ליאור מה ההבדל בין דרגון בול לדרגון בול אס.די?
Printable View
ליאור מה ההבדל בין דרגון בול לדרגון בול אס.די?
שקד אם קרטת תפרק החדש של וואן פיס ראית [SPOILER]שנתנו לילדים הקטנים שם סמים Xd..?[/SPOILER]
מגל -ריימיק של עליות דרגון בול ודרגון בול זי עם עמודי צבע ויש יותר קומדיה.
לא יודע כמה, אבל הוא לא יוכל לשגר נגיד מאי לאי בשרשראות איים האלו שכחתי איך קוראים להם
Tere Tere no Mi זה שם טוב?
הנה כאן כתבתי עליו קצת:
[quote=Chopper;1319851]חזרתי D=
ליאור/שקד/אביב/כל מישו אחר שצופה/קורא Op אני צריך את העזרה שלכם.
אני צריך למצוא שם לפרי שטן שהמצאתי [בשביל משחק שקשור לאח שלי.. עזבו סיפור ארוך..].
הפרי שטן כזה-
הכוח שלו מאפשר לשגר חפצים, אנשים או את המשתמש ממקום למקום, עם הגבלת מרחק [כמובן]
לא ניתן לשגר למרחק גדול [כמה מטרים ספורים] אנשים אשר לא מעוניינים בכך [למשל במהלך קרב..]
כמו כן יש גבול לגודל האביזר, הוא לא יכול להיות גדול מפסנתר, ספינות/בתים אי אפשר לשגר.
לא המצאתי לו מראה, זה לא חשוב כל כך..
אני צריך רעיון לשם, אבל שישמע בסגנון של השמות בוואן פיס ביפנית וקצר כזה.
נגיד Tele Tele No Mi אני לא אשתמש כי אני לא רוצה לקחת מאנגלית..[/quote]
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1319881]הוא אמר "שקורא לעצמו דניס"[/quote]
אבל אני כבר לא קורא לעצמי ככה..
אני לא מאמין שאלון פתח מ"ת חדש במקום להפשיר את אחד המ"תים הקודמים שלו...
דניס, מבחינתי תמיד תישאר דניס D:
[QUOTE=monster;1319886]שקד אם קרטת תפרק החדש של וואן פיס ראית [SPOILER]שנתנו לילדים הקטנים שם סמים Xd..?[/SPOILER]
מגל -ריימיק של עליות דרגון בול ודרגון בול זי עם עמודי צבע ויש יותר קומדיה.[/QUOTE]
אז עדיף לקרוא את SD? איפה אתה קורא את זה?
[QUOTE=monster;1319886]שקד אם קרטת תפרק החדש של וואן פיס ראית [SPOILER]שנתנו לילדים הקטנים שם סמים Xd..?[/SPOILER]
מגל -ריימיק של עליות דרגון בול ודרגון בול זי עם עמודי צבע ויש יותר קומדיה.[/QUOTE]
למה לא יצא כבר 666? O:
665 לא יצא שבוע שעבר???????
(כן, קראתי 665)
[QUOTE=Chopper;1319887]לא יודע כמה, אבל הוא לא יוכל לשגר נגיד מאי לאי בשרשראות איים האלו שכחתי איך קוראים להם
Tere Tere no Mi זה שם טוב?
הנה כאן כתבתי עליו קצת:
אבל אני כבר לא קורא לעצמי ככה..[/QUOTE]
אז עדיין יש את השבירה עליה דיבר אביב..
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1319890]אז עדיף לקרוא את SD? איפה אתה קורא את זה?[/QUOTE]
אם אתה רוצה לזיהכר בדברים שקרו פעם בדרגון בול אז תקרא.
אני קורא במאנגה סטריים [url]http://mangastream.com/[/url]
שקד ביפן יש חג כזה שנקרא גולדין וויק,פרק 665 יצא אבל ביום שישי או שבת נראה לי.
בגלל גולדן ויק מאנגות לא יוצאות לשבוע.
[QUOTE=monster;1319892]אם אתה רוצה לזיהכר בדברים שקרו פעם בדרגון בול אז תקרא.
