-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 08:54 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אתה נלחם בכל הכוח שלך , מצליח להרוג כמה חיילים אבל זה לא מספיק
הינאמורי מנסה לעזור לך אבל היא נפגעת , פתאום ג'רוד האמיתי יוצא ,
ואומר "כאב" וכל החיילים מתקבצים ורצים אליך בשיא הכוח והעוצמה עם החרבות ומכינים את הצללים והכוח בידיים שלהם אתה מפוחד והינאמורי נעמדת לצידך לא יודעים מה לעשות !
לפתע סטיב יוצא מהשרשרת ונעמד מלפניך , הוא מניף את ידו לעבר החיילים ואומר "כאב" ולפתע הכל קורה בהילוך איטי , זה נקרא הקפאת זמן .
אבל גם אתה זז לאט , ההבדל היחיד הוא שאתה רואה את זה בהילוך איטי ויכול לתזמן מוקדם מהשאר . סטיב שולח קרן צהובה וזוהרת שמוקפת בקרחונים ונוצות , זה הפעם השנייה שאתה רואה אותו עושה את זה , ושהוא עושה את זה , פיצוף ענקי מתרחש ברחבה ולובן אדיר מתפרץ ! הוא מחבק אותך ואת הינאמורי חזק ונשאב לשרשרת שלך . הפלאש ירד ואתה מוצא את עצמך שוב באותו אגם , עם הינאמורי . [/color] [/b][/quote]
''לעזאזאל....הג'רוד הזה....'' אומר.
''הינאמורי....תקראי לג'יימס.....שלושתינו נלך לטייסון..'' אומר ואתעלף על הרצפה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 08:54 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"אין בעיה , אל תעשה את זה , הן יעברו מהיום לצינוק"
הוא אומר ונעלם עם חיוך [/color] [/b][/quote]
"לאאאא אל תשלח אותן לצינוק בסדר שישארו אצלך רק שלא יפגעו " אני יצעק בכל הכוח.
-
-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
מצטער אני כל הזמן שוכח שלא תחשוב שאתה לא חשוב לי אתה שחקן טוב !
"עוד מעט נילחם , נסה לעצב עוד את הפסל שלך "[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אתה מתעלף . וקם במיטה שלך .
הינאמורי עומדת לצידך ורואה שפתחת את העיניים , ג'ק איתה וארווין המשרת מחזיק את ארוחת הצהריים שלך . "איך אתה מרגיש אדוארד?" הינאמורי שואלת .[/color]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"אז עשה מה שביקשתי בעוד שעה בידיוק שRJ יילך לישון"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 09:42 PM
[b]
"אז עשה מה שביקשתי בעוד שעה בידיוק שRJ יילך לישון"[/color] [/b][/quote]
"טוב, אולי בשעה הזאת שאנחנו מחכים תוכל לשחרר את אחת מהן בשביל שיהיה לי מה לעשות?" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 08:21 PM
[b] [SIZE=3][b]מצטער כולם על העיכוב אני נישבע ששלחתי את ההודעה והיא לא נשלחה לי הייתה לי בעיה באינטרנט היום .[/b][/SIZE]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
מצטער על התגובה הקצרה מיהרתי .
אייסברג נעמד במקומו , צובר אנרגיה אדירה של קרח ומכה על האדמה בעזאת הרגליים הקדמיות שלי , מיד ניצבים קרחונים גדולים מהאדמה , ארוכים וגדולים אבל לא מספיק חזקים , הם נשברים מיד לאחר יציאתם .
ג'ני מחייכת ואומרת "כל הכבוד אייסברג" ומשכנעת את ג'סיקה שלה לעשות זאת , ג'סיקה מתרכזת ולאחר צפייתה באייסברג מצליחה גם היא ליצור קרחונים כאלה , קרחון אחד מכל הקרחונים שיצרה , לא נשבר . "לא נורא אייסברג עכשיו אחרי שראית נסה גם אתה " ג'ני אומרת . הוא מסתכל עליך ומחכה לאישור שלך .[/color]
[/b][/quote]
"אל תדאג אייסברג, אני מאמין בך ואתה תהיה מצוין.
