-
[QUOTE=Ritsuka kun;1354111][B]פלינט~[/B]
"זה מסוכן!" אומרת תמי, אבל זה לא עוצר בעדך, ואתה רץ אחרי מונפרו, המתחיל לטפס במהירות על הענפים הגדולים. בינתיים, פירו מגיע לצמרת העץ, וכנראה יש לו שם קן, כי הוא עוצר שם לשנייה, ואז טס לעברכם, כשאזוריל אינו אצלו והוא מתחיל לנקר את שלושתכם. מונפרו, מנסה לתקוף את פירו עם אגרוף מאך, אבל פירו פשוט עף לאחור, ומנפרו כמעט שנופל למטה. טיילו, מנסה לנצל את ההזדמנות לתפוס את אזוריל, אבל פירו מסתובב, ופרצופו מתחיל לגדול, והוא יוצר פרצוף מפחיד במיוחד, המרתיע את טיילו, ואז הוא מתחיל לנופף בכנפיו במרץ, יוצר רוח מערבולת, ומעיף הרחק את טיילו מהקן.
בינתיים, מונפרו, מנסה לתקוף שוב את פירו, אבל בגלל שהוא תלוי על עץ, ופירו מעופף לו במרחק בטוח ממכם, הוא אינו מצליח לפגוע בפירו.
לפתע, פירו פותח את פיו ומשולש אור יוצא מפיו, והוא מתחיל לזהור בשלל צבעים, והוא מתפוצץ על מונפרו.
"זאת מתקפה משולשת!" קוראת תמי מהאדמה.
[/QUOTE]
"זה לא יעצור אותי!" אומר בנחישות ואמשיך לטפס,לא משנה כמה גבוה זה יהיה,אטפס בזהירות, "אזוריל! אם אתה שומע אותי! אנחנו מנסים להציל אותך! תנסה להשתמש בקרן קרח! קדימה אני מאמין בך!" אצעק בחוזקה, "מונפרנו וטיילו לא לוותר! המשיכו להעסיק את פירו ואני אנסה להגיע לקן" אומר להם ואמשיך לטפס
-
[quote=Ritsuka kun;1354111][B]פלינט~[/B]
"זה מסוכן!" אומרת תמי, אבל זה לא עוצר בעדך, ואתה רץ אחרי מונפרו, המתחיל לטפס במהירות על הענפים הגדולים. בינתיים, פירו מגיע לצמרת העץ, וכנראה יש לו שם קן, כי הוא עוצר שם לשנייה, ואז טס לעברכם, כשאזוריל אינו אצלו והוא מתחיל לנקר את שלושתכם. מונפרו, מנסה לתקוף את פירו עם אגרוף מאך, אבל פירו פשוט עף לאחור, ומנפרו כמעט שנופל למטה. טיילו, מנסה לנצל את ההזדמנות לתפוס את אזוריל, אבל פירו מסתובב, ופרצופו מתחיל לגדול, והוא יוצר פרצוף מפחיד במיוחד, המרתיע את טיילו, ואז הוא מתחיל לנופף בכנפיו במרץ, יוצר רוח מערבולת, ומעיף הרחק את טיילו מהקן.
בינתיים, מונפרו, מנסה לתקוף שוב את פירו, אבל בגלל שהוא תלוי על עץ, ופירו מעופף לו במרחק בטוח ממכם, הוא אינו מצליח לפגוע בפירו.
לפתע, פירו פותח את פיו ומשולש אור יוצא מפיו, והוא מתחיל לזהור בשלל צבעים, והוא מתפוצץ על מונפרו.
"זאת מתקפה משולשת!" קוראת תמי מהאדמה.
[B]ניל~[/B]
"מה? לא!" אומרת ג'וליה אבל מושכת בכתפיה בזמן שאתה משחרר את פידג'יוטו, אשר יוצא מהפוקדור שלו בטיסה וגופו מתחיל לזהור בלבן, והוא דוחף בחוזקה את סייטר, אשר מפסיקה את פעולתה ועפה לתוך ערמת הבולי עץ. סייטר מתעצבנת ועיניה מתחילות לזהור בצהוב, והיא פוזלת לעברו של פידג'יוטו, העוצר את התקפתו, ואז הוא נפגע ממתקפת מהירות של סייטר.
פידג'יוטו מתנער במהירות ומתחיל לנופף בכנפיו ויוצר כדור של אוויר דחוס, המשסף את האוויר ועף במהירות ישירות לעברה של סייטר, המשלבת את שני חרמשיה, במטרה להגן על עצמה, והיא חותכת את כדור האוויר שפידג'יוטו יצר. סייטר פורסת את ידיה לרווחה, ומתחילה להסתובב במהירות ויוצרת גל ואקום, הפוגע בפידג'יוטו.
[B]אוסטין~[/B]
:P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין בעיות חמודי!" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומשחררת מהפוקדור שלה, פוקימון דמוי סביבון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e9/Spr_5b_343.png[/IMG]
"קדימה בלטוי, התחל בבילבול ואז תעבור לסתירת בוץ!" קוראת הבחורה, ועיניו של הפוקימון שלה מתחילות לזהור בורוד, וקרן של אור ורוד נשלח לעברו של ספינראק.[/quote]
"ספינראק מהר, תגיב בצל לילה... מתקפת רוח תביס מתקפה על-חושית!" אפקוד עליו בבטחון ובקור רוח!
לאחר מכן אוסיף "עכשיו קשור את בלטוי עם ירי חוטים, ותשתמש בעוקץ רעל!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1354111]
[B]ניל~[/B]
"מה? לא!" אומרת ג'וליה אבל מושכת בכתפיה בזמן שאתה משחרר את פידג'יוטו, אשר יוצא מהפוקדור שלו בטיסה וגופו מתחיל לזהור בלבן, והוא דוחף בחוזקה את סייטר, אשר מפסיקה את פעולתה ועפה לתוך ערמת הבולי עץ. סייטר מתעצבנת ועיניה מתחילות לזהור בצהוב, והיא פוזלת לעברו של פידג'יוטו, העוצר את התקפתו, ואז הוא נפגע ממתקפת מהירות של סייטר.
פידג'יוטו מתנער במהירות ומתחיל לנופף בכנפיו ויוצר כדור של אוויר דחוס, המשסף את האוויר ועף במהירות ישירות לעברה של סייטר, המשלבת את שני חרמשיה, במטרה להגן על עצמה, והיא חותכת את כדור האוויר שפידג'יוטו יצר. סייטר פורסת את ידיה לרווחה, ומתחילה להסתובב במהירות ויוצרת גל ואקום, הפוגע בפידג'יוטו.
[/QUOTE]
"פיגיוטו תשתמש במתקפת חול ומיד תעבור למתקפה מהירה אחריי זה תפנה לאחד הצדדים וכל עוד סייטר לא יכולה לראות תשתמש בחיתוך אוויר !"
-
[quote]אדם~
סנדשרו מתקפל, ומתחיל לחפור במהירות בידיו, אבל הגחלת מהירה מידי בשבילו, והוא נפגע מעצמת המתקפה ומתגלגל אחורנית.
"נאמל השתמש בפיהוק!" קורא מייקל בנחישות, ונאמל שלו פותח את פיו ובועה קטנה וסגולה יוצאת מפיו, והיא עפה לעברו של סנדשרו, ומתפוצצת עליו, והוא נושם את כל תוכן הבועה.[/quote]
"סנדשרו! לא!" קראתי בפחד. ידעתי שיש משמעות לבועה הזאת. "פוקדע, מה זה עושה?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1344395][b]אליסה~[/b]
"אני מבין" אומר קול ועל פניו עולה חיוך קריר "נראה לי שאני אתן לו משימה מיוחדת" הוא אומר בקולו הקריר ואז משחרר מפוקדור אדום ונוצץ את הגולבט שלו "אם תמצאי אחד, תחשבי עליי כשאת הורגת אותו" הוא מצחקק לעברך ועולה על הגולבט שלו ומנשק לך באוויר ועף משם. משאיר אותך לבד ביער הסבוך והאפל הזה.
