-
[quote=Joey Tribbiani;1398491]לא בדיוק הבנתי את התגובה אביזי.
אתה בעצם אומר שstm היה מגיב פעם בנו"ד?[/quote]
לא, הייתה איזשהי תגובה, לא של STM, שרותם פרש אותה לא נכון כאומרת שSTM פורש. ואז רותם שאל על זה בפורום מנהלים, ואז STM הגיב עם איזה סמיילי מופתע ואמר שהוא לא פורש.
-
עוד מישהו פה סקרן לדעת מהו שמו של stm?
-
[QUOTE=LordAbizi;1398492]לא, הייתה איזשהי תגובה, לא של STM, שרותם פרש אותה לא נכון כאומרת שSTM פורש. ואז רותם שאל על זה בפורום מנהלים, ואז STM הגיב עם איזה סמיילי מופתע ואמר שהוא לא פורש.[/QUOTE]
אהההה... או קיי
[QUOTE=mundo_master;1398493]עוד מישהו פה סקרן לדעת מהו שמו של stm?[/QUOTE]
חחח קוראים לו יוספי.
-
[quote=mundo_master;1398493]עוד מישהו פה סקרן לדעת מהו שמו של stm?[/quote]
יש לי סיבה להאמין שקוראים לו חיים, אבל אין לזה הוכחה מוצקה כל כך. השם הזה סביר ככל שם אחר. אחרי הכל, היה אחד שכולנו היינו בטוחים שקראו לו דניס ולפתע מתברר שקוראים לו איתי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1398489]אה אוקיי, לא כל כך התרכזתי בהודעה ההיא כשקראתי אותה.
כן, אם YoRt3m יכתוב הודעה מוזרה, אז... STM יהיה בקונפליקט רציני. מאידך, יש סברה שלפיה STM הוא משתמש כפול של רותם, למרות שאיזשהו נושא בפורום מנהלים שבו רותם ציטט איזשהי הודעה מנו"ד ושאל אם STM פורש, כי הוא לא קרא את ההודעה הזו היטב ולא הבין אותה כל כך, ובנושא הזה הגיב STM עם איזה סמיילי מופתע ואמר שהוא לא פורש, גורם לי להאמין שזה לא נכון.
Shanks, נסה למצוא את הנושא שאני מדבר עליו... אבל בעצם אתה מנהל בתפקיד, אז לך אולי כדאי פחות ממני לעשות דברים שיכולים להחשב הדלפות מפורום מנהלים, אז תעשה מה שבא לך.[/QUOTE]
אני לא דלפתי כלום ממנהלים.
אני רק אמרתי לך שאני יכול לשאר את העובדה ש-STM כותב כך במנהלים, למרות שטכנית זו הייתה גם הדלפה שלך בהתחשב בעובדה שגם היית מנהל ואתה יודע.
[QUOTE=mundo_master;1398493]עוד מישהו פה סקרן לדעת מהו שמו של stm?[/QUOTE]
אני יכול לבדוק את זה..
-
-
-
[quote=Shanks;1398497]אני לא דלפתי כלום ממנהלים.
אני רק אמרתי לך שאני יכול לשאר את העובדה ש-STM כותב כך במנהלים, למרות שטכנית זו הייתה גם הדלפה שלך בהתחשב בעובדה שגם היית מנהל ואתה יודע.
אני יכול לבדוק את זה..[/quote]
אני יודע שזה הדלפה שלי, אך אני גם יודע שאף אחד לא עומד לנקוט נגדי בצעדים פליליים. אני הצעתי שתחפש בפורום משוב את הנושא עליו דיברתי, שבו רותם שאל אם STM פורש. אבל אז הסתייגתי ואמרתי שאם אתה עושה דבר כזה זה עלול עוד להחשב הדלפה מפורום מנהלים, אז תעשה מה שבא לך. לא אמרתי שאתה מדליף משהו.
-
פאק! הוא הצליח לגלות מה השם שלה
ביי ביי, היה נחמד להכיר :\
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398499]הקדשתי ול-stm קוראים משה[/QUOTE]
לא משה ולא חיים.
יוספי.
-
-
גיליתי גם באיזה מקרה היא עזרה ל-l
דור,חלאס עם זה,אתה יוצא יותר מעצבן מעמיטריד,קוראים לו משה ב-100% אלא אם כן הוא שיקר :S
-
הנה המקור שלי להאמין שהשם של STM זה חיים:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=7808[/URL]
תחפשו בנושא הזה את טופס ההרשמה של STM (פריט אספנים! משחק תפקידים שSTM נרשם אליו!) ותראו מה הוא כתב בשם. כמובן, זה לא אומר שום דבר, כי זה בסך הכל שם במשחק, אבל זה הדבר הכי קרוב לשם שיש לSTM...
