חוקי הפיזיקה וחוקי ההיגיון לא עובדים על אביזי מתי תבינו את זה ?
Printable View
חוקי הפיזיקה וחוקי ההיגיון לא עובדים על אביזי מתי תבינו את זה ?
[quote=הנואש לווינר;1324726]ואתה לא מצחיק D:[/quote]
ואתה מציק D:
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1324723]ואני לא קורא את האנימה D:[/QUOTE]
LOL ><
אני דווקא קורא את האנימה.
[quote=The Flupy;1324727]חוקי הפיזיקה וחוקי ההיגיון לא עובדים על אביזי מתי תבינו את זה ?[/quote]
UMAD BRO?
חוקי ההיגיון וחוקי הפיזיקה [B]הם הדברים היחידים [/B]שעובדים על אביזי!
[QUOTE=RangerForce;1324729]LOL ><
אני דווקא קורא את האנימה.[/QUOTE]
אי אפשר לקרוא אנימה..
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1324728]ואתה מציק D:[/QUOTE]
יחס גורר יחס D:
[QUOTE=RangerForce;1324729]LOL ><
אני דווקא קורא את האנימה.[/QUOTE]
רואה את האנימה! זה בדיחה חרושה רבאק.. XD
[QUOTE=LordAbizi;1324730]UMAD BRO?
חוקי ההיגיון וחוקי הפיזיקה [B]הם הדברים היחידים [/B]שעובדים על אביזי![/QUOTE]
תאמת אני אחריי 6 שעות היסטוריה ככה שאני דיי עצבני, תודה על התושמת לב :)
ממתי אתה פועל בהיגיון ? הישות הבלתי המוגדרת חסרת שם שהדבר היחיד שמעניין אותה זה מתמטיקה?
[QUOTE=LordAbizi;1324724]אני [B]מנחש[/B] שטעית בציטוט. ואם כתבת רקע 'בסדר' למשחק שלי, למה לא ניסית להרשם..? (הבעיה במשחק שלי היא לא הרקע אבל, אלא המורכבות שלו שדורשת מילוי של הרבה דברים)[/QUOTE]
לא "בסדר" אלא "מקובל" ומוזר ברמה קלה. אני לא נרשם כי אני מרכז את רוב ההשקעה שלי במ"ת שאני עובד איתך ומ"ת כזה לא מתאים לי. אני אולי ארשם בהמשך.
מישהו מוכן לענות לי על השאלה ששאלתי קודם?!
איפה שקד כשצריך אותו?! :cry::cry::cry::cry:
זה כותב לי ID and PW must be at least 2 characters
אייל על מה תרצה שאכין לך חתימה משעמם לי ..
[quote=The Flupy;1324733]תאמת אני אחריי 6 שעות היסטוריה ככה שאני דיי עצבני, תודה על התושמת לב :)
ממתי אתה פועל בהיגיון ? הישות הבלתי המוגדרת חסרת שם שהדבר היחיד שמעניין אותה זה מתמטיקה?[/quote]
נו... מתמטיקה... היגיון.... HELLO?!
[quote=מאסטר ליאון;1324735]לא "בסדר" אלא "מקובל" ומוזר ברמה קלה. אני לא נרשם כי אני מרכז את רוב ההשקעה שלי במ"ת שאני עובד איתך ומ"ת כזה לא מתאים לי. אני אולי ארשם בהמשך.[/quote]
Thou shall hammer your iron while it's glowing hot.
מצאתי הדלפה מהאנימה של פוקימון לגבי מנהיגת המכון רעל החדשה, מסתבר שהיא תופיע באנימה.
דניאל(לא אביזי), אני אמרתי לך מזמן (האקטסוקי עם תמונות בשמיים,כמו שיש את טובי אצל עומר של כל הביג'ואים(התמונות של הביג'ואים)
[QUOTE=LordAbizi;1324738]נו... מתמטיקה... היגיון.... HELLO?!
Thou shall hammer your iron while it's glowing hot.[/QUOTE]
מה לעזאזל? ובמוזר קלות התכוונתי למוזר מאוד..(ברמה שישמע לך אם אני אומר שהעין המרחפת פיצלה אותו לשלושה והפכה אותם לרובוטים)
[QUOTE=LordAbizi;1324738]נו... מתמטיקה... היגיון.... HELLO?!
Thou shall hammer your iron while it's glowing hot.[/QUOTE]
חחח אני עדיין לא הגעתי לקטע שזה מתחיל להיראה הגיוני בינתיים זה עדיין נראה כמו תרמית ענק שנועדה בשביל לדפוק את התלמידים ...
בכל מקרה אביזי במשחק שלך אני רוצה להיות swordman אבל לשנות קצת את הרעיון שרשמת בתיאור שלו זה אפשרי ?
