-
[QUOTE=Will O' Wisp;1493200][COLOR=#333333]
[/COLOR][COLOR=#333333][B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה צועק לעבר הנערים, הם מסתובבים ומביטים עליך. ״הא? מה אתה קשור?״ אחד מהם קורא, השני מצחקק וקורא לעבר חברו, ״מה זה אכפת לך! הם יפסידו בכל מקרה!״[/COLOR]
[COLOR=#333333]אקנס מביטה בך ואתה מהנהן לעברה, היא מחליטה ללכת לכיוון הואלפיקס ולעמוד לצידה. הייזל מסתכלת עליך, לא מצליחה להביע במילים דבר, אך עיניה נוצצות וברור שהיא מודה לך על כך. "ביבארל, קרן קרח!"-"זובאט, עוקץ רעל!", מורים שני הנערים העצבניים, מושיטים את ידם אל עבר הפוקימונים שלכם.[/COLOR][COLOR=#cc0099]
[/COLOR][/QUOTE]
"אקנס קפצי לחסום את העוקץ רעל ואז השתמשי בצווחה כדי לבלבל אותם מעט ואז מהר נשיכה על זובאט!" אקרא במהירות ובביטחון מלא בעצמי, למרות שזה הקרב האמיתי הראשון שלי עם אקנס.
-
[B]לילי @ALICE ;[/B]
[/COLOR]
[COLOR=#660066]"הוא מדבר!", את קוראת בתדהמה ומביטה על קאיטו. נראה כי הפוקימון איננו מבין על מה אתם מדברים.
"מי זה הפוקימון הזה?", שואל שון, וקאיטו בודק עבורו בפוקדקס וכולכם מסתכלים:[/COLOR][CENTER][COLOR=#800080][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/607.gif[/IMG]
[/COLOR][COLOR=#990099][I]"ליטוויק, פוקימון הנר.
ליטוויק בעל יכולת לשאוב את אנרגיית החיים של הסובבים אותו, פוקימונים ובני אדם. אנרגיה זו משמשת לבעירת הלהבה על ראשו"[/I]
[/COLOR][COLOR=#800080]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#660066]את מביטה בהפתעה בליטוויק הקטן, אם כי הוא לא נראה מפחיד ומאיים בכלל. נראה כי גופו מלא אבק, פניו מושחרות מעט, והליטוויק הקטן חבול ופצוע בגופו. קאיטו מניד בראשו לאחר שאלתך, ואת מציע לפוקימון הקטן מים.
ליטוויק מביט עליכם, עדיין לא בטוח איך להגיב. 'אתם לא רוצים לפגוע בי?' הוא שואל, בחוסר בטחון מלא.
[/COLOR][COLOR=#800080]"לא, ממש לא!", אומר שון, שחוזר אליכם בריצה. בידו תפוח קטן שככל הנראה הוא ובאטרפרי קטפו ברגעים אלו ממש. "קח, תאכל קצת", הוא אומר ומושיט לעברו. הליטוויק מרחף קלילות אל התפוח, ונוגס בתיאבון רב, כאילו לא אכל במשך שבועות.
[/COLOR][COLOR=#cc0099]
'הצבעים שלו... הם שונים מבתמונה בפוקדקס... טוב! זה לא מה שחשוב עכשיו' אחשוב לעצמי. "אנחנו בחיים לא נפגע בפוקימון!" אומר לליטוויק בחיוך וביטחון. "אתה יכול לספר לנו מה קרה? אולי נוכל לעזור לך" אומר לו בחיוך ואביט אל קאיטו ושון, מוודאה שהם חושבים כמוני. אוציא את צ'ירובי מהפוקדור, בתקווה שהאישיות האופטימית שלה (וזה שהיא קטנה כמו ליטוויק) יעזרו לליטוויק להירגע.
-
[COLOR=#000000][B]רובי @ritsuka^kun ;
[/B]אקנס שועטת במהרה וחוסמת את עוקץ הרעל שכוון אל ואלפיקס, גורמת לעוקצים הסגולים ליפול כשפוגעים בגופה.
קרן הקרח של ביבארל נשלחת גם כן, אך מאחורי אקנס מגיח גל חום מכיוונה של ואלפיקס, גורמים לקרן הקרח להינמס.
אקנס משתמשת בצווחה, גורמת לפוקימונים שנגדכם מעט לחוסר ריכוז, ומיד שועטת בשנית.
אקנס מתחילה לקפוץ ולנסות לתפוס את זובאט עם פיה, אך הוא מתחמק פעם אחר פעם.
"על קולי!", מורה המאמן של הזובאט, וזובאט פותח את פיו ומתחיל לשלוח גלי קול עוצמתיים שמקשים ומבלבלים את אקנס.
[B]
לילי @alice ;[/B]
"אתה יכול לספר לנו מה קרה?", את שואלת את הליטוויק בעודך מוציאה את צ'רובי בחזרה החוצה.
היא קופצת ומחייכת, מנסה לשפר את מצב הרוח של כולכם. נראה כי זה לא בהכרח משפיע על הליטוויק הפגוע.
'אני.. אני לא יודע..' הוא נזכר, 'הם.. הם תפסו אותי.. ואותם.. הם בכל מקום! חייב.. לברוח..'
ניכר כי ליטוויק מתאמץ ומתקשה מאוד להיזכר באותם פרטים, והחום של הילתו הסגולה מתחיל לעלות ולהקשות גם עליכם.[/COLOR][COLOR=#4b0082]
[/COLOR]
-
[QUOTE][RIGHT][COLOR=#333333]אתה מורה לנאזליף לתקוף בחבטה, והפוקימון הזריז שלך תוקף ישירות את קרחון הטריקו שמולו.[/COLOR]
[COLOR=#333333]הקרחון נסדק מעט, אך טריקו עדיין לא מצליח לצאת. "טריקו, בבקשה, עכשיו!", מתפללת גרייס.[/COLOR]
[COLOR=#333333]לפתע טריקו מחל לזהור.[/COLOR]
[COLOR=#333333]צווארו וידיו מתארכות, זנבו הופך לשני עלים קטנים, ועל ראשו גדל גבעול גדול וחד. "גרובייל!", הפוקימון קורא, בעודו מפרק את הקרחון שכולא אותו. אתה ונאזליף מביטים בחשש בפוקימון המאיים, ושוקלים את הצעד הבא שלכם.[/COLOR]
[COLOR=#333333]כשלפתע.. החשמל בבניין נופל.[/COLOR]
[COLOR=#333333]גרייס ואתה מדברים זה אל זו, מנסים להבין מה קרה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתם מחליטים לקחת פסק זמן ולצאת לבדוק, בדרך אתה גם נתקל בקורה שמנסה להבין גם כן.[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתם יוצאים אל מחוץ לבניין ורואים כי כל העיר מושבתת וללא חשמל, פשוט חושך מצרים. מרחוק אתה מצליח להבחין בעצם שנע לכיוון שלכם בחשש, מרחף את דרכו אל העיר כשהילה כחולה מקיפה אותו.[/COLOR]
[COLOR=#333333]הפוקימון הקטן נראה כבורח ממשהו, ובשלב מסוים מאבד אחיזה ועומד ליפול ולהתרסק.[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
מכיון שלא אמרת דבר על נאזליף אם הוא הוחזר לפוקדור...
-
"נזאליף מהר, תפוס אותו ותתמוך בו. אנחנו צריכים למצוא מחסה." אפקוד אותו ואסמן לגרייס ולקורה לבוא אחריי. "משהו פה לא כשורה ואנחנו צריכים למצוא מי אחראי לבלגאן!"
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1493209][COLOR=#000000][B]רובי @ritsuka^kun ;
[/B]אקנס שועטת במהרה וחוסמת את עוקץ הרעל שכוון אל ואלפיקס, גורמת לעוקצים הסגולים ליפול כשפוגעים בגופה.
קרן הקרח של ביבארל נשלחת גם כן, אך מאחורי אקנס מגיח גל חום מכיוונה של ואלפיקס, גורמים לקרן הקרח להינמס.
אקנס משתמשת בצווחה, גורמת לפוקימונים שנגדכם מעט לחוסר ריכוז, ומיד שועטת בשנית.
אקנס מתחילה לקפוץ ולנסות לתפוס את זובאט עם פיה, אך הוא מתחמק פעם אחר פעם.
"על קולי!", מורה המאמן של הזובאט, וזובאט פותח את פיו ומתחיל לשלוח גלי קול עוצמתיים שמקשים ומבלבלים את אקנס.[/COLOR][COLOR=#4b0082]
[/COLOR][/QUOTE]
"אקנס תעצמי עיניים ותתרכזי!" אקרא במהירות בתקווה שזה ימקד אותה מעט "השתמשי בצוות כפול ואז שוב נשיכה על זובאט!" אוסיף, אקווה שזה יעבוד.
-
[B]
לילי @alice ;[/B]
"אתה יכול לספר לנו מה קרה?", את שואלת את הליטוויק בעודך מוציאה את צ'רובי בחזרה החוצה.
היא קופצת ומחייכת, מנסה לשפר את מצב הרוח של כולכם. נראה כי זה לא בהכרח משפיע על הליטוויק הפגוע.
'אני.. אני לא יודע..' הוא נזכר, 'הם.. הם תפסו אותי.. ואותם.. הם בכל מקום! חייב.. לברוח..'
ניכר כי ליטוויק מתאמץ ומתקשה מאוד להיזכר באותם פרטים, והחום של הילתו הסגולה מתחיל לעלות ולהקשות גם עליכם.[/COLOR][COLOR=#4b0082]
[/COLOR][/QUOTE]
"זה בסדר. אתה לא חייב לדבר על זה אם אתה לא רוצה. דבר אחד בטוח-אנחנו נעזור לך!" אומר לו בחיוך. "כדאי שתנסה לישון קצת, אני אסחוב אותך בינתיים" אציע לליטוויק. אחכה שחום ההילה שלו ירד מספיק כדי שאוכל להרים אותו, ואם הוא עדיין יהיה חם מידי אכניס את ידי אל תוך השרוולים ואחזיק אותו דרך החולצה, כך שהבד יפריד ביני לבינו. נמשיך ללכת, תוך כדי כך שליטוויק ינוח\יישן בזרועותיי. בדרך אנסה לחפש מרכז פוקימונים או פירות מרפאים על העצים שיוכלו אולי לעזור לליטוויק.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1493200][COLOR=#cc6600][B]דניס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#cc6600]אתה וסלינה מתקדמים אל עבר אותה סמטה אליה ליטוויק התקדם, מחפשים אחר אותו זוהר צהוב. אתם נכנסים אל הסמוה, כשלפתע אתה שומע רעש מההמשך- ואור צהוב בוקע ממנו. אתה מתקדם ורואה את הליטוויק הצהוב, כשמולו שני פוקימונים רגוזים, זאת היות ונכנס לטריטוריה שלהם. הם שניהם תוקפים את הליטוויק, שמצליח להתחמק. ליטוויק שולח להבה חמימה אל עבר הרטטות, שבורחים הצידה. כשלפתע מהצללים מגיח עוד פוקימון, קצת גדול יותר, ונוהם לעברו.[/COLOR]
[COLOR=#cc6600][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/20.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG][/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG]
[COLOR=#cc0099]
[/COLOR][/QUOTE]
׳שכה אחיה!׳ אחשוב ״צא רפלט עם חידוד טרפים על רטטה!״
אזרוק את הפוקדורים ״צא פנפי עם גלגול על רטיקייט!״
׳אני אנצח את הסקראבים האלו!׳ אחשוב בנחישות
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1493200][COLOR=#ff0000]
[B]מליפאן;
[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]אתם מתקדמים במהירות רבה אל עבר הפוקימון דמוי הנר, מנסים לפענח מה קרה ולמה הוא פצוע. נראה כי הפוקימון מעולף ולא יכול להבחין בכם, עקב כך אתה מציע לגשת אל מרכז הפוקימונים. [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]״אני מסכימה, קדימה!״ דוחקת זואי, ומנסה לתפוס בפוקימון. היא שולחת את ידה אל עבר הליטוויק, אך מיד מסיטה אותה הצידה- ההילה החומה של הפוקימון מקשה עליה. אתה מחליט לנסות גם כן, וכמו זואי גם עבורך ההילה החמימה מקשה לאחוז בפוקימון, ואתה שומט את ידך הצידה. נראה כי טובי לומד מניסיונותיכם ומחליט שלא לנסות גם כן. ״יש לי רעיון״ אומרת זואי, ״טובי, נאטו יודעת על חושי?״ שואלת אותו, וטובי מהנהן, נראה כי הבין מה הרעיון. נאטו מבריקה את עיניה בזוהר הכחול, וגורמת לפוקימון הנר לרחף באוויר כל הדרך אל מרכז הפוקימונים. אתם עומדים בפתח המרכז, כשלפתע הפוקימון מצעורר, עדיין פצוע ועייף. ׳מה? מה אתם עושים לי?׳, אתה שומע, אך לא ברור מהיכן. ׳איפה אני?׳ נשמע שוב הקול המיסתורי, והפעם אתה מצליח להבין כי הוא בא מליטוויק.[/COLOR]
[COLOR=#cc0099]
[/COLOR][/QUOTE]
'אוח גדאמיט עוד פוקימון שמדבר איתי תלפטית? הספיקו לי הרוחות מהמשחק עם עורכי הדין...'
"אתם גם שמעתם את זה?" אני אשאל את השאר. בהסתברות 1 הם יענו שכן. "איך בכלל עונים לדבר כזה? פשוט לדבר בקול רם?" בהסתברות 1 הם גם יגידו שאין להם מושג. "טוב אז בוא ננסה: ליטוויק, מצאנו אותך פצוע פה בשיחים. אנחנו מנסים לקחת אותך למרכז הפוקימונים, אך לא נתת לנו לגעת בך. לכן אנחנו משתמשים ביכולת של פוקימון כדי להעתיק אותך ממקום למקום."
