-
[quote]תומר
"קלפייבל, אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס רץ קדימה ודוחף את קלפייבל. קלפייבל נותנת אגרוף מגה לראלטס. ראלטס שולח את האגרוף קדימה ופוגע בקלפייבל, ונראה שקלפייבל לרגע נרתעת אחורה לאחר המגע עם האגרוף.[/quote]
"תנסה לעשות אגרוף מגה ראלטס!" אפקוד על ראלטס "אם לא תצליח תשתמש בדחיפה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1100576]דור
טיילו שוב מתחיל לאכול (לשון ציורית) את ליליפופ, וליליפופ שוב מתחרפן ומניף את כל איברי גופו כדי לפגוע בטיילו ולהרחיק אותו. טיילו מורחק מליליפופ. לאחר מכן טיילו מתקרב שוב והפעם מנקר את ליליפופ. ליליפופ מגיב בנשיכה על טיילו.[/QUOTE]
"טיילו, תכה בו בכנפיך כמה פעמים שתוכל מבלי להיפגע גם כן," אני אומר לטיילו.
-
תומר
"קלפייבל, בעיטת מגה!" אומר פול מורפי. ראלטס נותן אגרוף, אך מכיוון שפיזית ראלטס די חלש, אז לא יכול לצאת לו אגרוף חזק במיוחד. (המתקפה הצליחה, אך היא לא חזקה כמו שהיא צריכה להיות) לאחר מכן קלפייבל מגיבה בביעת מגה ובועטת בראלטס.
דור
טיילו מתחיל לחבוט עם כנפיו בליליפופ, והוא פוגע שלוש פעמים עד אשר ליליפופ שולח את גפיו הקדמיים קדימה והודף ממנו את טיילו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1101739]דור
טיילו מתחיל לחבוט עם כנפיו בליליפופ, והוא פוגע שלוש פעמים עד אשר ליליפופ שולח את גפיו הקדמיים קדימה והודף ממנו את טיילו.[/QUOTE]
"הממ..." אני אומר בהרהור. "אוקיי, טיילו, חזור." אני אומר ומחזיר את פוקימון הסנונית לפוכדור שלו. "להתראות, ליליפאפ." אני אומר בקול סתמי ומתרחק מהמקום, ממשיך לעבר העיר הבאה.
-
דור
אתה מחזיר את טיילו ומתקדם הלאה. הדרך עוברת ללא יותר מדי בעיות, ואתה מוצא את עצמך בעיר מרוול.
-
[QUOTE=LordAbizi;1102380]דור
אתה מחזיר את טיילו ומתקדם הלאה. הדרך עוברת ללא יותר מדי בעיות, ואתה מוצא את עצמך בעיר מרוול.[/QUOTE]
אני מביט סביב, וסורק את הסביבה בחיפוש אחר מבנים ואתרי עניין. אם אמצא מרכז פוקימונים, אלך לעברו ואיכנס פנימה על מנת לרפא את טיילו וגאסטלי.
-
דור
אתה מסתובב בעיר ובקלות מוצא את מרכז הפוקימונים. אתה הולך לשם ובעזרת האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך. המבנים המעניינים שיש מפורטים ברשימת הערים (וכאן לעומת המשחק השני שלי אין צורך לנווט בעיר, אלא אתה יכול להגיע לאן שאתה רוצה בכח הרצון בלבד).
-
[QUOTE=LordAbizi;1103030]דור
אתה מסתובב בעיר ובקלות מוצא את מרכז הפוקימונים. אתה הולך לשם ובעזרת האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך. המבנים המעניינים שיש מפורטים ברשימת הערים (וכאן לעומת המשחק השני שלי אין צורך לנווט בעיר, אלא אתה יכול להגיע לאן שאתה רוצה בכח הרצון בלבד).[/QUOTE]
[I]איזה יופי (:[/I]
~~~
אני מודה לאחות ג'וי, ויוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם שני הפוכדורים של גאסטלי וטיילו. לאחר מכן, אלך לי לטיול קצר סביב העיר במטרה לאמן את טיילו וגאסטלי לקראת קרב המכון המתוכנן בעיר מרוול.
-
דור
נו, בכל זאת חסר לי הסבר "איך" אתה מתכוון לעשות את זה. (או בניסוח שקול: מול מי\מה ואיפה אתה רוצה לאמן את הפוקימונים שלך)
לי
מונפורנו מתחיל לחפור בור, אך הוא עושה זאת לאט מדי, ובזמן הזה בייליף מספיק לירות עליו מספיק עלים. מונפונרו מוותר על הרעיון ויורה גחלת לכיוון בייליף ופוגע בו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1103750]
לי
מונפורנו מתחיל לחפור בור, אך הוא עושה זאת לאט מדי, ובזמן הזה בייליף מספיק לירות עליו מספיק עלים. מונפונרו מוותר על הרעיון ויורה גחלת לכיוון בייליף ופוגע בו.[/QUOTE]
רק שתדע יום רביעי וחמישי אני לא אגיב במשחק.יש לי טיול שנתי ליומיים
-----------------------------------------------
אני אומר למונפרנו " תשמש הפעם בחפירה אבל נסה לעשות זאת מהר ואז בגחלת על ביליף"
-
לי
אה, נו טוב.
--
שוב פעם מונפורנו מתחיל לחפור בור, ובייליף יוצא לדחיפה. מונפורנו ממהר, וכשבייליף מגיע אליו, מונפורנו כבר חפר בור עמוק דיו כדי שכולו יצליח להסתתר בבור. לכן ביליף מפספס אותו, ואז מונפורנו יורה גחלת מלמטה אל בייליף. בייליף קופץ אחורה, ואז מכה עם גפן מצליפה במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1108168]לי
אה, נו טוב.
--
שוב פעם מונפורנו מתחיל לחפור בור, ובייליף יוצא לדחיפה. מונפורנו ממהר, וכשבייליף מגיע אליו, מונפורנו כבר חפר בור עמוק דיו כדי שכולו יצליח להסתתר בבור. לכן ביליף מפספס אותו, ואז מונפורנו יורה גחלת מלמטה אל בייליף. בייליף קופץ אחורה, ואז מכה עם גפן מצליפה במונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תקרב אל ביליף וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בנשיכה ואז בגחלת "
-
לי
מונפורנו יוצא מהבור ונושך את ביליף. ביליף רוקע עם אחת הרגליים שלו במונפורנו ומרחיק אותו ממנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בביליף. בייליף מתקרב אל מונפורנו ומניף את העלה שעל ראשו ופוגע מספר פעמים במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1108725]לי
מונפורנו יוצא מהבור ונושך את ביליף. ביליף רוקע עם אחת הרגליים שלו במונפורנו ומרחיק אותו ממנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בביליף. בייליף מתקרב אל מונפורנו ומניף את העלה שעל ראשו ופוגע מספר פעמים במונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תשתמש בזנב ברזל ואז בגחלת על בילייף"
-
לי
מונפורנו מסתובב והולם עם זנבו בבייליף. בייליף שולח גפן ומכה בה במונפורנו. מונפורנו קופץ אחורה ושולח גחלת את בייליף. בייליף מתחיל לרוץ אל מונפורנו, וכשמגיע קופץ עליו ומנתפל עליו.