אמממ...מישהו יודע איך מכינים יוסר באר?
Printable View
אמממ...מישהו יודע איך מכינים יוסר באר?
[quote=LordAbizi;611232]א. יש שם יותר מדי אנשים. מסוכן מדי.
ב. הגישה שלו מעניינת, אך לצערי נראה לי שאני אפסיד יותר מדי תורות.
ג. כי לא באמת יש לך שאלה במתמטיקה.
ד. כי אני לא שחקן תפקידים מוכשר.
ה. כי יש בממן שאלה שאפשר להוכיח טענה חזקה יותר עם כלים של אינפי 1, מה לעזאזל קורה כאן.[/quote]
א. לא נורא
ב. גם לא, אני מתכנן דרכים לפתור את הבעיה הזאת
ג. זה נכון, סורי:um_face:
ד. אתה שה"מ מוכשר ואתה חלק מהקהילה, לכן אני מאוד אשמח
ה.?
[quote=LordAbizi;611232]א. יש שם יותר מדי אנשים. מסוכן מדי.
ב. הגישה שלו מעניינת, אך לצערי נראה לי שאני אפסיד יותר מדי תורות.
ג. כי לא באמת יש לך שאלה במתמטיקה.
ד. כי אני לא שחקן תפקידים מוכשר.
ה. כי יש בממן שאלה שאפשר להוכיח טענה חזקה יותר עם כלים של אינפי 1, מה לעזאזל קורה כאן.
אגב, מר. DarkTiger, שמתי לב שהערת ש"אתה גאון במתמטיקה". האם תשמח לדיון מעניין ועמוק בנושא טורי טיילור?[/quote]
אממממממ לא XD
אמממ??
יוסר באר?איך מכינים?:(
וחוץ מדניס?
[quote=RockStar:D;611238]אמממ??
יוסר באר?איך מכינים?:([/quote]
אין לי מושג..
אין דבר כזה לא נורא.
הכל נורא.
ד. זה שהצלחתי למרוח משחק מאז יולי שנה שעברה על 209 עמודים לא אומר כלום. בכל אופן תמיד אני אוהב להיות בצד שמסתכל, ולא בצד שעושה.
ה. לא באמת ציפיתי שיהיה לך מה להגיב על זה, אז הכל עובד כמתוכנן.
מר. DarkTiger,
חבל, אבל אני מבין את הסיבות שלך, זה נושא שבאמת יכול לגרום למעט סחרחורת (מה המשתנה?? x, n, קסי? מה לעזאזל קורה כאן<?!?!)
אז בוא נדון בדברים מעניינים יותר, האם קיימת פונקציה שבקטע מסויים יש לה גבול בכל נקודה, והיא לא רציפה באף נקודה?
[quote=RockStar:D;611238]אמממ??
יוסר באר?איך מכינים?:([/quote]
אתה מתכוון למשחק שלי ולבונוס הפוריגון או שאתה צריך יוזר באר? בשני המקרים, שאל בפרטי:D
ארכימס- בבקשההההה:cry:
שלחתי ה"פ
למה אתה צריך יוסר באר?
פורום מוסיקה...
אהה..
מר. מהסוף שלום,
הגישה של המשחק אכן מעניינת, אבל זו גישה מעט מלאכותית.
זה נראה מובן מאליו שמשחק כזה הושאל מFacebook, כי זה משחק שגם מחשב יכול לנהל. heck, אני יכול לכתוב דף אינטרנט שיש לך כפתור, ואתה בוחר ואז רשומה תוצאה ואז עוד פעם לוחץ ואז שוב יש תוצאה.
אני אנרכיסט ואני בעד חופש מוחלט לשחקן ולמנהל המשחק (אפילו זכות מלאה לתת לשחקן להתווכח איתי על משהו שהוא אומר שנשמע לו הגיוני ולי לא). לכן מעניין יותר, מבחינתי, לראות איך משחק הפורום שלך מתנהל, מאשר לשחק בו בעצמי. אני פשוט אוהב להסתכל על דברים. זה חולי נפש מוזר שלי.
ביי
גאון שכמוך עדיין לא קלט שהמיקום זה השם הפרטי
וקוראים לך יוונית בלה בלה בלה
[quote=LordAbizi;611248]מר. מהסוף שלום,
הגישה של המשחק אכן מעניינת, אבל זו גישה מעט מלאכותית.
זה נראה מובן מאליו שמשחק כזה הושאל מFacebook, כי זה משחק שגם מחשב יכול לנהל. heck, אני יכול לכתוב דף אינטרנט שיש לך כפתור, ואתה בוחר ואז רשומה תוצאה ואז עוד פעם לוחץ ואז שוב יש תוצאה.