בגלל גולדן ויק מאנגות לא יוצאות לשבוע.[/QUOTE]
חרא.. זאת כבר פעם שנייה שאני שוכח מהגולדן וויק.. מה יש לי? S:
[SPOILER]לוא אובר פאור!!![/SPOILER]
ליאור, אמור להיות כבר 261 לא?
יאללה נו בא לי לראות איך קאבוטו מכסח את יאמאטו D:
אבל רב הסיכויים שפרק הראשון רק יראו את הקרב של האמבוש לא?
[quote=ワンピース;1319891]למה לא יצא כבר 666? O:
665 לא יצא שבוע שעבר???????
(כן, קראתי 665)
אז עדיין יש את השבירה עליה דיבר אביב..[/quote]
מה לשגר חרבות לתוך אנשים?
לשגר חרבות?
לא, הרעיון הוא יותר שיגור עצמי ושל חפצים..
ונגיד חשבתי על רעיון מגניב שהמשתמש משגר את עצמו לאוויר ואז משגר חפצים לאוויר וקופץ עליהם וככה הוא נשאר באוויר
כל כוח הוא אובר פאוור, זה תלוי כמה מגבילים אותו פיסית [כמו שהחשמל של אנל לא עובד על לופי] וכמה מגבילים אותו מבחינת המשתמש [במקרה הזה- המשתמש עצמו לא ישתמש מנשקים, מבחינת יושר]
פאאק איט..
הפסדנו 12 הפרש :-(
[quote=monster;1319892]אם אתה רוצה לזיהכר בדברים שקרו פעם בדרגון בול אז תקרא.
אני קורא במאנגה סטריים [URL]http://mangastream.com/[/URL]
בגלל גולדן ויק מאנגות לא יוצאות לשבוע.[/quote]
ליאור מה המשמעות של השם שנתת?
[QUOTE=monster;1319892]אם אתה רוצה לזיהכר בדברים שקרו פעם בדרגון בול אז תקרא.
בגלל גולדן ויק מאנגות לא יוצאות לשבוע.[/QUOTE]
עזוב, כבר מצאתי ברידר
[quote=הנואש לווינר;1319894]ליאור, אמור להיות כבר 261 לא?
יאללה נו בא לי לראות איך קאבוטו מכסח את יאמאטו D:
אבל רב הסיכויים שפרק הראשון רק יראו את הקרב של האמבוש לא?[/quote]
הפרק רק בעוד 17 שעות ו33 דקות בערך ישודר ביפן.הפרק יוצא בדרך כלל מתורגם לאנגלית בסביבות השעה 2 וחצי או גם לפני ביום חמישי בצהורים. אז חכה.
[quote=ワンピース;1319893]חרא.. זאת כבר פעם שנייה שאני שוכח מהגולדן וויק.. מה יש לי? S:
[spoiler]לוא אובר פאור!!![/spoiler][/quote]
[spoiler]כע לוא די מגניב אחרי הטיםסקיים. בא לי לדעת כבר עד כמה חזק קיד-חבל שלא מראים אותו.[/spoiler]
מגל במאנגה סטרים האיכות יותר טובה.
[QUOTE=Chopper;1319895]מה לשגר חרבות לתוך אנשים?
לשגר חרבות?
לא, הרעיון הוא יותר שיגור עצמי ושל חפצים..
ונגיד חשבתי על רעיון מגניב שהמשתמש משגר את עצמו לאוויר ואז משגר חפצים לאוויר וקופץ עליהם וככה הוא נשאר באוויר
כל כוח הוא אובר פאוור, זה תלוי כמה מגבילים אותו פיסית [כמו שהחשמל של אנל לא עובד על לופי] וכמה מגבילים אותו מבחינת המשתמש [במקרה הזה- המשתמש עצמו לא ישתמש מנשקים, מבחינת יושר][/QUOTE]
חרב זה לא חפץ? S:
אנל הוא דוגמה גרועה מאוד, הוא אובר פאור לגמרי, לופי הוא יוצא דופן, אולי החולשה היחידה שלו. וגם בלי זה שלופי הוא גומי, אנל חזק ברמות עם כל החשמל שלו וזה. והפרי שלו מחזק את ההאקי שלו, נראתה רק המנטרה אצלו, לך תדע אם זה יחזק את האחרים אפילו יותר אם בכלל..
