תודה.
Printable View
תודה.
[QUOTE=LordAbizi;1511951]זוהי ההודעה הרביעית בנו"ד בכ-12 שעות. צריך 1485 הודעות כדי לסגור את הנו"ד. כלומר, כדי לסיים את הנו"ד הזה, בקצב הנוכחי, ייקח לנו כ-185 ימים. זה ממש מהיר. זה לא נשמע סביר. תקלה. קורס. ביי.[/QUOTE]
קצב שיא.
בואנה זו הודעה מ-2019
אולי אם אשרשר שיר, זה יתפוס יותר מקום:
[url]https://youtu.be/vs91er7AZmg[/url]
מאוד כואב לי שלא הצלחתי לסיים משחק בחת״ם.
איזה ארוך זה… יש מצב שאם הייתי משחק אותו אז מהיותי כיתה י׳ הייתי מסיים איפשהו היום.
אני אקח את קלף ה"מסע לפני יעד" ככל שזה נוגע למשחקי חת"מ. כן, זה באסה שאף פעם לא הגעתי לסצינות "המתקדמות" שתכננתי לעלילה של המשחקים שלי, אבל על כולם אפשר לומר ש it was fun while it was lasted.
שבת שלום!
האמת שחלום שחת"מ יחזור :)
גמל פיצה! זה אתה!
גמל פיצה?
האם אתה לא "גיל הגמל הרגיל" - מי שפעם הכינוי שלו כלל את המילה "פיצה" בכל מיני הטיות?
אני מזהה לפי זה שפתחת את המשחקים בחת"ם של guild wars שמאוד סקרנו אותי אבל לא עברו כל כך את שלב ההתחלה לעולם...
שתדע לך שהדמויות שאתה (ושאר השחקנים) יצרו בשביל המשחק שלי against the jammuza הפכו ל-b squad וזכו לזמן מסך לא מבוטל לקראת הסוף של מרטין סטורי!
היו לגיל הרבה יותר הודעות והוא לא שינה ניק נראה לי
לדעתי גיל החליף כמה כינויים, אבל להסתכל על הנושאים שפתח המשתמש זה די מזהה חד ערכי.
כן אני לא גיל :)
טוב, ארור אהיה. הזיכרון שלי בגד בי. אני לא יכול לסבול את הכישלון הזה.
זה בסדר, חוץ מדי פעם בחת"מ (שהלוואי והיה פעיל עדיין) לא הייתי ממש פעיל בעצמי בפורום אז לא ציפיתי להשאיר חותם
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]האמת שאני לא זוכר המוןןןן דברים מהפורום. לא זוכר 99.99% מהמשתמשים, לחלקם זוכר רק לפי הכינוי שלא השתנה במשך המון שנים. לדוגמא אביזי אני לא זוכר בכלל מהתקופה שהפורום היה פעיל אלא רק מהתקופה שהפורום כבר הפסיק להיות פעיל חח[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]מה שכן, אני זוכר שפגשתי את נדובי ההגי במציאות כשהייתי בקורס משתחררים של צה"ל והוא זיהה אותי רק לפי השם והעיר שבה אני גר[/FONT][/COLOR]
היי, חתימה טובה לכולם.
[QUOTE=YoRt3m;1514987][COLOR=#333333][FONT=Verdana]האמת שאני לא זוכר המוןןןן דברים מהפורום. לא זוכר 99.99% מהמשתמשים, לחלקם זוכר רק לפי הכינוי שלא השתנה במשך המון שנים. לדוגמא אביזי אני לא זוכר בכלל מהתקופה שהפורום היה פעיל אלא רק מהתקופה שהפורום כבר הפסיק להיות פעיל חח[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]מה שכן, אני זוכר שפגשתי את נדובי ההגי במציאות כשהייתי בקורס משתחררים של צה"ל והוא זיהה אותי רק לפי השם והעיר שבה אני גר[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
רגע, מה איתי?
זוכר אותך רק מאז שהפורום כבר דעך
יש מצב, אני בקושי זוכר את עצמי בתקופה ההיא
[QUOTE=YoRt3m;1514987][COLOR=#333333][FONT=Verdana]האמת שאני לא זוכר המוןןןן דברים מהפורום. לא זוכר 99.99% מהמשתמשים, לחלקם זוכר רק לפי הכינוי שלא השתנה במשך המון שנים. לדוגמא אביזי אני לא זוכר בכלל מהתקופה שהפורום היה פעיל אלא רק מהתקופה שהפורום כבר הפסיק להיות פעיל חח[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]מה שכן, אני זוכר שפגשתי את נדובי ההגי במציאות כשהייתי בקורס משתחררים של צה"ל והוא זיהה אותי רק לפי השם והעיר שבה אני גר[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני זוכר את הסיפור הזה חחחחחחח
היום נדהמתי לגלות שלאתר סלבי יש עדיין את אותו עיצוב
[IMG]https://i.imgur.com/2EGMk3M.png[/IMG]
זה לא נשמע לי מוזר כי אני זוכר שהייתה לי סיבה להיכנס לסרבי ולבדוק דברים לאחרונה, אבל כשאני מנסה לחשוב מה בדיוק, יכול להיות שה"לאחרונה" הזה היה 2019 או משהו... -.-
בדיקה
כבר חשבתי שמימשת את האיום שלך - "אם אני מת אני לא ממשיך עם הפורום".
אציין שעדכנתי על כך בפייסבוק של הפורום.
אגב, נראה שעכשיו עובדת העריכה של ההודעות בפורום, אבל לצערי הפורום רק עובד בגלל שהתפשרתי המון על איכות השרת ועדכוני הגרסא שלו. לא יודע כמה זמן אוכל 'לסבול' את זה כי אני רוצה להתקדם בגרסאות php וכו'... אז אולי הפורום לא יחזיק מעמד הרבה ואולי אעשה אותו רק לתצוגה בלבד.
הייתי בטוח שאני עקבתי פעם אחרי הפורום בפייסבוק. מסתבר שלא.
בדיקה
בדיקה
בדיקה
כל מי שמגיע לפה ולא מבין מה קורה - שיירשם לצ'אט (במידה והוא רוצה) כי אנחנו שם.
הפורום עצמו במצב ארכיון בלבד, לא ממש שמיש.
מה למה ארכיון בלבד
פששש אנשים עדיין כאן
אז אפשר להגיב או לא
אגב מה זה, איך שלושה אנשים הגיבו כאן באותו יום במקרה? לא נכנסתי לפורום כאן בערך שנה
אני לא מאמין שהפורום עוד עובד.
וואאאאאאאו
היי כולם!!! ואוו איזה כיף! נוסטלגיה
אפשר להגיב!!!!
לכאורה עדיין אפשר להגיב?