[quote=מאסטר ליאון;1324741]מה לעזאזל? ובמוזר קלות התכוונתי למוזר מאוד..(ברמה שישמע לך אם אני אומר שהעין המרחפת פיצלה אותו לשלושה והפכה אותם לרובוטים)[/quote]
פרוש מילולי למשפט הקודם שלי: "עליך להכות בברזל בעודו חם."
ואם כך, אז זה פשוט "הגיוני" במובן שלך, שזה אומר, לפחות לי, "בלתי מובן בעליל", וזו כמובן תכונה לא רצויה.
@The Flupy
מתמטיקה מונעת על ידי היגיון. במתמטיקה אין דברים לא הגיוניים. הכל יפה ומסתדר.
ואני לא יודע למה אתה מתכוון כל כך בלשנות קצת את התיאור.
הדבר היחיד שמשגע יותר משההודעה האחרונה בנו"ד היא על ידי מישהו חסום, זה ש[b]שתי[/b] ההודעות האחרונות בנו"ד הן על ידי מישהו חסום
דניאל החתימתמן (זה כמו... כמו... לא יודע! אבל זה יוצר חתימות!) אתה יוצר חתימות רק עם תמונות קיימות? כי אם לא, אם אתה מצליח להכין לי חתימה של הדמות שלי במ"ת שלך, ברקע קונוהא מטושטש כזה ואת הדמות כאילו נשען על הצד של החתימה שפונה על מי שמסתכל עליה, כאילו הוא נשען על קיר שקוף, מביט לכיוון מי שמסתכל בחתימה ומסובב קונאי ביד אחת ומחזיק שוריקנים ביד השניה, אתה מלך :)
[QUOTE=LordAbizi;1324743]פרוש מילולי למשפט הקודם שלי: "עליך להכות בברזל בעודו חם."
ואם כך, אז זה פשוט "הגיוני" במובן שלך, שזה אומר, לפחות לי, "בלתי מובן בעליל", וזו כמובן תכונה לא רצויה.[/QUOTE]
לא,זה סתם קטע שחפרתי כשהפכתי לאוטאקו. אני ארשם כי נרשמתי ליותר מדי מ"תים על אנימות,תצפה לטופס ממני בקרוב. וכל עוד אני יכול להשתנות ולא להיות נוב (ואני לא נוב אבל קוראים לי נוב)כדאי לי לנצל את זה.
מאסטר ליאון, אזהרה בע"פ על דאבל פוסט.
[QUOTE=LordAbizi;1324743]
@The Flupy
מתמטיקה מונעת על ידי היגיון. במתמטיקה אין דברים לא הגיוניים. הכל יפה ומסתדר.
ואני לא יודע למה אתה מתכוון כל כך בלשנות קצת את התיאור.[/QUOTE]
אז מה זה אקסיומה? דבר שלא הוכח או הופרך, א אין שום דרך לדעת אם הוא מונע ע"י ההיגיון.
[quote=מאסטר ליאון;1324746]לא,זה סתם קטע שחפרתי כשהפכתי לאוטאקו. אני ארשם כי נרשמתי ליותר מדי מ"תים על אנימות,תצפה לטופס ממני בקרוב. וכל עוד אני יכול להשתנות ולא להיות נוב (ואני לא נוב אבל קוראים לי נוב)כדאי לי לנצל את זה.[/quote]
כן, אני די סקרן ביחס לטופס שלך. זה יעזור לי להעריך עד כמה הטופס המפחיד הזה מסנן נרשמים.
@ PizzaBlaster
ההסבר מלא קשור ללוגיקה מתמטית וזה קצת מסובך.
ברור שאם אתה לא קורא לטענות מסויימות "נכונות", אז אתה לא יכול להגיד יותר מדי. כל מה שאתה יכול להגיד זה דברים בסגנון "0=0", "אם משה הוא פיל, אז משה הוא פיל", "אם ארנב הוא חיה ואפשר להרוג חיות, אז אפשר להרוג ארנב", "כל דבר בעולם הוא המספר 5 או לא המספר 5".
אם רוצים להגיד דברים פחות מובנים מאליהם, אז חייבים להניח שיש דברים שהם לא "אמיתיים מעצם הניסוח שלהם", אבל הם כן אמיתיים, ואז אתה בודק, אם אני מניח שטענה מסויימת היא נכונה, מה אפשר ללמוד על העולם שלי. זו אקסיומה. טענה שאין סיבה שהיא תהיה נכונה, אבל קוראים לה נכונה. אז מקבלים תורה מתמטית שבודקת מה נכון מהטענה הזו. הטענה הזו היא אקסיומה לתורה הזו. אתה יכול גם לקחת טענה "שקרית לחלוטין", ולשים אותה כאקסיומה למשהו, אבל אז תקבל שכל דבר הוא נכון. קוראים לזה "הוכחה באופן ריק." נעזוב את זה. האקסיומות של הגיאומטריה הן טענות שהן לא "שקריות לחלוטין", ולכן מעניין לבדוק מה נכון בהן. קוראים ל-80 ומשהו אקסיומות של הגאיומטריה "אקסיומות", ואז בודקים מה נכון. מקבלים שבמשולש סכום זויות הוא פאי, וכו'. אחר כך בא אוילר (נראה לי), ואמר, לא, נניח שאיזשהי אקסיומה לא בדיוק מתקיימת. קיבלנו גיאומטריה אחרת. בסדר. אין בעיה.
