-
[quote=הנואש לווינר;1326685]היטמן צודק הפעם, הגזמת אלכס!
פתחתי נושא במשוב וחשת את עצמך ונעלת ומחקת את כל ההודעות שהיו שם.. למרות שאתה יודע שכל הטיעונים שלי נכונים![/quote]
ווא מה הבעיה שלך? דניס עבר על חוק שאומר שהוא יקבל באן לצמיתותו והוא ידע על החוק הזה! (גם אם הוא לא היה יןדע, אי ידיעת החוק אינו פותר מעונש)! אז למה אתה מתנגד?! אלכס עשה עבודה מצוינת!
-
[QUOTE=Death The Kid;1326689]אני דיברתי על זה של אחותו,הבלה עם המלא מספרים,זה משתמש כפול,זה משהו אחר[/QUOTE]
ואני דיברתי על הכפול, על זה הוא קיבל באן לצמיתות, לא כי הוא השתמש בשל אחותו..
-
[quote=ワンピース;1326684]מה שכח? הידאן כלוא ולא יכול לצאת O:
עמית עם חתימה ממוצעת, כן? אבל הצבע הכחול מפריע לאיתי בעיניים אז הוא התלונן ומחה עם קללות ובכיונים למיניהם. אחר כך הוא הוריד את כל הספויילרים מהחתימה שלו וחפש חתימה עצומה שהוא סירב להוריד, אלכס כמובן לחם איתו והוריד לו (הוא החזיר כל פעם מחדש). איתי החליט לשים את החתימה של עמית עצמו בתור החתימה שלו בצבע כחול מגעיל גם כן ואפילו יותר בגדול, זה לא הפריע, אבל אז הוא הוסיף עוד חלק בגדול והעליב את עמית, אז אחרי כמה זמן הוא חטף באן ליום. בחוצפתו הרבה, הוא החליט לפתוח משתמש חדש ולכתוב איתו "קיבלתי באן" או משהו, ואז פתח נושא במשוב עם משתמש קיים של אחותו כדי להמשיך להתבכיין על זה שרומה מזלזל בו, למה מזלזל? כי איתי מזלזל בכל השאר. אחרי המשתמש הכפול והקיים הוא חטף באן לצמיתות על פי חוק וכל המושפעים מגנים עליו.
[spoiler]לפי מה שידוע לי זה לא רשמי בכלל, אלא שיתוף פעולה מוסכם בין קאבוטו לטובי, לא הצטרפות, כל אחד מקיים את חלקו וכל אחד מרוויח בצורה כזו או אחרת.[/spoiler][/quote]
גם החתימה של עמית ארוכה X_x
-
מישהו אמר שהוא פתח שני משתמשים
אני הבנתי את זה בתור המשתמש של אחותו ובלה עם מלא מספרים...
זה מה שהבנתי
-
[QUOTE=triner;1326700]גם החתימה של עמית ארוכה X_x[/QUOTE]
אמרתי ממוצעת כי נשמע לי הגיוני, לא רציתי לכתוב שהיא ארוכה מדי או קצרה מדי, יש עוד חוץ ממנו עם חתימות כאלה ויותר, אז זה ממוצע ביניהם, הבנת כפרה? (:
-
אני חושב שיש לי מספיק חומר לפרק חדש בהישרדות פוקימונס חחחחחחח
-
אתם אומרים דברים קשים למען האמת... לרדת על משתמש כמעט לעולם לא מוצדק...
מצב שבו היכל תהילה בבאן זה תמיד עצוב, אבל קצת קשה לי ללכת נגד זה... למרות שהוא צדק, עמית היה צריך לקצר תחתימה כי זה פשוט מעצבן... לא יודע מה להגיד.......
-
ברגע שהוא השתמש במשתמש של אחותו,משתמש זה הפך להיות שלו... אז זאת אומרת שהוא פתח 2 משתמשים כמו שאמרתי...
-
עידן, תנסו להבין מה אני אומר!