[/QUOTE]
"איזה פאגוט" אני ממלמלת לעצמי ומנסה לחזור לפוקוס. אני בוחנת מחדש את היער ואת מסלולי ההליכה האפשריים.
-
[b]פלינט~[/b]
אתה ומונפרו מתחילים לטפס במהירות על העץ, ואתם כבר עוברים את מחצית הדרך, ופירו מתעסק בעיק בלהעיף את טיילו הרחק מהקן. כעבור עוד כמה טיפוסים, שמונפרו כבר משיג אותך, אתה שומע את יללתו של אזוריל. פירו, מעלה את ראשו ומסתכל לעבר קנו והוא טס לעבר הקן במהירות אדירה, ונעלם בצמרת העץ. אתה ומונפרו ממשיכים לטפס על העץ הענק, ואחרי כמה דקות של טיפוס מעיפות, אתם מגיעים לצרת העץ, ואתה מבחין בקינו של פירו, ושם בים נוצותיו החומות, אתה מבחין באזוריל, המשתעשע עם פירו, המנקר אותו בחיבה עזה.
פירו מסתכל לעברכם ונושף בזעם ועם כנפו, מכסה את אזוריל, כאילו מגונן עליו ממכם.
[b]אוסטין~[/b]
ספינראק שולח מעיניו, קרן שחורה כלילה כנגד לקרן הורודה של באלטוי, ושתי המתקפות מתפוצצות ברגע שהן נפגשות, והודפות את שני הפוקימונים אחורה. ספינראק לא מהסס לרגע, ושולח חוט לבן וארוך מפיו לעברו של בלטוי, אשר מתחיל להסתובב במהירות ושולח גושי בוץ לעבר החוט, וגורם לו ליפול על האדמה, ומונע ממנו לקשור אותו.
למרות זאת, זה לא גורם לספינראק להפסיק והוא שולח מפיו עשרות מחטים סגולים קטנים לעברו של בלטוי, והוא פוצע אותו.
"בלטוי! בילבול ואז קבר אבנים!" קוראת המאמנת שלו וטירוף בעינייה.
[b]ניל~[/b]
פידג'יוטו עף במהירות לעברה של סייטר, ונוגע עם רגליו בחול, ומשלח אותו לכיוונה, אבל סייטר פורסת את כנפיה, ומתחמקת מהחול והיא ופידג'יוטו תוקפים אחד את השנייה במתקפה מהירה מספר פעמים ונהדפים לאחור. פידג'יוטו מתחיל לחוג מעל סייטר במהירות, ומתחיל לנופף בכנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא משלח אותו בעצמה לעברה של סייטר, כשהיא אינה מבחינה והוא מפיל אותה על הרצפה בחוזקה.
סייטר מתעצבנת ומתחילה לזהור בכתום, ונראה שהיא התמקדה, ואז אחד מחרמשיה, מתחיל לזהור באור שחור כהה והיא משספת את בטנו של פידג'יוטו בעזרת חיתוך לילה.
[b]אדם~[/b]
"פיהוק- מתקפה מסוג רגיל. מתקפה אינה פוגעת" מתחילה הפוקידע שלך לדבר "מתקפה זאת גורמת לפוקימון של היריב להירדם במהירות" אומרת לך הפוקידע. אתה בינתיים מסתכל על סנדשרו, ונראה שהוא מתחיל להיות ישנוני.
"קדימה נאמל השתמש בגחלת" אומר בנחישות מייקל.
[b]אליסה~ [/b]
ברוך השם ישתבח שמו לעד!!! 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מסתכלת סביב, ורואה שאת עדיין באותה נקודה באחת מקרחות היער שיש ביער העצום מימדים הזה.
את מסתכלת סביב, ולפניך פרוסים ארבעה שבילים אשר נסללים לתוך מעמקי היער, ועוד השביל הממנו הגעת לנקודה הזאת.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355107][b]פלינט~[/b]
אתה ומונפרו מתחילים לטפס במהירות על העץ, ואתם כבר עוברים את מחצית הדרך, ופירו מתעסק בעיק בלהעיף את טיילו הרחק מהקן. כעבור עוד כמה טיפוסים, שמונפרו כבר משיג אותך, אתה שומע את יללתו של אזוריל. פירו, מעלה את ראשו ומסתכל לעבר קנו והוא טס לעבר הקן במהירות אדירה, ונעלם בצמרת העץ. אתה ומונפרו ממשיכים לטפס על העץ הענק, ואחרי כמה דקות של טיפוס מעיפות, אתם מגיעים לצרת העץ, ואתה מבחין בקינו של פירו, ושם בים נוצותיו החומות, אתה מבחין באזוריל, המשתעשע עם פירו, המנקר אותו בחיבה עזה.
פירו מסתכל לעברכם ונושף בזעם ועם כנפו, מכסה את אזוריל, כאילו מגונן עליו ממכם.
[/QUOTE]
מה?! אין לו מה לעשות בחיים? חחחחחח XD
"פירו אנחנו לא נגרום לאזוריל כל רע,אני המאמן שלו וחשבץי שאתה חוטף אותו" אומר לפירו ואביט בחיוך באזוריל, "בוא קדימה" אומר בחיוך ואושיט את ידי, "דאגתי לך" אוסיף
-
[quote] אדם~
"פיהוק- מתקפה מסוג רגיל. מתקפה אינה פוגעת" מתחילה הפוקידע שלך לדבר "מתקפה זאת גורמת לפוקימון של היריב להירדם במהירות" אומרת לך הפוקידע. אתה בינתיים מסתכל על סנדשרו, ונראה שהוא מתחיל להיות ישנוני.
"קדימהנאמלהשתמשבגחלת" אומר בנחישות מייקל. [/quote]
''אתה עוד יכול לסיים את זה סנדשרו! אני מאמין בך בכל ליבי! אתה צריך להביט באדמה כאילו היא המשכן הטבעישלך, אם תרצה תוכל לצלול פנימה כמו דג למים!'' קראתי אליו במהירות ''אתה לא צריך לחפור, צלול למים! פשוט צלול!''
-
[quote] אדם~
"קדימהנאמלהשתמשבגחלת" אומר בנחישות מייקל. [/quote]
''אתה עוד יכול לסיים את זה סנדשרו! אני מאמין בך בכל ליבי! אתה צריך להביט באדמה כאילו היא המשכן הטבעישלך, אם תרצה תוכל לצלול פנימה כמו דג למים!'' קראתי אליו במהירות ''אתה לא צריך לחפור, צלול למים! פשוט צלול!''
-
[quote=Ritsuka kun;1355107]
[B]אוסטין~[/B]
ספינראק שולח מעיניו, קרן שחורה כלילה כנגד לקרן הורודה של באלטוי, ושתי המתקפות מתפוצצות ברגע שהן נפגשות, והודפות את שני הפוקימונים אחורה. ספינראק לא מהסס לרגע, ושולח חוט לבן וארוך מפיו לעברו של בלטוי, אשר מתחיל להסתובב במהירות ושולח גושי בוץ לעבר החוט, וגורם לו ליפול על האדמה, ומונע ממנו לקשור אותו.
למרות זאת, זה לא גורם לספינראק להפסיק והוא שולח מפיו עשרות מחטים סגולים קטנים לעברו של בלטוי, והוא פוצע אותו.
"בלטוי! בילבול ואז קבר אבנים!" קוראת המאמנת שלו וטירוף בעינייה.
[/quote]
עכביש זה חיה קופצנית וזריזה יש סיכוי שאני אוכל להגיד לו להתחמק בלי החוט הזה כל הזמן?
----------------
"ספינראק זנק הצידה והתחמק!" אומר לו בנחישות ואז אוסיף "תפס על העץ ותימנע מקבר האבנים... אינך יודע מעיין זה יגיע!"
