תגיד מור,אתה עדיין רואה ואנגארד?
Printable View
תגיד מור,אתה עדיין רואה ואנגארד?
וואי טוב ששאלת XDD בדיוק היום חזרתי לראות אחרי חודשיים נראלי שלא ראיתי שעצרתי בפרק 61 היום ראיתי מפרק 61 עד פרק 1 של העונה הראשונה אני לא מאמיןgold paladin XDD ידעתי עליהם עוד לפני שהתחילה העונה השנייה בגלל הבוסטר ה6
61 איזה קרב זה?
הקרב של אייצ'י Vs רן היה אדיר!
ההתחלה של הקרב בין מיסאקי ואסאקה וכן הקרב של אייצ'י מול רן באמת היה ענק אני גם לפני רגע עשיתי כמה קרבות בbyond עם דק של angel feather ואני מתכנן לבנות שם גם gold paladin שקצת שונה מהמוכרת
[QUOTE=Death The Kid;1322333]61 איזה קרב זה?
הקרב של אייצ'י Vs רן היה אדיר![/QUOTE]
תאמת הוא היה דיי מעפן... הפוטנציאל של מאג'טסי לורד בלאסטר הרבה יותר גדול ממה שראו שם (במיוחד שאחריו אתה יכול לעשות רייד לאיזה סול סייבר חמוד ולעשות SB [ גרייד 1+ גרייד 2+ בלאסטר בלייד/בלאסטר דארק +מג'סטי בדיוק 5)
שלום.
[QUOTE=accelerator;1322334]ההתחלה של הקרב בין מיסאקי ואסאקה וכן הקרב של אייצ'י מול רן באמת היה ענק אני גם לפני רגע עשיתי כמה קרבות בbyond עם דק של angel feather ואני מתכנן לבנות שם גם gold paladin שקצת שונה מהמוכרת[/QUOTE]
במקרה ואתה מדבר על הדרך שמובילה ל SDR (ספקטרל דוק דרגון) זו אמורה להיות החפיסה שרן משתמש בעונה 2
P.S מה השם שלך במשחק בביונד? XD
[QUOTE=geostri;1322335]תאמת הוא היה דיי מעפן... הפוטנציאל של מאג'טסי לורד בלאסטר הרבה יותר גדול ממה שראו שם (במיוחד שאחריו אתה יכול לעשות רייד לאיזה סול סייבר חמוד ולעשות SB [ גרייד 1+ גרייד 2+ בלאסטר בלייד/בלאסטר דארק +מג'סטי בדיוק 5)[/QUOTE]
מבחינת הפוטנציאל של האנימה אני דווקא נורא אהבתי אותו כי תאמת בנוגע למהלך ברור שאתה צודק אבל רצו להראות תקטע שכל הunits בכוכב cray משלבים כוחות וכו' וכו'.... וגם באנימה אתה לא יכול לצפות למהלך ענק וד"א הגרייד 3 מהגולד פאלאדין הוא לא היה ברויאל פלאדין אצל קורין או שזה רק אני? בblizzard formation הזה שלה
אה ד"א בדיוק לזה התכוונתי ונשבע כשראיתי אותם בפעם הראשונה תקלפים עצמם חשבתי לי שיכול להיות שהם יהיו קשורים אליו איכשהו כי כמו חלק אפל כזה XDD והשם שלי שם זה MOR100200 מה שלך?
[QUOTE=accelerator;1322340]מבחינת הפוטנציאל של האנימה אני דווקא נורא אהבתי אותו כי תאמת בנוגע למהלך ברור שאתה צודק אבל רצו להראות תקטע שכל הunits בכוכב cray משלבים כוחות וכו' וכו'.... וגם באנימה אתה לא יכול לצפות למהלך ענק וד"א הגרייד 3 מהגולד פאלאדין הוא לא היה ברויאל פלאדין אצל קורין או שזה רק אני? בblizzard formation הזה שלה[/QUOTE]
זה רק אתה יש מישהו דומה לו תחפש Fang of light garmall הוא לא משהו בתכלס רק מקבל +1000 בתור שלך על כל סנוגאל או בלוגאל שיש לך בריר אז כאילו הבליזרד פורמשיין שלה זה היה 4 סנוגאל בזירה
בBYOND הKEY שלי זה geostri (מפתיע) ובמשחק Izanagi (כן מושפע מפרסונה... נתעלם מזה כרגע)
עמית, ראית את הפרק החדש של שיפודן היום?
[quote=accelerator;1322340]מבחינת הפוטנציאל של האנימה אני דווקא נורא אהבתי אותו כי תאמת בנוגע למהלך ברור שאתה צודק אבל רצו להראות תקטע שכל הunits בכוכב cray משלבים כוחות וכו' וכו'.... וגם באנימה אתה לא יכול לצפות למהלך ענק וד"א הגרייד 3 מהגולד פאלאדין הוא לא היה ברויאל פלאדין אצל קורין או שזה רק אני? בblizzard formation הזה שלה
אה ד"א בדיוק לזה התכוונתי ונשבע כשראיתי אותם בפעם הראשונה תקלפים עצמם חשבתי לי שיכול להיות שהם יהיו קשורים אליו איכשהו כי כמו חלק אפל כזה XDD והשם שלי שם זה MOR100200 מה שלך?[/quote]
מי אתה ?1
מ'מצב יואב?
[QUOTE=The Sir;1322344]מי אתה ?1[/QUOTE]
מור.. לא ההוא שמעריץ את פטריק
חזרתי
מה נשמע איתי?
