-
[QUOTE=LordAbizi;1110923]לי
מונפורנו מסתובב והולם עם זנבו בבייליף. בייליף שולח גפן ומכה בה במונפורנו. מונפורנו קופץ אחורה ושולח גחלת את בייליף. בייליף מתחיל לרוץ אל מונפורנו, וכשמגיע קופץ עליו ומנתפל עליו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תשתמש בזנב ברזל על בילייף ולאחר מכן נסה להשתמש באגרוף מאך.נסה לגמור אותו כבר "
-
[QUOTE=LordAbizi;1100020]תמיר
נו, הוא כבר מתחיל להתעייף. אם עלית כבר על החוקיות, אז אתה אמור לדעת שהקרב קרוב לסיום, ואתה אפילו יכול לאמר לי תוך כמה תגובות.
--
"לודיקולו, כדור אנרגיה, ואז חבטת גוף!" אומר גרופוס פילדמן. פיקאצ'ו נע במהירות אל לודיקולו ומתנגש בו. בזמן שפיקאצ'ו עוד קרוב לודיקולו מספיק לירות עליו כדור אנרגיה שפוגע בו. פיקאצ'ו מתרחק ושולח זרם חשמלי אל לודיקולו המתקרב, עד שלודיקולו מגיע אליו ומנחית את עצמו על פיקאצ'ו.[/QUOTE]
עדין לא עליתי על חוקיות מסוימת שאני יכול לשים עליה את היד,אבל מה שאני כן יודע שכל מהלך פה נמשך שנים...
(אני משער 10- תגובות)
-----
"פיקאצ'ו,לפני שלודיקולו יספיק לקום,תתפוס אותו,'תדביק' את הזנב שלך לבטן שלו,ותשתמש במכת ברק בכל הכוח,תבזבז את כל החשמל שלך פרט לחשמל שאתה צריך בשביל להמשך לחיות ולזוז(כלומר כל החשמל שמשמש למתקפות)!"
-
לי
מונפורנו מסתובב ומכה עם הזנב שלו בבייליף. בייליף נוגח במונפורנו. לאחר מכן מונפורנו נותן אגרוף אל בייליף. בייליף יורה מספר עלי תער אל מונפורנו ופוגע בו.
תמיר
מתחילת ההתעייפות עד סוף קרב מכון עוברות פחות מ-10 תגובות, אם כי 10 זה די קרוב.
למרות שכן, קשה למצוא חוקיות עם הפרשי זמן כאלה בין תגובות...
--
"לודיקולו, זרוק אותו ממך בהקדם האפשרי! לאחר מכן תקוף אותו בכדור אנרגיה!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו מתחיל להזרים זרם אל לודיקולו הקם, וברגע שלודיקולו קם הוא תופס את פיקאצ'ו ומנתק אותו ממנו, ככה שפיקאצ'ו לא הספיק לבזבז את כל הכח שלו על המתקפה. לודיקולו שולח כדור אנרגיה אל פיקאצ'ו ופוגע בו. פיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1112158]לי
מונפורנו מסתובב ומכה עם הזנב שלו בבייליף. בייליף נוגח במונפורנו. לאחר מכן מונפורנו נותן אגרוף אל בייליף. בייליף יורה מספר עלי תער אל מונפורנו ופוגע בו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תשתמש באגרוף מאך על בייליף ובגחלת על בילייף"
-
[QUOTE=LordAbizi;1112158]
תמיר
מתחילת ההתעייפות עד סוף קרב מכון עוברות פחות מ-10 תגובות, אם כי 10 זה די קרוב.
למרות שכן, קשה למצוא חוקיות עם הפרשי זמן כאלה בין תגובות...
--
"לודיקולו, זרוק אותו ממך בהקדם האפשרי! לאחר מכן תקוף אותו בכדור אנרגיה!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו מתחיל להזרים זרם אל לודיקולו הקם, וברגע שלודיקולו קם הוא תופס את פיקאצ'ו ומנתק אותו ממנו, ככה שפיקאצ'ו לא הספיק לבזבז את כל הכח שלו על המתקפה. לודיקולו שולח כדור אנרגיה אל פיקאצ'ו ופוגע בו. פיקאצ'ו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
יאי...
עכשיו יש בעיה אחת:כמה תגובות עברו מאז שאמרת שהוא התעייף????!
--
"פיקאצ'ו,תרוץ אליו במתקפת מהירות ואז מכת ברק!"
---
אני דורש שאחרי קרב המכון הארוך-לחינם הזה יקרה משהו מעניין,כי ממילא כבר אין לי כוח לאלתר מה אני עושה אח"כ אחרי שאלתרתי כל הקרב מהלכים משעממים...
-
לי
מונפורנו נותן אגרוף אל בייליף. בייליף נהדף אחורה ואז דוחף את מונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בבייליף. בייליף שולח את אחת הגפנים שלו ומצליף במונפורנו. בייליף מתחיל להתעייף.
תמיר
זו השלישית...
ובנוגע לדרישה שלך, כפי שאמר אליהו נוכח בקשתו של אלישע: הקשת לשאול. לפני המכון היה אירוע מעניין (ההתקפה על המעבדה של הפרופסור), ולא תכננתי למען האמת שום דבר לאחרי המכון. מה שכן, יש את הפוקיספורט שלא נוסה על ידי אף אחד, אז אם אתה מרגיש שעיתותיך בידיך אתה מוזמן לנסות את זה. אם זה לא מספיק לך, אז אני אנסה לחשוב על איזה אירוע עלילתי שאפשר לשלב איכשהו כאן.
