-
המממ...?
לא ציפיתי לכזה חוסר כבוד מהמנהיג המהולל של ספרטה. אמנם אין אני ספרטני ככה שאתה יכול לשפד אותי כרצונך, אך אין אני גם אתונאי או פרסי. הרשה לי לספר לך סיפור קטן, שיספר לך את השתלשלות האיורעים של [B]Άρχιμήδης[/B] החל מהשנת 212 לפני הספירה. מכיוון ובתקופה ההיא הוא לא היה קדוש, אוכל לקרוא לו בשמו הפרטי.
ארכימדס ובני גורן ניסו לפתור את משוואת חיי הנצח. הם עבדו על זה ביחד. אבל יום אחד לורד אביזי החוצן הנורא התקיף את ארכימדס בזמן שהלך לבדו בעיר סירקוזה. התחולל קרב אימתני בין השניים, עד שבני גורן הגיע לשם וביחד עם גברו על החוצן והוא נעלם מן העולם.
בני גורן וארכימדס התקרבו לפתרון של משוואת חיי הנצח, עד שבני גורן החליט שאין הוא רוצה לחלוק את סוד חיי הנצח עם ארכימדס. ארכימדס החביא את ההתקדמות שלו בתוך אחת מפרותיו. בני גורן תפס את הפרה, לקח ממנה את הפתרון וגרם לה ללכת לטרוף את ארכימדס. ארכימדס באותה העת עשה מנוחה קלה מהמשוואה, ועסק במעגלים. הפרה התקרבה אליו, ובאותו רגע אמר לה: "μή μου τούς κύκλους τάραττε": התרחקי מהמעגלים שלי. הפרה שהייתה מכושפת התעלמה וטרפה את ארכימדס. רגע לפני שנטרף, הפך ארכימדס ל[B]Άρχιμήδης[/B] וסיפר לה נבואות זעם. הפרה טרפה אותו. אבל בתוך הפרה המשיך [B]Άρχιμήδης[/B] לספר לה את עתיד הגורל, עד שהפרה התחרפנה והחלה לכתוב את כל מה שהוא אמר. כתבים אלה הלכו קיום לאיבוד, אך ניתן לקרוא אותם אם קוראים ל[B]Άρχιμήδης [/B]בואפן טלפאתי. טכנולוגיה מתוחכמת.
בני גורן פתר את משוות חיי הנצח וקיבל את הפתרון
x=(1+sqrt(5))/2. יחס הזהב.
בני גורן חיי, וחיי, והגיעו ימי הביניים, ימים של תסכול ובורות. הרוח המתמטית של בני גורן לא יכלה לשאת את הטמטום ובני גורן התפרק, לבני גורן טוב ובני גורן רע. בני גורן הטוב כתב בני גורן 005, 006, 007 חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי ווקטורים, ובני גורן הרע כתב את אלגברה חלק א חלק ב חלק ג והנדסה חלק א וחלק ב. שניהם התחרו על כתיבת הנדסה חלק ג, שהייתה מבוססת בחלקה על הנדסה חלק ג' של אוקלידס שהלכה לאיבוד. לצערינו, אין אנו יודעים מה קרה לספר קדוש זה שלפי האגדה טומן בתוכו את הסוד לשלום העולם.
בשנת 1986, בני גורן הרע השתלט על עובד בצ'רנוביל, וגרם להתכה הגרעינית, שיצרה את המפלצת צ'ארנה פליקמן. צ'ארנה פליקמן ובני גורן הרע החזירו לחיים את הרשע הצרפתי, בצורה של זמרים צרפתיים. בני גורן הטוב הבין שזהו הרגע שבו הוא צריך לפעולה, וזימן חזרה את [B]Άρχιμήδης[/B]/ארכימדס ואת לורד אביזי שיימצאו נשמות כדי שההסיטוריה תחזור על עצמה.
למרבה האירוניה לורד אביזי השתלט על אדם אחד, ועל הבן שלו השתלט [B]Άρχιμήδης[/B]. לורד אביזי ברח לחלל, ורוצה להרוג את נושא נשתמו של ארכימדס.
אבל ידע מושך ידע, והחנון הקדום שנושא את נשמתו של [B]Άρχιμήδης[/B] מצא חנונים כמוהו, וביחד הם לומדים מתמטיקה מודרנית של המאות ה17-20, כדי שיוכלו לנצח את הרשע הצרפתי.
-
כן, בהחלט רוקיסט... על Lsd... או Lcd
-
-
-
אפילו לאחר ש[B]Άρχιμήδης [/B]סיפר לך את המיתולוגיה הקדושה שלו, אתה עדיין מטיל בו ספק?
אז אני אצטט לך פסוק מ"חשבון אינפינטיסמלי II" יחידה 1, עמוד 2:
"אם נתבקש להבהיר את כוונתנו למי שלא שנה פרקו בחשבון אינפינטיסמלי אנו עשויים לאמר לו כך:
f רציפה ב-a, אם עבור x-ים ההולכים וקרבים ל-a, הולכים ערכי הפונקציה ומתקרבים ל- f(a).
