-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:04 PM
[b] [b]טייגר[/b]
קורא בקול לא כל חחחח
מצב השמחה של ריאולו עלה
משמחה הוא עלה לשמחה מאד
כשהוא יגיע למאושרת היא תתפתח~ יש עוד זמן~
;~~~~~~~~~;
ריאולו נראית שמחה מאד מנצחונה הראשון,אתם ממשיכים להיתקדם לעיר הבאה ובדרך רואים פי'דג'י מקפץ לו על הדשא מה תעשה?? [/b][/quote]
מיהרתי לרשום את זה אז התבלבלתי...
--
"ריולו,בואי נמשיך להתאמן!טריקת כוח על פדג'יוטו,מתקפה מהירה ואז עוד פעם טריקת כוח!"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 04:18 PM
[b] [b]מאט[/b]
המתקפות שיש לו עכשיו זה כל המתקפות שבסרבי לפי הרמות אחרי האיוונט רק ה5 האלו וזו בחירה שלי לשים לכולם 5 מתקפות לפוקימונים החכ\דשים שלהם יש לך בעיה אם זה אתה בכלל צריך להגיד תודה שקיבלת פוקימון מפותח אז
~~~~~~~~~~~~~~~
הפוקימוים תוקפים אך הסלעים שכאילו עשויים מפרוטקטור לא נשברים או ניזוקים. מה תעשה??
[/b][/quote]
אבל למה כאלו מתקפות חלשות?טוקסיקרוק הוא פוקימון חזק עם מתקפות חזקות..
--------
"תנסו לקדוח בקיר או לשבור אותו"אני אומר לנידוקינגים
-
[b]
[b]ירין[/b]
כי אתה בצד של האפלים אז אתה לא קשור למה שמתרחש פב
~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להיסתובב באי ומוצא את המסוק שאיתו הגעת לאי מה תעשה?? [/b][/quote]
אז נגמר לי האוונט?
-----
אני נכנס למסוק וטס משם
-
[b]
[b]נדב[/b]
גרווידור אומרת לך:"אני לא יכולה כי לא הייתי שם עדיין רק למקומות בהם הייתי אני יכולה להישתגר"
מה תענה לה??
[/b][/quote]
"טוב בסדר. פשוט בואו נלך לשם. תומאס, תישאר בשביל להגן עליהם" אגיד בזמן שאתחיל ללכת לכיוון מזרח.
-
[b]נדב[/b]
אתה וקלי הולכים לממלכת הסלוקינג,תומס ודודי נשארים להגן על הרפריאור.
אחרי הליכה של כ20 דקות אתם מגיעים לאזור אגמים לא כל כך עמוקים שמלאים בסלופוקים וסלוברואים מה תעשה??
[b]מאט[/b]
כי זה היה שיקול דעתי
~~~~~~~~~
הנידוקינגים לא מצליחים אפילו שהם אמורים להצליח ופיתאום הסטטיליקס חוזר ליהיות שחור אבל הוא לא מתקיף הוא מתקרב אל בלעים והם ביחד איתו מתכסים בפרוטקטור מה תעשה??
[b]ירין[/b]
כן =]
;~~~~
אתה נכנס למסוק וחוזר לאותו מקום שממנו טסט בפעם הראשונה מה תעשה??
[b]טייגר[/b]
אתה יודע שמעופף זה חולשה של ריאולו ויתרון של ג'יאודוד=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ריאולו קופץ אל פידג'י בטריקת כוח אך פידג'י עף למעלה וחומק,פידג'י תוקף את ריאולו במכת כנף ופוגע בה בעוצמה,ריאולו תוקפתך את פידג'י בהתקפה מהירה וישר אחריי טריכת כוח שפוגעות בפידג'י בעוצמה בינונית.
פידג'י עולה לשימיים והוא תוקף בסופה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:22 PM
[b] [b]נדב[/b]
אתה וקלי הולכים לממלכת הסלוקינג,תומס ודודי נשארים להגן על הרפריאור.
אחרי הליכה של כ20 דקות אתם מגיעים לאזור אגמים לא כל כך עמוקים שמלאים בסלופוקים וסלוברואים מה תעשה?? [/b][/quote]
"גארדוואיר, תשאלי אותם אם הם יודעים איפה הרייהורנים והריידונים האלה"
-
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 06:22 PM
[b]
[b]טייגר[/b]
אתה יודע שמעופף זה חולשה של ריאולו ויתרון של ג'יאודוד=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ריאולו קופץ אל פידג'י בטריקת כוח אך פידג'י עף למעלה וחומק,פידג'י תוקף את ריאולו במכת כנף ופוגע בה בעוצמה,ריאולו תוקפתך את פידג'י בהתקפה מהירה וישר אחריי טריכת כוח שפוגעות בפידג'י בעוצמה בינונית.