-
[COLOR=#cc6600]אתה וסלינה מתקדמים אל עבר אותה סמטה אליה ליטוויק התקדם, מחפשים אחר אותו זוהר צהוב. אתם נכנסים אל הסמוה, כשלפתע אתה שומע רעש מההמשך- ואור צהוב בוקע ממנו. אתה מתקדם ורואה את הליטוויק הצהוב, כשמולו שני פוקימונים רגוזים, זאת היות ונכנס לטריטוריה שלהם. הם שניהם תוקפים את הליטוויק, שמצליח להתחמק. ליטוויק שולח להבה חמימה אל עבר הרטטות, שבורחים הצידה. כשלפתע מהצללים מגיח עוד פוקימון, קצת גדול יותר, ונוהם לעברו.[/COLOR]
[COLOR=#cc6600][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/20.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG][/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG]
[COLOR=#ff0000]
[B]מליפאן;
[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]אתם מתקדמים במהירות רבה אל עבר הפוקימון דמוי הנר, מנסים לפענח מה קרה ולמה הוא פצוע. נראה כי הפוקימון מעולף ולא יכול להבחין בכם, עקב כך אתה מציע לגשת אל מרכז הפוקימונים. [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]״אני מסכימה, קדימה!״ דוחקת זואי, ומנסה לתפוס בפוקימון. היא שולחת את ידה אל עבר הליטוויק, אך מיד מסיטה אותה הצידה- ההילה החומה של הפוקימון מקשה עליה. אתה מחליט לנסות גם כן, וכמו זואי גם עבורך ההילה החמימה מקשה לאחוז בפוקימון, ואתה שומט את ידך הצידה. נראה כי טובי לומד מניסיונותיכם ומחליט שלא לנסות גם כן. ״יש לי רעיון״ אומרת זואי, ״טובי, נאטו יודעת על חושי?״ שואלת אותו, וטובי מהנהן, נראה כי הבין מה הרעיון. נאטו מבריקה את עיניה בזוהר הכחול, וגורמת לפוקימון הנר לרחף באוויר כל הדרך אל מרכז הפוקימונים. אתם עומדים בפתח המרכז, כשלפתע הפוקימון מצעורר, עדיין פצוע ועייף. ׳מה? מה אתם עושים לי?׳, אתה שומע, אך לא ברור מהיכן. ׳איפה אני?׳ נשמע שוב הקול המיסתורי, והפעם אתה מצליח להבין כי הוא בא מליטוויק.[/COLOR]
[B]
[COLOR=#006400] ;
[/COLOR][/B][COLOR=#006400]אתה עוזב את זירת הקרב, סניזל מאחוריך. בינתיים אתה משאיר את ג'ואי עם הוולביט, שמשנה צורתו אל זורוארק.
[והנה לך פתרון הפליימטרוור שלא הצלחת להבין, טיפד]
אתה מביט על הליטוויק הפצוע, מאחוריך ההאונדום הגדול קורא ונוהם בחזקה.
האונדום שולח דופק אפילה עוצמתי אל עבר ליטוויק, שנראה כי לא ייברח מההתקפה.
סניזל חושבת במהרה ומשתמשת במערבולת, גורמת להתקפה לסגת הצידה.
[/COLOR]
[COLOR=#660000][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
"אמרתי שיש וויסמארים, לא אמרתי שאין אקספלאוודים!", עונה לך תום בצעקה בעודו רץ אל חייו.
כשלפתע אתה מבחין בפוקימון הפצוע, אתה מחליט לבקש מחבריך להמשיך בעודך פונה אליו.
"לא, אייס, אנחנו איתך!" עונה תום, ואליסון מאשרת, שניהם עוצרים במקומם בעודך רץ אל עבר הפוקימון.
אתה מתקרב אליו, ושומע אותו ממלמל "טוויק.."
אתה מנסה להרים את הפוקימון אך ההילה החומה שלו לא מאפשרת לך לקרב את ידיך אליו.
כשאתה נוגע בהילה אתה מתמלא בחום ובאנרגייה, אך לאחר מספר רגעים האנרגיה שורפת בידך ואתה משחרר.
"תיזהר!", קוראת אליסון ואתה רואה שקרן על מגיחה מיד לכיוונך.
אתה עוצם את עיניך ומרעין את ראשך, כשלפתע לצדך מגיחים טוטודייל וסנייבי, תוקפים שניהם בחזקה עם התקפותיהם.
ההתקפה מתפוצצת באמצע המערה, מרעידה אותה מעט, אך אתה ופוקימוניך ללא פגע.
הפוקימון הפצוע עדיין ממלמל בשקט, ועיניו עצומות.
[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR][COLOR=#333333][B] ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה צועק לעבר הנערים, הם מסתובבים ומביטים עליך. ״הא? מה אתה קשור?״ אחד מהם קורא, השני מצחקק וקורא לעבר חברו, ״מה זה אכפת לך! הם יפסידו בכל מקרה!״[/COLOR]
[COLOR=#333333]אקנס מביטה בך ואתה מהנהן לעברה, היא מחליטה ללכת לכיוון הואלפיקס ולעמוד לצידה. הייזל מסתכלת עליך, לא מצליחה להביע במילים דבר, אך עיניה נוצצות וברור שהיא מודה לך על כך. "ביבארל, קרן קרח!"-"זובאט, עוקץ רעל!", מורים שני הנערים העצבניים, מושיטים את ידם אל עבר הפוקימונים שלכם.[/COLOR]
[COLOR=#660066]
[B] ;[/B]
[/COLOR]
[COLOR=#660066]"הוא מדבר!", את קוראת בתדהמה ומביטה על קאיטו. נראה כי הפוקימון איננו מבין על מה אתם מדברים.
"מי זה הפוקימון הזה?", שואל שון, וקאיטו בודק עבורו בפוקדקס וכולכם מסתכלים:[/COLOR][CENTER][COLOR=#800080][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/607.gif[/IMG]
ליטוויק בעל יכולת לשאוב את אנרגיית החיים של הסובבים אותו, פוקימונים ובני אדם. אנרגיה זו משמשת לבעירת הלהבה על ראשו"[/I]
[/COLOR][COLOR=#800080]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#660066]את מביטה בהפתעה בליטוויק הקטן, אם כי הוא לא נראה מפחיד ומאיים בכלל. נראה כי גופו מלא אבק, פניו מושחרות מעט, והליטוויק הקטן חבול ופצוע בגופו. קאיטו מניד בראשו לאחר שאלתך, ואת מציע לפוקימון הקטן מים.
ליטוויק מביט עליכם, עדיין לא בטוח איך להגיב. 'אתם לא רוצים לפגוע בי?' הוא שואל, בחוסר בטחון מלא.
[/COLOR][COLOR=#800080]"לא, ממש לא!", אומר שון, שחוזר אליכם בריצה. בידו תפוח קטן שככל הנראה הוא ובאטרפרי קטפו ברגעים אלו ממש. "קח, תאכל קצת", הוא אומר ומושיט לעברו. הליטוויק מרחף קלילות אל התפוח, ונוגס בתיאבון רב, כאילו לא אכל במשך שבועות.
[/COLOR][COLOR=#cc0099]
[B] ;[/B]
[/COLOR]
[COLOR=#cc0099]אתה מושיט את הפוקידע מלפנים, מנסה להבין מי הוא הפוקימון העומד מולכם:[/COLOR][CENTER][COLOR=#cc0099][CENTER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/607.gif[/IMG]
[I]"ליטוויק, פוקימון הנר.
ליטוויק בעל יכולת לשאוב את אנרגיית החיים של הסובבים אותו, פוקימונים ובני אדם. אנרגיה זו משמשת לבעירת הלהבה על ראשו"
[/I][/CENTER]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#cc0099]"יצא לי להיתקל בליטוויק, כמובן" מספרת רוקסן, מתקדמת לעברכם, "אך לא בליטוויק כזה..", היא מוסיפה ולא מרחיבה במילים. "אני לא יודעת איך, או למה. לדעתי מוטב שתיקחו אותו אל מרכז הפוקימונים, אני אצור קשר עם הפרופסור" מייעצת לכם רוקסן, וניגשת אל מרטין, מותירה אתכם לצד הליטוויק. "טוב.. היא צודקת, אנחנו חייבים למהר", אומרת לך איימי בדאגה ברורה כלפי הפוקימון. ארון מביט עליך מהצד השני, לא בטוח מה העניין ולמה הוא הפסיק להילחם.
[/COLOR][/QUOTE]
"היי תודה חברים" אודה לסנייבי וטוטודייל. "תום! אליסון! תוציאו את כל הפוקימונים שברשותכם. צריכים לאגף את האקספלאוד הזה עד שנטפל בליטוויק" אורה עליהם. "צאו נידורינה, טיילו. נידורינה עזרי לטוטודייל וסנייבי מול המתקפות של אקספלאוד ואתה טיילו, תלך תנסה לשכנע את ליטוויק לעלות על גבך או ללכת איתך למרכז הפוקימונים לקבלת טיפול חכה שביוטיפליי של תום יבוא לעזור לך. המטרה של שניכם היא להביא את הפוקימון הזה למרכז הפוקימונים לקבלת טיפול, אנחנו נצטרף יותר מאוחר. תלכו עם אליסון." אחלק הוראות ואחכה שיוציאו את פוקימוניהם. "תום, אליסון תוציאו את כל מי שיש לכם בזריזות ותכינו אותם למתקפה. נידורינה תהיי מוכנה עם עוקצי רעל, טוטודייל עם אקדח מים וסנייבי עם טורנדו עלים."
-
[COLOR=#ff0000]
[B]מליפאן;
[B]
[COLOR=#006400]דור @EDGAR ;
[/COLOR][/B][COLOR=#006400]אתה עוזב את זירת הקרב, סניזל מאחוריך. בינתיים אתה משאיר את ג'ואי עם הוולביט, שמשנה צורתו אל זורוארק.
סניזל חושבת במהרה ומשתמשת במערבולת, גורמת להתקפה לסגת הצידה.
[/COLOR]
[COLOR=#660000][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
"אמרתי שיש וויסמארים, לא אמרתי שאין אקספלאוודים!", עונה לך תום בצעקה בעודו רץ אל חייו.
כשלפתע אתה מבחין בפוקימון הפצוע, אתה מחליט לבקש מחבריך להמשיך בעודך פונה אליו.
"לא, אייס, אנחנו איתך!" עונה תום, ואליסון מאשרת, שניהם עוצרים במקומם בעודך רץ אל עבר הפוקימון.
אתה מתקרב אליו, ושומע אותו ממלמל "טוויק.."
אתה מנסה להרים את הפוקימון אך ההילה החומה שלו לא מאפשרת לך לקרב את ידיך אליו.
כשאתה נוגע בהילה אתה מתמלא בחום ובאנרגייה, אך לאחר מספר רגעים האנרגיה שורפת בידך ואתה משחרר.
"תיזהר!", קוראת אליסון ואתה רואה שקרן על מגיחה מיד לכיוונך.
אתה עוצם את עיניך ומרעין את ראשך, כשלפתע לצדך מגיחים טוטודייל וסנייבי, תוקפים שניהם בחזקה עם התקפותיהם.
ההתקפה מתפוצצת באמצע המערה, מרעידה אותה מעט, אך אתה ופוקימוניך ללא פגע.
הפוקימון הפצוע עדיין ממלמל בשקט, ועיניו עצומות.
[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR][COLOR=#333333][B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#333333]אקנס מביטה בך ואתה מהנהן לעברה, היא מחליטה ללכת לכיוון הואלפיקס ולעמוד לצידה. הייזל מסתכלת עליך, לא מצליחה להביע במילים דבר, אך עיניה נוצצות וברור שהיא מודה לך על כך. "ביבארל, קרן קרח!"-"זובאט, עוקץ רעל!", מורים שני הנערים העצבניים, מושיטים את ידם אל עבר הפוקימונים שלכם.[/COLOR]
[COLOR=#660066]
[B]לילי @ALICE ;[/B]
[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=#800080]
[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][COLOR=#cc0099]
[B]רון @YVELTALBLUE ;[/B]
[/COLOR]
[COLOR=#cc0099]אתה מושיט את הפוקידע מלפנים, מנסה להבין מי הוא הפוקימון העומד מולכם:[/COLOR][CENTER][COLOR=#cc0099][CENTER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/607.gif[/IMG]
[I]"ליטוויק, פוקימון הנר.
ליטוויק בעל יכולת לשאוב את אנרגיית החיים של הסובבים אותו, פוקימונים ובני אדם. אנרגיה זו משמשת לבעירת הלהבה על ראשו"
[/I][/CENTER]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#cc0099]"יצא לי להיתקל בליטוויק, כמובן" מספרת רוקסן, מתקדמת לעברכם, "אך לא בליטוויק כזה..", היא מוסיפה ולא מרחיבה במילים. "אני לא יודעת איך, או למה. לדעתי מוטב שתיקחו אותו אל מרכז הפוקימונים, אני אצור קשר עם הפרופסור" מייעצת לכם רוקסן, וניגשת אל מרטין, מותירה אתכם לצד הליטוויק. "טוב.. היא צודקת, אנחנו חייבים למהר", אומרת לך איימי בדאגה ברורה כלפי הפוקימון. ארון מביט עליך מהצד השני, לא בטוח מה העניין ולמה הוא הפסיק להילחם.
