ מידייך ונכנס לאחת סמוכה אלייך והולך גם הוא, כשלפתע נשמעת קול צרחה ופוליוואג קופץ לכיוונך בבהלה. את מבחינה שמתוך הדשא יוצאת לה פאציריס'ו!
-
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 04:50 PM
[b] [b]שיר~[/b]
כן. תסתכלי ברשומים ברשימת הציוד שיש לך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את נפרדת מהורייך ויוצאת מביתך. את פונה אל עבר היציאה מהעיר, ומגיעה אליה כעבור מספר דקות. את מסתכל אחורנית על העיר ניו בארק, ואז מביטה קדימה וצועדת היישר אל תוך הדרך. את מטיילת לך בשביל מעט רחב, שמסביבך יש עצים רבים ומדשאות גדולות. פוליוואג קופץ מידייך ונכנס לאחת סמוכה אלייך והולך גם הוא, כשלפתע נשמעת קול צרחה ופוליוואג קופץ לכיוונך בבהלה. את מבחינה שמתוך הדשא יוצאת לה פאציריס'ו! [/b][/quote]
"קדימה פוליוואג, אל תפחד, זה הקרב הראשון שלנו!" אני קוראת בנחישות ומצביעה לכיוונה של פאצ'יריסו, "תנתר לכיוונה עם סטירה כפולה, אל תוותר!"
-
trevis222 - תמלא את הטופס.
[b]שיר~[/b]
פוליוואג מזנק לעבר פאציריס'ו עם סטירה כפולה, אך היא מתחמקת הצידה ופוליוואג מפספס אותה. פאצריסו משתמשת בניצוצות שפוגעים ישירות בפוליוואג ופוצעים אותו בינוני עד קשה. פוליוואג מועף כמה צעדים אחורה מעט מסוחרר.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 06:03 PM
[b] [b]שיר~[/b]
פוליוואג מזנק לעבר פאציריס'ו עם סטירה כפולה, אך היא מתחמקת הצידה ופוליוואג מפספס אותה. פאצריסו משתמשת בניצוצות שפוגעים ישירות בפוליוואג ופוצעים אותו בינוני עד קשה. פוליוואג מועף כמה צעדים אחורה מעט מסוחרר. [/b][/quote]
"לעזאזל," אני רוטנת, "תתרכז, פוליוואג! השתמש בהיפנוזה כדי להרדים אותה ואז באקדח מים." אני פוקדת.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 07:26 PM
[b] [b]קורן~[/b]
ספארק יוצאת החוצה חבולה מהקרב, ומסתכלת עליך. היא עושה מה קטן ואז נשכבת על הקרקע, מתנשפת כתוצאה מהקרב. פ'וציאנה מתקרב לעברה ומתחיל ללקק חלק מהפצעים שלה. נראה שהוא מצטער על מה שהוא גרם לה.
[/b][/quote]
"את בסדר ספארק?..." אשאל אותה במעט חשש.
-
שם - רון
פוקימון התחלתי - טוטודיל
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות - אין!
-
[b]רון~[/b]
אתה יושבת בחדרך שבביתך. השעה כעת 12 בצהריים. לא מזמן חזרת הביתה יחד עם הפוקימון החדש שלך - טוטודייל. הוריך שידועים כחובבי פוקימוני מים התרגשו מאוד לראותו, וטוטודייל השמח התחיל לשחק עם פוקימוני המים של הוריך - קורסולה וגולדאק .אתה הסתכלת עליהם ושמחת מאוד לראות שהוא התחבר אליהם. הוא מחייך אלייך.
"טוב, הגיע הזמן" אומרת אמך ומחייכת. אביך מתקרב אלייך וטופח על כתפך "בהצלחה במסע" הוא אומר לך. אימך מתקרבת אלייך ומושיטה לך מתנה - מים מיסטיים "אנחנו רוצים שתיקח את זה. זה עזר לנו במסע שלנו" היא אומרת. מרוגש, אתה לוקח אותם ושם על צווארך. אתה נפרד מהם ויוצא החוצה. כעת הגיע הזמן לצאת למסע.
[b]קורן~ [/b]
"מה" אומרת מאריפ בקול חלוש ומסתכלת עליך, ואז קמה על רגליה לאט לאט. היא מסתכלת עליך ומסמנת שהיא בסדר. היא נוגעת עם קצה אפה בפוכדור, ששואב אותה בחזרה פנימה. פ'וציאנה מסתכל לעברך ומציץ כעת אל עבר השביל הקרוב, המוביל אל עבר מערת האנון.