אני מאמין שאם תנסה שוב תיצור מלא קרחונים שלא ישברו!
זה דורש מחשבה והרבה אמון,ואני מאמין בך."
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
מצטער אני כל הזמן שוכח שלא תחשוב שאתה לא חשוב לי אתה שחקן טוב !
[/b][/quote]
חחח
------------
כאני משפר את הפסל אני מחפש כמה כוסיות שמתאמנות איתי אבל ממש כוסיות/או כוסית.
-
אתה מתעלף . וקם במיטה שלך .
הינאמורי עומדת לצידך ורואה שפתחת את העיניים , ג'ק איתה וארווין המשרת מחזיק את ארוחת הצהריים שלך . "איך אתה מרגיש אדוארד?" הינאמורי שואלת .[/color] [/b][/quote]
*ג'יימס.
---
אני קם ומתחיל לאכול.
''בסדר גמור.. אני מרגיש מצויין.'' אומר בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 05:44 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
כמובן שאתה רץ ומשחרר אותך והיא מחבקת אותך ואסירת תודה
"ג'יי , כדאי שנמהר" היא אומרת ואתה והיא רצים לכיוון הפה שלו , אתם יוצאים אחרי מסע קשה של עשר דקות , והוא נדהם !
"ג'יייי ! " הוא צועק " אהההההההההההההההההה" הוא שואג ומנסה לעשות להבה חשמלית "זה לא יצליח רשע שכמותך" סבתא שלך אומרת והופכת לאור זוהר , היא נכנסת בבטן שלו והוא נשרף ! סבתא שלך לא חוזרת יותר , אבל אתה רואה את הצללית שלה בפעם האחרונה , היא אומרת לך "ג'יי , נוכל לדבר לפעמים , אני מצטערת שזה נגמר ככה , קבל אותי כמתנה ." ונכנסת אל גרונך , מיד שהנשמה שלה חודרת לגופך מופיעה על צוורך שרשרת זוהרת .
'עכשיו תלך ותעשה בשמיים להבה חשמלית , אני בטוחה שאתה תצליח , כולם מיד יגיעו לראות למה עשית את המתקפה ויחשבו שאתה דומיניק אבל שיראו אותך יבינו שאתה הוא המלך החדש .' אתה שומע את קולה של סבתא שלך והשרשרת שלך נוצצת .[/color] [/b][/quote]
אני משתמש בלהבה חשמלית ואז קורה לכל הממלכה שלי ( XD )
-
[color=purple][b]ג'יי ~[/b]
ברגע שאתה משחרר את הלהבה החשמלית לאוויר מיד כל אנשי הממלכה מתייצבים מולך ושואלים "מי אתה ואיך יש לך את הלהבה החשמלית ?"
ואז השרשרת שלך זוהרת ואתה שומע את סבתא שלך 'ג'יי , תציג את עצמך בתור המלך החדש של הממלכה וספר על רמאויותו של דומיניק .'[/color]
הוא כבר נעלם . פתאום נכנס אחד השומרים לזירה ואומר "ילד כבר מאוחר , לך לישון"[/color]
ג'סיקה המאמנת ניראית די טוב .[/color]
צודק .
---------
ג'יימס מחייך ואומר " ימים לא קלים עוברים עלינו , אנחנו חייבים להתחיל ליצור קשרים , נמסר לי שיש מלך חשמלי חדש , ג'יי שמו ."[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אייסברג הולך אחורה , קם על שתי רגליו ומכה חזק באדמה , מיד קרחונים עצומים יוצאים מהאדמה אחד אחרי השני , הם כל כך קשים שהאדמה לא מצליחה לשבור אותם . הוא מחייך ונושף עשן אפור מפיו . ואז מחייך אליך .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 02:32 PM
צודק .
---------
ג'יימס מחייך ואומר " ימים לא קלים עוברים עלינו , אנחנו חייבים להתחיל ליצור קשרים , נמסר לי שיש מלך חשמלי חדש , ג'יי שמו ."[/color] [/b][/quote]
''תוכל לצאת לממלכת החשמל ולעשות איתו הסכם שלום?'' אומר ואחייך חזרה לג'יימס.
