וואי שיגעון
Printable View
וואי שיגעון
[quote=the necromancer nilasak;859050]גם אני עושה את זה הרבה,אבל כן מגיבים...[/quote]
כן,הנו"ד שוב מתייבש, בסוכות הוא היה פעיל כי כולם היו בחופש, אני פה מתי שאני יכול.
תגיבו במשחקים ליאור ושחר
[QUOTE=Maor Melikson;859045]אתה לא צריך לפרוש כמעט מהפורום בגלל זה,
כי כתבת בחתימה שאתה נשאר לסיפור וחת"מ.
[/QUOTE]
והחתימה צודקת,באמת אין לי סיבה,ש'אלבז' עכשיו מנהל.
פיקאצ'ו ואבי תגיבו כבר במשחקים, במיוחד אבי!
תרשמו לתחרות של פורום יוגיהו , אתם רק מקבלים מזה הנאה ,עוד הודעות ופרסים ><
[QUOTE=norvezzo;859057]פיקאצ'ו ואבי תגיבו כבר במשחקים, במיוחד אבי![/QUOTE]
אין לי כוח
[quote=Spamer Girl;859058]תרשמו לתחרות של פורום יוגיהו , אתם רק מקבלים מזה הנאה ,עוד הודעות ופרסים ><[/quote]
בני אדם לעולם לא יעשו את מה שטוב להם - כאן בא לידי ביטוי הרעיון של חינוך באמצעות כאב. רק הכאב יכול להנחות בני אדם לבצע החלטה נכונה.
[QUOTE=Spamer Girl;859058]תרשמו לתחרות של פורום יוגיהו , אתם רק מקבלים מזה הנאה ,עוד הודעות ופרסים ><[/QUOTE]
סורי,את יודעת מה הסיבה.
[quote=LordAbizi;859060]בני אדם לעולם לא יעשו את מה שטוב להם - כאן בא לידי ביטוי הרעיון של חינוך באמצעות כאב. רק הכאב יכול להנחות בני אדם לבצע החלטה נכונה.[/quote]
אז אתה אומר שעדיף לעשות תחרות שמי שלא זוכה בה חוטף באן?
מה נשמע?
[quote=פיקא'צו;859059]אין לי כוח[/quote]
אז מתי אתה מגיב?
[quote=NiGhtShiFt;859070]אז אתה אומר שעדיף לעשות תחרות שמי שלא זוכה בה חוטף באן?
מה נשמע?[/quote]
הממ... הרעיון נחמד... אבל צריך להוסיף כמה שיפורים. צריך שהפרס יהיה נורא שווה, ומי שמפסיד חוטף באן. ככה נוצר מצב כל כך קיצוני שרק אלה שבטוחים בנצחון שלהם ישתתפו, כלומר רק אלה שבאמת יש להם מה לכתוב.
-_-
פורום פוקימונ'ס = שואה
איזה נורא...
אני צריך להוריד משחק שאני בכלל לא רוצה כדי לבדוק שההורדה שאני מביא בנושא בקשות תיהי טובה בטוח...
[QUOTE=NiGhtShiFt;859070]אז אתה אומר שעדיף לעשות תחרות שמי שלא זוכה בה חוטף באן?
מה נשמע?[/QUOTE]
לא משנה,טעות.
חזרתי יש לי כאבי בטן רציניות
כן!
מתי?
היום בערב אתה מתחיל?
[QUOTE=NiGhtShiFt;859078]כן!
מתי?
היום בערב אתה מתחיל?[/QUOTE]
עשיתי טעות, התכוונתי לאמיר. והוא לא קיבל אישור...
מה קורה כולם?
אופס,חשבתי שאמיר מחובר.
מה קורה כולם?
היי שחר
עבר הכאב בטן?
היי רועי
רע.
מזל טוב רועי, מה קורה?.
היי לכולם ותודה.
הכל טוב אתה?
מי פה?
סבבה רועי, יש חדש?, חוץ מזה שאתה מנהל 3 פורומים?.
אה..
לא.
אני מעלה את spore כבר כמה ימים כל פעם בעיה אחרת...
[QUOTE=Maor Melikson;859112]מזל טוב רועי, מה קורה?.[/QUOTE]
על מה מזל טוב
[quote=guylamed;859124]על מה מזל טוב[/quote]
הוא נבחר בבחירות של הפורום, הוא מנהל משחקים.
שיהיה לו בכייף.. אבי אתה המנהל הכי וותיק לא? (יש לך את הצבע הזה הכי הרבה זמן... עוד מפורום ספורט...)
[quote=guylamed;859131]שיהיה לו בכייף.. אבי אתה המנהל הכי וותיק לא? (יש לך את הצבע הזה הכי הרבה זמן... עוד מפורום ספורט...)[/quote]
כמעט, יש את STM שהכי וותיק, יותר משנתיים, אני השני יחד עם עומר הפקח בזמן הוותיקות של המשגיחים, יותר משלושה חודשים.
[QUOTE=Maor Melikson;859137]כמעט, יש את STM שהכי וותיק, יותר משנתיים, אני השני יחד עם עומר הפקח בזמן הוותיקות של המשגיחים, יותר משלושה חודשים.[/QUOTE]
מתוך בני האדם...
היי אבי מה קורה?
אני הרוח,שוב :d
מישהו יכול לרשום שם של סרט טוב שראה לאחרונה לסיקור
[quote=guylamed;859140]מתוך בני האדם...[/quote]
מתוך מה?.
סבבה שחר, ואיתך?.
[quote=פיקא'צו;859144]מישהו יכול לרשום שם של סרט טוב שראה לאחרונה לסיקור[/quote]
מישהו?
[quote=פיקא'צו;859144]מישהו יכול לרשום שם של סרט טוב שראה לאחרונה לסיקור[/quote]
אזרח שומר חוק
[quote=Maor Melikson;859145]מתוך מה?.
סבבה שחר, ואיתך?.[/quote]
הכל טוב אחי