אני לא זוכר כבר את מי בחרתי, אז אני אשים סתם פוקימונים.
"צא הראקרוס, תשתמש במתקפת מהירות, תסתובב סביב סנורלקס מהר, ואז כשתיהיה מאחורי הראש שלו, תשתמש בשבירת לבנים ומגה קרן!"
Printable View
אני לא זוכר כבר את מי בחרתי, אז אני אשים סתם פוקימונים.
"צא הראקרוס, תשתמש במתקפת מהירות, תסתובב סביב סנורלקס מהר, ואז כשתיהיה מאחורי הראש שלו, תשתמש בשבירת לבנים ומגה קרן!"
[quote=מה קורה איתי?;1257021]אמבריאון משוחרר מהפוקדור, קופץ לו לרגע עד שרואה את סנורלאקס שחושב שזה מסיבת ריקודים. הוא מתחיל מהר את הקרב עם צוות כפול, אתה רואה לפחות 15 אמביראונים נמצאים בזירה ואפילו אתה לא יודע מי זה. סנורלאקס עומד במקום ולא עושה כלום. כל האמבירואנים רצים לעבר סנורלאקס, עד שהאמבריאון האמיתי מזנק יחד עם דופק אפל. מפיו של אמביראוון יוצא להביור שחור שטס לעבר סנורלאקס, אך מה שסנורלאקס עושה זה מהלך פשוט- שבירת לבנים ובולם את המתקפה. אמביראון מזנק עם ציפורן אופל על סנוקלאקס, הציפורן פוגעת ישרות לסנורלאקס בטן, אך השומן פשוט עוצר את המתקפה ולסנורלאקס לא נגרם נזק!. סנוקלאקס מנצל את זה שאמביראון לידו, תופס אותו ונותן קפיצה. הוא שם את אמביראון מלמטה ונופל עליו עם חבטת גוף... אין אמביראון.[/quote]
צא סקפטיל! תשתמש בזריזות ובשאיבת גיגה בלי הפסקה.
הרקרוס יוצא, מתחיל להסתובב סביב סנורלאקס מהר, סנורלאקס שם את ידו בצורה ישרה בעוד מפעיל אגרוף קרח- הרקרוס נתקע בו ונופל על הרצפה. סנורלאקס מפעיל חבטת גוף..
גלעד-
אתה צריך להגיב במשחק שלי
סקפטייל יוצא, מתחיל לרוץ במהירות עצומה. הוא מפעיל שאיבת ג'יגה, סנוקלאקס מפעיל מנוחה (rest). לא נראה כ"כ שהשאיבת ג'יגה משפיעה על סנוקלאקס.
תענו לי
צא טייראניטר, תרוץ אליו עם שבירת לבנים ואז התנגשות ג'יגה!
הזירה מתחלפת במקום אבנים לקרח. האם אתה נשאר עם המהלך שלך?
למה אתם עושים את זה פה?
כי אני לא רוצה לפתוח מ"ת של פוקימון ואני רוצה להוכיח שסנורלאקס יכול להיות חזק
[quote=מה קורה איתי?;1257028]הזירה מתחלפת במקום אבנים לקרח. האם אתה נשאר עם המהלך שלך?[/quote]
כן...
סבבה..
טרייניטר יוצא, רץ עם שבירת לבנים. מה שמפתיע, שסנורלאקס משתמש במטרונום. יוצא לו זריזות. סוג של שובל כתום יוצאים מרגליו של סנוקלאקס, והוא משתמש בשבירת לבנים. סנוקלאקס מתחיל לטוס עם השובל הכחול שמאחורי רגליו ופוגע ישירות בטרייניטר (מי שיותר מהיר פוגע ראשון), טרייניטר מהמכה נופל על הקרח וסנורלאקס מפעיל חבטת גוף..
נשאר לי פוקימון אחד.
סנורלאקס! צא ותשתמש במטרונום ואז חבטת גוף!
אז תפתח שרשור
סנוקלאקס שלך (אני אקרא לו S) מתחיל החלקה קלאסית על הקרח ובאותו זמן מפעיל מטורונום. יוצא לו צעקה. "אתה תכין ת'שיעורי בית האלה יא חוליגן!" צועק S על הסנורלאקס. סנורלאקס השני נעלב מאוד ממה שצעק עליו S ולכן מפעיל מתקפה לא מובנת. הוא מתחיל הוקי קרח לעבר S, אך לפתע שובל עשן ואש מופיע מאחורי סנוקלאקס, בזמן הזה S מפעיל חבטת גוף ומזנק לאוויר. סנוקלאקס פוגע בs ישירות עם התנגשות הג'יגה שהייתה לו, מעיף אותו בחוזקה בצורה כזאת שs שובר את אחד הקירות ועף מחוץ למכון.
"ראאאאאאאאאר!" צועק סנוקלאקס שעושה כמו גורילה, משחרר להביור לשמיים בגלל ניצחונו.
הוכחת שסנורלאקס אימתני שיכול לעשות כל מתקפה ולעצור כל מתקפה הוא חזק.
לא.
תראה איזה מתקפות היו לו:
אגרוף קרח
מטרונום
שבירת לבנים
חפירה
התנגשות ג'יגה
חבטת גוף
חזרתי
י2ק!ל י5י2י1 דניס..
ובעברית?
היי דניס
[quote=Uzumaki Naruto;1257041]י2ק!ל י5י2י1 דניס..[/quote]
גר... עוד סיבה ללמוד תורת הקודים.
היי עומר
תגיד הסתדר לך ה-dn?
לא נראלי
אני נותן לזה מנוחה של שבוע, אני אבדוק ביום שישי או בשבת
אוקיי
י1סי י5י2סת!י
יש בעיה..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1257041]י2ק!ל י5י2י1 דניס..[/QUOTE]
שפה שלי ושל עידן..
י4סכפ מי1 כי6י4ק לי5 ר!י1ש!י5 י1י6נק!
יש לך טעות באות האחרונה אבל הבנתי חח..
אין לי.. אני אסביר לך בה"פ..
מה זה 5, 6 ו- 4? Xd
דניס בניתי 2 דקים שנראים לי די טובים,חבל שיש לך לוסטים :(
[QUOTE=Tigraro;1257053]מה זה 5, 6 ו- 4? Xd[/QUOTE]
י7י6ש! י5ר!צי5...
[QUOTE=Tigraro;1257053]מה זה 5, 6 ו- 4? Xd[/QUOTE]
מפי6מן מו1 ש!י4פ...
חח עידן קבל מה רשמתי לו
איזה פושע... חח טוב אני הולך... ביי...
שלום לכולם!
אתה מספר לי שחבל שיש לי לוסטים? O.o
כן
בא לכם לסיים תנו"s היום? :d
יש לי זמן
י5מלש!ך
ביי!
[QUOTE=NapTime;1257061]בא לכם לסיים תנו"s היום? :d
יש לי זמן[/QUOTE]
היי שחר
בא לי לסיים אותו היום, אבל אין לי הרבה זמן, עוד מעט אני הולך לאכול מרק ואורז צהוב... כמה שזה טעים אורז צהוב... זה גם נושא מצויין לשיחה נו"דית.
מי רוצה לדבר על אורז צהוב?
יאלה בואו נגמור אותו כבר חח Xd