[/COLOR][/QUOTE]
סורי שציטטתי הכל אני מהטלפון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
''ארון, בוא'' אומא לו ואקח אותו על ידיי. אוודא שאיימי לוקחת את ליטוויק ונלך למרכז הפוקימונים. אומר לאחות ג'וי: '' נתקלנו בליטוויק המוזר הזה. יש לך מושג מה נוכל לעשות? ''
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1493200][B][COLOR=#006400]דור @EDGAR ;
סניזל חושבת במהרה ומשתמשת במערבולת, גורמת להתקפה לסגת הצידה.[/COLOR][COLOR=#cc0099]
[/COLOR][/QUOTE]
"יו האנדום בוא נרגיע" אני צועק לו ומחכה לתגובה שלו
במקרה והוא ימשיך לתקוף אני אורה לסניזל לתפוס אותו במערבולת פעם נוספת
-
[COLOR=#ff9999][SIZE=3][B]דניאל @EZ-STYLE ;
[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff3366][SIZE=3][B]החלטתי לקבל אותך בתנאי שאני לא אקבל ברז, אז אני סומך עליך.
את ההתחלה אשלך לך בפרטי, ואבקש שתשלח את ההמשך בפרטי גם כן.
[SIZE=2]סיבה אתן לך אחר כך [;[/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff9999][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]
מייק @THE^CHARMANDER ;[/B][/SIZE][/COLOR]
נאזליף קופץ במהירות, מצליח להגיע בזמן אל הפוקימון הנופל.
הוא תופס אותו עם שתי ידיו, אך החום הנפלט ממנו עוצמתי ביותר - ולאחר מספר שניות נאזליף עוזב אותו בלית ברירה, וליטוויק נופל בחולשה על המדרכה הקשה. אתה, קורה וגרייס מתקדמים במהירות אל עבר הפוקימון בתוך ההילה הכחולה.
עכשיו מקרוב, נראה כי הפוקימון פצוע מאוד. 'איפה אני...', אתה שומע קול ממלמל, ומבין כי הוא מגיע ממנו.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B][/SIZE]
אקנס עוצרת במקומה, לא ברור אם היא מצליחה לשמוע את דבריך והאם היא מפוקסת מספיק.
הזובאט ממשיך להשתמש בעל קולי, "ואלפיקס, גל חום!", מורה הייזל.
ואלפיקס מכופפת את ראשה, ומאחוריה מגיע גל חום שגורם לזובאט וביבארל להידחף מעט אחורה. גל החום גורם לזובאט להפסיק עם מתקפת העל קולי, ואקנס מנצלת זאת לשימוש בצוות כפול.
במהרה כפיליה של אקנס מקיפים את הפוקימונים העוינים, ואז שועטים אל זובאט כאשר פיהם פתוח לרווחה וחושף שיניים קטנות וחדות. זובאט הקטן נפצע מהאקנס, וצונח על האדמה מעולף. הייזל פולטת אנחה, ונושמת לרווחה.
"ביבארל שלי יכול לטפל בכם גם לבדו!" מכריז הילד השני, וביבארל יוצר בשתי ידיו כדור מים גדול אל עבר ואלפיקס.
[SIZE=3][COLOR=#800080]
[B]לילי @ALICE ;[/B][/COLOR][/SIZE]
נראה כי ליטוויק מפחד, ולא מצליח לישון.
מביט לצדדים בחשד וחום ההילה הסגולה שלו איננה מרפה.
את מתחילה להתהלך בדרך המדושאת, ומחפשת אחר עץ שמניב פרי ויוכל לעזור לך.
לאחר מספר דקות חיפושים, את מוצאת עץ גדול אך פירותיו תקועים במעלה העץ, שם גם עומד לו פוקימון אשר מפגין בטחון, ואוכל לו מהפירות כאילו העץ של אבא שלו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/56.gif[/IMG]
[SIZE=3][COLOR=#ffff00]
[/COLOR][COLOR=#cccc00][B]דניס ;[/B][/COLOR][COLOR=#ffff00][/COLOR][/SIZE]
אתה מוציא את ראפלט, שעדיין מעט פצוע אך יכול להילחם. פאנפי יוצא לצידו.
פאנפי לא מאבד שום רגע, ומתכדרר לכדור. הוא שועט אל עבר רטיקייט וחובט בו אחורה.
רטיקייט חוטף את המכה, אך מיד משסע את גופו של פאנפי ומעיף אותו אחורנית לצד ראפלט.
ג'ולטיק קופץ לצד ראפלט, ונראה כי סלינה מצטרפת לקרב. "חידוד טפרים!", אתה מורה לראפלט, בעוד אחד הרטטות קופץ עם בלימה לעברו. טפריו של ראפלט בוהקים באור צהוב-לבן, ונהיים מעט חדים וקשיחים יותר.
"ג'ולטיק, ניצוץ!" מורה סלינה, וג'ולטיק שולח הבזק חשמל די גדול ביחס לגופו - שמנטרל את הרטטה שהיה בדרך לראפלט.
ציפורניו של ראפלט עכשיו חדות, ומתקפותיו עלולות להיות קריטיות.
---
חידוד טפרים זה לא מתקפה פיזית.. אלא בוסט.
[COLOR=#006400][SIZE=3][B]
דור @EDGAR ;[/B][/SIZE][/COLOR]
האונדום לא רגוע, ושולח להביור לעברכם, סניזל מתחמקת ויוצרת מערבולת קטנה אל עבר האונדום, שמצליח לחמוק גם כן.
"הנה אתה", אתה שומע קול מאחורי האונדום, וחבורת אנשים מתקדמים לעברו.
שלוש בנות עם משקפי שמש וחולצות מכופתרות שחורות, וגם מכנסיים שחורים ארוכים.
לכל אחת מהן סיכה עם להבה על הציצי. "מה? עוד לא תפסת אותו?", נראת האישה הגבוהה יותר צועקת על האונדום, ומייחסת אפס חשיבות אליך ואל סניזל.
[COLOR=#ee82ee]
[SIZE=3][B]רון @YVELTALBLUE ;[/B][/SIZE][/COLOR]
שלא יקרה שוב, אם אתה מהפון תמחק את השמות שלהם 0:
אחרכך אני מקבל תלונות ממשתמשים כמו @EDGAR [:
--
אתה תופס את ארון בידיך, נראה שהוא ממש מבואס אך יכול להבין.
איימי עדיין תופסת בליטוויק. אתה שם לב כי הליטוויק שפולט הילה ורודה - פולט איתה חום, וחום רב.
אתה בעצמך נאלץ לזוז ולנוע קצת רחוק מאיימי כדי שלא להתחמם יותר מידי, ומשום מה איימי לא כלכך מושפעת מהדבר.
אתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים לאחר כמה דקות של הליכה מהירה, ובעודכם מתקדמים לתוכו - הליטוויק מתעורר.
'מה? איפה אני? מה אתם עושים?' אתה שומע קול, ותוך רגעים בודדים אתה מבין שהקול בקע מליטוויק.
[SIZE=3][B][COLOR=#663300]אייס @TOTODILE ;[/COLOR]
[/B][/SIZE]אתה לא במ''ת שלי יותר.
[SIZE=3][B]
[COLOR=#ff0000]מליפאן ;[/COLOR][/B][/SIZE]
חבריך מהנהנים, ונראה כי בראשם עוברת אותה מחשבה בדיוק- WHAT THE HECK?
אתה בא לשאול כיצד עונים לדבר מה כזה, אך זואי בדיוק מתחילה לדבר. "א.אא..תה, אתה דיברת!" היא קוראת במלוא הרצינות, לא מבינה איזהוא קסם שה''מי אפל גורם לכך. אתם ממשיכים להביט בליטוויק, שמצליח לרחף כעת בכוחות עצמו.
'מה אני עושה פה?' הוא שואל שוב, 'איפה אני?', הוא מוסיף.
"מצאנו אותך.. היית פצוע.." ממלמל טובי, ומודה לנאטו על העבודה. בינתיים זואי ניגשת אליך ולוחשת באוזנך, "מה דעתך? שנשתף את הפרופסור? אני לא יודעת מה לחשוב לגבי זה.."
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318][COLOR=#ff9999][SIZE=3][B]
[SIZE=3][B]רון @YVELTALBLUE ;[/B][/SIZE][/COLOR]
שלא יקרה שוב, אם אתה מהפון תמחק את השמות שלהם 0:
אחרכך אני מקבל תלונות ממשתמשים כמו @EDGAR [:
--
אתה תופס את ארון בידיך, נראה שהוא ממש מבואס אך יכול להבין.
איימי עדיין תופסת בליטוויק. אתה שם לב כי הליטוויק שפולט הילה ורודה - פולט איתה חום, וחום רב.
אתה בעצמך נאלץ לזוז ולנוע קצת רחוק מאיימי כדי שלא להתחמם יותר מידי, ומשום מה איימי לא כלכך מושפעת מהדבר.
אתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים לאחר כמה דקות של הליכה מהירה, ובעודכם מתקדמים לתוכו - הליטוויק מתעורר.
'מה? איפה אני? מה אתם עושים?' אתה שומע קול, ותוך רגעים בודדים אתה מבין שהקול בקע מליטוויק.
[/QUOTE]
כרצונך שליט המבוך
~~~~~~~~~~~
"מה... זה?" אשאל. 'לאלאלאלא. זה [B]לא[/B] קורה עכשיו. הליטוויק הזה [B]לא[/B] דיבר כרגע. בטח יש לי הזיה או משהו מהקרב'. בצעדים רגועים ומתוחים אגש לאיימי ואלחש לה:"גם את שמעת אותו?". אם גם היא, אומר לליטוויק דאך המחשבה כי הוא דיבר איתי כך ולא בא לי לצאת מאותגר מילולית:'שלום לך ליטוויק, או ליטוויקית, או לא יודע כבר. אני רון וזו איימי, ולקחנו אותך למרכז הפוקימונים בחשש שאת/ה זקוק/ה לטיפול (בבקשה תפתור את הבעיה המגדרית הזו מהר). את/ה בסדר?'
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318][SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]מליפאן ;[/COLOR][/B][/SIZE]
חבריך מהנהנים, ונראה כי בראשם עוברת אותה מחשבה בדיוק- WHAT THE HECK?
אתה בא לשאול כיצד עונים לדבר מה כזה, אך זואי בדיוק מתחילה לדבר. "א.אא..תה, אתה דיברת!" היא קוראת במלוא הרצינות, לא מבינה איזהוא קסם שה''מי אפל גורם לכך. אתם ממשיכים להביט בליטוויק, שמצליח לרחף כעת בכוחות עצמו.
'מה אני עושה פה?' הוא שואל שוב, 'איפה אני?', הוא מוסיף.
"מצאנו אותך.. היית פצוע.." ממלמל טובי, ומודה לנאטו על העבודה. בינתיים זואי ניגשת אליך ולוחשת באוזנך, "מה דעתך? שנשתף את הפרופסור? אני לא יודעת מה לחשוב לגבי זה.."[/QUOTE]
"right, זה רעיון טוב. אבל רק רגע." אענה לזואי. "אתה בעיר ונדרטרוף. מצאנו אותך בשיח, פצוע. אנחנו לא יודעים מה לעשות איתך. אם יש משהו שאתה רוצה להסביר לנו, הסבר כעת. אם לא, ננסה להבין מה לעשות איתך בעצמנו. איננו מתכוונים לפגוע בך, כי אם היינו רוצים לפגוע בך כבר היינו פוגעים בך. לכן אם אתה רוצה אתה יכול לסמוך עלינו." אומר בקול רם, ואחכה קצת. אם הוא יענה לזה.. אז אני אגיב בהתאם. אם לא, אני אוציא את הטלפון ואחייג לפרופסור.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318]
[SIZE=3][COLOR=#ffff00]
[/COLOR][COLOR=#cccc00][B]דניס ;[/B][/COLOR][/SIZE]
אתה מוציא את ראפלט, שעדיין מעט פצוע אך יכול להילחם. פאנפי יוצא לצידו.
פאנפי לא מאבד שום רגע, ומתכדרר לכדור. הוא שועט אל עבר רטיקייט וחובט בו אחורה.
רטיקייט חוטף את המכה, אך מיד משסע את גופו של פאנפי ומעיף אותו אחורנית לצד ראפלט.
ג'ולטיק קופץ לצד ראפלט, ונראה כי סלינה מצטרפת לקרב. "חידוד טפרים!", אתה מורה לראפלט, בעוד אחד הרטטות קופץ עם בלימה לעברו. טפריו של ראפלט בוהקים באור צהוב-לבן, ונהיים מעט חדים וקשיחים יותר.
"ג'ולטיק, ניצוץ!" מורה סלינה, וג'ולטיק שולח הבזק חשמל די גדול ביחס לגופו - שמנטרל את הרטטה שהיה בדרך לראפלט.
ציפורניו של ראפלט עכשיו חדות, ומתקפותיו עלולות להיות קריטיות.
---
חידוד טפרים זה לא מתקפה פיזית.. אלא בוסט.