אלא שבניסוח האחרון יש גוול של דינמיות שאין בה בהגדרה הראשונה הפורמלית. מה הם x-ים [U]הולכים וקרבים[/U] ל-aת כיצד הולכים אותם x-ים, שהם מספרים ממששים הקבועים במקומם על הישר הממשי, ומתקרבים ל-a? ובאופן דומה - כיצד הולכים ערכי f ומתקרבים ל-f(a)?"
-
[quote=הראשון מהסוף;600603]ארווין אהוו![/quote]
[B][I][U]אהוו אהוו![/U][/I][/B]
-
[quote=LordAbizi;600605]אפילו לאחר ש[B]Άρχιμήδης [/B]סיפר לך את המיתולוגיה הקדושה שלו, אתה עדיין מטיל בו ספק?
אז אני אצטט לך פסוק מ"חשבון אינפינטיסמלי II" יחידה 1, עמוד 2:
"אם נתבקש להבהיר את כוונתנו למי שלא שנה פרקו בחשבון אינפינטיסמלי אנו עשויים לאמר לו כך:
f רציפה ב-a, אם עבור x-ים ההולכים וקרבים ל-a, הולכים ערכי הפונקציה ומתקרבים ל- f(a).
אלא שבניסוח האחרון יש גוול של דינמיות שאין בה בהגדרה הראשונה הפורמלית. מה הם x-ים [U]הולכים וקרבים[/U] ל-aת כיצד הולכים אותם x-ים, שהם מספרים ממששים הקבועים במקומם על הישר הממשי, ומתקרבים ל-a? ובאופן דומה - כיצד הולכים ערכי f ומתקרבים ל-f(a)?"[/quote]
אני מאמין אוף איתך
-
מצוין, לרגע חשבתי שלכם הספרטנים כל השרירים חזקים מאוד, פרט להכי חשוב.
מכיוון ולא הייתה כאן פנייה לאלי המתמטיקה המופשטת לעזרה, אני לא מוצא סיבה להמשך קיומי כאן. עליי לחזור לצללים.
-
[quote=LordAbizi;600609]מצוין, לרגע חשבתי שלכם הספרטנים כל השרירים חזקים מאוד, פרט להכי חשוב.
מכיוון ולא הייתה כאן פנייה לאלי המתמטיקה המופשטת לעזרה, אני לא מוצא סיבה להמשך קיומי כאן. עליי לחזור לצללים.[/quote]
אההה אז ככה זה עובד... כל מה שצריך בשביל שתגיב פה מידי פעם זה לרדת עליך קצת... אווקיי...:sunglasses:
-
אם לדייק:
אמרת שאתה לומד למתכונת במתמטיקה אז אמרתי ש[b]Άρχιμήδης[/b] כאןוהוא מוכן לסייע.
אתה אז התחלת לאמר שאני יצור מוזר מדי, והתחלתי להסביר לך למה. לבסוף טענת שאני יצור מוזר עוד יותר, ואז נאלצתי לתקן אותך.
-
-
אתה לא מוזר אלה אנחנו המוזרים
-
תודה בכל מקרה על העזרה, ארכי. מותר לי לקרוא לך ארכי?
-
-
ספרטני אמיתי מקדיש לספרטני אמיתי.
-
ואם העתקתי את ההקדשה הקודמת ולא הוספתי אף אחד חוץ מרומה?
ברח לי מהראש :p
-
-
-
-
[FONT=Symbol]·[/FONT]פרסי אמיתי הורג 20 ספרטנים בבוקר ו20 ספרטנים בלילה
-
[quote=SexStyle;600718][FONT=Symbol]·[/FONT]פרסי אמיתי הורג 20 ספרטנים בבוקר ו20 ספרטנים בלילה[/quote]
זה מסביר למה אין פרסים אמיתיים
-
-
מי שלא הבין את הכותרת.
שישמע את מוניקה סקס -על הרצפה.
-
[quote=ErWiN;600724]מי שלא הבין את הכותרת.
שישמע את מוניקה סקס -על הרצפה.[/quote]
פיו, עכשיו נרגעתי
-
[quote=ErWiN;600724]מי שלא הבין את הכותרת.
שישמע את מוניקה סקס -על הרצפה.[/quote]
אני רוצה להבין תכותרת, אבל ממש לא רוצה לשמוע את זה...
-
-
-
-
-
-
תשים שירים איכותיים... Go Go Power Rangers!
-
-
-
Go Go Power Rangers!
[YOUTUBE]UkwQkUwnRYE[/YOUTUBE]
-
מכיר את השיר כמעט בעל-פה. זוכר אותו מפעם D:
-
[quote=Black Mamba;600760]מכיר את השיר כמעט בעל-פה. זוכר אותו מפעם D:[/quote]
מגה קלאסה:sunglasses:
-
-