אני לא שם בשיט על מה שקרה לדניס, אני מדבר על מה שקרה עם כל האזהרות הלא מוצדקות שהוא נתן לי, ושהוא צועק עליי להפסיק לדבר עם ליאון בזמן שכבר חסמתי אותו ><"
-
[QUOTE=Hit Man;1326695]לשם שינוי, אני לא קשור למאבק נגד ההנהלה :)
ובדרך מוזרה, שמי עדיין מוזכר פה כמי שלא צריך להקשיב לו חחחחחח.[/QUOTE]
מי אמר לא להקשיב לך? אני אפצפץ אותו כמו את הבועות בנייר בועות הזה O:
-
[QUOTE=Hit Man;1326703]אני חושב שיש לי מספיק חומר לפרק חדש בהישרדות פוקימונס חחחחחחח[/QUOTE]
או תראו מי נזכר ><"
-
יהיה מצחיק לראות את כל מה שקורה פה מתרחש על האי המוזר של הישרדות:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=28208&highlight=%E4%E9%F9%F8%E3%E5%FA+%F4%E5%F7%E9%EE%E5%F0%F1[/url]
-
-
[QUOTE=Hit Man;1326703]אני חושב שיש לי מספיק חומר לפרק חדש בהישרדות פוקימונס חחחחחחח[/QUOTE]
בבקשה,אתה מוזמן לכתוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1326697]אני לא יכול להיות בטוח, אבל נראה לי שההודעות נמחקו כך שעדיין רותם יוכל לראות אותן.[/QUOTE]
באמת איפה רותם? לא חבל שהוא מפספס את כל החגיגה?
שקד נשמה החתימה שלו ארוכה, וגם החתימה של סת גלזינגר ארוכה וגם של צ'רמר ארוכה. הם צריכים להקטין אותה, ולדעתי גם האחרים עם חתימה ארוכה צריכים להקטין אותה. ומי שאני לא יודע שהחתימה שלו ארוכה לא פעיל או לא פעיל רק בנו"ד, וזה עושה נזק לפחות אנשים ולכן אני מתייחס רק אליהם בנושא החתימה.
ד"א, גם החתימה שלך ארוכה מדי ויש לי מסמכים בנושא.
-
[QUOTE=Blackbeard;1326704]אתם אומרים דברים קשים למען האמת... לרדת על משתמש כמעט לעולם לא מוצדק...
מצב שבו היכל תהילה בבאן זה תמיד עצוב, אבל קצת קשה לי ללכת נגד זה... למרות שהוא צדק, עמית היה צריך לקצר תחתימה כי זה פשוט מעצבן... לא יודע מה להגיד.......[/QUOTE]
יש כאלה עם חתימות יותר ארוכות, והחתימה שלו הייתה באישור מוחלט
דניס התחיל בעיקר בגלל הצבע..
-
אם אתה רוצה להקפיץ את הישרדות,יש לך אישור ממני =]
-
[QUOTE=Hit Man;1326709]יהיה מצחיק לראות את כל מה שקורה פה מתרחש על האי המוזר של הישרדות:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=28208&highlight=%E4%E9%F9%F8%E3%E5%FA+%F4%E5%F7%E9%EE%E5%F0%F1[/url][/QUOTE]
עזוב אותך תעשה סטרגייט בא לי אלקזם <3
-
[quote=ワンピース;1326713]יש כאלה עם חתימות יותר ארוכות, והחתימה שלו הייתה באישור מוחלט
דניס התחיל בעיקר בגלל הצבע..[/quote]
למי יש עוד חתימות ארוכות..?
החתימה של עמית בסדר....
-
[QUOTE=triner;1326712]באמת איפה רותם? לא חבל שהוא מפספס את כל החגיגה?
שקד נשמה החתימה שלו ארוכה, וגם החתימה של סת גלזינגר ארוכה וגם של צ'רמר ארוכה. הם צריכים להקטין אותה, ולדעתי גם האחרים עם חתימה ארוכה צריכים להקטין אותה. ומי שאני לא יודע שהחתימה שלו ארוכה לא פעיל או לא פעיל רק בנו"ד, וזה עושה נזק לפחות אנשים ולכן אני מתייחס רק אליהם בנושא החתימה.
ד"א, גם החתימה שלך ארוכה מדי ויש לי מסמכים בנושא.[/QUOTE]
אז שתהיה ארוכה, הבהרתי את הנקודה של העניין בכל מקרה (:
שלי ארוכה?? חתיכת חצוף, אני הורדתי חתימה אחת ומשפטים כדי שזה ירצה אנשים כמוך. חיימשלי אל תפתח את הספויילר
-
סטארגייט זה המון עבודה ואין לי זמן בימים אלה לנהל משחק תפקידים.