לאחר מכן אומר "קפוץ על פניו עם קבילה!"
-
[b]פלינט~[/b]
פילררררר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אזוריל מעיף מבט לעברו של פירו, המסתכל בעצב לעברו של אזוריל, בזמן שהוא מקפץ לעברך, שלפתע רוח חזקה מנידה את העץ ואת הענף, ואזוריל נופל מהעץ. שניות לפני שהוא מתרסק על האדמה, גוש של נוצות חום טס לעברו ותופס אותו.
פירו תפס את אזוריל, והוא מוריד אותו על האדמה ליד אזוריל.
אתה ומנפרו יורדים למטה מהעץ, מה שמתגלה במשימה לא פשוטה בכלל, ושם יושב פירו ודוקר בעדינות את אזוריל, המצחקק בחיבה.
תמי מסתכלת על שניהם ומחייכת "נראה לי שהוא מחבב את אזוריל" אומרת תמי בחיוך וניגשת לפירו בביטחון ומלטפת את ראשו "איבדת את הגוזלים שלך?" היא שואלת אותו בקול מנחם, ופירו מהנהן בעצב.
[b]אדם~[/b]
פעם אחת זה מספיק :ם
סנדשרו מסתכל עליך, בעיניים חצי מנומנמות והוא מקשיב לך, ולפתע כפותיו הקדמיות, מתחילות לזהור באור לבן, והוא קופץ באוויר ונעלם מתחת לאדמה.
"מה אתה עושה?!" צורח עליך מייקל "הוא יתקע שם! הוא עומד להירדם בגלל הפיהוק!" ממשיך "נאמל הצל אותו!" הוא קורא בלחץ ונאמל שלו קופץ באוויר, וכפותיו מתחילות לזהור גם הן, והוא נעלם מתחת לאדמה. אחרי כמה רגעים, נאמל עולה באמצע הדרך, והוא מרים על גבו את סנדשרו הישן.
"אתה לא יכול לשלוח אותו למתחת לאדמה כשהוא עומד להירדם!" נוזף בך מייקל ועל פניו ארשת של כעס "היית יכול להרוג את הפוקימון של עצמך!"
[b]אוסטין~[/b]
הוא יתחמק, אבל לאו דווקא עם החוט :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סיפנארק קפץ הצידה, אבל הקרן הורודה של בלטוי, משנה את כיוונה ופגעת ישירות בגופו הקטן של ספינראק, ומטיחה אותו בעצמה על בול עץ. ספינראק אינו מוותר ומטפס במהירות על גזע עץ גדול, ונעלם מהצמרת "תוריד את כל העץ אם תצטרך בלטוי!" צווחת המאמנת וגופו של בלטוי מתחיל לזהור בצבע חום כהה ועשרות אבנים נוצרות מהריק, והוא מתחיל לשגר אותם על העץ שספינראק היה עליו, ותוך שנייה העץ כולו נקבר תחת הגלי אבנים הענקים.
פיבי מחניקה צווחה, אבל באותו שנייה, מעץ אחר ספינראק קופץ על פרצופו של בלטוי, ולוכד את פרצופו בעזרת רגליו ומונע ממנו לראות.
"מה נראה לך?" דורשת המאמנת "סיבוב מהיר!" היא קוראת במהירות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355219][b]פלינט~[/b]
פילררררר
אזוריל מעיף מבט לעברו של פירו, המסתכל בעצב לעברו של אזוריל, בזמן שהוא מקפץ לעברך, שלפתע רוח חזקה מנידה את העץ ואת הענף, ואזוריל נופל מהעץ. שניות לפני שהוא מתרסק על האדמה, גוש של נוצות חום טס לעברו ותופס אותו.
פירו תפס את אזוריל, והוא מוריד אותו על האדמה ליד אזוריל.
אתה ומנפרו יורדים למטה מהעץ, מה שמתגלה במשימה לא פשוטה בכלל, ושם יושב פירו ודוקר בעדינות את אזוריל, המצחקק בחיבה.
תמי מסתכלת על שניהם ומחייכת "נראה לי שהוא מחבב את אזוריל" אומרת תמי בחיוך וניגשת לפירו בביטחון ומלטפת את ראשו "איבדת את הגוזלים שלך?" היא שואלת אותו בקול מנחם, ופירו מהנהן בעצב.
[/QUOTE]
פילר? זה לא פרק באנימה שהוא בלי תכלית?
הוא בן או בת?
"אז זה הסיפור.." אמלמל בעצב כשאבין את סיפורו של פירו, "מי עשה לך את זה? בני אדם? הם לבשו שחור? לבן?" אשאל אותו בסקרנות האם לדעת אם התנועות עשו לו את זה, "פירו..אני משתתף בצערך,באמת" אומר לפירו בקול מנחם ואניח את ידי על כנפו,מעין טפיחה על השכם
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355107]
[b]ניל~[/b]
פידג'יוטו עף במהירות לעברה של סייטר, ונוגע עם רגליו בחול, ומשלח אותו לכיוונה, אבל סייטר פורסת את כנפיה, ומתחמקת מהחול והיא ופידג'יוטו תוקפים אחד את השנייה במתקפה מהירה מספר פעמים ונהדפים לאחור. פידג'יוטו מתחיל לחוג מעל סייטר במהירות, ומתחיל לנופף בכנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא משלח אותו בעצמה לעברה של סייטר, כשהיא אינה מבחינה והוא מפיל אותה על הרצפה בחוזקה.
סייטר מתעצבנת ומתחילה לזהור בכתום, ונראה שהיא התמקדה, ואז אחד מחרמשיה, מתחיל לזהור באור שחור כהה והיא משספת את בטנו של פידג'יוטו בעזרת חיתוך לילה.
[/QUOTE]
"פיגיוטו, תשתמש במתקפה מהירה על מנת לצבור מהירות ולבסוף תפגע בו עם דחיפה!"
-
[quote]אדם~
פעם אחת זה מספיק :ם
סנדשרו מסתכל עליך, בעיניים חצי מנומנמות והוא מקשיב לך, ולפתע כפותיו הקדמיות, מתחילות לזהור באור לבן, והוא קופץ באוויר ונעלם מתחת לאדמה.
"מה אתה עושה?!" צורח עליך מייקל "הוא יתקע שם! הוא עומד להירדם בגלל הפיהוק!" ממשיך "נאמל הצל אותו!" הוא קורא בלחץ ונאמל שלו קופץ באוויר, וכפותיו מתחילות לזהור גם הן, והוא נעלם מתחת לאדמה. אחרי כמה רגעים, נאמל עולה באמצע הדרך, והוא מרים על גבו את סנדשרו הישן.
"אתה לא יכול לשלוח אותו למתחת לאדמה כשהוא עומד להירדם!" נוזף בך מייקל ועל פניו ארשת של כעס "היית יכול להרוג את הפוקימון של עצמך!"
[/quote]
"אתה שוב מרגיז אותי." אני אגיד למייקל. "אני הסברתי לך שאני מעוניין לנהל את הקרב הזה כדי ללמד את סנדשרו חפירה נכון? אז מה אתה הולך ומרדים לי אותו? מה אתה מתנשא כל הזמן? אל תשכח שריסקתי לך ת'צורה בקרב הקודם. אם אתה רוצה להיות חבר שלי תתחיל קודם כל בלכבד אותי.
אתה יודע שאני מעריך את העזרה שלך ואת המאמצים שלך לעזור לי עם סנדשרו ואני גם אסיר תודה שהצלת אותו. אבל אני מקבל את ההרגשה שהתחת שלך מתחיל לרחף רק כי אתה כבר מתמצא באימון הפוקימונים שלך וותיק יותר ממני. אני יודע שמאמני מכון הם חכמים וחייבים להגיע אליהם עם אסטרטגיה, הדרך היחידה שאני מכיר היא על ידי שליטה מלאה בזירה. אני אישית מאמין שחפירה תקדם את סנדשרו והוא ירכוש יותר נסיון!