-
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
אייסברג הולך אחורה , קם על שתי רגליו ומכה חזק באדמה , מיד קרחונים עצומים יוצאים מהאדמה אחד אחרי השני , הם כל כך קשים שהאדמה לא מצליחה לשבור אותם . הוא מחייך ונושף עשן אפור מפיו . ואז מחייך אליך .[/color] [/b][/quote]
"זה היה מדהים!! אתה דרקון מצוין ידעתי שאתה מסוגל." אגיד ואסתכל עליו.
-
"כמובן שאוכל אבל למה תמיד אנחנו אלה שיוצאים למסעות , בוא נתעסק באימון החיילים שלנו ואני או אתה תמנה אחראי על ענייני החוץ , הוא יקבע פגישות כאן בממלכה או מחוץ לממלכה , אני חושב שהתפקיד שלי הוא לאמן את החיילים ולדאוג שדברים מתקיימים כרגיל ואתה צודק אני גם צריך לטפל בענייני החוץ אבל זה יותר מידי ואז אני מאמן את החיילים שלי בריפרוף כי אני עסוק וזה לא טוב לנו" .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
היא מחייך ומעלה אותך על גבו "סיימנו?" ג'ני שואלת .
"אני חושבת שאתה צריך לקבוע פגישה עם כל מאסטרי הנוק ועם אנשים חשובים בממלכה ולסכם דברים שצריכים לקרות , לא ?[/color]
-
[b] ג'סיקה המאמנת ניראית די טוב .[/color]
[/b][/quote]
אני אומר "ג'סיקה באה לך להיפגש אחרי האימון".ומסתכל עליה במבט חושני.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 05:29 PM
היא מחייך ומעלה אותך על גבו "סיימנו?" ג'ני שואלת .
"אני חושבת שאתה צריך לקבוע פגישה עם כל מאסטרי הנוק ועם אנשים חשובים בממלכה ולסכם דברים שצריכים לקרות , לא ?[/color] [/b][/quote]
"רעיון טוב." אלך ואקבע פגישה באולם עם כל מאסטרי הנוק והאנשים החשובים של הממלכה.
-
[b] [color=purple][b]ג'יי ~[/b]
ברגע שאתה משחרר את הלהבה החשמלית לאוויר מיד כל אנשי הממלכה מתייצבים מולך ושואלים "מי אתה ואיך יש לך את הלהבה החשמלית ?"
ואז השרשרת שלך זוהרת ואתה שומע את סבתא שלך 'ג'יי , תציג את עצמך בתור המלך החדש של הממלכה וספר על רמאויותו של דומיניק .'[/color]
הוא כבר נעלם . פתאום נכנס אחד השומרים לזירה ואומר "ילד כבר מאוחר , לך לישון"[/color] [/b][/quote]
" טוב "אומר לו ואלך לחדרי אחכה לשעה הנכונה ואז אשתגר לחדרו של RJ.
~~~~~~~~~~
למה אני ודודי באותו צבע?? נ.ב. למה הורדת תחתימה שלי =[
-
[color=purple]<span style='color:purple'>[b]ג'ו ~[/b]
למרות שהחתימות שלך יותר טובות אני רוצה להשוויץ קצת בשלי מצטער אחי :D
--------------------------------
אתה מחכה קצת בחדר שלך והשעה היא 1:00 בלילה .
[/color]</span>
היא מחייכת ואומרת "אני חושבת שאתה צודק , למרות שאני מאסטר נוק B גם לי מותר קצת להינות . לאן נלך ?" היא שואלת.[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
ארווין מגיע לחדר שלך (המשרת שלך) ואומר "קבעתי לך את הפגישה היא היום בשעה 20:00 בחדר הדיונים הממלכתי ." [/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 07:30 PM
[b] [color=purple]<span style='color:purple'>[b]ג'ו ~[/b]
למרות שהחתימות שלך יותר טובות אני רוצה להשוויץ קצת בשלי מצטער אחי :D
--------------------------------
אתה מחכה קצת בחדר שלך והשעה היא 1:00 בלילה .
[/color]</span>
[/b][/quote]
אולי לעשות לך מתחלפת כמו שלי כי זה כאילו שסתם ביזבזתי פול זמן על כלום ..=[
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני משתגר לחדר שלו בעזרת חדר הצללים.