[/QUOTE]
בכלל לא זוכר שהגבתי את התגובה הקודמת o.O
--
״סטופ כדור הארץ!״ ארוץ בנפנוף ידיים למרכז הקרב ״למה אנחנו נלחמים? פוקימונים מסוג נורמאל לא יכולים לפגוע בליטוויק! הוא פשוט יכול לעבור דרך קיר כמו רוח רפאים ישנה וטובה!״
״ובכלל- אנחנו כולנו אחים בני אדם ורטטות!״ אשא נאום חוצב לבבות ״לפני שנים רבות חיינו בהרמוניה אבל הכל השתנה כשפוקימוני האש התחילו לתקוף!!! רק אני השולט בשני הפוקימונים יכול להחזיר את האיזון בין בני האדם והרטטות!״
״אתה!״ אצביע על רטטה בעודי ממשיך את הנאום המרגש עד כדי דמעות ״מי הביא לך את הברי הראשון שלך? מי הרג את אח שלך כשהוא גילה אותו מכרסם את הצירים של הדלת בשירותים? ממי אתה משיג אוכל קל? מי שם לך מלכודות והופך לך את החיים למעניינים?״
״ואת!״ אושיט את ידי אל רטיקייט וארים גבות בצורה מטרידה ״אל תשכחי שאנחנו אוהבים אותך! מאו-ו-ו-וד אוהבים אותך ואפילו בצורה לא בריאה שהטבע לא התכוון שתקרה!! אין לנו מה לריב! אנחנו כולנו אחים! חברים! משפחה!״
״יש לי חלום! שבו כולנו נולדנו שווים! רטטות והאדם! האדם והרטיקייטים! ביחד נאחוז ידיים ונצעד ברגע רומנטי אל השקיעה! כי ההרמוניה חזרההההההההההההההה״
[IMG]https://media.giphy.com/media/sFxpsgRY3QzxC/giphy.gif[/IMG]
״עכשיו! זמן לבאולינג! אלמנט ההפתעה היר איי קום״ אצעק את זה כי אני יודע שרטטות תמיד הבריזו משיעורי אנגלית אז הן לא מבינות ״פנפי תתגלגל מאחורינו ותקפוץ מעל רפלט! תפגע הרטטות עם הגלגול! אני רוצה לראות כאן סטרייק!״
״רפלט מתקפת זעם על רטיקייט! גוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגו!״
-
[SIZE=3][COLOR=#800080]
[B]לילי @ALICE ;[/B][/COLOR][/SIZE]
נראה כי ליטוויק מפחד, ולא מצליח לישון.
מביט לצדדים בחשד וחום ההילה הסגולה שלו איננה מרפה.
את מתחילה להתהלך בדרך המדושאת, ומחפשת אחר עץ שמניב פרי ויוכל לעזור לך.
לאחר מספר דקות חיפושים, את מוצאת עץ גדול אך פירותיו תקועים במעלה העץ, שם גם עומד לו פוקימון אשר מפגין בטחון, ואוכל לו מהפירות כאילו העץ של אבא שלו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/56.gif[/IMG]
'שיט' אחשוב מעט בתסכול. אסרוק במוחי את כל הפוקימונים שלי והאפשרויות שלפניי ובסוף אחליט. "צ'ירובי!" אצעק ואקרא לצ'ירובי "תשתמשי במשיכה, ותבקשי ממאנקי כמה פירות" אלחש לה בשקט בתקווה שזה יפעל והמאנקי יעזור אותנו בשקט.
-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
נאזליף קופץ במהירות, מצליח להגיע בזמן אל הפוקימון הנופל.
הוא תופס אותו עם שתי ידיו, אך החום הנפלט ממנו עוצמתי ביותר - ולאחר מספר שניות נאזליף עוזב אותו בלית ברירה, וליטוויק נופל בחולשה על המדרכה הקשה. אתה, קורה וגרייס מתקדמים במהירות אל עבר הפוקימון בתוך ההילה הכחולה.
עכשיו מקרוב, נראה כי הפוקימון פצוע מאוד. 'איפה אני...', אתה שומע קול ממלמל, ומבין כי הוא מגיע ממנו. [/QUOTE]
אני אוציא את הפוקדור שלי ואציע אותו לליטוויק. "קדימה חבר, אני פה! אני אעזור לך ואגן עליך ואף אחד לא יפגע בך, אבל אתה פצוע וחולה, אז בוא!"
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318][COLOR=#006400][SIZE=3][B]דור @EDGAR ;[/B][/SIZE][/COLOR]
האונדום לא רגוע, ושולח להביור לעברכם, סניזל מתחמקת ויוצרת מערבולת קטנה אל עבר האונדום, שמצליח לחמוק גם כן.
"הנה אתה", אתה שומע קול מאחורי האונדום, וחבורת אנשים מתקדמים לעברו.
שלוש בנות עם משקפי שמש וחולצות מכופתרות שחורות, וגם מכנסיים שחורים ארוכים.
לכל אחת מהן סיכה עם להבה על הציצי. "מה? עוד לא תפסת אותו?", נראת האישה הגבוהה יותר צועקת על האונדום, ומייחסת אפס חשיבות אליך ואל סניזל.
[COLOR=#ee82ee]
[/COLOR][/QUOTE]
"דאיימ דיי אר פאן"
[IMG]http://cdn.meme.am/instances/55465693.jpg[/IMG]
אני אומר ופונה לגברות
"תראו, אני חייב להגן על הליטוויק הזה because of reasones אז או שאני אוציא את הבארון שלי שיעיף את הhell dog שלך או שתעזבו אותנו לנפשנו" אני אומר, מכין את הפוכדור של בארון ומסמן לסניזל להיכנס לעמדת הגנה
"יו ג'ואי פאק יו 'תה לא בא לעזור?" אני צועק על הנער החביב
-
[U]רון || @THEHELIOLISK || מרכז רסטבורו || 13:00
[/U]איימי מהנהנת במבט מהורהר. "גם קודם חשבתי ששמעתי משהו.. לא ייתכן שזה הוא!".
אתה מציג אתכם, ואיימי מוסיפה "מצאתי אותך שם בחוץ, מה קרה? מי פגע בך? איך אתה מרגיש?"
ליטוויק המטושטש מביט בכם במבט מבולבל, 'אני לא.. לא יודע..'
אתם מתחילים להתקדם אל תוך המכון, ונראה שליטוויק העייף נרדם שוב בידיה של איימי. אתם מתקדמים אל עבר דלת הפתיחה, כשלפתע האור הורוד של ליטוויק זוהר שוב ומעיר אותו- לא נותן לו להיכנס אל מרכז הפוקימונים.
'מה אתם עושים?!' הוא שואל בחשש, 'אני רוצה הביתה! קחו אותי הביתה!' הוא קורא, ומנסה לרחף מידיה של איימי בכשל.
[RIGHT][COLOR=#333333]"right, זה רעיון טוב. אבל רק רגע." אענה לזואי. "אתה בעיר ונדרטרוף. מצאנו אותך בשיח, פצוע. אנחנו לא יודעים מה לעשות איתך. אם יש משהו שאתה רוצה להסביר לנו, הסבר כעת. אם לא, ננסה להבין מה לעשות איתך בעצמנו. איננו מתכוונים לפגוע בך, כי אם היינו רוצים לפגוע בך כבר היינו פוגעים בך. לכן אם אתה רוצה אתה יכול לסמוך עלינו." אומר בקול רם, ואחכה קצת. אם הוא יענה לזה.. אז אני אגיב בהתאם. אם לא, אני אוציא את הטלפון ואחייג לפרופסור.[/COLOR][/RIGHT][U]
מליפאן || @LordAbizi || העיירה ונדרטרוף || 17:40
[/U]אתה בוחר לחבור לרעיונה של זואי עוד רגע, ופונה אל ליטוויק- מסביר לו מה קרה.
'מה?..', הוא שואל בקול תמוה, ומביט אל עבר המערה שניתנת בקושי לראייה.
'הם רדפו אחריי..' הוא ממלמל בשקט, 'פוקימון שחור.. גדול..', הוא מוסיף והילתו האדומה גוברת מעט, עולה בטמפ'.
'הם לקחו אותנו!' הוא קורא, וההילה גוברת שוב. 'אני.. אני ברחתי.. איפה השאר?', הוא שואל באותו קול חולמני.
"מי לקחו אותך? מי זה השאר?" שואל טובי, בבלבול. נראה כי ליטוויק מתאמץ להיזכר ולהסביר, אך מתקשה.
"אולי מוטב שתנוח..", ממלמלת זואי אל ליטוויק ומביטה לעברך, מציינת כי הגיע הזמן להתקשר אל הפרופ'.
אתה מתקשר, והפרופ' עונה במעט עייפות. "כן מליפאן, מה שלומך?"[U]
מייק || @THE^CHARMANDER || מרכז רסטבורו || 13:00[/U]
אתה מוציא פוכדור לעבר ליטוויק, אך הוא לא בדיוק מבין מה אתה רוצה. הוא גם לא מבין מה אתה עושה שם.
'מה אתם רוצים ממני?' הוא שואל בכעס, ומנסה לסגת מעט אחורה. "כלום.. רק רצינו לעזור!", מוחה גרייס מהצד.
אתה מביט בעיניו של ליטוויק ורואה כי הפוקימון הפצוע באמת מרגיש דפנסלס, ופוחד.
[U]
דור || @EDGAR || דרך 1 || 12:40[/U]
הבחורות מייחסות כלפיך אפס חשיבות, שוב.
אתה נובח אל ג'ואי אשר נראה כי נמלט לפני זמן רב, והשאיר אחריו עננת אבק.
סניזל עומדת בעמדת הגנה, ואתה אוחז בפוכדור של הבארון. "האונדום, קח אותו!", מורה הגבוהה, והאונדום אוחז בליטוויק במהירות עם זוג ניביו, מתחיל לצעוד חזרה אל גבירתו. "סניזל!", היא צועקת, ומעלה את שתי ידיה כלפי מעלה - יוצרת מאין חנית קרח, ומתחילה לשחק ולהעביר אותה בין שתי ידיה. היא זורקת את החנית כלפי האונדום, שנפגע ועוזב את ליטוויק, מניח אותו שם. "האאאר..", הוא נוהם, ומביט אל ליטוויק במבט זועם וכעוס.
אגב, ליטוויק למדה חנית קרח.
[U]
דניס || @דניס^זה^אני || סמטה ברסטבורו || 13:00
[/U]פאנפי מתגלגל, שועט אל עבר שתי הרטטה שקופצים לצדדים- מנסים להתחמק, אך בכשל, ומועפים הצידה.
בינתיים ראפלט מכה ברטיקייט עם מקורו, פעם אחר פעם, מנסה להתחמק מהזנב הגדול והמאיים שלו.
"קייט!", הוא נוהם, ומצליח לתפוס אותו לבסוף עם הזנב.
שיניו של רטייקיט גודלות, והוא 'נוגס' בראפלט שצווח מכאבים.
[U]לילי || @ALICE || צפון רסטבורו || 17:10[/U]
את חושבת במהרה, ולאחר סקירת אפשרויותייך בוחרת לשלוח את צ'רובי החוצה.
צ'רובי יוצאת בקריאה, ומחייכת לעברך עם חיוך קורן.
היא שולחת מספר לבבות אל עבר מאנקי, שבמהרה מגיש לה מספר פירות בחיוך רחב ומאושר.
את אוספת את הפירות ומודה למאנקי, ומתחילה להתקדם אל עבר ליטוויק כשלפתע את מבחינה שמשהו לא כשורה.
את מתקדמת במהרה, ורואה שסביב שון וקאיטו עומדים להם מספר פוקימונים, ושני מאמנים עם דפוס לבוש שחור ומשקפי שמש, מכנסיהם וזקטיהם שחורים וארוכים. "קדימה, תביא אותו האונדום" אומר הבחור הגבוה יותר, ופוקימון מגיע מאחוריו, ותופס את ליטוויק בשיניו. בינתיים נראה ששון וקאיטו לא מבינים מה קורה גם כן, ותקועים בין שלושת הפוקימונים האחרים.
לצד קאיטו יושבת סאנדייל, נראה שהוא שוקל להילחם את דרכו החוצה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/229.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494538]
[U]
דניס || @דניס^זה^אני || סמטה ברסטבורו || 13:00
[/U]פאנפי מתגלגל, שועט אל עבר שתי הרטטה שקופצים לצדדים- מנסים להתחמק, אך בכשל, ומועפים הצידה.
בינתיים ראפלט מכה ברטיקייט עם מקורו, פעם אחר פעם, מנסה להתחמק מהזנב הגדול והמאיים שלו.
"קייט!", הוא נוהם, ומצליח לתפוס אותו לבסוף עם הזנב.
שיניו של רטייקיט גודלות, והוא 'נוגס' בראפלט שצווח מכאבים.
[/QUOTE]
מילה אהבתי תעיצוב
למה התעלמת מהנאום המרגש השקעתי
--
״רפלט עבודה טובה, תחזור!״ אשלוף את הפוקדור של רפלט ״נונונו את לא יודעת שעכברים לא אוכלים עוף? זה משמין!״
״נו יאלה סוזי״ אגיד לסלינה ״קדימה קדימה צריך לסיים את הקרב המיותר הזה תזיזי תטוסיק ותטפלי ברטטות אני ופנפי ניקח את הraid boss כי אנחנו עוד מעט מתקבלים לליגת האגדות במקום בארון נאשור״
״פנפי תשתמש בדחיפה על שמנצ'יק!״ אצביע על הרטיקייט ״ואז קרן סולארית!״
-
[U]לילי || @ALICE || צפון רסטבורו || 17:10[/U]
את חושבת במהרה, ולאחר סקירת אפשרויותייך בוחרת לשלוח את צ'רובי החוצה.
צ'רובי יוצאת בקריאה, ומחייכת לעברך עם חיוך קורן.
היא שולחת מספר לבבות אל עבר מאנקי, שבמהרה מגיש לה מספר פירות בחיוך רחב ומאושר.
את אוספת את הפירות ומודה למאנקי, ומתחילה להתקדם אל עבר ליטוויק כשלפתע את מבחינה שמשהו לא כשורה.