משעמם לי בטירוף. הייתי אמור להיות עם חברים עכשיו על אופניים בשטח, אבל הרגל שלי כואבת רצח
למה כשהוקמון התפתח בהתפחות שיריון עם סמל כנות הראו את פאלמון, טוגמון ולילימון?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322352]למה כשהוקמון התפתח בהתפחות שיריון עם סמל כנות הראו את פאלמון, טוגמון ולילימון?[/QUOTE]
כי זה הסמל שלהן
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322352]למה כשהוקמון התפתח בהתפחות שיריון עם סמל כנות הראו את פאלמון, טוגמון ולילימון?[/QUOTE]
סמל הכנות בעבר היה שייך למימי. בהתץפחות שריון מראים את התפחיות השונות של הדיג'ימון של בעליו הקודמים של הסמל. זה ככה בכול התפחות שריון.
לכל שחקני המ"תים שלי-
בחופש הגדול אני אחזור לאנימלנד, ואני מתכוון להתקדם עלילתית ואולי אף לסיים אותו.
לאנימורפס אני לא אחזור, חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שקשה מדי לנהל משחק ארוך ולא מוגדר שכזה.
[quote=מאסטר ליאון;1322353]כי זה הסמל שלהן[/quote]
למימי יש את סמל הטוהר, סיימתי את אדוונצ'ר 1 רק אתמול!!! אתה חושב שאני לא זוכר?! לג'ו יש את סמל הכנות!
מגל איפה אתה בop?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322356]למימי יש את סמל הטוהר, סיימתי את אדוונצ'ר 1 רק אתמול!!! אתה חושב שאני לא זוכר?! לג'ו יש את סמל הכנות![/QUOTE]
אז התבלבלתי,
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322355]לכל שחקני המ"תים שלי-
לאנימורפס אני לא אחזור, חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שקשה מדי לנהל משחק ארוך ולא מוגדר שכזה.[/QUOTE]
העיקר גרמת לי לכתוב רקע במשך שעה..
גם ככה לא הגבת להמשך האחרון O.o
אם בא לך אתה מוזמן להרשם לאנימלנד כשאחזיר אותו, אל תשקיע בכלל בטופס רק שיהיה טופס..
ואני מצטער ..
[quote=Monkey D Luffy;1322355]לכל שחקני המ"תים שלי-
לאנימורפס אני לא אחזור, חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שקשה מדי לנהל משחק ארוך ולא מוגדר שכזה.[/quote]
סבבה.
ואני אהיה עם אבי, כע?
לא יודע עזבו ת'איוונט אני אחשוב מה לעשות איתו כבר שאחזיר את זה..
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322355]לכל שחקני המ"תים שלי-
לאנימורפס אני לא אחזור, חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שקשה מדי לנהל משחק ארוך ולא מוגדר שכזה.[/QUOTE]
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322360]גם ככה לא הגבת להמשך האחרון O.o
אם בא לך אתה מוזמן להרשם לאנימלנד כשאחזיר אותו, אל תשקיע בכלל בטופס רק שיהיה טופס..
ואני מצטער ..[/QUOTE]
אני יכול להצטרף ככה?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322356]למימי יש את סמל הטוהר, סיימתי את אדוונצ'ר 1 רק אתמול!!! אתה חושב שאני לא זוכר?! לג'ו יש את סמל הכנות![/QUOTE]
פשט התבלבת בין הסמלים של ג'ו ומימי.
לא O.o
רק לו אני נותן ככה כי הוא באמת השקיע בטופס וחבל לי עליו..
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322365]לא O.o
רק לו אני נותן ככה כי הוא באמת השקיע בטופס וחבל לי עליו..[/QUOTE]
אז אפשר סתם להירשם(רגיל,עם השקעה)?
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1322367#post1322367[/url]
הולך עוד מעט..
[quote=מאסטר ליאון;1322368]אז אפשר סתם להירשם(רגיל,עם השקעה)?[/quote]
לא נראלי כי יש יותר מדי שחקנים.
אם יהיה מקום אני אגיד לך שאתה יכול לשלוח טופס.
אבל אחרת עמוס לי מדי.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322360]גם ככה לא הגבת להמשך האחרון O.o
ואני מצטער ..[/QUOTE]
היה המשך?
בכל מקרה, אם הייתי מגיב, היית משנה את דעתך, לא, אז לא נורא O:
[quote=ワンピース;1322372]היה המשך?
בכל מקרה, אם הייתי מגיב, היית משנה את דעתך, לא, אז לא נורא O:[/quote]
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד במשפט השני :doubt:
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322373]לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד במשפט השני :doubt:[/QUOTE]
שאם הייתי מגיב להמשך הזה, זה ככל הנראה לא היה גורם לך להמשיך עם המשחק, אז לא נורא שלא הגבתי
היי, למה העברת ליאור?
אבל תכלס זה כבר יותר מתאים לשם.
[quote=הנואש לווינר;1322376]היי, למה העברת ליאור?
אבל תכלס זה כבר יותר מתאים לשם.[/quote]
התשובה נמצאת כבר בהודעה שלךxd
הנושא שפתחת מתאים לנושא הרשמי. שם אפשר לעשות כאלו דברים לא בנפרד.
ליאור,תגיב בבקשה בחידון
חחח אני מתחיל לאהוב את פרנקי
הרג אותי עם המיצים Xd
איזה לילה מטורף!!!
ללכת לישון ב7:30 בבוקר ולהתעורר עכשיו!!!!!!!!!!