[quote=ワンピース;1319880]בדיוק בגלל זה אני אומר, תחשוב כרגע על כל מי שאתה מכיר מהעולם של וואן פיס עם כוח חזק (לדוגמאת קיזארו), ותמתח את הגבולות של היכולת שלו, יוצא לך אובר פאואר מטורף. אני מניח שדברים כאלה יקרו מתישהו, הוא למשל לא נראה בינתיים..
תגיד, אתה קורא את המנגה?[/quote]
לקיזארו באמת יש פוטנ' מטורף, למרות שכנראה זה טופל על ידי זה שהוא לא סתם זז במהירות האור, עליו קודם להפוך לאור פיזית, לנוע לאן שירצה ואז להפוך לגוף אנושי מחדש. זה טיפה מבטל תמהירות אור אבל עדיין.
ולא רק אנימה
[QUOTE=monster;1319899]הפרק רק בעוד 17 שעות ו33 דקות בערך ישודר ביפן.הפרק יוצא בדרך כלל מתורגם לאנגלית בסביבות השעה 2 וחצי או גם לפני ביום חמישי בצהורים. אז חכה.
[spoiler]כע לוא די מגניב אחרי הטיםסקיים. בא לי לדעת כבר עד כמה חזק קיד-חבל שלא מראים אותו.[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]עשו את לוא מאוד חזק לעומת לפני הטיים שקיפ, הוא השתפר בהרבה מאוד והגיע למעמד של שיצ'י בוקאי גם (!!)[/SPOILER]
[url]http://myanimelist.net/animelist/SuperKamehameha[/url]
עלובבבבב מגל LOL
ראית רק סרט אחד? רציני? הMAL שלי מפוצץ בסרטים ובאפסידון של DB..
[quote=ワンピース;1319900]חרב זה לא חפץ? S:
אנל הוא דוגמה גרועה מאוד, הוא אובר פאור לגמרי, לופי הוא יוצא דופן, אולי החולשה היחידה שלו. וגם בלי זה שלופי הוא גומי, אנל חזק ברמות עם כל החשמל שלו וזה. והפרי שלו מחזק את ההאקי שלו, נראתה רק המנטרה אצלו, לך תדע אם זה יחזק את האחרים אפילו יותר אם בכלל..[/quote]
אויש נו עזוב חרב..
הוא לא ישגר לתוך מישו, אם כבר במקרים נדירות יזרוק ואז ישגר את זה על מישו.. [לפגיעה יותר בטוחה]
אבל השיגור העיקרי הוא עליו בעצמו
[QUOTE=Blackbeard;1319901]לקיזארו באמת יש פוטנ' מטורף, למרות שכנראה זה טופל על ידי זה שהוא לא סתם זז במהירות האור, עליו קודם להפוך לאור פיזית, לנוע לאן שירצה ואז להפוך לגוף אנושי מחדש. זה טיפה מבטל תמהירות אור אבל עדיין.
ולא רק אנימה[/QUOTE]
זה לא גמרי מבטל, הרי התנועה עצמה כאור היא במהירות הזאת ואז הוא חוזר חזרה (הוא בהתחלה הופך לאור) לרגיל במהירות מרשימה, זה לא הופך אותו להרבה יותר איטי, עדיין מהיר מאוד.
חבל, רצית להמשיך את הדיון לדברים יותר מתקדמים ):
אז תגיד, איך עוברת עליך הארכ של הפישמן?
[quote=monster;1319899]הפרק רק בעוד 17 שעות ו33 דקות בערך ישודר ביפן.הפרק יוצא בדרך כלל מתורגם לאנגלית בסביבות השעה 2 וחצי או גם לפני ביום חמישי בצהורים. אז חכה.