את מתקדמת במהרה, ורואה שסביב שון וקאיטו עומדים להם מספר פוקימונים, ושני מאמנים עם דפוס לבוש שחור ומשקפי שמש, מכנסיהם וזקטיהם שחורים וארוכים. "קדימה, תביא אותו האונדום" אומר הבחור הגבוה יותר, ופוקימון מגיע מאחוריו, ותופס את ליטוויק בשיניו. בינתיים נראה ששון וקאיטו לא מבינים מה קורה גם כן, ותקועים בין שלושת הפוקימונים האחרים.
לצד קאיטו יושבת סאנדייל, נראה שהוא שוקל להילחם את דרכו החוצה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/229.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][/QUOTE]
נתתי מספרים שיהיה לי מסודר חח
~~~
"שיט" אסנן בשקט. אוציא את הפוקימונים שלי מהפוקדורים שלהם. "מאריפ, הלם חשמלי ובלימה על מייטהינה1, צ'ירובי תשתמשי במשיכה ועלים קסומים על מייטהינה2, זיגזגון תשתמש בחפירה, וישר בלימה על מיטהינה 3 וספל-אקדח מים על הונדום, אל תיפגע בליטוויק!" הורה לכולם, מנסה לשמור על קור רוח. סאנדייל, אל תדאגי, את יכולה לתקוף!" אצעק לסאנדייל.
-
[QUOTE] מייק || The Charmander || מרכז רסטבורו || 13:00
אתה מוציא פוכדור לעבר ליטוויק, אך הוא לא בדיוק מבין מה אתה רוצה. הוא גם לא מבין מה אתה עושה שם.
'מה אתם רוצים ממני?' הוא שואל בכעס, ומנסה לסגת מעט אחורה. "כלום.. רק רצינו לעזור!", מוחה גרייס מהצד.
אתה מביט בעיניו של ליטוויק ורואה כי הפוקימון הפצוע באמת מרגיש דפנסלס, ופוחד.[/QUOTE]
[video]https://youtu.be/JWRx9VkuTSs[/video]
"ספירו אתם יודעים מי אני? אני אש קטצ׳אם מהעיר פאלט..." בכזה טון אני רוצה שתקרא את התגובה חח
~
"ליטוויק, אני פה בשבילך, כולנו פה בשבילך! אני רואה שאתה נמצא בצרה כלשהי ואני רוצה להגן עליך מפניך, אני מבטיח לך שהכל יהיה בסדר, אנחנו כולנו פה חברים, נכון נאזליף? קורה?" אני יודע שהם יאשרו את הדברים ואראה פנים נאמנות. אני אחליט שאין זמן לבזבוזים, הוא זקוק לעזרה מידית. על אף החום, אתקרב לעברו, צעד אחר צעד, איטי אבל בוטח, מושיט את ידיי לפנים. מראה שפת גוף פתוחה. "יש לי את היכולת להגן עליך, אתה פשוט צריך לבוא איתי, פשוט עד למרכז הפוקימונים כדי שתקבל טיפול ראשוני ואז נטפל בבעיה!" אגיע הכי קרוב שגופי מאפשר לי, ואם זה פיסיקלי אפשרי אחבק אותו, אם הוא כמובן ייתן לי. למרות הכאב!
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494538][U]מליפאן || @LordAbizi || העיירה ונדרטרוף || 17:40
[/U]אתה בוחר לחבור לרעיונה של זואי עוד רגע, ופונה אל ליטוויק- מסביר לו מה קרה.
'מה?..', הוא שואל בקול תמוה, ומביט אל עבר המערה שניתנת בקושי לראייה.
'הם רדפו אחריי..' הוא ממלמל בשקט, 'פוקימון שחור.. גדול..', הוא מוסיף והילתו האדומה גוברת מעט, עולה בטמפ'.
'הם לקחו אותנו!' הוא קורא, וההילה גוברת שוב. 'אני.. אני ברחתי.. איפה השאר?', הוא שואל באותו קול חולמני.
"מי לקחו אותך? מי זה השאר?" שואל טובי, בבלבול. נראה כי ליטוויק מתאמץ להיזכר ולהסביר, אך מתקשה.
"אולי מוטב שתנוח..", ממלמלת זואי אל ליטוויק ומביטה לעברך, מציינת כי הגיע הזמן להתקשר אל הפרופ'.
אתה מתקשר, והפרופ' עונה במעט עייפות. "כן מליפאן, מה שלומך?"[/QUOTE]
"שלומי בסדר ומעט מבולבל פרופסור. מה שאני אספר לך עכשיו עלול להישמע מוזר, אבל אנא תן לי לסיים לדבר. אני נמצא כעת בעיר ונדרטרוף, ונתקלתי בליטוויק המסוגל המסוגל לתקשר בטלפתיה. גם הלהבה שלו בצבע כתום ולא סגול, והוא ממלמל משהו על פוקימון שחור גדול שניסה ללכוד אותם. האם משהו מזה הגיוני במידה מסויימת לך?" אשאל, מודע לכמה הזוי שזה נשמע.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318]
[SIZE=3][B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B][/SIZE]
אקנס עוצרת במקומה, לא ברור אם היא מצליחה לשמוע את דבריך והאם היא מפוקסת מספיק.
הזובאט ממשיך להשתמש בעל קולי, "ואלפיקס, גל חום!", מורה הייזל.
ואלפיקס מכופפת את ראשה, ומאחוריה מגיע גל חום שגורם לזובאט וביבארל להידחף מעט אחורה. גל החום גורם לזובאט להפסיק עם מתקפת העל קולי, ואקנס מנצלת זאת לשימוש בצוות כפול.
במהרה כפיליה של אקנס מקיפים את הפוקימונים העוינים, ואז שועטים אל זובאט כאשר פיהם פתוח לרווחה וחושף שיניים קטנות וחדות. זובאט הקטן נפצע מהאקנס, וצונח על האדמה מעולף. הייזל פולטת אנחה, ונושמת לרווחה.
"ביבארל שלי יכול לטפל בכם גם לבדו!" מכריז הילד השני, וביבארל יוצר בשתי ידיו כדור מים גדול אל עבר ואלפיקס.
[/QUOTE]
"אקנס קדימה תנסי להקשיח את הזנב שלך ולהדוף את כדור המים הזה!" אקרא בבהלה "בכל אופן קפצי לעברו ותככרכי עליו בחוזקה ותנשכי אותו היישר בפרצופו!"
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494538][U]רון || @THEHELIOLISK || מרכז רסטבורו || 13:00
[/U]איימי מהנהנת במבט מהורהר. "גם קודם חשבתי ששמעתי משהו.. לא ייתכן שזה הוא!".
אתה מציג אתכם, ואיימי מוסיפה "מצאתי אותך שם בחוץ, מה קרה? מי פגע בך? איך אתה מרגיש?"
ליטוויק המטושטש מביט בכם במבט מבולבל, 'אני לא.. לא יודע..'
אתם מתחילים להתקדם אל תוך המכון, ונראה שליטוויק העייף נרדם שוב בידיה של איימי. אתם מתקדמים אל עבר דלת הפתיחה, כשלפתע האור הורוד של ליטוויק זוהר שוב ומעיר אותו- לא נותן לו להיכנס אל מרכז הפוקימונים.
'מה אתם עושים?!' הוא שואל בחשש, 'אני רוצה הביתה! קחו אותי הביתה!' הוא קורא, ומנסה לרחף מידיה של איימי בכשל.
[/QUOTE]
סורי שנעלמתי היו לי כל מיני מחנות ומבחנים
יפה העיצוב החדש
~~~~~~~~~~~~~~~~~
'הכל בסדר' אחשוב ואלטף בעדינות את גוף השעווה שלו. 'אם רק תוכל להסביר לי איפה הבית שלך, יותר מנשמח להחזיר אותך אליו'. אסמן לאיימי שהוא נראה לי פוקימון ילד, אך בלי מילים או לחשוב על כך כדי שלא יבינני.
-
[U]
דניס || סמטה ברסטבורו || 13:30 || @דניס^זה^אני ;
[/U]אתה שולף את הפוכדור של ראפלט, מחזיר אותו במהרה אל הפוכדור ומאחל לו תנומה טובה.
אתה מזר את סלינה, והג'ולטיק משתמש במספר מכות חשמל להברחת הרטטות, והרטיקייט נשארת לבדה.
"קייט!", היא צועקת בחזקה ושועטת אל עבר פאנפי, שמתחמק פעם אחר פעם, עד שלבסוף נתפס בין שיניה החדות.
"פאנ.. פאנפ..!" הוא מייבב בכאב, מנסה להיחלץ מבין שיניה.
"ג'ולטיק, נבגי הלם!", מורה סלינה וג'ולטיק שולח אבקה צהבהבה שמשתקת את רטיקייט ומשחררת את פאנפי משיניה.
פאנפי מודה לג'ולטיק, ורץ במהירות אל עבר רטיקייט - מעיף אותה אחורה בחזקה עד שהיא נפגעת מאחד הקירות, ובורחת.
נראה כי הבלימה שלו התחזקה מאוד.
[U]ניקולס || חורשת פטלבורג || 11:35 || @EZ-STYLE ;
[/U]אתה מחמיא למאמן על הפוקימון שלו ומציג את עצמך. "כן, אני יודע. קיובון הוא הפוקימון הכי חזק במכון הואן כולו!!!", הוא מתרברב וקיובון מנפנף בעצם שלו, לאות הסכמה. "אני אדמונד, וזה קיובון שלי!", הוא מוסיף ואתה מוציא את הפוקידע שלך, מכוון אותו אל עבר הקיובון.
נורת הפוקידע זוהרת באור ירקרק, ואז הקול המתכת הנשי מתחיל להסביר:
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/104.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/104.gif[/IMG]
"קיובון, הפוקימון הבודד. היות וקיובון לעולם לא מוריד את הגולגולת של האמא המתה שלו מפניו, לאף אחד אין מושג כיצד פניו האמיתיות נראות. כשהוא חושב על אימו המתה, הוא בוכה בקולות חזקים."
"בכל מקרה, מכיוון שכבר נפגשנו אני לא יכול להניח לך ללכת מבלי להילחם, כמו שאמרתי לך - אני וקיובון הכי חזקים!" הוא אומר בבטחון עצמי מופרז, ומביט בך עם חיוכו האווילי והגדול.
[U]
טוטודייל || מערת הוויסמארים || 15:20 || @TOTODILE ;
[/U]אתה ואליסון מתקדמים, כשלצידכם: גולד וסילבר, טוטודייל, טיילו ונידורינה.
נראה שסנייבי עדיין מרגישה אמפתיה כלפי חבריה הפוקימונים הפראיים, והחליטה להישאר ולראות את מצבו של ליטוויק.
אתה מתקדם ורואה שאין שום דבר, המקום ממנו לטענתה של אליסון יצאו אנשים - הוא בסה"כ עוד קיר גדול ומרשים בתוך המערה, אתה לא מצליח לראות שום דבר שנתון לראייה בעין. "אני יכולה להישבע..", היא ממלמלת באכזבה.
[U]
רון || מרכז העיר רסטבורו || 13:10 || @THEHELIOLISK ;
[/U][I]אתה צריך לדבר, זו לא טלפתיה. [:[/I]
--
אתה מושיט את ידך אל עבר ליטוויק, אך הוא פולט אנרגייה חמימה שמקשה עליך להתקרב אליו.
אתה לוקח את ידך אחורה במהרה, לאחר ה'חימום' שהיא עברה. אתה מביט ורואה שאיימי כלל לא מושפעת מהחום.
"אם רק תוכל להסביר לנו איפה הבית שלך..", אתה מבקש מהפוקימון, והוא אומר משהו לא ברור. "ליטוויק?", שואלת איימי אבל הוא לא עונה. 'לאן אתם לוקחים אותי? איפה החברים שלי? אני רוצה הביתה!', הוא קורא שוב, והפעם מרחף לו הרחק מידיה של איימי, מביט עליכם בכעס בעודו מרחף לצידכם.[U]
רובי || דרום העיר רסטבורו || 16:50 || @RITSUKA^KUN ;
[/U]אקנס ממהרת, ומצליפה בחזקה עם זנבה בפעימת המים - נראה כי הדבר בהחלט עוצמתי, והיא גורמת לפיצוץ פעימת המים.
פעימת המים גורמת למעט אובך בזירה ו'עשן' לבן שמאופף אותכם, כשלפתע אתה שומע מישהו נאבק מכאב.
"קאנס!", נשמעת אקאנס, ואתה מתקדם לראות מה קורה.
מולך אוחזת אקנס בביבארל, מעיפה אותו מעט אחורה עם מתקפת הנשיכה שלה - וגורמת לעלפון שלו.
"את.. אתם עוד תשמעו ממנו!", מאיימים הילדים, ובורחים מהאזור, מתירים אותך, את הייזל ואת פוקימון הנר לבדכם.[U]
מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:00 || @LORDABIZI ;
[/U]"הא?" שואל הפרופסור, "למעשה.. אני מניח שלא, מעולם לא שמעתי על דבר מה כזה", הוא אומר ומצחקק לו, "אך אני מאמין שהכל אפשרי כל עוד לא ראינו אותו, ובנוסף מאמין שלא היית מתקשר אליי סתם עבור הצחוק", הוא אומר ומשתעל מעט.
"היכן אמרת שאתה, העיירה ונדרטורף?" הוא שואל ואתה מאשר, "ובכן אני יכול להיות שם תוך שעה, נורא מעניין מה שאתה סיפרת! אם זה נכון.. ובכן, איאלץ לחקור את הליטוויק הקטן" הוא מוסיף. זואי מבקשת ממך את הטלפון, ואתה נותן לה אותו.