-
ארווין מגיע לחדר שלך (המשרת שלך) ואומר "קבעתי לך את הפגישה היא היום בשעה 20:00 בחדר הדיונים הממלכתי ." [/color] [/b][/quote]
אחכה ל22:00 ואז אגיע לאולם.
כשכולם שם אתחיל לדבר:"איך מתקדמים האימונים בכלי נשק? עוד משהו מי יודע על ממלכות נוספות שנוכל לחתום איתם הסכם?" אשאל אותם.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 05:29 PM
"כמובן שאוכל אבל למה תמיד אנחנו אלה שיוצאים למסעות , בוא נתעסק באימון החיילים שלנו ואני או אתה תמנה אחראי על ענייני החוץ , הוא יקבע פגישות כאן בממלכה או מחוץ לממלכה , אני חושב שהתפקיד שלי הוא לאמן את החיילים ולדאוג שדברים מתקיימים כרגיל ואתה צודק אני גם צריך לטפל בענייני החוץ אבל זה יותר מידי ואז אני מאמן את החיילים שלי בריפרוף כי אני עסוק וזה לא טוב לנו" .[/color] [/b][/quote]
''אתה צודק, החיילים שלך הם מהנוק החזק ביותר ככה שזה באמת לא טוב להשאיר אותם ככה.'' אומר.
''אולי תמנה את אחיך? מקס, מהפלישה.'' אוסיף ואפנה אליו בחיוך.
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
היא מחייכת ואומרת "אני חושבת שאתה צודק , למרות שאני מאסטר נוק B גם לי מותר קצת להינות . לאן נלך ?" היא שואלת.[/color]
[/b][/quote]
אני אומר לה "אם את רוצה אפשר ללכת למועדון או נטיל בהרים נביט אל השקיע ונראה לאן זה ממשיך".וחושב לעצמי "אני מת לזין אותה היא כול כך כוסית"
-
"נכון , אתה צודק . אשמח למנות אותו , מיד אשלח אותו לאומת החשמל .
הוא ישמח להיות אחראי על ענייני החוץ ולדעתי התפקיד הזה מתאים לו"
הוא אומר ויוצא מהחדר , כרגע אתה לבד עם הינאמורי שמלטפת את ראשך .
אתה רואה שהחתך מהחנית בממלכה של ג'רוד נעלם .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אתה מתכוון שאתה תחכה לשעה 20:00 והייתי מציע לך להתחיל את השיחה התרבותית בנימה רגועה ולשאול מה המצב , הרי שום דבר לא יקרה עד מחר ויש לכם שעתיים שלמות לדבר .[/color]
איך עושים את זה תעשה לי בבקשה ?
--------------
אתה נכנס לחדר הצללים ורואה חיוך , אתה חותך את החדר בידיוק בחיוך ומגיע לחדר של RJ , הוא יושן ואתה רואה את האינטרקום ליד המקרר שלו .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 09:18 PM
[b]
איך עושים את זה תעשה לי בבקשה ?
--------------
אתה נכנס לחדר הצללים ורואה חיוך , אתה חותך את החדר בידיוק בחיוך ומגיע לחדר של RJ , הוא יושן ואתה רואה את האינטרקום ליד המקרר שלו .[/color] [/b][/quote]
אני הולך אליו בשקט ואז לוחץ על הכפתור של ההפעלה ואומר:"כולם לבוא למרכז העיר יש לי משו חשוב להודיע לכם" ואז אשתגר ביחד עם המיטה של RJ ללמרכז העיר..
-
אתה מתכוון שאתה תחכה לשעה 20:00 והייתי מציע לך להתחיל את השיחה התרבותית בנימה רגועה ולשאול מה המצב , הרי שום דבר לא יקרה עד מחר ויש לכם שעתיים שלמות לדבר .[/color]
[/b][/quote]
"שלום כולם,אז כפי שאמרתי אנחנו בתקופה קשה,ואין זמן להרגע. כולם חייבים להיות רציניים וממוקדים.
איך מתקדמים האימונים בכלי נשק? עוד משהו מי יודע על ממלכות נוספות שנוכל לחתום איתם הסכם?"