מה שאני הולך לעשות עכשיו זה למסור את סנדשרו פעם נוספת למרכז הפוקימונים. אז, אתחיל להתאמן על חפירה עם פוקימונים פראיים. אתה איתי?"
-
[quote=Ritsuka kun;1355219]
[B]אוסטין~[/B]
הוא יתחמק, אבל לאו דווקא עם החוט :ם
סיפנארק קפץ הצידה, אבל הקרן הורודה של בלטוי, משנה את כיוונה ופגעת ישירות בגופו הקטן של ספינראק, ומטיחה אותו בעצמה על בול עץ. ספינראק אינו מוותר ומטפס במהירות על גזע עץ גדול, ונעלם מהצמרת "תוריד את כל העץ אם תצטרך בלטוי!" צווחת המאמנת וגופו של בלטוי מתחיל לזהור בצבע חום כהה ועשרות אבנים נוצרות מהריק, והוא מתחיל לשגר אותם על העץ שספינראק היה עליו, ותוך שנייה העץ כולו נקבר תחת הגלי אבנים הענקים.
פיבי מחניקה צווחה, אבל באותו שנייה, מעץ אחר ספינראק קופץ על פרצופו של בלטוי, ולוכד את פרצופו בעזרת רגליו ומונע ממנו לראות.
"מה נראה לך?" דורשת המאמנת "סיבוב מהיר!" היא קוראת במהירות[/quote]
"מה נראלי? נראלי שאת הולכת להפסיד יפייפיה!" אומר בניבזיות ואקרוץ לה.
"ספינרק חכה אחוז בוא חזק ותן לו להסתובב, התרכז כל הזמן בנקודה אחת, חפש סלע גדול והתרכז רק בו!" אדריך אותו בתחכום.
ואז אוסיף "עכשיו ספינראק שלח ירי חוט ועצור אותו משוך אותו איתך ורסק אותו מהאדמה, מהסיבוב הוא יפגע קשה!"
ואסיים בעוד פקודה "עכשיו קרן על-חושית בכל הכוח!"
-
[b]פלינט~[/b]
שתוק~ מותר לי לעשות פילרים Xp
וזכר :ם
פירו מניד את ראשו בשלילה שאתה שואל אותו על צבע בגדיהם של האנשים. אתה תופח לו בשכם והוא פולט צווחת הקלה קטנה.
"כנראה סתם מאמנים" אומרת לך תמי "פירו יכול להיות קטלני בקרבות. במיוחד עם ההתקפה החזקה שלו! הרבה מאמנים לוכדים אותם בשביל החוזק הפיזי שלהם, והכושר שלהם להתמודד עם מצבים קשים" ממשיכה תמי בחיוך ומוציאה מעט אוכל של פוקימונים מתרמילה ומביאה לפירו, והוא אוכל בתאבון.
"שנמשיך?" שואלת אותך תמי "אם אני לא טועה, עד היום בערב, אנחנו נהיה ממש קרובים ליציאה מהיער"
[b]ניל~[/b]
פידג'יוטו עושה סלטה באוויר, והוא מתחיל לעוף במהירות עצומה לעברה של סייטר, בזמן שהוא משאיר שובל של אור לבן מאחוריו והוא דוחף בעצמה את סייטר על האדמה.
סייטר מתנערת ועפה לעברו של פידג'יוטו ומתחילה לשסף את גופו של פידג'יוטו בעזרת שני החרמשים, המשמשים כידיה.
"נו קדימה ניל!" קוראים פה אחד מורגן וג'וליה "אתה מסוגל!"
[b]אדם~[/b]
"ואתה שוב מתנהג כמו שמוק חסר רגשות" מטיח לעברך מייקל "להזכירך, אתה ביקשת ממני עזרה! אני הלכתי כבר! אתה רדפת אחרי! ביקשת קרב, לא? אז קרב זה קרב, זה שאתה לא יודע להלחם זאת ממש לא הבעיה שלי! כשתתבגר ותצא מהסרט שלך, דבר איתי!" ממשיך מייקל ומחזיר את נאמל שלו לפוקדור, מסתובב ומתחיל ללכת משם כשראשו מורם והוא מתרחק משם, ואינו עוצר או מסב את מבטו לרגע.
[b]אוסטין~[/b]
הבחורה מתחילה לצחוק בפראות, בזמן שבאלטוי מתחיל להסתובב במהריות אדירה, ולרחף גבוהה באוויר, ועוד לפני שאתה מספיק לתת פקודה לספינראק לזוז, באלטוי כבר מעיף אותו בעצמה, וגורם לספינראק, לפלוט את ארוחת הבוקר שלו על האדמה. באלטוי מתחיל להסתובב במהירות לעברו של ספינראק, המקיא למחצה, אבל למרות זאת, ספינראק שולח במהירות חוט לבן לעבר הקצה התחתון של באלטוי, והוא מסובב אותו לצד השני, וגורם לו להסתובב במהירות לעברו של גזע עץ, והוא נעצר בעצמת הפגיעה, מסוחרר לגמרי.
ספינראק אינו מוותר וגופו מתחיל לזהור באור צבעוני ובוהק, והוא משחרר בקרנו הקטנה את כל האנרגיה הצבעונית ופוגע בחוזקה של באלטוי.
"זה לא יעצור אותנו! באלטוי קדימה בילבול ואז קבר אבנים שוב!" קוראת המאמנת בקול, מעט מטורף, והפוקימון שלה יוצא לפעולה וגופו כולו זוהר באור ורוד בהיר.
-
[quote=Ritsuka kun;1355935]
[B]אוסטין~[/B]
הבחורה מתחילה לצחוק בפראות, בזמן שבאלטוי מתחיל להסתובב במהריות אדירה, ולרחף גבוהה באוויר, ועוד לפני שאתה מספיק לתת פקודה לספינראק לזוז, באלטוי כבר מעיף אותו בעצמה, וגורם לספינראק, לפלוט את ארוחת הבוקר שלו על האדמה. באלטוי מתחיל להסתובב במהירות לעברו של ספינראק, המקיא למחצה, אבל למרות זאת, ספינראק שולח במהירות חוט לבן לעבר הקצה התחתון של באלטוי, והוא מסובב אותו לצד השני, וגורם לו להסתובב במהירות לעברו של גזע עץ, והוא נעצר בעצמת הפגיעה, מסוחרר לגמרי.
ספינראק אינו מוותר וגופו מתחיל לזהור באור צבעוני ובוהק, והוא משחרר בקרנו הקטנה את כל האנרגיה הצבעונית ופוגע בחוזקה של באלטוי.
"זה לא יעצור אותנו! באלטוי קדימה בילבול ואז קבר אבנים שוב!" קוראת המאמנת בקול, מעט מטורף, והפוקימון שלה יוצא לפעולה וגופו כולו זוהר באור ורוד בהיר.[/quote]
"ספינראק בכל הכוח על-חושי!!!" אצעק באומץ ואנסה לתמוך בו ולעודד אותו "קדימה חבר קטן, אם נצליח להתגבר על הקרן שלו הם יפגע משתיהן! מאמץ אחרון!"
-
[quote]ניל~
פידג'יוטו עושה סלטה באוויר, והוא מתחיל לעוף במהירות עצומה לעברה של סייטר, בזמן שהוא משאיר שובל של אור לבן מאחוריו והוא דוחף בעצמה את סייטר על האדמה.
סייטר מתנערת ועפה לעברו של פידג'יוטו ומתחילה לשסף את גופו של פידג'יוטו בעזרת שני החרמשים, המשמשים כידיה.