[b]שיר~[/b]
פוליוואג נעמד, ושולח היפנוזה לעבר פאציריס'ו, שלא מספיקה להתחמק, והיא מהופנטת. אט אט היא מתחילה להיות ישנונית, וכעבור כמה שניות נרדמת. פוליוואג מנצל זאת ושולחת אקדח מים שפוגע בה ומעיף אותה על עץ סמוך, פוצע אותה בינוני, אך אקדח המים מעיר אותה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 07:56 PM
[b] [b]רון~[/b]
אתה יושבת בחדרך שבביתך. השעה כעת 12 בצהריים. לא מזמן חזרת הביתה יחד עם הפוקימון החדש שלך - טוטודייל. הוריך שידועים כחובבי פוקימוני מים התרגשו מאוד לראותו, וטוטודייל השמח התחיל לשחק עם פוקימוני המים של הוריך - קורסולה וגולדאק .אתה הסתכלת עליהם ושמחת מאוד לראות שהוא התחבר אליהם. הוא מחייך אלייך.
"טוב, הגיע הזמן" אומרת אמך ומחייכת. אביך מתקרב אלייך וטופח על כתפך "בהצלחה במסע" הוא אומר לך. אימך מתקרבת אלייך ומושיטה לך מתנה - מים מיסטיים "אנחנו רוצים שתיקח את זה. זה עזר לנו במסע שלנו" היא אומרת. מרוגש, אתה לוקח אותם ושם על צווארך. אתה נפרד מהם ויוצא החוצה. כעת הגיע הזמן לצאת למסע.
[/b][/quote]
הלך לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 06:56 PM
[b] [b]שיר~[/b]
פוליוואג נעמד, ושולח היפנוזה לעבר פאציריס'ו, שלא מספיקה להתחמק, והיא מהופנטת. אט אט היא מתחילה להיות ישנונית, וכעבור כמה שניות נרדמת. פוליוואג מנצל זאת ושולחת אקדח מים שפוגע בה ומעיף אותה על עץ סמוך, פוצע אותה בינוני, אך אקדח המים מעיר אותה. [/b][/quote]
"זה בסדר פוליוואג, התקפה מעולה!" אני מעודדת אותו, "עכשיו השתמש בבועות לכיוונה כדי להסיח את דעתה, מיד אחר כך קפוץ אליה עם סטירה כפולה!"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 04:02 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
אתה מניח את ראשך על מיטתו של פארפדג' ואט אט אתה חש מנומנם. אתה עוצם את עיניך ונרדם.
אתה חולם שאתה עומד על במה גדולה, ואנשים מריעים לך. הרגע זכית בתחרות גדולה של קרבות פוקימונים. מארגן התחרות מעניק לך גביע, ועומד לחשוף בפניך את הפרס שזכית בתחרות. הוא מרים את הבד המכסה את המתנה -
[b]טראח![/b] אתה חש לפתע מכה חזקה בראשך שמעירה אותך.
[/b][/quote]
"אל תגיד לי שזה היה המקל שלך!" אומר בזמן שאתעורר ואתנער מן החלום!
אתחיל לשפשף את ראשי.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 09:56 PM
[b]
[b]קורן~ [/b]
"מה" אומרת מאריפ בקול חלוש ומסתכלת עליך, ואז קמה על רגליה לאט לאט. היא מסתכלת עליך ומסמנת שהיא בסדר. היא נוגעת עם קצה אפה בפוכדור, ששואב אותה בחזרה פנימה. פ'וציאנה מסתכל לעברך ומציץ כעת אל עבר השביל הקרוב, המוביל אל עבר מערת האנון.
[/b][/quote]
"רוצה להמשיך?" אשאל את דארק בחיוך והעקוב אחריו עד לכניסה למערה, "אמורים להיות פה פוקימונים אגדיים או משהו כזה..." אומר לדארק ואכנס למערה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 06:47 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"רק רגע אחד" היא אומרת לך. היא גומרת לנקות בקטע קטן במרכז, מחזירה את החפצים למקום ומתפנה אלייך כעת "איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"ובכן" אני אומר "בקרוב יש לי תחרות פוקימנום כאן,אשמח אם תרפאי לי את הפוקימונים" אני מגיש לה את הפוקדורים.