חחחחחח
מעשיות בדיל הפייטן זה ספר צדדי יש עוד 2 ספרים,קווידיץ' בראי הדורות ומשהו עם חיות פלא
Printable View
חחחחחח
מעשיות בדיל הפייטן זה ספר צדדי יש עוד 2 ספרים,קווידיץ' בראי הדורות ומשהו עם חיות פלא
[QUOTE=תסתכל למעלה;1260237]אלכס, זה לא זה. הספר עוד לא יצא בעברית.[/QUOTE]
אה,איך לבשר את זה? יש אתר שנקרא pottermore,לחבר שלי יש משתמש שם. באתר הזהז יש רקע על עולם הקוסמים+מידע על דברים חדשים שיוצאים. האתר מנוהל ע"י ג'יי קיי רולינג עצמה, והוא אמר לי שבינתיים אין חדשות על שום ספר שמיני.
מאיפה אתה יודע שג'יי קיי רולינג היא המנהלת?
[QUOTE=Vepor;1260249]מאיפה אתה יודע שג'יי קיי רולינג היא המנהלת?[/QUOTE]
כי זה אתר רשמי...אם היא לא המנהלת, אז היא לפחות עזרה להקים. וגם אני יודע כי יש באתר כל מיני סרטונים איתה שצולמו במיוחד בשביל האתר.
חפש באינטרנט pottermore. אתה תראה.
שיהיה
מגל אם אתה צופה בהודעה זו רק שתדע אתה יותר ממוזמן להגיב להתחלה במ''ת שלי
הנה הספרים של ג'קי רולינג שציינו כאן:
[URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%90_%D7%95%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%9F_%D7%9C%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%90_%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%9F"]חיות הפלא והיכן למצוא אותן[/URL]
[URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%93%D7%9C_%D7%94%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%98%D7%9F"]מעשיות בידל הפייטן[/URL]
[URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%93%D7%99%D7%A5%27_%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%99_%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA"]קווידיץ' בראי הדורות[/URL]
האימיל הרגע הודיע לי שאיזה מישהו מהונגריה פרץ לי לאיימיל או משהו כזה. איזה מזל שהוא לא שינה לי סייסמא. לפחות שינתי את שלי
אני לא מבין מה מעניין הונגרי באימיל של ישראלי?
תשנה את הסיסמא שלך לעיתים קרובות חח
אשכרה היה לי מייל שבו כתוב שהונגרי פרץ לך למשתמש?
עזוב את זה שפרצו לך,איך האימייל יודע שזה הונגרי?
תאמין לי שהוא יודע,היום האיימיל מתוחכם מאוד...
[QUOTE=Vepor;1260252]שיהיה
מגל אם אתה צופה בהודעה זו רק שתדע אתה יותר ממוזמן להגיב להתחלה במ''ת שלי[/QUOTE]
עכשיו אני רואה את זה....
@אלכס
מממממיייייאאאאאווווו ^^^^^_______________^^^^^
אז תגיב
ממממממממממממממיאו לכולם!! =]
ערב טוב!
אלכס אני זוכר את שהחתולים באמת היו בשיא,ומאז הכול התדרדר,כול הפורום לא רק החתולים
אתה יודע למה?
כי היו פה ילדים קטנים שהרסו הכול רק בגלל שלא מוצא חן בעיניהם משהו אז הם לא אהבו אותי בראשי ולכן הם כולם שכנעו את כולם שרותם יוריד אותי ובסוף היה את הצ'אט הזה ורותם נכנע ללחץ שלהם מה שלא היה צריך לקרות בכלל...
וכולם עשו דווקא--> גן ילדים
בגלל זה אני לא רוצה להיות פקח שוב או ראשי כי הפורום לא שווה את זה...
מיאו עומר אני עדיין בעונש!
שלום כולם.
אין כמו כלבים עזבו חתולים הם חמודים רק כגורים חלק גם כבוגרים אבל השאר הם רוע!!!!!
[QUOTE=coca cola;1260279]שלום כולם.
אין כמו כלבים עזבו חתולים הם חמודים רק כגורים חלק גם כבוגרים אבל השאר הם רוע!!!!![/QUOTE]
מסכים....
אבל אני גור מיאו ^_____^
[QUOTE=coca cola;1260279]שלום כולם.
אין כמו כלבים עזבו חתולים הם חמודים רק כגורים חלק גם כבוגרים אבל השאר הם רוע!!!!![/QUOTE]
הפינצ'רית שלי הכי מתוקה!(מוקה שולטת!!!)
[QUOTE=Soul Taker;1260281]הפינצ'רית שלי הכי מתוקה!(מוקה שולטת!!!)[/QUOTE]
מיאו! ^_^ רוח! למה כולם רוחות לעזאזל?!
[QUOTE=NightWalker;1260274]אתה יודע למה?
כי היו פה ילדים קטנים שהרסו הכול רק בגלל שלא מוצא חן בעיניהם משהו אז הם לא אהבו אותי בראשי ולכן הם כולם שכנעו את כולם שרותם יוריד אותי ובסוף היה את הצ'אט הזה ורותם נכנע ללחץ שלהם מה שלא היה צריך לקרות בכלל...
וכולם עשו דווקא--> גן ילדים
בגלל זה אני לא רוצה להיות פקח שוב או ראשי כי הפורום לא שווה את זה...[/QUOTE]
ואז הספרטנים היו הקבוצה הכי גדולה...והם התפרקו,ומאז האקסמן טים הם היכ גדולים (אנחנו מונים שלושה אנשים XDDD)
[QUOTE=Machine X;1260283]ואז הספרטנים היו הקבוצה הכי גדולה...והם התפרקו,ומאז האקסמן טים הם היכ גדולים (אנחנו מונים שלושה אנשים XDDD)[/QUOTE]
מה אני אעשה שאין כבר קבוצות? הייתי רוצה להיות חתול..... מיאו ^____________^
כמו שאמרתי,היו פה ילדים קטנים שהרסו הכול ועכשיו הם עזבו ורק אנחנו הרוחות נשארו במיעוט השורדים =]
ואני!!!
גם אתה...בנוסף,כולם עזבו בגלל שהחברים שלהם עשו בעיות והם לא הודו בכך אבל הם עדיין חושבים שהם צודקים למרות זאת...לאחר שהם עזבו גם החברים שלהם עזבו בטענה שלא היה להם עם מי לדבר...למרות שהיה להם...
[QUOTE=NightWalker;1260285]כמו שאמרתי,היו פה ילדים קטנים שהרסו הכול ועכשיו הם עזבו ורק אנחנו הרוחות נשארו במיעוט השורדים =][/QUOTE]
אני בן 13...ויותר בוגר מחצי מהאנשים פה.
מה קורה כולם?
בן 13 עדיין נחשב ילד =0
אז מתי זה לא ילד?
בן 16+ זה כבר נער
אהה,אז יש זמן
איזה באסה מחר אני נשאר לילה בבסיס...
הלכתי
הלכתי לילה טוב נתראה בשלישי...
[QUOTE=NightWalker;1260300]איזה באסה מחר אני נשאר לילה בבסיס...[/QUOTE]
תהנה לך..
בוקר