פידג'י עולה לשימיים והוא תוקף בסופה מה תעשה?? [/b][/quote]
לא נכון-ג'יודוד הוא פוקימון אדמה,ומתקפות אדמה בכלל לא משפיעות על מעופפים =]
--
"טריקת כוח מהירה,ואז עוד פעמיים טריקת כוח!"
-
[b]מאט[/b]
חבל מאד כי בדיוק עמדת לצאת מהמערה הזאת,
:o
[b]טייגר[/b]
כן נכון כי הוא גם פוקימון אבן~יאנו יש לו 2 סוגים~ ואבן מחסל מעופף אז טעית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פידג'י תוקף בסופה ופוגע בריאולו ואז יורד למטה במכת כנף שפוגעת בריאולו ופוצעת אותה מאד,ריאולו תוקפת בטריקת כוח מהירה שלא משפיע על פידג'י שתוקף אותה בניקורר ומעלף אותה מה תעשה??
[b]נדב[/b]
גרווידור שואלת אותם והם עונים בשלילה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:28 PM
[b] מאט
חבל מאד כי בדיוק עמדת לצאת מהמערה הזאת [/b][/quote]
זה לא קשור למערה.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:22 PM
[b]
[b]ירין[/b]
כן =]
;~~~~
אתה נכנס למסוק וחוזר לאותו מקום שממנו טסט בפעם הראשונה מה תעשה?? [/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי לעיר הבאה..(איפה אני?)
-
[b]מאט[/b]
אז למה זה קשור שבאתי לכל הפוקימונים החדשים של כולם את החמש המתקפות שבין הראשונות שלהם בסרבי אף על פי שהם מפותחים להית]תחות אחרונה או לזה שאתה עושה טעיות כמו ליתקוף פוקימון סתם ככה
למה זה קשור ????
[b]ירין[/b]
בהר שיני מון=]
~~~~~~~~
אתה לא יכול ללכת מהר שיני מון לעיר הבאה רק לעיר דארקר =]
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:28 PM
[b]
[b]נדב[/b]
גרווידור שואלת אותם והם עונים בשלילה מה תעשה?? [/b][/quote]
"טוב, בואו נמשיך לחפש" אני אומר וממשיך ללכת מזרחה, אחרי האגמים.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:36 PM
[b] [b]Suicide[/b]
אז למה זה קשור שבאתי לכל הפוקימונים החדשים של כולם את החמש המתקפות שבין הראשונות שלהם בסרבי אף על פי שהם מפותחים להית]תחות אחרונה או לזה שאתה עושה טעיות כמו ליתקוף פוקימון סתם ככה
למה זה קשור ????
[/b][/quote]
לא זה לא קשור לזה.
אני אגיד לך למה זה קשור:
אתה מכריח אותנו ללכת בדרכים שאתה רוצה,עם אנחנו לא אתה דופק אותנו.
אתה מכריח אותנו ללכוד את הפוקימונים שאתה רוצה,עם אנחנו לא אתה דופק אותנו.
אתה כל הזמן עושה איוונטים מטופשים שלא קשורים בכלל למשחק או לרעיון המרכזי של המשחק.
אתה מכריח אותנו לשחק את המשחק בשבילך ואיך שאתה רוצה,עם אנחנו לא עושים את זה אז אתה דופק אותנו.
בקיצור אנחנו כמו בובות חוט שלך ואתה מוליך אותנו לפי מה שאתה רוצה.
יש עוד דברים אבל זה העיקר..
-
מי עוד חושב כמו יהב שלנו ???
[b]נדב[/b]
אתם ממשיכים ללכת ורואים אזור שבו יש רק סלוקינגים ולידם אתם רואים 2 רפריאורים כניראה הם הבני משפחה החסרים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:43 PM
[b] מי עוד חושב כמו יהב שלנו ???
[b]נדב[/b]
אתם ממשיכים ללכת ורואים אזור שבו יש רק סלוקינגים ולידם אתם רואים 2 רפריאורים כניראה הם הבני משפחה החסרים מה תעשה?? [/b][/quote]
אני.
--
"בווא מהר! צריך ללכת אל המערה, הריפריהור הזוהר קורא לכם!" אני צועק ומתקרב אליהם.