"נו קדימה ניל!" קוראים פה אחד מורגן וג'וליה "אתה מסוגל!" [/quote]
"פיגיוטו תשתמש ברוח לעברו של סייטר ואז תשתמש ברוח בתור כוח לצבור מהירות,לאחר מכן תשתמש במתקפה מהירה לבסוף תתרחק ותשתמש בחיתוך אוויר!"
-
[b]אוסטין~[/b]
באלטוי וספינראק שולחים מתקפות על חושיות מתוכם, ושתי המתקפות נפגשות אחת בשנייה, ומתחילות להדוף אחת את השנייה לאחור, לרגע נראה שהמתקפה של בלטוי מצליחה לחדור את הקרן העל חושית של ספינראק, אבל ספינראק מתרכז חזק, והקרן שלו משספת את את הבילבול של באלטוי, ומצליחה לגרום לו לאבד את הריכוז להפגע בעצמה מהקרן העל חושית של ספינראק, והוא נהדף על גזע העץ ומתעלף במקום.
"לא באלטוי!" צורחת המאמנת שלו "אתה תשלם על זה!" היא צורחת ומחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור, ורצה אל השיחים.
"כל הכבוד אוסטין!" קוראת פיבי בחיות ותופחת על כתפך ומחייכת אליך.
[b]ניל~[/b]
*לעברה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פידג'יוטו מתחיל לנפנף במהירות בכנפיו, ויוצר רוח חזקה, המעיפה לאחור את סייטר, ואז הוא חתוך דרך הרוח, עם מתקפת מהירות ופוגע ישירות בסייטר, הנאבקת עוד במתקפת הרוח.
פידג'יוטו, בעודו פוקימון מעופף, מצליח לרתמן בגל הרוח, והוא עף לאחור, ומנופף בכנפיו בחוזקה, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא משלח אותו בעצמה בומהירות לעברה של סייטר, המנסה להגן, אבל נכשלת והיא עפה אחורה, מעולפת על האדמה הקשה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355935][b]פלינט~[/b]
שתוק~ מותר לי לעשות פילרים Xp
וזכר :ם
פירו מניד את ראשו בשלילה שאתה שואל אותו על צבע בגדיהם של האנשים. אתה תופח לו בשכם והוא פולט צווחת הקלה קטנה.
"כנראה סתם מאמנים" אומרת לך תמי "פירו יכול להיות קטלני בקרבות. במיוחד עם ההתקפה החזקה שלו! הרבה מאמנים לוכדים אותם בשביל החוזק הפיזי שלהם, והכושר שלהם להתמודד עם מצבים קשים" ממשיכה תמי בחיוך ומוציאה מעט אוכל של פוקימונים מתרמילה ומביאה לפירו, והוא אוכל בתאבון.
"שנמשיך?" שואלת אותך תמי "אם אני לא טועה, עד היום בערב, אנחנו נהיה ממש קרובים ליציאה מהיער"
[/QUOTE]
"כן" אאשר לתמי, "פירו,אני מאחל לך הרבה בהצלחה,שתמצא נקבת פירו ותקימו משפחה גדולה" אומר בחיוך, אחזיר את כולם לםוכדורים מלבד אזוריך ואמשיך ללכת כשאזוריל בידיי, "אם אתה מרגיש בודד,חכה לנו בכניסה לעיר שנמצאצ ביציאה מהיער,נשמח לארח לך חברה" אומר לו בחיוך ונמשיך ללכת
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355953]
[b]ניל~[/b]
*לעברה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פידג'יוטו מתחיל לנפנף במהירות בכנפיו, ויוצר רוח חזקה, המעיפה לאחור את סייטר, ואז הוא חתוך דרך הרוח, עם מתקפת מהירות ופוגע ישירות בסייטר, הנאבקת עוד במתקפת הרוח.
פידג'יוטו, בעודו פוקימון מעופף, מצליח לרתמן בגל הרוח, והוא עף לאחור, ומנופף בכנפיו בחוזקה, ויוצר כדור של אוויר דחוס, והוא משלח אותו בעצמה בומהירות לעברה של סייטר, המנסה להגן, אבל נכשלת והיא עפה אחורה, מעולפת על האדמה הקשה.[/QUOTE]
"מעולה פיגוטו "אומר לו עם חיוך בזמן שאזרוק פוכדור [B][U]לעברה[/U][/B] של סייטר.
-
[quote=Ritsuka kun;1355953][B]אוסטין~[/B]
באלטוי וספינראק שולחים מתקפות על חושיות מתוכם, ושתי המתקפות נפגשות אחת בשנייה, ומתחילות להדוף אחת את השנייה לאחור, לרגע נראה שהמתקפה של בלטוי מצליחה לחדור את הקרן העל חושית של ספינראק, אבל ספינראק מתרכז חזק, והקרן שלו משספת את את הבילבול של באלטוי, ומצליחה לגרום לו לאבד את הריכוז להפגע בעצמה מהקרן העל חושית של ספינראק, והוא נהדף על גזע העץ ומתעלף במקום.
"לא באלטוי!" צורחת המאמנת שלו "אתה תשלם על זה!" היא צורחת ומחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור, ורצה אל השיחים.
"כל הכבוד אוסטין!" קוראת פיבי בחיות ותופחת על כתפך ומחייכת אליך.
[/quote]
"שיייי.... מטורפת!" אצעק לה ברגע שאראה אותה בורחת, ואז אחשוב לעצמי 'חייתית... הייתי עושה לה טובה או שתיים'
לאחר מכן אפנה אל ספינראק "שמע חבר קטן, יצאת גדול! גאה בך מאוד!" אשבח אותו... ואז אפנה אל פיבי ואומר "ראית את זה?! ספינראק פשוט היה אדיר!"
לאחר מכן אומר אשאל את פיבי "את יודעת מה השעה? אני דיי רעב... הגיע הזמן לאיזו ארוחה, תשבי איתי?"
-
[B]פלינט~[/B]
אתם נפרדים מפירו, המסתכל עליכם במעט עצב, ואז עף לשמיים נעלם בין העננים הגבוהים. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, מלבד אזוריל, המסתכל במעט עצב לעברו של פירו.
אתם ממשיכים עוד כעשרים דקות של הליכה, כשאתה שומע קולות מאחד השיחים. אתה ותמי מחליטים לבדוק את מקור הרעש. אתה מבחין בפוקימון גדול וחום, ועם ראשו שתי צבתות גדולות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b1/Spr_5b_127.png[/IMG] ונראה שהוא מתאמן באגרופים על אחד מהעצים.
[B]ניל~[/B]
אתה משבח את פידג'יוטו, וזורק פוקדור ריק על סייטר המעולפת. הפוקדור מתעופף ונפתח, וקרן אור בהירה כולאת בתוכה את סייטר. הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד, עד שנעצר, אבל לפתע, הפוקדור נשבר לשנים, וסייטר יוצאת החוצה, מותשת, אבל עדיין עומדת והיא יוצאת כשאחד מחרמשיה מושט קדימה והיא משספת את בטנו של פידג'יוטו.
[B]אוסטין~[/B]
"השעה כמעט שתיים וחצי" אומרת פיבי אחריה בדיקה בשעונה. "אתה לא רוצה לאכול במרכז? בערך בשעות כאלה מגישים שם ארוחת צהריים. נוכל לאכול שם!" מציעה בחיוך פיבי ואתה מסכים.
אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, ושניכם הולכים זה לצד זו לעבר המרכז, בדיוק כשהאחות ג'וי מתחילה להגיש אוכל לחבורה של מאמנים.
אתם מתיישבים בשלוחן בצד, והאחות ג'וי מוזגת לכם קערה של צלי עוף עם פירה, ושניכם אוכלים בתאבון.
"נו מרגיש מוכן למכון שלך?" שואלת פיבי בחיוך ונושפת על צלחתה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355967][B]פלינט~[/B]
אתם נפרדים מפירו, המסתכל עליכם במעט עצב, ואז עף לשמיים נעלם בין העננים הגבוהים. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, מלבד אזוריל, המסתכל במעט עצב לעברו של פירו.