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398504]גיליתי גם באיזה מקרה היא עזרה ל-l
דור,חלאס עם זה,אתה יוצא יותר מעצבן מעמיטריד,קוראים לו משה ב-100% אלא אם כן הוא שיקר :S[/QUOTE]
חחח אי אפשר להיות יותר מעצבן מעמיטריד.
מתי הוא אמר שקוראים לו משה?
-
יכול להיות שהוא שיקר לשניכם
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398487]אוף לאן עומר הפושטק הזה נעלםםם?
הוא הבטיח לי קישור ):[/QUOTE]
גם לי
-
טוב, בעצם, כמו תמיד במצבים האלו שבהם יש מישהו שלא יודעים מי הוא באמת, טבעי להניח שstm הוא סוג של זטסו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1398509]טוב, בעצם, כמו תמיד במצבים האלו שבהם יש מישהו שלא יודעים מי הוא באמת, טבעי להניח שstm הוא סוג של זטסו.[/QUOTE]
בגלל שאני לא יודע מה זה זטסו אני חושב שהוא יותר בסגנון של זברה תבונתית.
-
Fuck You Bruno
הרג לי את צ'אריזד המניאק איזה מזל שנשאר לי Revive אחד מה3 שהיו לי..
דוגטריו חסר תועלת בליגה.. לעולם אל תשתמשו בו גם הוא מת אבל לא נורא.. אבל סנורלקס וופוריאון וווילפלום שיחקו אותה!
אם לא וופוריאון הנאזלוק היה כישלון אבל ניצחתי וואי זה היה יותר קל ממה שחשבתי..
-
[QUOTE=Ilan;1398511]Fuck You Bruno
הרג לי את צ'אריזד המניאק איזה מזל שנשאר לי Revive אחד מה3 שהיו לי..
דוגטריו חסר תועלת בליגה.. לעולם אל תשתמשו בו גם הוא מת אבל לא נורא.. אבל סנורלקס וופוריאון וווילפלום שיחקו אותה!
אם לא וופוריאון הנאזלוק היה כישלון אבל ניצחתי וואי זה היה יותר קל ממה שחשבתי..[/QUOTE]
עברת את כל הליגה ?!
-
-
אוףףףףףףףףףףףף בחייאת 64 מצלמות בתוך הבית ועדיין לא הצלחתם להיות בטוחים שזה לייט(ו)? נו באמת-_-
-
[QUOTE=mundo_master;1398517]מזל טוב[/QUOTE]
תזכיר לי שוב - מי אתה?
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398502]לא משה ולא חיים.
יוספי.[/QUOTE]
משה.
[QUOTE=LordAbizi;1398505]הנה המקור שלי להאמין שהשם של STM זה חיים:
תחפשו בנושא הזה את טופס ההרשמה של STM (פריט אספנים! משחק תפקידים שSTM נרשם אליו!) ותראו מה הוא כתב בשם. כמובן, זה לא אומר שום דבר, כי זה בסך הכל שם במשחק, אבל זה הדבר הכי קרוב לשם שיש לSTM...[/QUOTE]
קוראים לו משה.
עומר אמר לי, ויש עוד פרט אחד שדורש הודעה משל עצמו.
[QUOTE=LordAbizi;1398509]טוב, בעצם, כמו תמיד במצבים האלו שבהם יש מישהו שלא יודעים מי הוא באמת, טבעי להניח שstm הוא סוג של זטסו.[/QUOTE]
קרעת אותי מצחוק עכשיו...
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398515]עברת את כל הליגה ?![/QUOTE]
כן.. בניסיון אחד אבל צ'אריזרד מת :( נגד ברונו אבל השתמשתי בREVIVE שנשאר לי אחרון.. שמותר לי היו לי 3 השתמשתי באחרים)
וזה לא שממש השתמשתי בצ'אריזרד אחר כך..
הליגה קלה רצח למי שלא בנאזלוק מה זה המחשב מפגר את לאנס כיסחתי רק עם וופוריאון וסנורלקס כולם רמות 53 כי התעצלתי.
-
[QUOTE=Wendy;1398518]אוףףףףףףףףףףףף בחייאת 64 מצלמות בתוך הבית ועדיין לא הצלחתם להיות בטוחים שזה לייט(ו)? נו באמת-_-[/QUOTE]
יש לו משו שיש גם לסאסקה מנארוטו וזה נקרא פלוט נו גוטסו, לא משנה מה תעשי לו, תקרה תוצאה לא הגיונית לטובתו כי העלילה רוצה אותו
-
שניה, מה הייחוד של גרסאת נאזלוק?
-
שאם הפוקימון מת בקרב הוא באמת מת
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398526]שניה, מה הייחוד של גרסאת נאזלוק?[/QUOTE]
שחייבים לתת ניק לפוקימון שלך.