"הפרופסור? היי, קוראים לי זואי אני מהעיירה ורדנטורף. רציתי לשאול.. מה אנו אמורים לעשות עם הליטוויק עד שתבוא? נראה שהוא די פצוע..", היא אומרת, ושמה את הטלפון על SPEAKER. "ובכן, טפלו בו כהוגן. הביאו לו גרגרי אורן או שתביאו אותו אל מרכז הפוקימונים, אני מאמין שהאחות ג'ואי תדע מה לעשות במצב כזה. אגב, נסו לא למשוך יותר מידי תשומת לב, אם באמת חיפשו אחר אותו פוקימון.. ובכן, אני יכול להאמין לזה, פוקימונים נדירים מושכים הרבה תשומת לב וגנבים" הוא אומר, "ובכן אני אצא לי לדרכי, להתראות לכם" הוא אומר ואתם נפרדים ממנו, הוא מנתק את השיחה
.
[U]מייק || מרכז העיר רסטבורו || 13:12 || @THE^CHARMANDER ;
[/U]נאתה מוחה כלפי ליטוויק, אומר כי כל שאתה רוצה זה טובתו.
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=WxPOSrrWjJY[/URL]
הליטוויק הקטן מביט עליך ועיניו פוחדות, הוא מנסה למחות בעצמו - אך פורץ בבכי, 'אני רוצה הביתה.. אני רוצה אל החברים שלי..' הוא מייבב, ועיניו הקטנות נעצמות, ההילה מתחזקת. 'אתם.. הם.. איפה החברים שלי?', הוא שואל בבכי.
אתה מושיט את ידך כלפי ליטוויק, מנסה להתקרב. קורה, נאזליף, גרובייל וגרייס מביטים מהצד בדממה.
אתה ממשיך להתקרב אל עבר הליטוויק, שכרגע בכלל לא מבחין בך- מנסה להושיט אליו את ידך, ואתה כמובן מרגיש את החום שפוקימון הנר פולט. אתה לוקח עוד צעד, מנסה להתקרב אליו אף יותר. "יש לי... את היכולת..", אתה מתחיל לומר, "להגן עליך..", ומשלים את המשפט בקושי - החום מקשה עליך. ליטוויק מביט עליך ועיניו נוזליות, דומעות, הוא מבחין בקושי שלך להתקרב אליו. "אני פה בשבי.. בשבילך", אתה מוסיף, לוקח עוד צעד ומתקרב אל הפוקימון הקטן. כעת החום כבר ממש מקשה עליך, ונראה כי לא תוכל להתקרב עוד. "צא משם מייק, זה מסוכן מידי!" מוחה קורה, אך אתה דרוך במטרה וממשיך להתקדם אל עבר ליטוויק. ליטוויק מביט עליך, מביט על הניסיון שלך להתקרב, 'אתה..', הוא ממלמל בשקט.
באותו רגע - ההרגשה שלך השתנתה. ההילה אמנם נשארה אותו דבר, אך כרגע כל מה שאתה יכול להרגיש זה אנרגיה, אדרנלין - אנרגיית החיים. כבר לא כואב והחום כבר לא פוצע, אלא להפך - נדמה כי החום שליטוויק פולט, כי האור שהוא משמש לו - מעניק חיים, מעניק כוח, מעניק אהבה. אתה מביט על הליטוויק, והוא מביט בך. 'אתה מבטיח שתעזור לי?', הוא שואל, נדמה שעכשיו הוא בוטח בך, עכשיו הוא נקשר אליך - וזה השינוי בהילה.
[U]
לילי || צפון העיר רסטבורו || 17:40 || @ALICE ;[/U]
את מוציאה את שלושת הפוקימונים הנותרים שלך מהפוכדורים, והם עומדים סביבך.
המייטיהנה הגדולים מיד מבחינים באיום, ונובחים עליכם בחזקה. קאיטו ושון נושמים לרווחה, רואים שאת כאן - ואת מיד מורה לפוקימונייך מה לעשות. מאריפ יוצרת גל חשמלי קטן ושולחת אותו אל עבר המייטיהנה הראשון, בעוד צ'רובי שולחת מספר לבבות קטנים אל המייטהינה השני - אך דבר לא קורה, ובנוגע לעלים הקסומים.. היא לא מצליחה בדיוק להשתמש בהם כפי שאת רוצה, כמו בפעמים הקודמות. זיגזגון מתחפר באדמה ויוצא מתחת למייטיהנה, דוחף אותו הצידה מעט. כתגובה המייטיהנה תופס בו עם שיניו ומעיף אותו בחזקה אחורה, לא מותיר לו ברירה אלא לסגת.
ספיל שולח אקדח מים אל עבר המייטיהנה, שנפגע ונראה רגוז ביותר, אך שומר על ליטוויק בין שיניו.
סך הכל לא נראה כי הסבתם להם נזק רב מידי, והפוקימונים כעוסים למדיי. "לילי!" קורא קאיטו בדאגה, בפניו מבט של 'זה מסוכן מידי, לא נצליח להביס אותם', באטרפרי וסאנדייל עומדים מאחוריו ושוקלים מה לעשות.
"אחחח.. ילדים" אומר האדם הגבוה בלבוש השחור, ואז מביט על ההאונדום. "קדימה האונדום, בוא נלך", הוא מורה לו ומתחיל ללכת בעוד האונדום מלפניו. "אתם, טפלו במציקנים הללו", הוא אומר ליתר האנשים והם מהנהנים. שלושת המייטיהנה הגדולים עומדים ולא מאפשרים מעבר אל ההאונדום, תיאלצו להביס אותם איכשהוא.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495147][U]
[U]
--
אתה מושיט את ידך אל עבר ליטוויק, אך הוא פולט אנרגייה חמימה שמקשה עליך להתקרב אליו.
אתה לוקח את ידך אחורה במהרה, לאחר ה'חימום' שהיא עברה. אתה מביט ורואה שאיימי כלל לא מושפעת מהחום.
"אם רק תוכל להסביר לנו איפה הבית שלך..", אתה מבקש מהפוקימון, והוא אומר משהו לא ברור. "ליטוויק?", שואלת איימי אבל הוא לא עונה. 'לאן אתם לוקחים אותי? איפה החברים שלי? אני רוצה הביתה!', הוא קורא שוב, והפעם מרחף לו הרחק מידיה של איימי, מביט עליכם בכעס בעודו מרחף לצידכם.[U]
.[/QUOTE]
טוב :|
~~~~~
"ארון, צא לעזור לנו, ותאפס את ליטוויק בעת הצורך" אומר לו. "ליטוויק, אנחנו רק רוצים לעזור לך! אם רק תגיד לנו איפה ביתך!" אומר עם ידיי קדימה, בביטחון אך בהתגוננות. 'הוא לא נראה לי פוקימון רגיל. אני חושש ממה שהוא עלול לגרום לו'.
-
[/U]"הא?" שואל הפרופסור, "למעשה.. אני מניח שלא, מעולם לא שמעתי על דבר מה כזה", הוא אומר ומצחקק לו, "אך אני מאמין שהכל אפשרי כל עוד לא ראינו אותו, ובנוסף מאמין שלא היית מתקשר אליי סתם עבור הצחוק", הוא אומר ומשתעל מעט.
"היכן אמרת שאתה, העיירה ונדרטורף?" הוא שואל ואתה מאשר, "ובכן אני יכול להיות שם תוך שעה, נורא מעניין מה שאתה סיפרת! אם זה נכון.. ובכן, איאלץ לחקור את הליטוויק הקטן" הוא מוסיף. זואי מבקשת ממך את הטלפון, ואתה נותן לה אותו.
"הפרופסור? היי, קוראים לי זואי אני מהעיירה ורדנטורף. רציתי לשאול.. מה אנו אמורים לעשות עם הליטוויק עד שתבוא? נראה שהוא די פצוע..", היא אומרת, ושמה את הטלפון על SPEAKER. "ובכן, טפלו בו כהוגן. הביאו לו גרגרי אורן או שתביאו אותו אל מרכז הפוקימונים, אני מאמין שהאחות ג'ואי תדע מה לעשות במצב כזה. אגב, נסו לא למשוך יותר מידי תשומת לב, אם באמת חיפשו אחר אותו פוקימון.. ובכן, אני יכול להאמין לזה, פוקימונים נדירים מושכים הרבה תשומת לב וגנבים" הוא אומר, "ובכן אני אצא לי לדרכי, להתראות לכם" הוא אומר ואתם נפרדים ממנו, הוא מנתק את השיחה
.[/QUOTE]
"ובכן, להביא אותו למרכז הפוקימונים יהיה הפתרון הקל, אבל הפרופסור צודק- כדאי לא למשוך תושמת לב. בבירור אם נביא אותו דרך העיר למרכז הפוקימונים, אנשים ישימו לב לזה. אז אני חושב שנצטרך למצוא גרגירי אורן בעצמינו. אתם יודעים אם בסביבה יש עצים של גרגירי אורן?" אשאל את זואי (אני לא יודע אם השני עדיין שם, אבל אם כן אז גם אותו)
-
[/U]אתה שולף את הפוכדור של ראפלט, מחזיר אותו במהרה אל הפוכדור ומאחל לו תנומה טובה.
אתה מזר את סלינה, והג'ולטיק משתמש במספר מכות חשמל להברחת הרטטות, והרטיקייט נשארת לבדה.
"קייט!", היא צועקת בחזקה ושועטת אל עבר פאנפי, שמתחמק פעם אחר פעם, עד שלבסוף נתפס בין שיניה החדות.
"ג'ולטיק, נבגי הלם!", מורה סלינה וג'ולטיק שולח אבקה צהבהבה שמשתקת את רטיקייט ומשחררת את פאנפי משיניה.
פאנפי מודה לג'ולטיק, ורץ במהירות אל עבר רטיקייט - מעיף אותה אחורה בחזקה עד שהיא נפגעת מאחד הקירות, ובורחת.
[/QUOTE]
״כל הכבוד!״ אלטף את פנפי למרות שהתאכזבתי מכך שלא השתמש בקרן סולארית ״פעם הבאה וולט טאקל״
״מה עכשיו סוזי?״ אצעק אל סלינה ואחפש את ליטוויק באותו זמן ״ברלה ברלה איפה אתה״
-
דניס || סמטה ברסטבורו || 13:30 || ;
[U]ניקולס || חורשת פטלבורג || 11:35 || @ ;
[/U]אתה מחמיא למאמן על הפוקימון שלו ומציג את עצמך. "כן, אני יודע. קיובון הוא הפוקימון הכי חזק במכון הואן כולו!!!", הוא מתרברב וקיובון מנפנף בעצם שלו, לאות הסכמה. "אני אדמונד, וזה קיובון שלי!", הוא מוסיף ואתה מוציא את הפוקידע שלך, מכוון אותו אל עבר הקיובון.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/104.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/104.gif[/IMG]
"קיובון, הפוקימון הבודד. היות וקיובון לעולם לא מוריד את הגולגולת של האמא המתה שלו מפניו, לאף אחד אין מושג כיצד פניו האמיתיות נראות. כשהוא חושב על אימו המתה, הוא בוכה בקולות חזקים."
"בכל מקרה, מכיוון שכבר נפגשנו אני לא יכול להניח לך ללכת מבלי להילחם, כמו שאמרתי לך - אני וקיובון הכי חזקים!" הוא אומר בבטחון עצמי מופרז, ומביט בך עם חיוכו האווילי והגדול.
[U]
נראה שסנייבי עדיין מרגישה אמפתיה כלפי חבריה הפוקימונים הפראיים, והחליטה להישאר ולראות את מצבו של ליטוויק.
אתה מתקדם ורואה שאין שום דבר, המקום ממנו לטענתה של אליסון יצאו אנשים - הוא בסה"כ עוד קיר גדול ומרשים בתוך המערה, אתה לא מצליח לראות שום דבר שנתון לראייה בעין. "אני יכולה להישבע..", היא ממלמלת באכזבה.
[U]
רון || מרכז העיר רסטבורו || 13:10 || @ ;
--
רובי || דרום העיר רסטבורו || 16:50 || @ ;
[/U]אקנס ממהרת, ומצליפה בחזקה עם זנבה בפעימת המים - נראה כי הדבר בהחלט עוצמתי, והיא גורמת לפיצוץ פעימת המים.
פעימת המים גורמת למעט אובך בזירה ו'עשן' לבן שמאופף אותכם, כשלפתע אתה שומע מישהו נאבק מכאב.
מולך אוחזת אקנס בביבארל, מעיפה אותו מעט אחורה עם מתקפת הנשיכה שלה - וגורמת לעלפון שלו.
"את.. אתם עוד תשמעו ממנו!", מאיימים הילדים, ובורחים מהאזור, מתירים אותך, את הייזל ואת פוקימון הנר לבדכם.[U]
מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:00 || ;
.
[U]מייק || מרכז העיר רסטבורו || 13:12 || @
הליטוויק הקטן מביט עליך ועיניו פוחדות, הוא מנסה למחות בעצמו - אך פורץ בבכי, 'אני רוצה הביתה.. אני רוצה אל החברים שלי..' הוא מייבב, ועיניו הקטנות נעצמות, ההילה מתחזקת. 'אתם.. הם.. איפה החברים שלי?', הוא שואל בבכי.
אתה מושיט את ידך כלפי ליטוויק, מנסה להתקרב. קורה, נאזליף, גרובייל וגרייס מביטים מהצד בדממה.