-
"נכון , אתה צודק . אשמח למנות אותו , מיד אשלח אותו לאומת החשמל .
הוא ישמח להיות אחראי על ענייני החוץ ולדעתי התפקיד הזה מתאים לו"
הוא אומר ויוצא מהחדר , כרגע אתה לבד עם הינאמורי שמלטפת את ראשך .
אתה רואה שהחתך מהחנית בממלכה של ג'רוד נעלם .[/color] [/b][/quote]
''אני רואה שגם את בסדר..'' אומר בחיוך ואנשק אותה.
''מעכשיו הינאמורי, אתה המלכה שלי, מלכת ממלכת הקרח, ואתה לוקחת איתך שומרי ראש שאת יוצאת, אני לא רוצה שתיפגעי שוב.'' אוסיף ואחייך.
-
[b] [color=purple][b]ג'יי ~[/b]
ואז השרשרת שלך זוהרת ואתה שומע את סבתא שלך 'ג'יי , תציג את עצמך בתור המלך החדש של הממלכה וספר על רמאויותו של דומיניק .'[/color] [/b][/quote]
" אני המלך שלכם !, דומיניק סתם שקרן מינייאק !, עכשיו אתם יכולים ללכת, בערב יהיה חגיגה גדולה !" אני אומר
-
אתה לוחץ על הכפתור והוא מיד מתעורר מבלי שהספקת להגיד משהו .. אתה פותח חדר צללים וזורק אותו ביחד עם מיטתו לתוך חדר הצללים וקורא לכל הממלכה , אחר כך אתה יוצא מחדר הצללים כאשר RJ בידך וכל הממלכה מתייצבת ליד הבמה המרכזית , אתה רואה בקהל גם את רוברטה וג'ולייט שמחייכות ומנופפות לך לשלום ! השומרים מפנים עליך את החניתות ואומרים "מה אתה עושה ?" קייסי צועק "פולש !" ומצביע עליך .[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
השומרים מפנים אליך ואת החניתות ואומרים "למה אתה מתכוון ? תוכיח את דבריך ! ולמה דווקא אתה הוא המלך החדש? "[/color]
היא מנשקת אותך ומחבקת אותך ואומרת "אדוארד הכל בסדר , החיילים של ג'רוד לא יוכלו להרוג אותו , רק בעזרת דקירה בלב אני יוכל למות , מפני שאני באתי מהאומה שלהם יש לי הגנה מפניהם . ואני אסירת תודה לאלוהים שיש לי אותך !" היא אומרת ולא עוזבת את גופך .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"ממלכת האופל וממלכת החשמל מינו מלכים חדשים" אומר מאסטר נוק C .
כל מאסטרי הנוק לא התחילו להדריך את החיילים בלחימה בנשקים .
הם משפילים ראשם ומצטערים שלא הספיקו לאמן את החיילים עם כלי נשק .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 10:16 PM
השומרים מפנים אליך ואת החניתות ואומרים "למה אתה מתכוון ? תוכיח את דבריך ! ולמה דווקא אתה הוא המלך החדש? "[/color] [/b][/quote]
" אתם רוצים להרגיש את להבת החשמל ?! " אני אומר להם
-
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
אתה לוחץ על הכפתור והוא מיד מתעורר מבלי שהספקת להגיד משהו .. אתה פותח חדר צללים וזורק אותו ביחד עם מיטתו לתוך חדר הצללים וקורא לכל הממלכה , אחר כך אתה יוצא מחדר הצללים כאשר RJ בידך וכל הממלכה מתייצבת ליד הבמה המרכזית , אתה רואה בקהל גם את רוברטה וג'ולייט שמחייכות ומנופפות לך לשלום ! השומרים מפנים עליך את החניתות ואומרים "מה אתה עושה ?" קייסי צועק "פולש !" ומצביע עליך .[/color]
[/b][/quote]
"פולשש???" אני צועק בכל הכוח ואז צועק שוב:"פולשששש?? אתם בטוחים כי אם אני פולש איך אני יודע ליצור את השער לעולם הצללים??"