"גארדוואיר, תשגרי את כולנו למערה"
-
למה אם אפשר לדעת איך דפקתי אותך ואולי עכשיו אתם לא מבינים איך האוונט הזה קשור לעלילה כי אתם לא חושבים למה אולי בעזרת אגדיים כמו ריקואזה,קגוגר וגראודון הוא יצליח להשיג אגדיים אחרים לא חשבתם על זה מי שרוצה שיפרוש יהיה יותר מקום לשחקנים אחרים
[b]נדב[/b]
הרפריאורים הולכים אחרייכם למערה,אחרי 20 דקות אתם מגיעים למערה ונפרדים מהראפריאור הזוהר שמביא לך ולדודי ביצה וגם לקלי ולתומס~זה לא כל כך משנה שהוא הביאה להם אבל כדי שיצא הוגן~ מה תעשה עכשיו הרסתה את התוכנית של סיירוס וג'יין ??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:50 PM
[b] למה אם אפשר לדעת איך דפקתי אותך ואולי עכשיו אתם לא מבינים איך האוונט הזה קשור לעלילה כי אתם לא חושבים למה אולי בעזרת אגדיים כמו ריקואזה,קגוגר וגראודון הוא יצליח להשיג אגדיים אחרים לא חשבתם על זה מי שרוצה שיפרוש יהיה יותר מקום לשחקנים אחרים
[b]נדב[/b]
הרפריאורים הולכים אחרייכם למערה,אחרי 20 דקות אתם מגיעים למערה ונפרדים מהראפריאור הזוהר שמביא לך ולדודי ביצה וגם לקלי ולתומס~זה לא כל כך משנה שהוא הביאה להם אבל כדי שיצא הוגן~ מה תעשה עכשיו הרסתה את התוכנית של סיירוס וג'יין ?? [/b][/quote]
עוזב, נראה לי שאני גם פורש...
-
למה אם אפשר לדעת אותך לא דפקרתי בשום צורה שהיא גם את יהב אתם חושבים ככה כי אתם לא מבינים שדאתם עושים טעיות במשחק ואז קורה משהו רע ואז אתם אומרים אוף למה הוא דופק אותי כל הזמן סעמק עיצבנתם אותי ילאאה לא צריך אתכם ושלא תנסון אחר כך לחזור למשחק אתם רציתם לפרוש תפרשו אל תבקשו לחזור בימיוחד אתה יהב :angry: -_-
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:58 PM
[b] למה אם אפשר לדעת אותך לא דפקרתי בשום צורה שהיא גם את יהב אתם חושבים ככה כי אתם לא מבינים שדאתם עושים טעיות במשחק ואז קורה משהו רע ואז אתם אומרים אוף למה הוא דופק אותי כל הזמן סעמק עיצבנתם אותי ילאאה לא צריך אתכם ושלא תנסון אחר כך לחזור למשחק אתם רציתם לפרוש תפרשו אל תבקשו לחזור בימיוחד אתה יהב :angry: -_- [/b][/quote]
עם תמשיך לקרוא לי יאב בחיים אני לא אחזור.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 05:36 PM
[b]
[b]ירין[/b]
בהר שיני מון=]
~~~~~~~~
אתה לא יכול ללכת מהר שיני מון לעיר הבאה רק לעיר דארקר =] [/b][/quote]
טוב
---
טוב אז אני אלך לשם
-
[b]ירין[/b]
המשתמש הכי וותיק ולא מתלונן אתה מקבל ביצת פוקימון בגלל סוף האוונט =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לעיר דארקר ואחרי הליכה של כחצי שעה אתה מגיע מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 06:28 PM
[b] [b]טייגר[/b]
כן נכון כי הוא גם פוקימון אבן~יאנו יש לו 2 סוגים~ ואבן מחסל מעופף אז טעית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פידג'י תוקף בסופה ופוגע בריאולו ואז יורד למטה במכת כנף שפוגעת בריאולו ופוצעת אותה מאד,ריאולו תוקפת בטריקת כוח מהירה שלא משפיע על פידג'י שתוקף אותה בניקורר ומעלף אותה מה תעשה?? [/b][/quote]
אבל חלק מהמתקפות לא יעבדו אז זה לא כל כך שווה לי... >_>
--
עילפת אותה בכוונה מהר נכון?כדי לנסות להוכיח לי שאני טועה...
אז אם אתה כל כך רוצה...