-
ליאור, אני לא מצליח להמשיך לקרוא נארוטו [COLOR="Yellow"]אחרי הקטע של סאסוקה[/COLOR]
משום מה יש לי מחסום קריאה XD
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326716]למי יש עוד חתימות ארוכות..?
החתימה של עמית בסדר....[/QUOTE]
לגלעד ולאדם בעיקר, אני מוכן להגיד לך אם יפריע לי בעיניים עוד. אמרתי שהיא בסדר, כי אתה אישרת לו, אני לא מתווכח על זה O:
-
ניתן לקצר את החתימה בספויילרים...ככה היא לא ארוכה...
-
אביב, אני ממש לא מצדיק אותו, אבל מצד שני אם עמית כל כך שוחר שלום, שמאמין שמלחמה ומריבות לא פותרת כלום, כאדיולוגיית אלוהיו, ג'ון לנון, מדוע הוא לא פתר ת'מריבה ישר ב"סבבה צודק, סליחה תותח, אין מה לכעוס, כל ישראל אחים, אשריך יאמלאך"?
-
-
היטמן אז תפתח את הישרדות פוקימונס, אני מרשה לך Lol
-
[quote=ワンピース;1326717]אז שתהיה ארוכה, הבהרתי את הנקודה של העניין בכל מקרה (:
שלי ארוכה?? חתיכת חצוף, אני הורדתי חתימה אחת ומשפטים כדי שזה ירצה אנשים כמוך. חיימשלי אל תפתח את הספויילר[/quote]
צחקתי איתך מטומטם Xd
-
[QUOTE=triner;1326725]צחקתי איתך מטומטם Xd[/QUOTE]
אני נעלבתי עכשיו ):
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326723]טרינר תרד מעמית.[/QUOTE]
אלכס, אתה יכול להקשיב לי פעם אחת בחייך?
-
[B][SIZE=4][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=71"][COLOR=#B8860B]triner[/COLOR][/URL] תתנצל עכשיו!!![/SIZE][/B]
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326723]טרינר תרד מעמית.[/QUOTE]
זה לא עניין של לרדת מה לרדת, בנאדם מתנגד למריבות ואז הולך ורב בעצמו עם אנשים?
זה כאילו דוסים יאכלו פתאום חזירים X_X
-
אני איתך טרינר, ושקד לא קשור שזה מאושר זה דבר שמעצבן לא מעט אנשים מה עם התחשבות? ואם גם לאחרים יש ארוך זה פוטר מעונש? אם רצחתי אז אתרץ שיש עוד מלא רוצחים?
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326728][B][SIZE=4][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=71"][COLOR=#B8860B]triner[/COLOR][/URL] תתנצל עכשיו!!![/SIZE][/B][/QUOTE]
אלכס תרגיע זה הכל בצחוק X_X
-
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red][B]שקד הבין את זה אחרת...בשבילו זה לא היה בצחוק אני מבקש שתתנצל בפני שקד!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[B][SIZE="4"][COLOR="Green"]~*DeXTeR*~[/COLOR] תענה לי עכשיו!!![/SIZE][/B]
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326733][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red][B]שקד הבין את זה אחרת...בשבילו זה לא היה בצחוק אני מבקש שתתנצל בפני שקד!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
זה לא הבין את זה בצחוק, הוא עכשיו בהתקפת צחוק מטורפת מול המסך על איך שאתה בהסטריה מזה XD
-
כש~*DeXTeR*~ מתחיל לכתוב באותיות גודל 5 ומודגשות אני אמור לדעת לא להגיב בנו"ד.
אופס.
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326733][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red][B]שקד הבין את זה אחרת...בשבילו זה לא היה בצחוק אני מבקש שתתנצל בפני שקד!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
זה גם קטע חזק שיכול בקלות להכנס לסיפור :D
-
[QUOTE=Blackbeard;1326731]אני איתך טרינר, ושקד לא קשור שזה מאושר זה דבר שמעצבן לא מעט אנשים מה עם התחשבות? ואם גם לאחרים יש ארוך זה פוטר מעונש? אם רצחתי אז אתרץ שיש עוד מלא רוצחים?[/QUOTE]
אני לא תומך בו, לי זה פשוט לא מפריע O:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
שתהיה בריא אלכס זה הכל בצחוק בינינו XDD