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 23 2009, 09:15 PM
[b] אני אומר לה "אם את רוצה אפשר ללכת למועדון או נטיל בהרים נביט אל השקיע ונראה לאן זה ממשיך".וחושב לעצמי "אני מת לזין אותה היא כול כך כוסית" [/b][/quote]
עוד פעם שככתה אותי (לא נורה).
-
היא מנשקת אותך ומחבקת אותך ואומרת "אדוארד הכל בסדר , החיילים של ג'רוד לא יוכלו להרוג אותו , רק בעזרת דקירה בלב אני יוכל למות , מפני שאני באתי מהאומה שלהם יש לי הגנה מפניהם . ואני אסירת תודה לאלוהים שיש לי אותך !" היא אומרת ולא עוזבת את גופך .[/color] [/b][/quote]
''גם אני הינאמורי..'' אומר בלחש ואחייך.
''אבל.. אני עדיין רוצה שתיקחי שני שומרים שיהיו תמיד איתך, אוקיי?'' אוסיף בחיוך.
ואקום מן המיטה.
-
"טוב אדוארד , שוב תודה" היא אומרת ומנשקת אותך בתשוקה עזה .
"אני אוהבת אותך !" היא צועקת .[/color]
אני לא מבין איך דווקא אתה כל הזמן נעלם לי >< סליחה סליחה סליחה !
-----------------
"אשמח להיפגש איתך במקום שקט , בהרים , או בחדר שלך גם טוב , שמעתי שיש לך חדר VIP (חדר גדול מאוד עם טלוויזיה ענקית ו-2 חדרים) ." היא אומרת ומחייכת :D[/color]
"תוכיח !" הם צועקים ומקרבים אליך את החניתות
"אם זה נכון תשלח את RJ לעולם הצללים לתמיד ותהיה המלך שלנו" כמה מהם אומרים .שהם מסיימים לדבר RJ רץ לכיוון היציאה .[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
"כן" אומר אחד השומרים ומקרב אליך את החנית "אם זה נכון הרוג אותי ותהיה המלך שלנו , אם זה לא נכון אני הורג אותך"
*תפרט איך אתה יוצר את הלהבה זה לא דבר פשוט.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 10:43 PM
"טוב אדוארד , שוב תודה" היא אומרת ומנשקת אותך בתשוקה עזה .
"אני אוהבת אותך !" היא צועקת .[/color] [/b][/quote]
''גם אני..'' אומר ואלטף אותה בחזה שלה ובשיערה בנוסף לנשיקה.
''אני צריך ללכת לאימונים, את רוצה להמשיך?'' אוסיף ואפנה אליה.
-
[b]
"תוכיח !" הם צועקים ומקרבים אליך את החניתות
"אם זה נכון תשלח את RJ לעולם הצללים לתמיד ותהיה המלך שלנו" כמה מהם אומרים .שהם מסיימים לדבר RJ רץ לכיוון היציאה .[/color]
[/b][/quote]
אני מסתכל עליו ופותח שער בדיוק במום שהוא עומד לידרוך בו בעוד שנייה.
-
"ממלכת האופל וממלכת החשמל מינו מלכים חדשים" אומר מאסטר נוק C .
כל מאסטרי הנוק לא התחילו להדריך את החיילים בלחימה בנשקים .
הם משפילים ראשם ומצטערים שלא הספיקו לאמן את החיילים עם כלי נשק .[/color] [/b][/quote]
"זה שאתם בוחרים לא ללמד למרות שאני במפורש אמרתי זה מעצבן.
על ההתנהגות המחפירה הזאת במלחמה הבאה אתם נלחמים בשורה הראשונה ישר בחזית הקרב.
זה ילמד אתכם ללמד כשאני מבקש,שום רחמים!"
-
[b]
אני לא מבין איך דווקא אתה כל הזמן נעלם לי >< סליחה סליחה סליחה !
-----------------
"אשמח להיפגש איתך במקום שקט , בהרים , או בחדר שלך גם טוב , שמעתי שיש לך חדר VIP (חדר גדול מאוד עם טלוויזיה ענקית ו-2 חדרים) ." היא אומרת ומחייכת :D[/color]
[/b][/quote]
אני אומר לה "ב 23:00 תבאי לחדר שלי חדר מספר 100 (נראה לי) אני דואג כבר לכול השאר"אני מחיך "אז מתי מתחילים להלחם" אני מוסיף".
