תודה :D
Printable View
תודה :D
תגידו למה גיל בכלל מעדכן הוא עידכן משהו בזמן האחרון?
פרוטקציות
כנראה שאין חצי קשר לתפקיד המנהל הכל זה פרוטקציות הרי המנהלים שמנהלים את הפורומים שלהם בדרך כלל לא עושים כלום , יש דוגמאות :אבל אני לא אומר מי , למה וכמה כדי לא להעליב אותם
מסכנים אלו שהיו באתגר שלי....בסוף הם לא יקבלו את נפרס שמגיע להם.
אילן,אם אתה לא יודע משהו,אל תגיב לגבי זה סתם דברים...
יש דברים שאתה לא יודע...
אילן תאמין לי שהוא עוזר. מניסיון ><
דרך אגב ליר,אתה מנסה לעשות תירוצים,פשוט תמשיך בלי ניהול כמו שאני המשכתי את אקדמיית השפים. ותפסיקו להיכנס באלכס בלי הפסקה! מעכשיו כל מי שרוצה לפנות אליו בגישה רעה שיפנה אליי!
אני יודע שיש פורומים שוממים ואנשים שלא מבצעים את תפקידם מה אני אמור לדעת חוץ מזה?
מה הקשר אז שיהיה פקח הוא לא בדיוק עידכן משהו בזמן האחרון
אגב פורום מנהלים מה השם של Stm?
[quote=PikaRevulotion;1021988]חזרתי מהמייפל[/quote]
אתה עדיין משחק במשחק המפגר הזה?
מיכאל אני משחק רק בשביל הכסף. אני מכיר אנשים שיצרו שחקן סוס בבלי לבזבז עליו כסף ומכרו ב2000 שקל או 1500. זה למה אני עושה זאת.
זה משהו שמצאתי,אני זוכר שהפוקימונים האלו הוכנסו לזיופים של פוקימון פעם שהכינו אותם ע"י עריכות פוקימונים
[SPOILER][IMG]http://i11.photobucket.com/albums/a191/Chesu/Video%20Games/Pokemon/fakestarters.png[/IMG][/SPOILER]
יש אנשים ויש אנשים מי אמר שצליח
איזה אנשים פראיירים
פששש
[quote=Ilan;1022050]אני יודע שיש פורומים שוממים ואנשים שלא מבצעים את תפקידם מה אני אמור לדעת חוץ מזה?
מה הקשר אז שיהיה פקח הוא לא בדיוק עידכן משהו בזמן האחרון
אגב פורום מנהלים מה השם של Stm?[/quote]
נראה לי שקוראים לו חיים. יש לי את הדרכים שלי לדעת. יש לי סוכנים בכל מקום (רמז: חת"ם)
אחד המגניבית אלמוג.
עומר מעצבן אותי ><
שמו של Stm לא ידוע לי או לאף אחד אחר....
[quote=~DaRk_AnGeL~;1022061]שמו של Stm לא ידוע לי או לאף אחד אחר....[/quote]
לדעתי המעדכן לשעבר yossi הוא ידוע.
איזה שאלות יש לכם..
אלכס אשכרה הוא מנהל איתך 3 שנים ואפילו איך קוראים לו אתה לא יודע מוזר...
עומר לך לעבוד ותימצא לך משחק פחות מטומטם לשחק בו (dmc4 לאייפוד הוא לא משחק טוב למחשב כן)
נ.ב:כולם מסכימים שMS משחק מטומטם אפילו עומר
[quote=Ilan;1022065]אלכס אשכרה הוא מנהל איתך 3 שנים ואפילו איך קוראים לו אתה לא יודע מוזר...
עומר לך לעבוד ותימצא לך משחק פחות מטומטם לשחק בו (dmc4 לאייפוד הוא לא משחק טוב למחשב כן)
נ.ב:כולם מסכימים שMS משחק מטומטם אפילו עומר[/quote]
[SIZE=6]OBJECTION![/SIZE]
עומר, אני לא עושה תירוצים, אני עושה מהסיבה שלי.
מטומטם הוא לא,יש בו הרבה מוטיבציה וחוכמה. אבל הוא לא כזה כייפי.