אתה ממשיך להתקרב אל עבר הליטוויק, שכרגע בכלל לא מבחין בך- מנסה להושיט אליו את ידך, ואתה כמובן מרגיש את החום שפוקימון הנר פולט. אתה לוקח עוד צעד, מנסה להתקרב אליו אף יותר. "יש לי... את היכולת..", אתה מתחיל לומר, "להגן עליך..", ומשלים את המשפט בקושי - החום מקשה עליך. ליטוויק מביט עליך ועיניו נוזליות, דומעות, הוא מבחין בקושי שלך להתקרב אליו. "אני פה בשבי.. בשבילך", אתה מוסיף, לוקח עוד צעד ומתקרב אל הפוקימון הקטן. כעת החום כבר ממש מקשה עליך, ונראה כי לא תוכל להתקרב עוד. "צא משם מייק, זה מסוכן מידי!" מוחה קורה, אך אתה דרוך במטרה וממשיך להתקדם אל עבר ליטוויק. ליטוויק מביט עליך, מביט על הניסיון שלך להתקרב, 'אתה..', הוא ממלמל בשקט.
באותו רגע - ההרגשה שלך השתנתה. ההילה אמנם נשארה אותו דבר, אך כרגע כל מה שאתה יכול להרגיש זה אנרגיה, אדרנלין - אנרגיית החיים. כבר לא כואב והחום כבר לא פוצע, אלא להפך - נדמה כי החום שליטוויק פולט, כי האור שהוא משמש לו - מעניק חיים, מעניק כוח, מעניק אהבה. אתה מביט על הליטוויק, והוא מביט בך. 'אתה מבטיח שתעזור לי?', הוא שואל, נדמה שעכשיו הוא בוטח בך, עכשיו הוא נקשר אליך - וזה השינוי בהילה.
[U]
לילי || צפון העיר רסטבורו || 17:40 || @ ;[/U]
המייטיהנה הגדולים מיד מבחינים באיום, ונובחים עליכם בחזקה. קאיטו ושון נושמים לרווחה, רואים שאת כאן - ואת מיד מורה לפוקימונייך מה לעשות. מאריפ יוצרת גל חשמלי קטן ושולחת אותו אל עבר המייטיהנה הראשון, בעוד צ'רובי שולחת מספר לבבות קטנים אל המייטהינה השני - אך דבר לא קורה, ובנוגע לעלים הקסומים.. היא לא מצליחה בדיוק להשתמש בהם כפי שאת רוצה, כמו בפעמים הקודמות. זיגזגון מתחפר באדמה ויוצא מתחת למייטיהנה, דוחף אותו הצידה מעט. כתגובה המייטיהנה תופס בו עם שיניו ומעיף אותו בחזקה אחורה, לא מותיר לו ברירה אלא לסגת.
ספיל שולח אקדח מים אל עבר המייטיהנה, שנפגע ונראה רגוז ביותר, אך שומר על ליטוויק בין שיניו.
סך הכל לא נראה כי הסבתם להם נזק רב מידי, והפוקימונים כעוסים למדיי. "לילי!" קורא קאיטו בדאגה, בפניו מבט של 'זה מסוכן מידי, לא נצליח להביס אותם', באטרפרי וסאנדייל עומדים מאחוריו ושוקלים מה לעשות.
"אחחח.. ילדים" אומר האדם הגבוה בלבוש השחור, ואז מביט על ההאונדום. "קדימה האונדום, בוא נלך", הוא מורה לו ומתחיל ללכת בעוד האונדום מלפניו. "אתם, טפלו במציקנים הללו", הוא אומר ליתר האנשים והם מהנהנים. שלושת המייטיהנה הגדולים עומדים ולא מאפשרים מעבר אל ההאונדום, תיאלצו להביס אותם איכשהוא.[/QUOTE]
"את אומרת שאת בטוחה אליסון? הרי אין פה כלום חוץ מקיר... ראית אולי לאן הם הלכו החיילים האלה שראית? את יודעת מה? אם את אומרת שהם יצאו מפה ואין הרי כלום... אולי הם יצאו מתוך הקיר. נידורינה השתמשי בבעיטה כפולה על הקיר!"
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494538][U]
דור || @EDGAR || דרך 1 || 12:40[/U]
הבחורות מייחסות כלפיך אפס חשיבות, שוב.
אתה נובח אל ג'ואי אשר נראה כי נמלט לפני זמן רב, והשאיר אחריו עננת אבק.
סניזל עומדת בעמדת הגנה, ואתה אוחז בפוכדור של הבארון. "האונדום, קח אותו!", מורה הגבוהה, והאונדום אוחז בליטוויק במהירות עם זוג ניביו, מתחיל לצעוד חזרה אל גבירתו. "סניזל!", היא צועקת, ומעלה את שתי ידיה כלפי מעלה - יוצרת מאין חנית קרח, ומתחילה לשחק ולהעביר אותה בין שתי ידיה. היא זורקת את החנית כלפי האונדום, שנפגע ועוזב את ליטוויק, מניח אותו שם. "האאאר..", הוא נוהם, ומביט אל ליטוויק במבט זועם וכעוס.
אגב, ליטוויק למדה חנית קרח.
[/QUOTE]
הו וואו סחטיין על הליטוויק
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"alright alright alright! עבודה טובה סניזל! תמשיכי עם עוד חנית קרח ולאחר מכן רוח קרה שתקפיא את האדמה בצורה שהם לא יוכלו להתקרב"
"יו ליטוויק תישאר מאחור, אין לי באמת מושג מה קורה פה אבל הם נראות mean girls"
[IMG]http://i.imgur.com/xcxtuDG.png[/IMG]
-
לילי || צפון העיר רסטבורו || 17:40 || @alice ;[/u]
"אחחח.. ילדים" אומר האדם הגבוה בלבוש השחור, ואז מביט על ההאונדום. "קדימה האונדום, בוא נלך", הוא מורה לו ומתחיל ללכת בעוד האונדום מלפניו. "אתם, טפלו במציקנים הללו", הוא אומר ליתר האנשים והם מהנהנים. שלושת המייטיהנה הגדולים עומדים ולא מאפשרים מעבר אל ההאונדום, תיאלצו להביס אותם איכשהוא.[/quote]
תעדכן לי את שון בשותפים בבקשה
~~~
"מפגר.." אסנן מעצבנות. 'תוכנית..תוכנית.. אני חייבת לחשוב על משהו..' אחשוב לעצמי בלחץ שלפתע יעלה לי רעיון.
"ספל, טבעת אקווה (על עצמו מן הסתם), ואבקת שלג על שלושת המייטהינות"
"זיגזגון, נהימה על מייטהינה 1 ודחיפה"
"צ'ירובי, בבקשה-אני צריכה את הריכוז שלך, אני מאמינה שאת יכולה לעשות את זה. תשתמשי בבלימה על מייטהינה 2, ואז אם את מצליחה-עלים קסומים. תדמייני את העלים עפים בכח על המייטהינה.:
"מאריפ, הלם חשמלי על מייטהינה 2"
"קאיטו ושון-תאמרו לפוקימונים שלכם בבקשה לתקוף את המייטהינה השלישי".
לפתע, אתחיל לצחוק בהיסטריות. "הוא נופל ישר למלכודת שלנו, מי היה מאמין שהוא והלך להפסיד לחבורת 'ילדים'" אומר ואתפקע מצחוק בתקווה לערער את בטחונו של האיש, ולגרום לו להשתהות.
-
[COLOR=#000000][U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:20 || @THEHELIOLISK ;[/U]
אתה מוציא את ארון, שמפגין נוכחות ונוהם בעוצמה, נראה שליטוויק לא נרתע.
"אנחנו רק רוצים לעזור לך!", אתה קורא לעברו, ונראה שהוא בוחן אותך. "רק תגיד לנו איפה ביתך!"
ליטוויק מרחף לו במבט חושד, 'איך אני אדע שאתם רק רוצים לעזור לי? איך אני אדע שאתם לא תעשו את זה שוב? איך אני אדע שלא תבואו לבית שלי ותקחו את מי שנותר?' הוא אומר בחוסר ודאות מוחלט, ומביט באיימי.
'אני מפחד, אני לא רוצה שזה יקרה שוב' הוא אומר, על סף בכי.
[U]
מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:05 || @LORDABIZI ;[/U]
חבריך זואי וטובי [כן, הוא עוד שם] מסכימים עם הטענה שלא ניתן להביא את הליטוויק אל תוך מרכז הפוקימונים.
פוקימון הנר הקטן נראה יותר מודע למצב כרגע, אולי הבין שבאמת ברצונכם לעזור.
"אין לי מושג איפה יש פה גרגרים..", מודה טובי ומשפיל את מבטו, הוא מביט אל נאטו שמנידה בראשה. זואי חושבת מעט, ואז קופצת במהרה, "אפשר לבוא לבית שלי! זה לא רחוק.. וכמובן שיש שם גרגרים וכל טוב", היא מציעה.
"הבית שלי נמצא שם, אם נמשיך מעט מזרחה נגיע אליו תוך זמן קצר. הוא במקום יחסית רחוק משאר הבתים" היא מספרת.
[U]
דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 || @דניס^זה^אני ;[/U]
[I]הוא מול הפנים שלך מה אתה טמבל[/I]
---
אתה מלטף את מצחו של פאנפי, נראה שהוא חושל היטב בקרב.
אתה וסלינה מתקדמים אל עבר הליטוויק הקטן, הליטוויק שפולט אור צהבהב ומחמם.
אתה מנסה להתקרב אליו, אך החום מקשה עליך. 'מי אתם?', אתה שומע מישהו שואל.
אתה מביט סביבך, ואז מבין שזה הליטוויק.
[U]
טוטודייל || מערת הוויסמארים || 15:20 || @TOTODILE ;[/U]
[I]אף אחד לא אמר כלום לגבי חיילים.. [/I]:what:
---
"הרי אין פה כלום חוץ מקיר..", אתה ממלמל.
"אני בטוחה! הם הלכו לכיוון היציאה השנייה, אמרתי לך."
אתה מתקדם אל עבר הקיר הגדול, מנסה למשש מעט את הקיר [אני יודע שאתה בקטע של קירות] ולנסות לפצח את התעלומה. "נידורינה, השתמשי בבעיטה כפולה!" אתה מורה לה.
"חכה, אתה עוד עלול למוטט פה את כל המערה!" קוראת אליסון בחשש, מסמנת לנידורינה להפסיק.
[U]
דור || דרך 1 || 13:00 || @EDGAR ;
[/U][I]שיט [/I]
---
סניזל מרימה את ידה, שולחת חנית קפואה היישר אל עבר האונדום שנפגע ונופל.
הפוקימון השטני קם על רגליו ונובח בכעס, בעוד סניזל מקפיאה את האדמה מסביבכם. בינתיים ליטוויק כבר הספיק לחזור, ועומד מאחורי גבך החסון. "אתה חושב שזה יעצור אותנו?", שואלת הגברת בשחור.
"HOUNDOOM. USE FLAMETHROWER!", היא מורה לכלב והוא שולח להבות אל עבר האדמה שחוזרת להיות כרגיל, ואף קצת שרופה. "קדימה שלפו נשק" היא אומרת לחברות שלה, ושלושתן שולפות שוטגאן משום מקום, מכוונות אליך.
[/COLOR][U][COLOR=#000000][RIGHT]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:00 || @ALICE ;
[/RIGHT]
[/COLOR][/U][COLOR=#000000]עודכן.
---
את חושבת במהרה על תוכנית שיכולה לעבוד, והפוקימונים שלך ניגשים לעבודה.
ספיל משתמש בטבעת אקווה - יוצר סביבו נחיל מים שמעניק לו אנרגיה, ואז שולח אבקת שלג אל עבר המייטיהנות.
אף מייטיהנה לא חוטפת נזק רב מידי, ומייטיהנה מספר 1 רץ אל עבר ספיל כששיניו חשופות.
ספיל המפוחד מביט בחשש במייטיהנה, כשלפתע זיגזגון מגיח מהצד וחובט במייטיהנה עם ראשו, מעיף אותו אחורנית.
זיגזגון למד נגיחה!
בינתיים מאריפ וצ'רובי מתכוננות להופעה, וצ'רובי יוצרת סביבה מספר עלים קסומים- עדיין לא מה שאת רוצה, את צריכה לעבוד על זה הרבה יותר. מאריפ לעומתה כן שולחת את הגל החשמלי שלה אל עבר המייטיהנה השני, גורמת לו להשתתק ולעצור במקומו, לא לתקוף. מאריפ מיד מסתובבת אל עבר צ'רובי, נראה שהיא כעוסה עקב הריכוז שלה בעצמה.
באטרפרי משתמש בבלבול אל עבר מייטיהנה, מנסה להרים אותו - אך נכשל, וכולכם מופתעים. את נזכרת שזה בגלל שמתקפות על-חושי אינן פועלות על סוגי אופל. סאנדייל לעומתו מרימה את עצמה ומתחילה להעיף חול אל עבר מייטיהנה, מעוורת לגמרי את ראייתו. לאחר מספר רגעים היא כבר לצדו ונושכת את רגלו.
מייטיהנה זועק בכאב, אך בקלות מעיף אותה בחזקה אחורנית- כאילו לא חטף נזק בכלל.
שלושת המייטיהנה הרועשים מאיימים עליכם בשיניים חשופות, ושולחים מאין קרן של טבעות אפלות אליכם - גורמים לפיצוצים קלים לצידכם. הפוקימונים שלך זועקים גם כן, נדמה שנפגעו מעט. "זה מספיק!", נשמע קול.
"קווילבה, באנירי, ניתור להבה!" נשמע אותו קול, ואת מביטה משמאלך. ילדה מעט מבוגרת ממך, בעלת שיער כחול וכובע לבן המכסה אותו. היא לובשת בגדים קצרים, ועיניה הכחולות נראות כעוסות. לצדה שני פוקימונים - אחת דמויית ארנב, והשני דמוי סמור. הפוקימונים נצמדים, והארנבת קופצת לה בחזקה. "באנירי, קדימה!", מורה לה הנערה.