[QUOTE=~Donphan~;1324747]מאסטר ליאון, אזהרה בע"פ על דאבל פוסט.[/QUOTE]
יותר נכון בע"י (על יד)
[QUOTE=LordAbizi;1324750]כן, אני די סקרן ביחס לטופס שלך. זה יעזור לי להעריך עד כמה הטופס המפחיד הזה מסנן נרשמים.[/QUOTE]
סקרן רע או סקרן טוב?(אני מתכוון ברקע מוזר אביזית)
יש לי בקשה אחת:אני אכתוב חלק בבוקר כי אז אני אלך לבית ספר וכשאני אחזור אשלים את הטופס.
אהממ המטרה שלי היא ליצור לוחם שלא יתמקד בכוח אלה במהירות ובנקודות התורפה של גוף האדם זה אפשרי ?
תומר כפרעליך!
[QUOTE=The Charmander;1324754]תומר כפרעליך![/QUOTE]
אדם!!!
[quote=מאסטר ליאון;1324752]סקרן רע או סקרן טוב?(אני מתכוון ברקע מוזר אביזית)
יש לי בקשה אחת:אני אכתוב חלק בבוקר כי אז אני אלך לבית ספר וכשאני אחזור אשלים את הטופס.[/quote]
תעשה מה שאתה רוצה, אני אענה לך, ובזה ייגמר העניין.
[quote=The Flupy;1324753]אהממ המטרה שלי היא ליצור לוחם שלא יתמקד בכוח אלה במהירות ובנקודות התורפה של גוף האדם זה אפשרי ?[/quote]
הממ... אם אתה רוצה להיות מהיר, אז תשתמש בנשקים חד ידיים. אבל תורפות של גוף האדם... המממ... זה למען האמת משהו שיותר מתאים לשודד מאשר ללוחם. כי זה "טריקי" ושודדים עושים טריקים... לעומת לוחמים שנלחמים בצורה "אקדמית" שכזו.
[QUOTE=LordAbizi;1324756]תעשה מה שאתה רוצה, אני אענה לך, ובזה ייגמר העניין.
הממ... אם אתה רוצה להיות מהיר, אז תשתמש בנשקים חד ידיים. אבל תורפות של גוף האדם... המממ... זה למען האמת משהו שיותר מתאים לשודד מאשר ללוחם. כי זה "טריקי" ושודדים עושים טריקים... לעומת לוחמים שנלחמים בצורה "אקדמית" שכזו.[/QUOTE]
אבל האופי של הדמות לא מתאים לשודד כי אני מתכנן לפעול לפי קודי התנהגות מסויימים (אבירות וכו')
השאלה שלי היית אם אני יכול ליצור לי סגנון לחימה חדש שמבוסס על הSWORDMAN.
סייף אם אתה מכיר מאופיין בשימוש בדקירות מדויקות יותר מאשר HULK SEE HULK SMASH !
אדם אתה עדיין גר באנגליה ?
[quote=The Flupy;1324757]אבל האופי של הדמות לא מתאים לשודד כי אני מתכנן לפעול לפי קודי התנהגות מסויימים (אבירות וכו')
השאלה שלי היית אם אני יכול ליצור לי סגנון לחימה חדש שמבוסס על הSWORDMAN.
סייף אם אתה מכיר מאופיין בשימוש בדקירות מדויקות יותר מאשר HULK SEE HULK SMASH !
אדם אתה עדיין גר באנגליה ?[/quote]
המממ.. אני לא יודע... זה גובל ב"יש גם כל מיני אומנויות סודיות ונדירות של אנשים שפיתחו סגנון לחימה כלשהו בעצמם. ייתכן ותפגשו כמה אנשים כאלה. לכם ולחברי הצוות, מותר לעסוק רק באמנויות הלחימה המוכרות." (ציטוט מהמשחק)
כלומר, בתור לוחם אתה לא רק מכה עם כח, השיטות של הלוחמים כן מבוססות במובן מסויים על ניתוח היריב, אבל לא ניתוח "ביולוגי" של נקודות תורפה, אלא אם לא התכוונת לזה, והתכוונת לנקודות תורפה במובן ש"אתה שם שהוא צולע על רגל ימין ולכן אתה מכוון התקפות לשם (או לרגל השנייה, לא חשבתי מה באמת צריך לעשות), כדי להפיל אותו". אם זה במובן הזה, אז זה בערך מתיישב עם ההגדרה של לוחם רגיל.