עומר היתנתק ושני הפקחים האחרים היתחברו
כמו שהיטמן לא אמר את שמו,ככה גם Stm לא אמר את שמו...
היי כולם :),
עכשיו חזרתי מלראות את המשחק של באר שבע, 5-0 לנו :), אשדוד אכלו אותה כמו שאומרים.
שאמרתי מטומטם לא היתכוונתי לפגוע באף אחד. נא לא לבוא בטענות.
[quote=~DaRk_AnGeL~;1022069]כמו שהיטמן לא אמר את שמו,ככה גם Stm לא אמר את שמו...[/quote]
אבל ג'וןג'ון יודע את שמו של היטמן, ולי נראה שאני יודע את שמו של stm, אם כי יכול להיות שזה סתם שם בדוי לצורך משחק תפקידים. עם זאת, זה עדיין הרבה יותר טוב מלקרוא לו stm.
[quote=PikaRevulotion;1022068]מטומטם הוא לא,יש בו הרבה מוטיבציה וחוכמה. אבל הוא לא כזה כייפי.
עומר היתנתק ושני הפקחים האחרים היתחברו[/quote]
חחחחחחחחח
חוכמה?
זה משחק מטמטם
אהלן אבי
תאמין לי,אף אחד לא יודע בוודאות...
[quote=~DaRk_AnGeL~;1022076]תאמין לי,אף אחד לא יודע בוודאות...[/quote]
נו אוקיי, אף אחד לא דיבר על וודאות. "[B]איככככות [/B]הרבה יותר [B]חשששובה[/B] [B]מככממממוות[/B]", ולכן מספיק שיהיה מושג כללי על מה השם יכול להיות, מאשר לדעת מה הוא בדיוק.
אף אחד לא יודע מה השם שלהם אפילו לא בערך...
היי ליאור, מה קורה?.
אני עדיין לא מאמין שהפועל באר שבע הביסה קבוצה, ועוד קבוצה טובה לדעתי (מ.ס. אשדוד).
[quote=~DaRk_AnGeL~;1022080]אף אחד לא יודע מה השם שלהם אפילו לא בערך...[/quote]
אתה... יכול בבקשה... להפסיק לשים "לא" לפני פועל בהווה? תודה.
והבה לא נגזים. מישהו בוודאי יודע את השם שלהם, למשל, הם עצמם.
[quote=avi;1022082]היי ליאור, מה קורה?.
אני עדיין לא מאמין שהפועל באר שבע הביסה קבוצה, ועוד קבוצה טובה לדעתי (מ.ס. אשדוד).[/quote]
אצלי בסדר
בכל אופן,השם שלהם לא מעניין אותי.יש להם שם משתמש משלהם שמזהה אותם ועל פי זה אני מזהה אותם וכל משתמש אחר כאן...
מה מטומטם בוא?
[quote=~DaRk_AnGeL~;1022089]בכל אופן,השם שלהם [B]לא מעניין[/B] אותי.יש להם שם משתמש משלהם שמזהה אותם ועל פי זה אני מזהה אותם וכל משתמש אחר כאן...[/quote]
והנה אתה עושה את זה שוב...
עוכר השפה העברית אתה. [הלצה]
היי כולם
השם של היטמן הוא אור ואני יודע את זה
אופיר דאסקנויר!!!!
זה לא בטוח שזה אור,היה עוד מישהו שאמר שהוא בת בכלל 0_o
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1022076]תאמין לי,אף אחד לא יודע בוודאות...[/QUOTE]
אדם הפקח יודע- ככה אני חושב..
לא נראה לי אבל אליס הוא רומה למרות שהנוביות לא מסתדרתת לי
טוב אם לא ידוע השם
מה Stm אומר בכלל?
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1021970][SIZE=4][COLOR=Red][B]DarKCry מנהל פורום פוקימון כללי ירד מניהול בגלל שהדליף חומר מפורום מנהלים![/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
יאי, עד שסוף סוף היה מנהל נקי שבאמת השקיע! הוא ירד!
איזו הנהלה זבל יש לנו! אבל כולנו סובלים אותה!
0 קריאות הידד למנהל הראשי שלנו.