תגידו, יש משחק דרגון בול זי אונליין שבו אתם פותחים משמתש ונלחמים נגד אנשים, מקבלים נקודות וכו'? משהו כמו שיש למשחקי הפוקימון בארץ?
Printable View
תגידו, יש משחק דרגון בול זי אונליין שבו אתם פותחים משמתש ונלחמים נגד אנשים, מקבלים נקודות וכו'? משהו כמו שיש למשחקי הפוקימון בארץ?
רשמים מ-BW נכון לפרק 44 (סוף הטורניר של דון ג'ורג') :
סאטושי אידיוט. לפעמים יש לו הבזקים של רעיונות טובים והבזקים של plot armor, אבל הוא די אידיוט. אבל לפחות יש לו עכשיו סט פוקימונים מגוון וחלק מהם התפתחו, אז הוא מתחיל להיות סביר.
כבר קראתי על איריס בסרבי וראיתי שהיא למעשה לא אלופת הליגה ולא קשורה למכון השמיני בשום דרך, שזה ממש חבל, כי יש לה את כל הסימנים כדי להיות badass in disguise שכזה a la tobi/uchiha madara או כמו פיזבן/פאלאדין (רומח הדרקון). כי מתחת למעטה הילדותיות ושמחת החיים שלה רואים שיש משהו נסתר, וגם זה שהיא ניצחה את סאטושי בטורניר של דון ג'ורג' זה מרגיש כמו עוד רמז. אבל לא, זה לא רמז לשום דבר. וזה ממש מצער.
דנט הוא ממש חכם ונלחם ממש יפה, אבל כשהוא נכנס ל sommelier מוד... זה חצי חצי. לפעמים התיאורים שלו נשמעים ממש badass ומגניבים, ולפעמים הם טיפשיים. כמו שאמרו קברנט וkenyan (אולי תגיד לנו פעם אחת ולתמיד איך הוגים את השם שלך כדי שלא נטעה בזה???) - יש להם יכולת מדהימה לצרף מילים ביחד!!!... קצת מטומטם הקונספט הזה של פוקימון sommelier אבל דנט הוא סבבה. ממש הפתיע אותי שהוא ניצח את שוטי, הייתי בטוח ששוטי ינצח.
שוטי הוא מאמן ממש טוב אבל יעזור לו להוריד את האף קצת. למרות ששוב, אם היריבות שלו היא עם סאטושי, הוא בהחלט יכול להרשות לעצמו להרגיש מתנשא.
בל היא lowkey mvp בינתיים. אני חייב לציין שאני נהנה יותר ממה שאני מוכן להודות בקטעים איתה. לפעמים הם קצת מגזימים וחופרים על זה יותר מדי, אבל זה תמיד נחמד לראות אותה מסתערת לתוך משהו בלי לחשוב בכלל.
ה-attract spam הוא מזעזע ודוחה. העובדה של-3 דמויות שונות יש פוקימונים שיודעים attract זה ביזיון ומגעיל. קרבות שמוכרעים על ידי attract הם קרבות לא טובים.
צוות רוקט בבגדים השחורים הם badass. צוות רוקט בבגדים הלבנים הם חסרי תועלת. טוב שהם לא מופיעים בכל פרק, זה ממש שיפור. טוב גם שהם לא "מתעופפים" כשהם מפסידים, אלא נסוגים באופן טקטי עם jet packs. סאקאקי-סאמא צייד אותם היטב.
סך הכל: לא רע.
שאלה לגיטימית היא למה זה מה שאני עושה ב-6 וחצי בבוקר. התשובה היא... סיבות.
[QUOTE=Expired;1510028]טכני?[/QUOTE]
משקית תש
נראה שהפורום עבר ממצב של מוות למצב של מוות קליני
מרשים מרשים
תודה לעומר
תמיד פה להציל את הפורום ;)
היי חבר'ה
אחרי חודש בבית ביום ראשון חוזר לצהל :cry:
[QUOTE=totodile;1510124]אחרי חודש בבית ביום ראשון חוזר לצהל :cry:[/QUOTE]
לא קל.
[QUOTE=itayQT;1510127]לא קל.[/QUOTE]
קשה אפילו
[QUOTE=totodile;1510131]קשה אפילו[/QUOTE]
כאחד שעבר את זה עכשיו גם, בהצלחה
סוף שבוע נהדר!
יש לי משהו יותר קשה - אחרי שבועיים נפלאים ביפן, חוזר לארץ :(
[QUOTE=Hit Man;1510181]יש לי משהו יותר קשה - אחרי שבועיים נפלאים ביפן, חוזר לארץ :([/QUOTE]
לא קל.
מה צריך להקריב ולאיזה אל כדי להחיות את חת"מ?
בשלב הזה - פשוט תפתח אותו. לאף אחד לא אכפת.
מסכים עם אביזי.. או תירשם למשחק שלו ;)
משעמם.
אהא! זה אתה! אני בהחלט אעיף מבט שוב במשחק שלך ואולי ארשם. אני זוכר שנרשמתי בפעמים הקודמות, חבל שזה לא כל כך עבד אז. אבל אני כנראה ארשם גם הפעם!..
וכן, אתה מוזמן להירשם למשחק שלי שפתוח בפורום אחר, [url]https://www.pokecommunity.com/showthread.php?t=414099[/url]
זה לא פרסום פורום מתחרה כי הם ניצחו אותנו בלי תחרות.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=W2gpuqPkMN8[/url]
שב שלום!
איך הסרטון?
איזה גשם :o
סופש נעים אנשים!
אלוף אתה יוסי..
Yay
מושבת לשבוע כתוצאה מנקע ברגל. כואב גם פיזית וגם נפשית.
[QUOTE=ShadyKitten;1510190]מה צריך להקריב ולאיזה אל כדי להחיות את חת"מ?[/QUOTE]
היי זה רומה?
זה לא רומא, אבל יש לו רון בשם, אם אני לא טועה. אני לא זוכר בדיוק איך קוראים לו. זה מי שהיה Shikamaru.
זה ג'ון סינה.
[quote=uzumaki naruto;1510040]כן זה לא זול :/
וזה 3d[/quote]
אם זה 3d אז זה בטח נורא
ואז זה נורא + יקר = לא שווה משהו
אני בעד לצנזר חתימות של סיגריות כמו שמצנזרים פה עירום.
בעד שלא
טלי איפה את טלי
יומיים בלי הודעה פה..
תודה שהרסת >.>
[url]https://www.youtube.com/watch?v=K_1C2FVERpU[/url]
[QUOTE=LordAbizi;1510601]תודה שהרסת >.>[/QUOTE]
שיאים נועדו כדי לשבור אותם. לא אמרו אם לטובה או לרעה.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=VMp55KH_3wo[/url]
טלי ישלך אינסטגרם?
כן.
הכי הרבה אנשים שהיו מחוברים באותו הזמן...
יאהההה עמיטריד!!!!
אני חוזר לפורום!