--
"צא ג'יודוד!תשתמש בהשלכת סלעים כמה פעמים,מהר!"
-
[b]טייגר[/b]
לא פשוט מעופף זה החולשה שלה+היא פצועה מהקרב הקודם אז אל תגיד שאני דופק אותך <_<
איזה חלק יש לו 4 מתקפות 2 נורמאל ו2 מתקפות אבן מה לא יעבוד??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'יאודוד יוצא ותוקף את פידג'י בהשלחת סלעים פידג'י חסר העונים לא מספיק לחמוק ונפגע,אחד הסלעים פוגע בפידג'י ונשאר לו על הכנף ככה שנוצר מצב שפידג'י לא יכול לזוז.ג'יאודוד ממשיך ליתקוף עד שפידג'י מתעלף~הוא היתעלף מהר כי הוא היה פצוע מהקרב עם ריאולו שלך~ מה תעשה עכשיו.??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 07:34 PM
[b] [b]טייגר[/b]
לא פשוט מעופף זה החולשה שלה+היא פצועה מהקרב הקודם אז אל תגיד שאני דופק אותך <_<
איזה חלק יש לו 4 מתקפות 2 נורמאל ו2 מתקפות אבן מה לא יעבוד??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'יאודוד יוצא ותוקף את פידג'י בהשלחת סלעים פידג'י חסר העונים לא מספיק לחמוק ונפגע,אחד הסלעים פוגע בפידג'י ונשאר לו על הכנף ככה שנוצר מצב שפידג'י לא יכול לזוז.ג'יאודוד ממשיך ליתקוף עד שפידג'י מתעלף~הוא היתעלף מהר כי הוא היה פצוע מהקרב עם ריאולו שלך~ מה תעשה עכשיו.?? [/b][/quote]
"כל הכבוד ג'יודוד חזור!" אני קורא ומחזיר אותו.
אני ממשיך לעיר הבאה,מסתכל בנוף,אבל לא מחפש פוקימונים כדי להלחם אלא מחכה להגיע לעיר
-
[b]טייגר[/b]
אתה ממש בכניסה לעיר ראית את הפידג'י =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם אל תוך העיר דארקר ורואה שבעיר יש:
מרכז פוקימונים
חנות
אזור מאמנים~כתוב עליו בהודעה השנייה
בתי מגורים
חנות אלקטרוניקה~משמשת כדי ליראות חדשות או לשדרג פוכדורים
מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 07:50 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה ממש בכניסה לעיר ראית את הפידג'י =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם אל תוך העיר דארקר ורואה שבעיר יש:
מרכז פוקימונים
חנות
אזור מאמנים~כתוב עליו בהודעה השנייה
בתי מגורים
חנות אלקטרוניקה~משמשת כדי ליראות חדשות או לשדרג פוכדורים
מה תעשה?? [/b][/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותם,
ואז אני ניגש לחנות האלקטרוניקה ומסתכל מסביב,מחפש דברים מעניינים
-
[b]טייגר[/b]
אתה מסיים לראפות את הפוקימונים שלך והולך לחנות האלקטרוניקה ושם בדיוק מתחיל מבזק חדשות:"היום נמצא רוברט פלאנט מת בהר שיני מון נראה שהפוקימונים שלו הרגו אותו. עוד מידע יגיע בהמשך... וזה הסוף למבזק החדשות הקצר" אתה ממשיך להיסתכל על הדברים לחנות כשפיתאום הבעלים שלה קורא לך לפנים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 08:40 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה מסיים לראפות את הפוקימונים שלך והולך לחנות האלקטרוניקה ושם בדיוק מתחיל מבזק חדשות:"היום נמצא רוברט פלאנט מת בהר שיני מון נראה שהפוקימונים שלו הרגו אותו. עוד מידע יגיע בהמשך... וזה הסוף למבזק החדשות הקצר" אתה ממשיך להיסתכל על הדברים לחנות כשפיתאום הבעלים שלה קורא לך לפנים מה תעשה?? [/b][/quote]
'מה הוא רוצה?' אני חושב לעצמי,ולבסוף אני הולך אליו בשקט,מוטרד עדיין מהאדם המת שנמצא
-
[b]טייגר[/b]
"שלום לך אני כמו אתה רואה בעל החנות ויש לי משימה בשבילך אתה מעוניין עם תבצע אותה תקבל פרס מיוחד במינו אז אתה מעוניין?? דרך אגב שמי הוא וילי" אומר לך וילי~המראה של וילי=[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/87.png[/img]~מה תענה לו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 12:46 PM
[b] [b]דודי ונדב[/b]
אתם מכים לתשובה מגרווידור שמדברת עם רפריאור ואז אחרי הרבה דיבורים היא אומרת לכם בטלפטייה:"הרעיונות שלכם להוציא אותו מהאי גרועים כי הוא מנהיג השבט של הרפריאורים,הריידנים והרייהורנים. אז אסור לו לעזוב במיוחד כהתחילו המריבות בין השבט של הסטיליקס השנגע בפרוטקטור בזמן היתפתח והפך לסטיליקס החזק ביותר, אנחנו צריכים למצוא אותו ולהסביר לו מה קורה באי ואולי הוא יסכים לעשור לנו לחסל את סיירוס וג'יין" מה תענו?? [/b][/quote]
" אולי ניתקוף עם ול הפוקימונים שלנו !? "
-
[b]דודי[/b]
כבר סיימנו תאוונט ביחד עם הסיום היו 2 פרישות אז אתה מקבל 2 ביצים אחת שלך ואחת של נדב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה על המסוק ומשאיר את האי בטוח מסיירוס שעדיין מחכה לחייל המתקדם שיתפוס את הרפריאור הזוהר. אך החייל תקוע במערה עם הפוקימונים הכי אגרסבי שנמצא על האי מוחעחעחעחע.