אני אנרכיסט ואני בעד חופש מוחלט לשחקן ולמנהל המשחק (אפילו זכות מלאה לתת לשחקן להתווכח איתי על משהו שהוא אומר שנשמע לו הגיוני ולי לא). לכן מעניין יותר, מבחינתי, לראות איך משחק הפורום שלך מתנהל, מאשר לשחק בו בעצמי. אני פשוט אוהב להסתכל על דברים. זה חולי נפש מוזר שלי.[/quote]
אתה צודק, גם רשמתי זאת בהקדמה של משחקי אם אינני טועה. בסיכומו של יום מטרת המשחק היא לא להתקדם בו נטו, אלא ליצור תחרותיות ולתת פתח לצ'ופרים לחברי הפורום. בהמשך פרסים רבים בתחרויות הפורום יכללו פוקימונים, חפצים, וכסף, שכולם יגיעו למשחק (בדיוק כמו בפייסבוק אגב), אך כדי שתוכל גם אתה לקבל דברים, עליך רק לבחור התחלתי.
שכחתי לציין גם, שהמשחק מהווה גם מעין דף קשר לפורום, כדי שנוכל לדעת מי נמצא בו בד"כ
תודה על היוסר באר אביעד :)
בכיף, אני יודע מה זה לחפש יוזר באר או מישהו שיכין ולא למצוא
היי
[COLOR=DarkRed][B][FONT=Arial][SIZE=6]?[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=6]Spartans! What is your profession[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
אהוווו אהווו!
Spartans Conquered The Forum!!!!
אהווו אהווו
Boring...
[quote=RockStar:D;611272]Boring...[/quote]
+300
כן הא...
אממ ואיי בא לי GUNS N ROSES
SEE YA LATer
ביי
[quote=RockStar:D;611274]כן הא...
אממ ואיי בא לי GUNS N ROSES
SEE YA LATer[/quote]
די נמאס מהם אחרי כמה זמן.
שיר אלמוותי באמת:
[YOUTUBE]IXdNnw99-Ic[/YOUTUBE]
ננאאאא
השיר הכי טוב של פינק פלויד זה
Just Another Brick In The Wall
[quote=RockStar:D;611277]ננאאאא
השיר הכי טוב של פינק פלויד זה
Just Another Brick In The Wall[/quote]
כשהייתי בגיל שלך חשבתי ככה גם, אבל עכשיו אני חושב אחרת.. חוץ מזה, לא אמרתי שזה השיר הכי טוב שלהם. אבל זו כן אחת הפסגות של השירה במאה ה20.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8&feature=related[/YOUTUBE]
אין אין אין אין על השיר הזה(חוץ מJABITW)
אישית לא התלהבתי ממנו, אבל אכן אחד השירים הכי טובים שקיימים והכי טוב בז'אנר שלו.
כן...
הנה שיר טוב יחסית
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=z5UTNKXR8xw[/YOUTUBE]
אם כבר דיברנו על The Wall, שיר הרבה יותר טוב מanother brick in the wall שהיה באלבום:
[youtube]0wtiNzci1Wc[/youtube]
מהאיחוד הראשון והאחרון של הלהקה (כי הקלידן, ריצ'רד רייט כבר נפטר)
מה אתה חולה Another Brick In The Wall פי אלף על זה
סורי
[quote=RockStar:D;611289]מה אתה חולה Another Brick In The Wall פי אלף על זה
סורי[/quote]
הוא אכן יותר מיינסטרימי... רשמתי עכשיו הרצאה שאחרי שקראתי נשמעה לי כמו הטפה של נאד זקן ונפוח, אז מחקתי...:um_face:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw[/YOUTUBE]
זה מול THE WALL?בואנה אתה צחוק איתי?
[quote=RockStar:D;611295][youtube]M_bvT-DGcWw[/youtube]
זה מול THE WALL?בואנה אתה צחוק איתי?[/quote]
בהחלט.... למה מה יש לAnother brick in the wall שאין לComfortably Numb?
למשל הרבה יותר הצלחה ואינסטרומנטיל...
וגם השיר נורא נוגע לי ללב
[quote=RockStar:D;611297]למשל הרבה יותר הצלחה ואינסטרומנטיל...
וגם השיר נורא נוגע לי ללב[/quote]
כמו שאמרתי, הוא מיינסטרימי... זה לא אומר שהוא יותר טוב. אני אתן לך דוגמא- הזמר של העשור בערוץ 24 הוא אייל גולן. זה אומר שלא היו יוצרים ישראלים הרבה יותר איכותיים ממנו בעשור הזה? לא, זה פשוט אומר שרוב האנשים לא מאזינים ולא מכירים את היוצרים האלה כי הם מעדיפים לשמוע את מה שכולם שומעים.
אני לא שומע את מה שכולם שומעים כי כולם שומעים פופ מתוק
עזוב תבין את זה כשתקטן(סתם בצחוק)