באנירי שכרגע נמצאת גבוה בשמיים, שועטת משם אל עבר המייטיהנות בעוד הפוקימון לצדה, 'קוילבה', יוצר סביבם מאין גלגל להבה מאולתר. היא פוגעת ממש בין שלושת המייטיהנות, גורמת לשלושתם ליפול ולחטוף נזק מהלהבות שאופפות אותם.
"עכשיו, מתקפה מהירה ואגרוף סחרור!" מורה הנערה, והפוקימונים שלה תוקפים את המייטיהנה במהרה, גורמים להם לנזק רב. "אחח.. לסגת!", קורא הבחור בשחור ומחזיר את המייטיהנה שלו. השאר עושים כמוהו, ומתחילים לרוץ.
את קמה, רוצה לרדוף אחריהם - אך הנערה עוצרת אותך, "הפוקימונים שלך צריכים לנוח."
את מביט שוב על הנערה שכרגע 'הצילה' אתכם, ולא מבינה איך לא קלטת את זה קודם. הנערה היא דון, אותה דון מפורסמת מתחרויות הסרט שהתנהלו כאן במחוז הואן.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/156.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/427.gif[/IMG][COLOR=#000000]
[/COLOR]
-
[/COLOR][U][COLOR=#000000][RIGHT]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:00 || @ALICE ;
[/RIGHT]
---
ספיל משתמש בטבעת אקווה - יוצר סביבו נחיל מים שמעניק לו אנרגיה, ואז שולח אבקת שלג אל עבר המייטיהנות.
אף מייטיהנה לא חוטפת נזק רב מידי, ומייטיהנה מספר 1 רץ אל עבר ספיל כששיניו חשופות.
ספיל המפוחד מביט בחשש במייטיהנה, כשלפתע זיגזגון מגיח מהצד וחובט במייטיהנה עם ראשו, מעיף אותו אחורנית.
זיגזגון למד נגיחה!
בינתיים מאריפ וצ'רובי מתכוננות להופעה, וצ'רובי יוצרת סביבה מספר עלים קסומים- עדיין לא מה שאת רוצה, את צריכה לעבוד על זה הרבה יותר. מאריפ לעומתה כן שולחת את הגל החשמלי שלה אל עבר המייטיהנה השני, גורמת לו להשתתק ולעצור במקומו, לא לתקוף. מאריפ מיד מסתובבת אל עבר צ'רובי, נראה שהיא כעוסה עקב הריכוז שלה בעצמה.
באטרפרי משתמש בבלבול אל עבר מייטיהנה, מנסה להרים אותו - אך נכשל, וכולכם מופתעים. את נזכרת שזה בגלל שמתקפות על-חושי אינן פועלות על סוגי אופל. סאנדייל לעומתו מרימה את עצמה ומתחילה להעיף חול אל עבר מייטיהנה, מעוורת לגמרי את ראייתו. לאחר מספר רגעים היא כבר לצדו ונושכת את רגלו.
שלושת המייטיהנה הרועשים מאיימים עליכם בשיניים חשופות, ושולחים מאין קרן של טבעות אפלות אליכם - גורמים לפיצוצים קלים לצידכם. הפוקימונים שלך זועקים גם כן, נדמה שנפגעו מעט. "זה מספיק!", נשמע קול.
"קווילבה, באנירי, ניתור להבה!" נשמע אותו קול, ואת מביטה משמאלך. ילדה מעט מבוגרת ממך, בעלת שיער כחול וכובע לבן המכסה אותו. היא לובשת בגדים קצרים, ועיניה הכחולות נראות כעוסות. לצדה שני פוקימונים - אחת דמויית ארנב, והשני דמוי סמור. הפוקימונים נצמדים, והארנבת קופצת לה בחזקה. "באנירי, קדימה!", מורה לה הנערה.
באנירי שכרגע נמצאת גבוה בשמיים, שועטת משם אל עבר המייטיהנות בעוד הפוקימון לצדה, 'קוילבה', יוצר סביבם מאין גלגל להבה מאולתר. היא פוגעת ממש בין שלושת המייטיהנות, גורמת לשלושתם ליפול ולחטוף נזק מהלהבות שאופפות אותם.
"עכשיו, מתקפה מהירה ואגרוף סחרור!" מורה הנערה, והפוקימונים שלה תוקפים את המייטיהנה במהרה, גורמים להם לנזק רב. "אחח.. לסגת!", קורא הבחור בשחור ומחזיר את המייטיהנה שלו. השאר עושים כמוהו, ומתחילים לרוץ.
את מביט שוב על הנערה שכרגע 'הצילה' אתכם, ולא מבינה איך לא קלטת את זה קודם. הנערה היא דון, אותה דון מפורסמת מתחרויות הסרט שהתנהלו כאן במחוז הואן.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/156.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/427.gif[/IMG][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
יעיעךכיעךיךכעיךכיעךדיעךידךףייעךיד דוןן
הוא השאיר את ליטוויק?
~~~
אם כן:
"ליטוויק!" ארוץ בבהלה אל הפוקימון הקטן ואוודא שהוא בסדר. "הייתם מדהימים!" אומר לכל הפוקימונים שלי ואחזיר אותם לפוקדורים שלהם, כדי שינוחו.
לאחר מכן אגש דון. "א..את ד..ון נכון?" אשאל בגמגום, מעט בלחץ לנוכח הנערה, שמשתמש כמודל בשבילי. "ת..תודה רבה. בזכותך ליטוויק ניצל!" אוסיף בביישנות. "אני לילי, ואלה השותפים שלי-קאיטו ושון" אומר לאחר שארגע מעט מהריגוש.
אם לא:
"לא! ליטוויק עדיין אצלם!" אומר בתסכול ואבעט באדמה. "הבטחתי לו שאני אעזור לו! אני לא יכולה לתת להם לקחת אותו!" אומר ואביט בדון בייאוש.
'אני שונאת את ההרגשה הזאת. ההרגשה של אין לי מה לעשות כדי לשנות את המצב' אחשוב בכעס גואה, "אני לא יכולה פשוט לעמוד פה בלי לעשות כלום!" אומר בכעס ואביט בדון, קאיטו ושון. "מצידי, אלחם בידיים חשופות!". אתחיל לרוץ לכיוון אליו האיש הלך
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495166][COLOR=#000000].
[U]
דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 || @דניס^זה^אני ;[/U]
---
[/COLOR][COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]לא התייחסת אליו חשבתי הוא עף משם
וכן
--
״אני דניס מהעיר פאלט וזאת סוזי״ אשים שפם מלאכותי, מגבעת ומשקף ואענה באגביות ״החשק המיני שלנו כלפי הרטטות גרר אותנו לסמטה כאן, לאחר שראינו כי הרטטות לא רוצות בנו אלא מעוניינות בלתקוף אותך מינית החלטנו לעזור, מה מעשיך בסמטה ברנש צעיר?״
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495166][COLOR=#000000][U]
מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:05 || @LORDABIZI ;[/U]
חבריך זואי וטובי [כן, הוא עוד שם] מסכימים עם הטענה שלא ניתן להביא את הליטוויק אל תוך מרכז הפוקימונים.
"אין לי מושג איפה יש פה גרגרים..", מודה טובי ומשפיל את מבטו, הוא מביט אל נאטו שמנידה בראשה. זואי חושבת מעט, ואז קופצת במהרה, "אפשר לבוא לבית שלי! זה לא רחוק.. וכמובן שיש שם גרגרים וכל טוב", היא מציעה.
"הבית שלי נמצא שם, אם נמשיך מעט מזרחה נגיע אליו תוך זמן קצר. הוא במקום יחסית רחוק משאר הבתים" היא מספרת.
[/COLOR][/QUOTE]
"זה יעבוד אני מניח, בואי נלך לשם." אני אסכים. אם לא יהיו תקלות, כשנגיע לשם אני אעשה share למיקום שלנו לפרופסור, כדי שיידע לאן להגיע.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495166][COLOR=#000000][U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:20 || ;[/U]
אתה מוציא את ארון, שמפגין נוכחות ונוהם בעוצמה, נראה שליטוויק לא נרתע.
"אנחנו רק רוצים לעזור לך!", אתה קורא לעברו, ונראה שהוא בוחן אותך. "רק תגיד לנו איפה ביתך!"
ליטוויק מרחף לו במבט חושד, 'איך אני אדע שאתם רק רוצים לעזור לי? איך אני אדע שאתם לא תעשו את זה שוב? איך אני אדע שלא תבואו לבית שלי ותקחו את מי שנותר?' הוא אומר בחוסר ודאות מוחלט, ומביט באיימי.
'אני מפחד, אני לא רוצה שזה יקרה שוב' הוא אומר, על סף בכי.
[U]
מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:05 || ;[/U]
[U]
דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 || ;[/U]
---
[U]
טוטודייל || מערת הוויסמארים || 15:20 || @TOTODILE ;[/U]
[I]אף אחד לא אמר כלום לגבי חיילים.. [/I]:what:
---
"הרי אין פה כלום חוץ מקיר..", אתה ממלמל.
"אני בטוחה! הם הלכו לכיוון היציאה השנייה, אמרתי לך."
אתה מתקדם אל עבר הקיר הגדול, מנסה למשש מעט את הקיר [אני יודע שאתה בקטע של קירות] ולנסות לפצח את התעלומה. "נידורינה, השתמשי בבעיטה כפולה!" אתה מורה לה.
"חכה, אתה עוד עלול למוטט פה את כל המערה!" קוראת אליסון בחשש, מסמנת לנידורינה להפסיק.
[U]
דור || דרך 1 || 13:00 || ;
[/U][I]שיט [/I]
---
הפוקימון השטני קם על רגליו ונובח בכעס, בעוד סניזל מקפיאה את האדמה מסביבכם. בינתיים ליטוויק כבר הספיק לחזור, ועומד מאחורי גבך החסון. "אתה חושב שזה יעצור אותנו?", שואלת הגברת בשחור.
"HOUNDOOM. USE FLAMETHROWER!", היא מורה לכלב והוא שולח להבות אל עבר האדמה שחוזרת להיות כרגיל, ואף קצת שרופה. "קדימה שלפו נשק" היא אומרת לחברות שלה, ושלושתן שולפות שוטגאן משום מקום, מכוונות אליך.
[/COLOR][U][COLOR=#000000][RIGHT]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:00 || ;
[/RIGHT]
---
זיגזגון למד נגיחה!
[/COLOR][/QUOTE]
"את צודקת, מזל שעצרת את נידורינה. אוקיי אז את אומרת שהם רצו לעבר השני? טיילו עוף ותחפש אנשים מתקדמים לעבר הצד השני של האיזור." אורה עליו. 'יש מצב שהיא דמיינה את זה?' אחשוב אבל אמשיך למשש את הקירות (אתה יודע שאני אוהב קירות). 'מעניין גם איך תום מתקדם עם ליטוויק.' אחשוב אבל אקטע את המחשבה לאחר שנייה ואתן הוראה "קדימה, בינתיים כשטיילו מחפש באוויר, תגעו בקיר תחפשו אולי פתח או משהו מוזר." אגיד לאליסון, טוטודייל, נידורינה והאיווים.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495166][COLOR=#000000][U]
דור || דרך 1 || 13:00 || @EDGAR ;
[/U][I]שיט [/I]
---
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
מה זה האיסטר אגג של המארקרו הזה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"'who bring a gun to a pokemon fight?" "אלוהים ישמור אותי הן לא נורמליות מה זה טוב זה כבר לא פייר אני מוציא את בארון ומורה לו להשתמש בטוויסטר על הנבליות"
אם זה לא אפשרי אגיע לסניזל להשתמש במערבולת
-
[U]
[U]
--
רובי || דרום העיר רסטבורו || 16:50 || @RITSUKA^KUN ;
.
[U]מייק || מרכז העיר רסטבורו || 13:12 || @THE^CHARMANDER ;
[U]
לילי || צפון העיר רסטבורו || 17:40 || @ALICE ;[/U]
"אחחח.. ילדים" אומר האדם הגבוה בלבוש השחור, ואז מביט על ההאונדום. "קדימה האונדום, בוא נלך", הוא מורה לו ומתחיל ללכת בעוד האונדום מלפניו. "אתם, טפלו במציקנים הללו", הוא אומר ליתר האנשים והם מהנהנים. שלושת המייטיהנה הגדולים עומדים ולא מאפשרים מעבר אל ההאונדום, תיאלצו להביס אותם איכשהוא.[/QUOTE]
אביט בו במבט ממולא בחמלה. "כמטבן שאתה מוגן אצלי, אני מבטיח לעשות הכל כדי לודא שתגיע הביתה בביטחה. בוא איתי למרכז הפוקימונים, אני בטוח שהאחות ג׳וי תוכל להעניק לך עזרה!"
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495147]
[U][/QUOTE]
"אתה רוצה להלחם אה?" אומר ואסתכל על איווי שעל ראשי, 'הרגע קיבלתי את איווי' אחשוב לעצמי,
'זה קצת קשה להודות בזה אך נראה כאילו לא יהיה לה סיכוי מול פוקימון חזק כל כך כמו הקיובון שלו' אוריד אותה מעל ראשי ואלטף אותה.
"קדימה איווי, בואי נראה לו מה אנחנו שווים!" אלהיב אותה ואקמץ את ידי לאגרוף.
"אל תשכח את השם ניקולס! אני הולך לנצח את האליט פור ואהפוך להיות האלוף של מחוז הואן!" אצעק אליו ואסובב את הכובע שלי אחורה.
"קדימה איווי השתמשי בזריזות!" אגיד לה לתקוף אחרי שנסתדר בעמדות קרב.