אתם ממשיכים עוד כעשרים דקות של הליכה, כשאתה שומע קולות מאחד השיחים. אתה ותמי מחליטים לבדוק את מקור הרעש. אתה מבחין בפוקימון גדול וחום, ועם ראשו שתי צבתות גדולות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b1/Spr_5b_127.png[/IMG] ונראה שהוא מתאמן באגרופים על אחד מהעצים.
[/QUOTE]
"תמי אני רוצה לעשות אימון לטיילו,תשמרי על אזוריל" אומר לה בחיוך ואשחרר את טיילו, "אוקיי טיילו תפתיע את פינסיר עם מתקפת כנף!" אדריך את טיילו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355967]
[B]ניל~[/B]
אתה משבח את פידג'יוטו, וזורק פוקדור ריק על סייטר המעולפת. הפוקדור מתעופף ונפתח, וקרן אור בהירה כולאת בתוכה את סייטר. הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד, עד שנעצר, אבל לפתע, הפוקדור נשבר לשנים, וסייטר יוצאת החוצה, מותשת, אבל עדיין עומדת והיא יוצאת כשאחד מחרמשיה מושט קדימה והיא משספת את בטנו של פידג'יוטו.
[/QUOTE]
"פיגיוטו השתמש בחיתוך רוח במקרה שסייטר מתקרב אליך תרחיק אותו ממך בעזרת רוח!"
-
[quote=Ritsuka kun;1355967]
[B]אוסטין~[/B]
"השעה כמעט שתיים וחצי" אומרת פיבי אחריה בדיקה בשעונה. "אתה לא רוצה לאכול במרכז? בערך בשעות כאלה מגישים שם ארוחת צהריים. נוכל לאכול שם!" מציעה בחיוך פיבי ואתה מסכים.
אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, ושניכם הולכים זה לצד זו לעבר המרכז, בדיוק כשהאחות ג'וי מתחילה להגיש אוכל לחבורה של מאמנים.
אתם מתיישבים בשלוחן בצד, והאחות ג'וי מוזגת לכם קערה של צלי עוף עם פירה, ושניכם אוכלים בתאבון.
"נו מרגיש מוכן למכון שלך?" שואלת פיבי בחיוך ונושפת על צלחתה.[/quote]
"מממ אני חושב..." אומר בין הלעיסות, אבלע את הביס ואז אגיד לה "מה איתך? אתה מתכוונת להשתתף בקרב גם כן?"
-
יאללה אנשים, בעמוד 90 האיוונט יחשף לגמרי!! D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
[b]פלינט~[/b]
אתה מביט לתמי את אזוריל לידיים, ומשחרר במהירות את טיילו,אשר טס לעברו של פינסר ומשסף אותו עם מתקפת כנף, ומפיל אותו על גזע העץ.
פינסר מסתובב ורואה את טיילו, ולוכד אותו בין צבתות ראשו, ומטיח אותו בחוזקה באדמה.
[b]ניל~[/b]
שוב, סייטר בחורה :ם
ואתה מרחיק אותה פעמיים מפידג'יוטו? Oo
להזכירך, נשאר לך פוקדור אחד :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
פידג'יוטו מנופף בכנפיו במהירות, ויוצר כדור של אוויר דחוס, ומשלח אותו לעברה של סייטר. סייטר, משספת את הכדור ועפה במהירות לעברו של פידג'יוטו, כשחרמשה מושט קדימה, אבל נהדפת לאחור ממש רוח כבדה שפידג'יוטו יוצר. והיא נופלת על האדמה מעולפת.
[b]אוסטין~[/b]
"אני מניחה שכן" אומרת פיבי בחיוך "אני ממש רוצה לנצח את דני! שמעתי שהוא משתמש ביכולות של הפוקימונים עצמם, ולא רק במתקפות הפיזיות שלהם!" מוסיפה בהתלהבות.
-
[quote=Ritsuka kun;1356070]
[B]אוסטין~[/B]
"אני מניחה שכן" אומרת פיבי בחיוך "אני ממש רוצה לנצח את דני! שמעתי שהוא משתמש ביכולות של הפוקימונים עצמם, ולא רק במתקפות הפיזיות שלהם!" מוסיפה בהתלהבות.[/quote]
"מממ.." אהרהר לעצמי ואנסה להבין את מה שהיא אמרה "מה הכוונה ביכולות הפוקימונים?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356070]יאללה אנשים, בעמוד 90 האיוונט יחשף לגמרי!! D:
[b]פלינט~[/b]
אתה מביט לתמי את אזוריל לידיים, ומשחרר במהירות את טיילו,אשר טס לעברו של פינסר ומשסף אותו עם מתקפת כנף, ומפיל אותו על גזע העץ.
פינסר מסתובב ורואה את טיילו, ולוכד אותו בין צבתות ראשו, ומטיח אותו בחוזקה באדמה.[/QUOTE]
אני אראה את פירו שוב?
"טיילו אל תוותר! השתמש בניקור על ראשו בכדי לעצבן אותו! תעוף האוויר ותזתמש במיקוד אנרגיה בכדי להתמקד על רגליו ותזתמש במתקפת כנף על רגליו כדי להפיל אותו ארצה!" אדריך את טיילו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356070]יאללה אנשים, בעמוד 90 האיוונט יחשף לגמרי!! D:
[b]ניל~[/b]
שוב, סייטר בחורה :ם
ואתה מרחיק אותה פעמיים מפידג'יוטו? Oo
להזכירך, נשאר לך פוקדור אחד :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
פידג'יוטו מנופף בכנפיו במהירות, ויוצר כדור של אוויר דחוס, ומשלח אותו לעברה של סייטר. סייטר, משספת את הכדור ועפה במהירות לעברו של פידג'יוטו, כשחרמשה מושט קדימה, אבל נהדפת לאחור ממש רוח כבדה שפידג'יוטו יוצר. והיא נופלת על האדמה מעולפת.
[/QUOTE]
שכחתי פסיק XP
זה לא שיש לי יותר מידי מה לעשות שהיא מעולפת ><
אללה איוונט D:
---------------------------------------------------------------------------------
אזרוק את הפוכדור האחרון שנשאר לי לעברה של סייטר בתקווה שהפעם היא גם תשאר למטה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355107]
[b]אליסה~ [/b]
ברוך השם ישתבח שמו לעד!!! 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מסתכלת סביב, ורואה שאת עדיין באותה נקודה באחת מקרחות היער שיש ביער העצום מימדים הזה.
את מסתכלת סביב, ולפניך פרוסים ארבעה שבילים אשר נסללים לתוך מעמקי היער, ועוד השביל הממנו הגעת לנקודה הזאת.[/QUOTE]
אבחן את 4 השבילים המובילים אל פנים היער ואלך בשביל שנראה לי הכי פחות סבוך.
-
[quote=Ritsuka kun;1352752]
[B]סטיק~[/B]
מתי הבגרות שלך? :ם
תזכור שיש איוונט עוד כמה עמודים :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח ומחבק את שינקס ומלטף את ראשו של סנטרט, המתעורר ומחייך אליך, ורץ לתוך השיחים.
אתה ממשיך בדרכך, ולא עובר הרבה זמן, כשאתה מבחין בפוקימון נוסף.
הפוקימון הזה, נראה כמו פרח נבול וצהוב, ההולך בגישום על מה שנראה כמו גבעול ארוך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/03/Spr_5b_069.png[/IMG]. אתה מכוון עליו את הפוקידע שלך, ומגלה שזה בלאספורט.[/quote]
יאללה חוזרים לכושר
-------------
" באלספרוט! איזה פוקימון מסטול יאלללה!!! " אני צועק בכל רם.
' הזדמנות לתפוס פוקימון ראשון ' , קדימה שינקס את מוכנה? כאשר אני מסתכל עליה ובודק אם היא עדיין עייפה מהקרב הקודם או לא.