-
תומר אני פשוט לא מגיב הרבה
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398528]שאם הפוקימון מת בקרב הוא באמת מת[/QUOTE]
?!
חחחח וואלה רעיון מפחיד.
נראה לי אני אנסה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1398505]הנה המקור שלי להאמין שהשם של STM זה חיים:
תחפשו בנושא הזה את טופס ההרשמה של STM (פריט אספנים! משחק תפקידים שSTM נרשם אליו!) ותראו מה הוא כתב בשם. כמובן, זה לא אומר שום דבר, כי זה בסך הכל שם במשחק, אבל זה הדבר הכי קרוב לשם שיש לSTM...[/QUOTE]
כתוב שם שהוא בן 12 O:
אבל זה היה לפני 3 שנים, אז כנראה שהוא בן 15
-
[quote=♣לשתות♣;1398532]כתוב שם שהוא בן 12 O:
אבל זה היה לפני 3 שנים, אז כנראה שהוא בן 15[/quote]
לא מצאתי את ההודעה שלו. מגל תצטט אותה שנייה.
עריכה: לא משנה מצאתי.
-
אסור לפוקימונים למות כ אז הם בחוץ, מותר לתפוס רק את הפוקימון הראשון בכל רוט
-
[QUOTE=scrapi;1398534]אסור לפוקימונים למות כ אז הם בחוץ, מותר לתפוס רק את הפוקימון הראשון בכל רוט[/QUOTE]
אוי נו זה כאילו משחק אתגרי כזה?
אז אנלא מוריד..
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398533]לא מצאתי את ההודעה שלו. מגל תצטט אותה שנייה.
עריכה: לא משנה מצאתי.[/QUOTE]
אחי פשוט תסתכל בהודעה הראשית...
-
זאת לא גרסת נאלוק זה אתגר עם החוקים הבאים:
1.כל פוקימון שמתעלף מת
א. יש לי 3 הזדמנויות "לחזור בזמן" (עם הSTATES) השתמשתי בכולם עם דוגטריו סנורלקס (במכון העל חושי איזה גאסטלי בן זונה עשה DESTINY BOND) וצ'אריזרד (היטמונצ'אן לא היה אמור לשרוד את הFLY :,( )
ב. להשלמת הפוקידע מותר לי לאמן משהו גם אם הוא מת אבל אחר כך אני לא ראשי להשתמש בזה (סתם כי רציתי EXP SHARE ומת לי איקנס אז המצאתי את החוק הזה)
ג. אימונים שלפני הליגה לא נחשבים לחלק מהנזלוק כי זה לוקח שנה לאמן ואין לי כוח לאמן חדשים.
2. בכל אזור תופסים את הפוקימון הראשון שרואים
א. בלי לתפוס פעם שנייה אם מופיע מישהו שכבר תפסתי אני ראשי לקחת את הבא בתור *בלי הגבלות*
ב.זוהרים מותר לי לתפוס כל זוהר
3. אסור להישתמש אגדיים מותר לתפוס אבל לא להישתמש למרות שהם גם ככה גרועים (מיוטו זה רק אחרי הליגה)
4. חובה לתת להם שמות אפילו אם הם גרועים.
-
[QUOTE=Ilan;1398537]זאת לא גרסת נאלוק זה אתגר עם החוקים הבאים:
1.כל פוקימון שמתעלף מת
א. יש לי 3 הזדמנויות "לחזור בזמן" (עם הSTATES) השתמשתי בכולם עם דוגטריו סנורלקס (במכון העל חושי איזה גאסטלי בן זונה עשה DESTINY BOND) וצ'אריזרד (היטמונצ'אן לא היה אמור לשרוד את הFLY :,( )
ב. להשלמת הפוקידע מותר לי לאמן משהו גם אם הוא מת אבל אחר כך אני לא ראשי להשתמש בזה (סתם כי רציתי EXP SHARE ומת לי איקנס אז המצאתי את החוק הזה)
ג. אימונים שלפני הליגה לא נחשבים לחלק מהנזלוק כי זה לוקח שנה לאמן ואין לי כוח לאמן חדשים.
2. בכל אזור תופסים את הפוקימון הראשון שרואים
א. בלי לתפוס פעם שנייה אם מופיע מישהו שכבר תפסתי אני ראשי לקחת את הבא בתור *בלי הגבלות*
ב.זוהרים מותר לי לתפוס כל זוהר
3. אסור להישתמש אגדיים מותר לתפוס אבל לא להישתמש למרות שהם גם ככה גרועים (מיוטו זה רק אחרי הליגה)
4. חובה לתת להם שמות אפילו אם הם גרועים.[/QUOTE]
תאכלס - בלי הקטע של המוות - נראה לי הייתי מוריד.
אבל לא.
-
-
נו עומרררררר
אני אשלח לך בתמרה תמונות של לולו פרארי ):