-
"כדאי שתלך לאימונים , משעה 20:00 אתה יכול לעשות מה שבאלך נוכל לשבת בסלון ולראות סרט , כמו בפעם הראשונה שנפגשנו לבד ." היא אומרת ומנשקת לשלום .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אבל אדוני עברו רק שני ימים מאז המלחמה וחשבתי שהחיילים צריכים לנוח קצת , אימנתי אותם בעזרת הידיים , הכוונה להיאבקות ולא הספקתי לאמן אותם בעזרת נשקים" מתלונן מאסטר נוק C .[/color]
אתה פותח שער לחדר הצללים וזורק את RJ לשם , הוא נופל ואתה סוגר את חדר הצללים , ברגע שהוא נסגר , RJ אבוד ולא יוכל לצאת משם לעולמים . כולם נדהמים והשומרים מתחילים לגמגם , לאחר חצי דקה של דממה כולם מריאים לך והשומרים משתחווים אליך לאות סליחה ומחילה . אתה שומע את דומיניק " כל הכבוד , עכשיו אני כבר מת , RJ שלח שליח להרוג אותי , מגיע לו המוות האיום הזה אתה לא יודע אילו דברים נוראיים יש בעולם הצללים . תודה רבה ג'ו " הוא אומר וקולו נעלם פתאום .[/color]
"ממש עכשיו" היא אומרת ואז עוצרת את כל החיילים ומורה להם להפסיק לעצב את הפסל "הפסלים מאוד יפים עכשיו בבקשה התחלקו לזוגות " מיד שהיא מסיימת כולם מתחלקים לזוגות חוץ ממך , לך אין זוג . ג'סיקה מציעה שהיא תילחם איתך ואתה תהיה העוזר שלה באימון הזה , היא מדריכה ואתה נלחם איתה "שימו לב " היא אומרת "אני ואנטו נילחם עכשיו כקרב דוגמא ואתם תתחילו שאנחנו נסיים" היא מתקרבת אליך ולוחשת לך "ובזמן שהם יילחמו נוכל לצפות בהם ואתה תוכל לנוח אחרי הקרב , עכשיו הראה לי מה שאתה יודע אנטו" היא אומרת והקרב מתחיל , היא רצה אליך מוציאה הר קטן מהאדמה (כמו קיר) ושוברת אותו , הרסיסים של ההר מופנים אליך ועומדים לפגוע בך .[/color]
-
"כן" אומר אחד השומרים ומקרב אליך את החנית "אם זה נכון הרוג אותי ותהיה המלך שלנו , אם זה לא נכון אני הורג אותך"
*תפרט איך אתה יוצר את הלהבה זה לא דבר פשוט.[/color] [/b][/quote]
אני מרכז את כל האנרגיה החשמלית שלי בפה שלי, לאחר מיכן אני הופך לאט לאט אותה ללהבה ואז שולח אותה לשומר
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 24 2009, 04:23 PM
"כדאי שתלך לאימונים , משעה 20:00 אתה יכול לעשות מה שבאלך נוכל לשבת בסלון ולראות סרט , כמו בפעם הראשונה שנפגשנו לבד ." היא אומרת ומנשקת לשלום .[/color] [/b][/quote]
אני מחייך ולוחש לה, ''אני מחכה להרגיש את המציצות שלך שוב.'' בחיוך ערמומי ושוב אנשק אותה בחושניות.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 24 2009, 04:23 PM
"אבל אדוני עברו רק שני ימים מאז המלחמה וחשבתי שהחיילים צריכים לנוח קצת , אימנתי אותם בעזרת הידיים , הכוונה להיאבקות ולא הספקתי לאמן אותם בעזרת נשקים" מתלונן מאסטר נוק C .[/color]
[/b][/quote]
"אם המלחמה הבאה תהיה מחר ומישהו אחד ימות אתה תהיה אוכל לדרקונים!
עשו מה שאני אומר, חשבו כל יום שהמלחמה הבאה יכולה להיות אפילו למחרת."