אם היא לא עייפה אני אצעק " קדימה שינקס ניב קרח! "
אם היא עייפה " טוב נו.. נוותר לך חמודה שלי " אגש לבלספרוט אלטף את ראשו ואמשיך.
-
[quote]
אדם~
"ואתה שוב מתנהג כמו שמוק חסר רגשות" מטיח לעברך מייקל "להזכירך, אתה ביקשת ממני עזרה! אני הלכתי כבר! אתה רדפת אחרי! ביקשת קרב, לא? אז קרב זה קרב, זה שאתה לא יודע להלחם זאת ממש לא הבעיה שלי! כשתתבגר ותצא מהסרט שלך, דבר איתי!" ממשיך מייקל ומחזיר את נאמל שלו לפוקדור, מסתובב ומתחיל ללכת משם כשראשו מורם והוא מתרחק משם, ואינו עוצר או מסב את מבטו לרגע.
[/quote]
"ביי!" קראתי אחריו בכעס. גם אני מסתובב ומחזיר את הפוקימונים שלי למרכז הפוקימונים כדי להיות מוכן לקרבות נגד פוקימונים פראיים. לאחר שארפא אני אגב לכיוון האיזור שבו יש פוקימונים פראיים.
-
[B]אוסטין~[/B]
"אממ הוא משתמש פשוט ביכולות הטבעיות של הפוקימון, נגיד פוקימון ארוך הוא משתמש באורך שלו לטובתו. נגיד הוא יקח אקנס, הוא ישתמש בזנב שלו ליצור התקפה שהיא לא מתקפה, שאקנס לומד" היא אומרת ומוציאה דף נייר ועיפרון מתיקה, ומתחילה לצייר את ראשו של אקנס, תקוע באדמה והזנב שלו מסתובב סביב ראשו, כמו הנחש בא.
"מבין, זאת לא מתקפה אמיתית, אבל היא משמשת כהתקפה" אומרת פיבי בחיוך.
[B]פלינט~[/B]
אתה רוצה לפגוש אותו שוב? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טיילו מנער את ראשו, ועף במהירות גבוהה לשמיים ואז מקורו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, ונראה כאילו הוא מתארך, והוא חג מעל פינסר, ומצליח לנקר אותו מספר פעמים, לפני שפינסר משתמש בצבתותיו, ומשליח אותו רחוק ממנו. בעודו באוויר, טיילו זוהר באור כתום ובהיר, והוא מתאפס במהירות. הוא עושה היפוך באוויר, ומתחיל לטוס לעברו של פינסר, בזמן שכנפו הקטנה מתחילה לזהור באור לבן בהיר. חצי שנייה לפני שטיילו, מסף את רגליו של פינסר, פינסר קופץ באוויר מעליו ואז נוחת על כנפיו של טיילו הפולט קריאת כאב.
[B]ניל~[/B]
ניל, במעט לחץ והמון חששות, אתה זורק על סייטר את הפוקדור האחרון שלך. הפוקדור נפתח, וקרן אור בהירה כולאת בתוכה את סייטר, המעולפת.
הפוקדור נופל על האדמה, ומתחיל להסתובב במהירות מצד לצד.
אחרי כמה רגעים הוא נעצר.
סייטר נלכדה.
באותו רגע שהיא נלכדה, הפוקדור זוהר באור בהיר וחזק, המעיל את צללי היער, ונעלם במקום.
"כל הכבוד!" קוראים פה אחד מורגן וג'וליה בחיוך ותופחים שכמך.
"יאללה נזוז?" שואל מורגן בחיוך ותולה את ידו על צווארך "עד מחר בבוקר אנחנו בעיר!" הוא אומר בהתלהבות, וג'וליה דוחפת אותו ממך "נו, מאושר מסייטר?" היא שואלת וקורצת. "הסייטר הבא שלי!" צוחקת איתך.
[B]אליסה~[/B]
את מסתכלת על השבילים, ומחליטה ללכת בשביל הכי שמאלי, שנראה לך הכי פחות מסובך. אחרי רבע שעה של הליכה מאומצת, את מגיעה לפתע לאגם גדול, פרוש ידיים. את מתקרבת למים ומבחינה בכמה פוקימונים שוחים שם [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_072.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/97/Spr_5b_118_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2c/Spr_5b_456_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/24/Spr_5b_129_m.png[/IMG].
[B]סטיק~[/B]
סוף סוף! D:
שינקס קופצת לפניך, ואתה מורה לה מה לעשות, והיא קופצת קדימה, בזמן שפיה מתחיל לזהור בכחול בהיר, ואדי כופר אופפים סביב פיה, והיא נושכת את גבעולו של באלספורט בעזרת ניב קרח עצבני.
בלאספורט נופל על האדמה, ומסתכל עליכם, ועל פניו ארשת זעם. הוא שולח את עליו קדימה, והוא יוצר משם גפן ארוכה, אשר מתחילה להצליף בשינקס.
לפתע הוא מסתובב במקום, ועם הענף הוא תופס את רגלה של שינקס, ומסתובב במהירות מה שגורם לשינקס, להסתובב באוויר ולפול על האדמה, על גבה.
[B]אדם~[/B]
מייקל מרים אצבע משולשת והולך משם. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, והולך לצד השני היישר למרכז פוקימונים. אתה נתקל שם באחות ג'וי חביבה אשר מרפאה לך את הפוקימונים.
אחרי רבע שעה, אתה עומד בחזרה בדרך 26 מחפש פוקימונים פראיים. כשלפתע, אתה מבחין בפוקימון אדום, המחבק עץ [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/8a/Spr_5b_165_m.png[/IMG].
אתה מזהה אותו במהירות כליידבה.
-
[quote]
ניל~
ניל, במעט לחץ והמון חששות, אתה זורק על סייטר את הפוקדור האחרון שלך. הפוקדור נפתח, וקרן אור בהירה כולאת בתוכה את סייטר, המעולפת.
הפוקדור נופל על האדמה, ומתחיל להסתובב במהירות מצד לצד.
אחרי כמה רגעים הוא נעצר.
סייטר נלכדה.
באותו רגע שהיא נלכדה, הפוקדור זוהר באור בהיר וחזק, המעיל את צללי היער, ונעלם במקום.
"כל הכבוד!" קוראים פה אחד מורגן וג'וליה בחיוך ותופחים שכמך.
"יאללה נזוז?" שואל מורגן בחיוך ותולה את ידו על צווארך "עד מחר בבוקר אנחנו בעיר!" הוא אומר בהתלהבות, וג'וליה דוחפת אותו ממך "נו, מאושר מסייטר?" היא שואלת וקורצת. "הסייטר הבא שלי!" צוחקת איתך.
[/quote]
"כן"אומר בחיוך" הרבה זמן אני מחפש אחד" אוסיף .
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356645]
[B]פלינט~[/B]
אתה רוצה לפגוש אותו שוב? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טיילו מנער את ראשו, ועף במהירות גבוהה לשמיים ואז מקורו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, ונראה כאילו הוא מתארך, והוא חג מעל פינסר, ומצליח לנקר אותו מספר פעמים, לפני שפינסר משתמש בצבתותיו, ומשליח אותו רחוק ממנו. בעודו באוויר, טיילו זוהר באור כתום ובהיר, והוא מתאפס במהירות. הוא עושה היפוך באוויר, ומתחיל לטוס לעברו של פינסר, בזמן שכנפו הקטנה מתחילה לזהור באור לבן בהיר. חצי שנייה לפני שטיילו, מסף את רגליו של פינסר, פינסר קופץ באוויר מעליו ואז נוחת על כנפיו של טיילו הפולט קריאת כאב.