אתה מגיע בחזרה להר שיני מון ויורד מהמסוק מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 10:18 PM
[b] [b]דודי[/b]
כבר סיימנו תאוונט ביחד עם הסיום היו 2 פרישות אז אתה מקבל 2 ביצים אחת שלך ואחת של נדב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה על המסוק ומשאיר את האי בטוח מסיירוס שעדיין מחכה לחייל המתקדם שיתפוס את הרפריאור הזוהר. אך החייל תקוע במערה עם הפוקימונים הכי אגרסבי שנמצא על האי מוחעחעחעחע.
אתה מגיע בחזרה להר שיני מון ויורד מהמסוק מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
אני מחפש איזה מאמן לקרב .
-
[b]דודי[/b]
על ההר0=
~~~~~~~~~
אתה מתחיל לחפש מאמנים ומוצא אתה מחליט ללכת אל העיר אבל גם שם אין מאמנים מה תעשה??
-
הודעה אם התגובות שלכם ימשיכו בקצב הזה אני יאלץ לינעול את המשחק ואל תגידו לי שאתם לא מחוברים ראיתי היום מישהו והוא הגיב במשחקים אחרים ופה לא אז אל תגידו לי
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 06:22 PM
[b] [b]ירין[/b]
המשתמש הכי וותיק ולא מתלונן אתה מקבל ביצת פוקימון בגלל סוף האוונט =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לעיר דארקר ואחרי הליכה של כחצי שעה אתה מגיע מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
תודה!
----
שמע אני הגבתי בכמה משחקים והייתי צריך ללכת כי אמא שלי קראה לי ולא חזרתי.. אני גם רואה עכשיו טלוויזיה..
-------
אני אלך לרפאות את הפוקימונים ואמשיך בדרך
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 10:34 PM
[b] [b]דודי[/b]
על ההר0=
~~~~~~~~~
אתה מתחיל לחפש מאמנים ומוצא אתה מחליט ללכת אל העיר אבל גם שם אין מאמנים מה תעשה?? [/b][/quote]
אני הולך אל מרכז הפוקימונים כדי לסכור חדר לילה , ואז אני מחפש תחרות מאמנים .
-
[b]ירין[/b]
אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך והולך לעיר הבאה בדרך אתה פוגש באלקיד עצבני מה תעשה ??
[b]דודי[/b]
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומשכיר חדר לילה,ואז הולך למרכז המאמנים ורואה שם את טום עם הבגון שלו מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 10:53 PM
[b] [b]ירין[/b]
אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך והולך לעיר הבאה בדרך אתה פוגש באלקיד עצבני מה תעשה ??
[/b][/quote]
אני ימשיך בדרך
---------
תשמע אין לי מה לעשות עם פוקימון חשמלי..
-
[b]ירין[/b]
על זה חשבתי כבר פשוט חשבתי אולי תעלה על זה שהויסקאש שלך לא מאומן ואתה לא יודע תיכולות שלו+אין לו חולשה לחשמל אבל כבר המשכת ללכת אז בעיה שלך
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מהאלקיד וומשיך ללכת ורואה עוד פוקימון הפעם רטטה מה תעשה??