[spoiler]כע לוא די מגניב אחרי הטיםסקיים. בא לי לדעת כבר עד כמה חזק קיד-חבל שלא מראים אותו.[/spoiler]
מגל במאנגה סטרים האיכות יותר טובה.[/quote]
ליאור תפסיק להתעלם~
[quote=Chopper;1319897]ליאור מה המשמעות של השם שנתת?[/quote]
[QUOTE=monster;1319899]הפרק רק בעוד 17 שעות ו33 דקות בערך ישודר ביפן.הפרק יוצא בדרך כלל מתורגם לאנגלית בסביבות השעה 2 וחצי או גם לפני ביום חמישי בצהורים. אז חכה.
מגל במאנגה סטרים האיכות יותר טובה.[/QUOTE]
מחר..? או כשאמרת ב2 וחצי בצהריים התכוונת לעוד יומיים..?
לא הבנתי S:
בכל מקרה, יופי. זה הקטעים שרק התחלתי לראות את המנגה, אז עכשיו אני באמת יוכל להשוות את האנימה לעומת המנגה.. LOL אני מתרגש פעם ראשונה
[QUOTE=הנואש לווינר;1319903][url]http://myanimelist.net/animelist/SuperKamehameha[/url]
עלובבבבב מגל LOL
ראית רק סרט אחד? רציני? הMAL שלי מפוצץ בסרטים ובאפסידון של DB..[/QUOTE]
שתוק אתה, מעדיף לראות קודם את הפרקים
[quote=ワンピース;1319902][spoiler]עשו את לוא מאוד חזק לעומת לפני הטיים שקיפ, הוא השתפר בהרבה מאוד והגיע למעמד של שיצ'י בוקאי גם (!!)[/spoiler][/quote]
[spoiler]לוא באמת חזק יכול להחליף גופות של בני אדם-מגניב. חבל שסאנג'י עוד לא ראה תגוף של נאמי.
לאו פשוט חולני נתן 100 לבבות של פיראטים כדי להפוך לשיבוצ'קאי.
מעניין מה קאזר(הוא דומה לקיד). יעשה עם הלב של סמוקר.[/spoiler]
עומר התכונתי למחר. תראה בנארוטו גט יש ספירה לאחור עד שיצא הפרק מתורגם.
דניס-זה אומר שיגור ביפנית.
[QUOTE=Chopper;1319904]אויש נו עזוב חרב..
הוא לא ישגר לתוך מישו, אם כבר במקרים נדירות יזרוק ואז ישגר את זה על מישו.. [לפגיעה יותר בטוחה]
אבל השיגור העיקרי הוא עליו בעצמו[/QUOTE]
אתה קבעת איך הוא יחשוב וישתמש ביכולת שלו, אבל זה לא אומר שיש לו את ההגבלה הזאת, הכוח שלו עדיין מאפשר לו את זה..
באמת לא ראית את הסרטים? חשבת שתגיד לי שהתעצלנת לשים אותם או משהו.. S:
מוזר. אתה בכלל יודע על משהו על בארדוק סופר סאיין (אפסידון אוף בארדוק)..?
טוב
אני אקח את Tere Tere No Mi אבל תודה בכל זאת
[quote=ワンピース;1319910]אתה קבעת איך הוא יחשוב וישתמש ביכולת שלו, אבל זה לא אומר שיש לו את ההגבלה הזאת, הכוח שלו עדיין מאפשר לו את זה..[/quote]
בסדר, לשגר חפצים כן.
אבל לא [B][U]לתוך[/U][/B] אנשים, שמישהו תתפוצץ לו הבטן מבפנים זה כבר אוברפאוור מטורף..
ואני יודע, אבל זה גם סוג של הגבלה
[QUOTE=monster;1319909][spoiler]לוא באמת חזק יכול להחליף גופות של בני אדם-מגניב. חבל שסאנג'י עוד לא ראה תגוף של נאמי.
דניס-זה אומר שיגור ביפנית.[/QUOTE]
וואלה? אוי אדיר לא ידעתי (:
שנייה אני הולך לבדוק. זה כמו מולטיוורס LOL
[QUOTE=monster;1319909][spoiler]לוא באמת חזק יכול להחליף גופות של בני אדם-מגניב. חבל שסאנג'י עוד לא ראה תגוף של נאמי.