--
"לודיקולו, תקוף באקדח מים כדי להאט אותו, ולאחר מכן תקוף בעלי תער!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו רץ לכיוון לודיקולו שיורה לעברו אקדח מים שמאט קצת את פיקאצ'ו. כשפיקאצ'ו מגיע אל לודיקולו, הוא שולח אליו מכת ברק. לודיקולו בתגובה שולח עלי תער לפיקאצ'ו. לודיקולו נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1114095]לי
מונפורנו נותן אגרוף אל בייליף. בייליף נהדף אחורה ואז דוחף את מונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בבייליף. בייליף שולח את אחת הגפנים שלו ומצליף במונפורנו. בייליף מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"אנחנו מתקדמים.ביליף כבר עיף .טוב תחפור בור כנס אליו ואז תצא בהפתעה ותקוף את בייליף בזנ ברזל "
-
לי
מונפורנו מנסה לחפור בור, אך שוב זה אורך יותר מדי זמן, ובינתיים בייליף מספיק להגיע אליו ולחתוך אותו עם העלה שעל ראשו ("עלה להב"). מונפורנו מוותר על הבור, מסתובב ומכה עם זנבו בבייליף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1114095]
תמיר
זו השלישית...
ובנוגע לדרישה שלך, כפי שאמר אליהו נוכח בקשתו של אלישע: הקשת לשאול. לפני המכון היה אירוע מעניין (ההתקפה על המעבדה של הפרופסור), ולא תכננתי למען האמת שום דבר לאחרי המכון. מה שכן, יש את הפוקיספורט שלא נוסה על ידי אף אחד, אז אם אתה מרגיש שעיתותיך בידיך אתה מוזמן לנסות את זה. אם זה לא מספיק לך, אז אני אנסה לחשוב על איזה אירוע עלילתי שאפשר לשלב איכשהו כאן.
--
"לודיקולו, תקוף באקדח מים כדי להאט אותו, ולאחר מכן תקוף בעלי תער!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו רץ לכיוון לודיקולו שיורה לעברו אקדח מים שמאט קצת את פיקאצ'ו. כשפיקאצ'ו מגיע אל לודיקולו, הוא שולח אליו מכת ברק. לודיקולו בתגובה שולח עלי תער לפיקאצ'ו. לודיקולו נראה ממש עייף.[/QUOTE]
פוקיספורט נשמע סבבה.
ואני עדיין השחקן הכי מתקדם כאן,לא?או שמישהו עקף אותי כבר?
----
"פיקאצ'ו,תשתמש במכת זנב,מהירות ואז מכת ברק!"
-
תמיר
כמובן, כשקצב המשחק שואף לאפס, ההבדל בין השחקנים קבוע.
--
"לודיקולו, תקוף בקשר עשב, כדור אנרגיה, וחבטת גוף!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו רץ אל לודיקולו ומכה בו עם הזנב. כשפיקאצ'ו נוחת, לודיקולו שולח קשר עשב וקושר את פיקאצ'ו, ושולח עליו כדור אנרגיה. פיקאצ'ו משתחרר מקשר העשב, ותוקף מהר את לודיקולו. לאחר מכן הוא שולח אליו זרם חשמלי. לודיקולו לבסוף רומס את פיקאצ'ו עם גופו. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1115406]לי
מונפורנו מנסה לחפור בור, אך שוב זה אורך יותר מדי זמן, ובינתיים בייליף מספיק להגיע אליו ולחתוך אותו עם העלה שעל ראשו ("עלה להב"). מונפורנו מוותר על הבור, מסתובב ומכה עם זנבו בבייליף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו" תשתמש בגחלת על ביליף ואז תשתמש בזנב ברזל שיגמור אותו"
-
לי
מונפורנו שולח גחלת אל בייליף. בייליף נוגח עם ראשו במונפורנו. מונפורנו קופץ מסתובב ומנחית מכה עם זנבו בבייליף. בייליף רוקע עם אחת מרגליו במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1120414]לי
מונפורנו שולח גחלת אל בייליף. בייליף נוגח עם ראשו במונפורנו. מונפורנו קופץ מסתובב ומנחית מכה עם זנבו בבייליף. בייליף רוקע עם אחת מרגליו במונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו, קפוץ לאוויר ואז תשלח כשאתה בגובה גחלת חזקה לעבר ביליף"
-
לי
מונפורנו קופץ, ושולח מטה גחלת לכיוון בייליף. בייליף נפגע מההתקפות. לאחר מכן, בייליף מוציא גפן ומצליף במונפורנו. בייליף נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1121481]לי
מונפורנו קופץ, ושולח מטה גחלת לכיוון בייליף. בייליף נפגע מההתקפות. לאחר מכן, בייליף מוציא גפן ומצליף במונפורנו. בייליף נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו " יופי אתה מצליח להתיש אותו מצוין. שלח גחלת בפעם האחרונה אל ביליף ". לאחר מכ אזרוק פוכדור אל בייליף