לא, זה לא שהוצאתי את ליאון מהחסומים, ראיתי את הציטוט שלו אצל אביזי ואני חייב להגיב..
[b]אתה[/b] אוטאקו? איך?! דמאט אתה יודע מה זה אומר להיות אוטאקו בכלל? זה לא לראות דיג'ימון וכמה סרטים ><"
זה לאסוף משחקי וידיאו, לשים פוסטרים וכאלה..
[QUOTE=LordAbizi;1324760]המממ.. אני לא יודע... זה גובל ב"יש גם כל מיני אומנויות סודיות ונדירות של אנשים שפיתחו סגנון לחימה כלשהו בעצמם. ייתכן ותפגשו כמה אנשים כאלה. לכם ולחברי הצוות, מותר לעסוק רק באמנויות הלחימה המוכרות." (ציטוט מהמשחק)
כלומר, בתור לוחם אתה לא רק מכה עם כח, השיטות של הלוחמים כן מבוססות במובן מסויים על ניתוח היריב, אבל לא ניתוח "ביולוגי" של נקודות תורפה, אלא אם לא התכוונת לזה, והתכוונת לנקודות תורפה במובן ש"אתה שם שהוא צולע על רגל ימין ולכן אתה מכוון התקפות לשם (או לרגל השנייה, לא חשבתי מה באמת צריך לעשות), כדי להפיל אותו". אם זה במובן הזה, אז זה בערך מתיישב עם ההגדרה של לוחם רגיל.[/QUOTE]
אהממ תאמת הרעיון שלי לרקע היה שבתור נצר למשפחת קוסמים (קלריק) אחד הדברים הבסיסים שלמדתי היה גוף האדם.
וככה שאני אנצל את הידע שלי שלי ואשלב את זה עם חרב.
אין הנחות קורא קבוע ?
בכל מקרה אני צריך לזוז ככה שאני אשמח אם נמשיך את הדיון הזה בפרטי ^^
למה ואנגארד הוא המשחק הכי יקר בתולדות העולם למההההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה גראנבלוווווווווווווו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=wIJB7KrHuoU&feature=fvwrel[/YOUTUBE]
חבל שאי אפשר לדעת מי חבר היום אהה אלון? <3
[QUOTE=LordAbizi;1324760]המממ.. אני לא יודע... זה גובל ב"יש גם כל מיני אומנויות סודיות ונדירות של אנשים שפיתחו סגנון לחימה כלשהו בעצמם. ייתכן ותפגשו כמה אנשים כאלה. לכם ולחברי הצוות, מותר לעסוק רק באמנויות הלחימה המוכרות." (ציטוט מהמשחק)
כלומר, בתור לוחם אתה לא רק מכה עם כח, השיטות של הלוחמים כן מבוססות במובן מסויים על ניתוח היריב, אבל לא ניתוח "ביולוגי" של נקודות תורפה, אלא אם לא התכוונת לזה, והתכוונת לנקודות תורפה במובן ש"אתה שם שהוא צולע על רגל ימין ולכן אתה מכוון התקפות לשם (או לרגל השנייה, לא חשבתי מה באמת צריך לעשות), כדי להפיל אותו". אם זה במובן הזה, אז זה בערך מתיישב עם ההגדרה של לוחם רגיל.[/QUOTE]
[QUOTE=הנואש לווינר;1324761]לא, זה לא שהוצאתי את ליאון מהחסומים, ראיתי את הציטוט שלו אצל אביזי ואני חייב להגיב..
[b]אתה[/b] אוטאקו? איך?! דמאט אתה יודע מה זה אומר להיות אוטאקו בכלל? זה לא לראות דיג'ימון וכמה סרטים ><"
זה לאסוף משחקי וידיאו, לשים פוסטרים וכאלה..[/QUOTE]
ואני עושה את זה
אדם תעשה לי [COLOR="White"]ילד[/COLOR] שוקו!
ליאון אוטאקו?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האנימה היחידה שאני מאמין שהוא רואה זה דיג'ימון,וגם זה בקושי אני מאמין לו
[QUOTE=Blackbeard;1324763]למה ואנגארד הוא המשחק הכי יקר בתולדות העולם למההההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה גראנבלוווווווווווווו[/QUOTE]
דווקא גראנדבלו זה אחד הזולים חוץ מרויין שייד והעובדה שצריך אותו 4 פעמים כי הוא הגרייד 2 הכי טוב שלהם
ואני רוצה משחק נורמלי של ואנגארד!