דניס-זה אומר שיגור ביפנית.[/QUOTE]
[SPOILER]כן, ותחשוב עליו עכשיו לעומת קודם, יש לו מרחב ניתוחים יותר גדול והוא לא חייב להיות סביבו, אלא בכל מקום כמעט שהוא יבחר, זה טירופי P:
רגע, קאזר זה ההוא עם הפרי של הגז או מה שזה לא יהיה?? שכחתי O:[/SPOILER]
אני חושב שעד יום שלישי הבא אני מסיים את נארוטו
ליאור, איפה אתה רואה ספירה לאחור..? S:
גם שבדקתי את 261 זה רק הראה לי את הפריביו ותקציר, שום ספירה לאחור..
[quote=הנואש לווינר;1319914]וואלה? אוי אדיר לא ידעתי (:
שנייה אני הולך לבדוק. זה כמו מולטיוורס Lol[/quote]
כרגע אין ספירה לאחור,אני חושב שהיא תהיה מחר.
[quote=ワンピース;1319915][spoiler]כן, ותחשוב עליו עכשיו לעומת קודם, יש לו מרחב ניתוחים יותר גדול והוא לא חייב להיות סביבו, אלא בכל מקום כמעט שהוא יבחר, זה טירופי P:
רגע, קאזר זה ההוא עם הפרי של הגז או מה שזה לא יהיה?? שכחתי O:[/spoiler][/quote]
[spoiler]כן קאזר זה עם פרי הגז.כן היה מגניב שהוא העיף את אחד מספינתיו של סמוקר בקלות.[/spoiler]
[QUOTE=Death The Kid;1319916]אני חושב שעד יום שלישי הבא אני מסיים את נארוטו[/QUOTE]
למה איפה אתה..?
~~~
ליאור, אז איך ידעת מתי זה משודר..?
מאיפה אתה רואה את הספירה לאחור של השידור ביפן..?
[QUOTE=הנואש לווינר;1319919]למה איפה אתה..?
~~~
ליאור, אז איך ידעת מתי זה משודר..?
מאיפה אתה רואה את הספירה לאחור של השידור ביפן..?[/QUOTE]
לפי הספירה לאחור שיש בנארוטו גט.מחר אמורה להיות ספירה לאחור.לא בטוח מתי אבל בימי חמישי אני רואה שיש.
הספירה לאחור שידר יפן [URL="http://countdown.mandragon.info/#"]מפה[/URL]
עכשיו אני צריך לראות את פרק 109 ואני רואה עד פרק 135 ואת פרק 220,זה יוצא בערך 9 שעות
אם אני רואה כל יום שלושה פרקים ורואה מינימום 5 פרקים בשבת,יש לי סיכוי לא?
אה..
הא, איזה קטע.. יש עוד מעט עוד פרק של הספין אוף של רוק לי.. כדאי לי להתחיל לראות?
בעצם, נראה לי בטוח שאני כן יראה.. זה קצר ולכשמשעמם.. ועכשיו משעמם P:
עוד מעט הולך להדפיס את השאלון רב משתתפים שלי לעבודת חקר ככלי חקר.. ~
[quote=הנואש לווינר;1319922]אה..
הא, איזה קטע.. יש עוד מעט עוד פרק של הספין אוף של רוק לי.. כדאי לי להתחיל לראות?
בעצם, נראה לי בטוח שאני כן יראה.. זה קצר ולכשמשעמם.. ועכשיו משעמם P:
עוד מעט הולך להדפיס את השאלון רב משתתפים שלי לעבודת חקר ככלי חקר.. ~[/quote]
הפרק של הספין אוף יצא כבר אתמול.
אני כבר ראיתי אותו לפני כמה שעות
זה פרק ממש מפגר,[COLOR=yellow]קונוהאמרו עושה סקסי נו ג'וטסו סטייל טנטן,סאקורה וגיא :oing:[/COLOR]