"טיילו השתמש במתקפת כנף בכדי שפינסיר יירד מכנפיך! חזור מהר לאוויר והשתמש בדגירה! אחר כך תחוג מעל פינסיר ותצלול אליו חזיתית! בשניה האחרונה תשנה כיוון והשתמש במתקפת כנף! על גבו! תתחמק מכל מתקפות הנגד!" אדריך את טיילו בביטחון
-
[B]ניל~[/B]
"טוב, אני אחפש משהו אחר" קורצת ג'וליה ורצה לעברו של מורגן, שהתרחק ממכם במעט. אתה רץ אחריה ושלושתכם הולכים ביחד.
אחרי רבע שעה, אתם מבחינים בפוקימון קטן וכחול אשר מתהלך על ארבע רגלים זעירות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/c8/Spr_5b_283.png[/IMG].
"הולי שיט!" קוראת ג'וליה ונראת מוקסמת "זה פאקינג סורסקיט!!!" היא צועקת מאושר ומשחררת פוקדור לאוויר. מתוכה, יוצאת הוולפיקס, אשר היא ספרה לכם עליה ואתה באמת מבחין שיש לה זנב נוסף, היוצא מישבנה.
"וולפיקס אש רפאים ואז להביור!" קוראת ג'וליה ונראית מאושרת.
וולפיקס שלה מרימה את כל זנבותיה ואש סגולה יוצאת מבין זנבותיה ונשלחת לעברו של סורסקיט הקן, ושורפת אותו.
סורסקיט, מפזר מראשו אבקה ורודה בהירה, אשר נשרפת מעצמת הלהביור המסוגנן של וולפיקס והיא פוגעת בחוזקה בסורסקיט.
עד מהרה, ג'וליה מרימה פוקדור אדום ובהיר בידה.
"אני כל כך מאושרת שלכדתי את סורסקיט" היא אומרת לכם, אחרי קרב קשה, שנראה יותר מתאים לתחרות מאשר לקרבות מאמנים.
מורגן ואתה משבחים אותה והיא מחייכת אליכם. אחרי כמה שעות של הליכה, אתם מבחנים שהשמש שוקעת.
"אתם רוצים להמשיך בלילה, או שנשאר פה לישון?" שואל אתכם מורגן.
[B]פלינט~[/B]
טיילו צווח, וכנפו מתחילה לזהור באור לבן, והוא טס מתחת לרגליו של פינסר, וגורם לו לפול על פניו. פינסר קורא בזעם ופיו מתחיל לזהור בירוק בהיר ומנסה לנשוך את טיילו עם נשיקת חרק. טיילו נוסק כנפיים ועף מעליו, מתחמק מהמתקפה, והוא מתחיל לזהור באור תכול בהיר, ונראה שהוא החזיר לעצמו המון חיים ואז הוא מתמרן באוויר, ומצליח לשסף את גבו של פינסר, הנופל שוב, על בטנו.
פינסר קם, עצבני ומתחיל להקשיח את עורו והוא מנסה שוב לנשוך את טיילו.
-
[quote=Ritsuka kun;1356645]
[B]סטיק~[/B]
סוף סוף! D:
שינקס קופצת לפניך, ואתה מורה לה מה לעשות, והיא קופצת קדימה, בזמן שפיה מתחיל לזהור בכחול בהיר, ואדי כופר אופפים סביב פיה, והיא נושכת את גבעולו של באלספורט בעזרת ניב קרח עצבני.
בלאספורט נופל על האדמה, ומסתכל עליכם, ועל פניו ארשת זעם. הוא שולח את עליו קדימה, והוא יוצר משם גפן ארוכה, אשר מתחילה להצליף בשינקס.
לפתע הוא מסתובב במקום, ועם הענף הוא תופס את רגלה של שינקס, ומסתובב במהירות מה שגורם לשינקס, להסתובב באוויר ולפול על האדמה, על גבה.
[/quote]
' או לא ' אני מסתכל במבט מבוהל.
" שינקס את בסדר? קדימה את יכולה לעשות את זה ".
" תתחילי לרוץ לכיוונו וכשהוא ישתמש שוב בגפן תפסי אותו בשינייך ותתחילי לסובב אותו! " אני מורה על תרגיל נגד לבלספרוט
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356715][B]ניל~[/B]
"טוב, אני אחפש משהו אחר" קורצת ג'וליה ורצה לעברו של מורגן, שהתרחק ממכם במעט. אתה רץ אחריה ושלושתכם הולכים ביחד.
אחרי רבע שעה, אתם מבחינים בפוקימון קטן וכחול אשר מתהלך על ארבע רגלים זעירות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/c8/Spr_5b_283.png[/IMG].
"הולי שיט!" קוראת ג'וליה ונראת מוקסמת "זה פאקינג סורסקיט!!!" היא צועקת מאושר ומשחררת פוקדור לאוויר. מתוכה, יוצאת הוולפיקס, אשר היא ספרה לכם עליה ואתה באמת מבחין שיש לה זנב נוסף, היוצא מישבנה.
"וולפיקס אש רפאים ואז להביור!" קוראת ג'וליה ונראית מאושרת.
וולפיקס שלה מרימה את כל זנבותיה ואש סגולה יוצאת מבין זנבותיה ונשלחת לעברו של סורסקיט הקן, ושורפת אותו.
סורסקיט, מפזר מראשו אבקה ורודה בהירה, אשר נשרפת מעצמת הלהביור המסוגנן של וולפיקס והיא פוגעת בחוזקה בסורסקיט.
עד מהרה, ג'וליה מרימה פוקדור אדום ובהיר בידה.
"אני כל כך מאושרת שלכדתי את סורסקיט" היא אומרת לכם, אחרי קרב קשה, שנראה יותר מתאים לתחרות מאשר לקרבות מאמנים.
מורגן ואתה משבחים אותה והיא מחייכת אליכם. אחרי כמה שעות של הליכה, אתם מבחנים שהשמש שוקעת.
"אתם רוצים להמשיך בלילה, או שנשאר פה לישון?" שואל אתכם מורגן.[/QUOTE]
"אני בעד להקים מחנה ללכת לישון ומחר בבוקר להמשיך "אומר בחיוך.
-
[b]סטיק~[/b]
שינקס קופצת על רגליה ונוהמת קלות על בלאספורט, אשר שולח שוב גפן ארוכה מבין עליו, והוא בא להצליף על גבה של שינקס, כשלפתע היא קופצת באוויר, תופסת את הגפן בפיה, ומתחילה לסובב את בלאספורט באוויר, ומטיחה אותו מספר פעמים על האדמה לפתע, בלאספורט פותח את לועו ויוצר כדור של אור לבן, אשר פוגע בשינקס, ומעיף אותה אחורה.
באלספרוט השתמש בכדור מזג אוויר.
[b]ניל~[/b]
"זורם" אומר בחיוך מורגן בחיוך והוא וג'וליה מתחילים לארגן מחנה, ואתה נשלח לאסוף עצים למדורה.
אחרי שעה קלה של התארגנות ושל אכילה אתם יושבים שלושתכם באוהל ומדברים.
"אני באמת מקווה" מתחילה ג'וליה, אשר יושבת ביניכם ומניפה את שערה הארוך "שתצליחו מחר במכון!" היא אומרת לכם בחיוך.
"תודה ג'ול" אומר בחיוך מורגן ומחטיף עם כתפו בשלה והיא מניחה עליו את הראש.
"כזה מזל יש לי שאני במחוז המדהים הזה עם שניכם!" היא אומרת אליכם בחיוך וידה נשלחת על צווארך והיא מחבקת אותה ואת מורגן.
"אני בטוחה שהורי היו מתגאים בי, אם הם היו פה" היא אומרת, ואתה מבחין בדמעה קלה על פניה.
אתה בא לשאול, כשמבטך נתקל במורגן והוא מסמן לך לשלילה.
אתם נשכבים לישון, אחרי שיחה ארוכה. אתה קם אחרי כמה שעות טובות, רענן ומוכן ליום ארוך. מורגן וג'וליה עדיין ישנים.